|
|
04.11.2023., 06:44
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2023.
|
 Najbolja Amelle numera je Freedom tamo je napokon postala prava Sugababes i kao da se stopila s spotom i postala je Sugababes značaj ( + onaj bridge graffiti u Get Sexy I didn't recovered yet) ( + promociju koju je imala Freedom pjesma, pogledajte live snimke, cure pršte od privlačnosti).
In the middle tu je bio i Too lost in you koji sam tek zavolio sa Love Actually.
Ugly Dugo sam se borio protiv Taller in more ways albuma ali mi je Red Dress nekako neodoljiva.
Girls Catfights and Spotlights je ispao dobar album.
|
|
|
04.11.2023., 08:20
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2023.
|
Quote:
Chemmical kaže:
Na kraju je ispao dan za Sugababes nostalgiju i moram priznati... da dobra pop muzika iz tog vremena jednostavno zvuči zanimljivije od onoga što se važi pod dobru/mindless pop muziku ovih dana. Osjećam kao da me ova rečenica postarala za 12-15 godina instantno ☠
Zaboravio sam kolko dobrih singlova imaju, bilo mi je drago prisjetiti se nekih underrated koje nisam dugo čuo tipa:
Easy - Gledam i čak je dobro chartala za numeru koja je tak transparentna i pomalo corny, ali uh, s druge strane ova je sve  Najbola Amelle numera.
In The Middle - Hot
Ugly - Mnogo prije od post cca '10. i poplave tog tipa pjesmi + bolja od 90% njih.
Girls - Repetativno, ali meni se uvijek sviđalo kak ovo zvuči. Obožavao sam taj kratki retro revival zvuk tog perioda. Masu mi je bolja od tipa The Promise od GA koja je bila veliki hit, a full je bezveze.
|
Sve su to odlične pjesme. Ne bi se složio sa The Promise, meni je i ta odlična iako nisam nikad bio Girls Aloud fan.
|
|
|
04.11.2023., 23:39
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2012.
|
Pridružujem se hvalospjevima za Denial - iako se ne radi nužno o mom omiljenom stilu popa, pjesma je super.
Ipak, meni najdraža Sugababes pjesma vjerojatno je Round Round - refren je bulletproof, nagla promjena u stilu i tempu u dijelu koji pjeva Heidi je iconic, video je nostalgičan, ali valja istaknuti i kako se u stvari ni jedna sekcija pjesme (osim refrena) ne ponavlja. Recimo, prvu kiticu možemo podijeliti na dva melodijski različita dijela (''When you stare at my face...'' i ''If you hate me, I will show you...''), a isto vrijedi i za Keishu dionicu (još dva različita dijela). Kako je već spomenuto, Heidin middle-8 je opet priča za sebe. Jednom riječju, raskoš melodijskih ideja u jednoj pjesmi.
Slična formula je i u pjesmi In the Middle (''Sooner or later this drunken elevator...'', ''Why can't the boys be the toys'', refren, ''At night it's on the low, no front just sing the flow'' itd., itd. su sve melodijski različiti dijelovi). Jest da je tekst u obje pjesme miš-maš svačega, ali to je i poanta.
Možda najnostalgičnija od njih mi je Push the Button. I pjesma i spot dobro sumiraju to razdoblje i ne mogu a da ne osjećam sreću kad čujem taj hit.
Od zadnjeg albuma su mi najbolje No Regrets i optimistična i ''warm and fuzzy'' Back to Life, a od njihovih deep cutova me u zadnje vrijeme slejaju Heidin solo s albuma Three - Sometimes, te deliciozan B-side s prvog albuma Little Lady Love. Moram priznati da ne kužim pomamu za Ace Reject 
|
|
|
05.11.2023., 16:09
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Slavko3 kaže:
Pridružujem se hvalospjevima za Denial - iako se ne radi nužno o mom omiljenom stilu popa, pjesma je super.
Ipak, meni najdraža Sugababes pjesma vjerojatno je Round Round - refren je bulletproof, nagla promjena u stilu i tempu u dijelu koji pjeva Heidi je iconic, video je nostalgičan, ali valja istaknuti i kako se u stvari ni jedna sekcija pjesme (osim refrena) ne ponavlja. Recimo, prvu kiticu možemo podijeliti na dva melodijski različita dijela (''When you stare at my face...'' i ''If you hate me, I will show you...''), a isto vrijedi i za Keishu dionicu (još dva različita dijela). Kako je već spomenuto, Heidin middle-8 je opet priča za sebe. Jednom riječju, raskoš melodijskih ideja u jednoj pjesmi.
Slična formula je i u pjesmi In the Middle (''Sooner or later this drunken elevator...'', ''Why can't the boys be the toys'', refren, ''At night it's on the low, no front just sing the flow'' itd., itd. su sve melodijski različiti dijelovi). Jest da je tekst u obje pjesme miš-maš svačega, ali to je i poanta.
Možda najnostalgičnija od njih mi je Push the Button. I pjesma i spot dobro sumiraju to razdoblje i ne mogu a da ne osjećam sreću kad čujem taj hit.
Od zadnjeg albuma su mi najbolje No Regrets i optimistična i ''warm and fuzzy'' Back to Life, a od njihovih deep cutova me u zadnje vrijeme slejaju Heidin solo s albuma Three - Sometimes, te deliciozan B-side s prvog albuma Little Lady Love. Moram priznati da ne kužim pomamu za Ace Reject 
|
Dobra analiza. Imaju zaista toliko vrhunskih pjesama tako je teško izdvojiti najbolju. Volim Ace Reject, ali jeste precijenjena među fanovima, vjerojatno jer ima neobičnu strukturu, ali opet nije ništa revolucionarno.
