|
|
13.10.2007., 18:40
|
|
long tongue
Registracija: Aug 2005.
|
Nemate vi pojma. 
Gume su trayal iz Kruševca.
|
|
|
13.10.2007., 18:41
|
|
c'est la vie
Registracija: Dec 2003.
|
Te su sigurno napravljene da "traju i traju"
|
|
|
13.10.2007., 18:43
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2003.
|
Quote:
žaoka_ kaže:
Nemate vi pojma. 
Gume su trayal iz Kruševca.
|
U, to je onda extra klasa!
|
|
|
13.10.2007., 18:43
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
goranbo kaže:
Te su sigurno napravljene da "traju i traju"
|
Traju, sama plastika pa se ne troše...
|
|
|
13.10.2007., 18:46
|
|
long tongue
|
TRAYAL
TIGAR
Mislim da su audiji dolazili u Srbiju s tigrovim gumama.
|
|
|
13.10.2007., 18:48
|
|
long tongue
|
Bokte! A šta je s onom pričom da jugo nikad nije izdao na ledu? Pa da su loše, ne bi bilo ni te priče. 
|
|
|
13.10.2007., 19:20
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
žaoka_ kaže:
Bokte! A šta je s onom pričom da jugo nikad nije izdao na ledu? Pa da su loše, ne bi bilo ni te priče. 
|
Na snijegu je odličan radi rasporeda težine, ali s drugim gumama.
|
|
|
14.10.2007., 12:50
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2004.
|
žaoka, hvala na slikama.  Žao mi je ćuti ovo za auto...
moram priznat da ima neš u tom autu... ne mogu točno dokučiti što, ali ne mogu ništa konkretno reći protiv auta (na temelju slika, o trajnosti i ostalom prepustit ću ljudima koji imaju iskustva s autom)
jedino mi molim te objasni, kakav je to volan?!
|
|
|
14.10.2007., 12:56
|
|
Registrirani korisnik
|
moj bed, zanemarite pitanje. tek sam sad dubljim promatranjem skužio da je to protuprovalna naprava. Malo modernija od one legendarne štange...
|
|
|
14.10.2007., 14:31
|
|
xxx-type
|
Vojky, kakve tvoj ima satove?
|
|
|
14.10.2007., 16:41
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
x-type kaže:
Vojky, kakve tvoj ima satove?
|
Još iz analognih vremena, kao Yugo 65...
|
|
|
14.10.2007., 17:54
|
|
long tongue
|
Quote:
capt. Picard kaže:
žaoka, hvala na slikama.  Žao mi je ćuti ovo za auto...
|
Šta se zapravo desilo? Otišla sam u četvrtak na A servis sa pređenih 1672 km. OStavila auto, popunili zapisnik o tome šta sve auto ima. Nismo proveravali, nego me čovek pitao je l' ima to i ja odgovarala sa "da" i "ne". Posle sat vremena, javlja mi se taj iz servisa na mob kako s pitanjem da li sam došla u servis sa rezervnim točkom.
Da ne pričam o neprijatnostima koje smo imali u servisu jer sam ja imala svako pravo da dobijem odštetu s obzirom da imam zapisnik, ali upravnik servisa je bio arogantan i na našu primedbu da su neprofesionalni i aljkavi rekao: Evo, primite naše izvinjenje i dobićete gratis pranje auta. Auto su mi servisirali tek u petak.
Čovek koji je primio kola i sastavio zapisnik je želeo da mi nadoknadi štetu, ali ne mogu uzeti od njega novac jer nisam sigurna da me je on pokrao.
I šta se posle desilo? Juče ujutru odemo da otvorimo haubu pošto nas je interesovalo da li imamo leptirić za pričvršćivanje točka ili je i on ukraden. Kažem momku da povuče ručicu, a on odgovara "povukao sam". Ja njemu: Ma povuci, čoveče, ovo treba da odskoči! On: Pa ne može više!.
Ja u kola i vidim da ručicu mogu malim prstom pomerati. Uopšte se ne može otvoriti hauba.
Odemo u auto-servis odmah u komšiluku i oni su odmah pretpostavili o kom servisu se radi. Oni nisu nešto mogli to da srede, pa su rekli da dođemo u ponedeljak kada dođe čovek koji će to odraditi. Jedan Limanac je dobacio "Odvezi ga na moj parking, pa ćeš da vidiš kako će da ga otvore posle ponoći" i objasni nam kako je skoro kupio novu fabiju kojoj su dva puta otvorili haubu i oba puta uzeli točak i da budem srećna jer je protekli mesec samo iz tog dela grada ukradeno 12 jugića i nekoliko golfova 2.
Baš srećna da budem, ne mogu.
Quote:
capt. Picard kaže:
moram priznat da ima neš u tom autu... ne mogu točno dokučiti što, ali ne mogu ništa konkretno reći protiv auta (na temelju slika, o trajnosti i ostalom prepustit ću ljudima koji imaju iskustva s autom)
|
Čitajući postove ovde previše mi upada u oči da o zastavi pišete s nekom nostalgijom. To baš i nije dobro polazište kada govorimo o mehanici. Jednostavno, za i protiv s nekog objektivnog i neemotivnog stajališta. Ako budete dolazili ovamo, javite se, pa ćemo napraviti krug u jugu.
Sad sam rešila da ugradim gas. Prvo ću da nazovem zastavu i da vidim moram li baš kod njih. Ako ne moram, idem u Sombor kod onog na imf-u ishvaljenog Božića. Ako moram, onda razlog više da baš ne odem u zastavu.
Quote:
capt. Picard kaže:
jedino mi molim te objasni, kakav je to volan?!
|
Što se tiče volana, jedan moj drugar ima staru 55-icu i pitao me je l' to imam servo. Ne znam da li je volan nešto lakši, ali verujem da je to zbog ove obloge oko volana, pa daje takav utisak kad se okreće volan.
|
|
|
15.10.2007