Nadam se da će početi izvoditi Denial uskoro na nastupima, znam da izbjegavaju sve što je došlo za vrijeme Amelie, ali ima zaista dobrih pjesama sa ta dva albuma tako da bi bilo šteta to ne izvesti.
|
|
|
05.11.2023., 17:47
|
|
Married
Registracija: Nov 2009.
|
Quote:
Mudandketchup kaže:
Girls Catfights and Spotlights je ispao dobar album.
|
+++++
Quote:
Kramko kaže:
Sve su to odlične pjesme. Ne bi se složio sa The Promise, meni je i ta odlična iako nisam nikad bio Girls Aloud fan.
|
Ja čak dosta više volim GA, tj. bolje sam upoznat s njihovim materijalom, ali The Promise mi ne ide i to je bila rijetka šansa da trešam tu stvar 
Ali bila je popularna pa su veće šanse da se ljudi baš i neće složiti sa mnom.
Quote:
Kramko kaže:
Volim Ace Reject, ali jeste precijenjena među fanovima, vjerojatno jer ima neobičnu strukturu, ali opet nije ništa revolucionarno.
|
Istina je da nisu baš otkrile Ameriku s tom numerom, ali svejedno su servirale breezy, melanholično, gorko-slatko pop savršenstvo s njom 
|
|
|
07.11.2023., 10:27
|
|
Married
|
Je Easy najbolja pjesma svih vremena u kategoriji "dajmo gejšama sve što žele"? Kakav je to zid zvukova od mid8 pa do kraja *.* Help!
|
|
|
08.11.2024., 00:52
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2023.
|
|
|
|
16.03.2025., 14:27
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2012.
|
|
|
|
18.03.2025., 10:14
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2012.
|
Ubile s novom stvari!
Ima možda netko ovdje da ide na koncert u Milanu u svibnju? Išao bih, ali ne ide mi se sam. Ne radi prijevoza jer dolazim iz druge države, nego čisto za popit kavu i otić na koncert ondje
|
|
|
18.03.2025., 14:27
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2021.
|
smeš! comeback godine?
|
|
20.03.2025., 14:08
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2011.
|
Pregledi stoje 
|
|
|
20.03.2025., 15:06
|
|
#TheTruth
Registracija: Apr 2008.
|
Vadi classy Heidi, kritično je!
|
20.03.2025., 19:11
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
t86 kaže:
Vadi classy Heidi, kritično je!
|
++++++++++
Ona je davala poseban komercijalni šmek grupi, nisu bez neke u eri s njom postigle veće uspjehe nego u originalnoj postavi
|
|
|
16.04.2025., 17:44
|
|
Registrirani korisnik
|
Omg Amelle servira Sugababes slejaž koji trebamo
Potpuno neočekivano, repertoar od brzih pesama za devojke, pravda za sweet 7 smeševe + showgirl interakcija s publikom za razliku od svojih preozbiljnih moody koleginica je pun pogodak  servirala vokale, cak i keishine adlibse sve sama  umro na about a girl intro kaze red one, ali ne i sugababes
https://youtu.be/5a-iO7Gawow?si=M-1WaVqs-cx4b_6R
I od ovog pečenjara prajd giga je uspjela napraviti super žurku, go Amel Barabo!!
Amelle >>>>>>>>>>> Sugababes 1.0
|
|
|
27.04.2025., 14:37
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2016.
|
KURIOZITET.
Sugababes (op.prev.Šečer Babe) su imale svega 14 ili 15 godina kad su pisale i snimale ovu pjesmu.
|
|
|
27.04.2025., 15:17
|
|
phalaenopsis
Registracija: Jan 2009.
|
obozavam tu pjesmu 
|
|
|
11.05.2025., 19:24
|
|
Registrirani korisnik
|
Novi singl
https://youtu.be/3YqRYhfTtCs?si=9sfx7riHGdDdmSUD
Zanimljive su, bas su se vratile svom left of the middle popu, što im i više odgovara u ovom vremenu i fazi karijere, ali meni osobno fali malo brzih pesama za devojke i popastijeg imidza, vratite nam hajdi, amelu i žadu 
|
|
|
11.05.2025., 19:38
|
|
Married
|
Pa meni čak nije i nije slabo za pjesmu naziva Dračje + volim te spacey sheme, ali želimo novu Hole In The Head!
|
|
|
11.05.2025., 19:42
|
|
Registrirani korisnik
|
|
|
|
12.05.2025., 22:40
|
|
Registrirani korisnik
|
Bio sam nedavno na njihovom koncertu po prvi put u životu. Cure su bile izvrsne! Znao sam da dobro pjevaju, ali nisam ni shvatio koliko su vokalno mocne dok ih nisam cuo uzivo! Njihove harmonije zajednicke su nesto nevjerojatno. Izvrsna energija na sceni.. nisu imale ni plesace, ni back vocale, samo one i bend, ali nista drugo nije ni trebalo uz takve vokale! Izvrsna setlista, uz dobar omjer hitova i par fan favorita. Čuti Flatline uzivo je zaista bilo kao neko nadnaravno iskustvo, jedna od najbolji pop numera ikad.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 09:38.
|
|
|
|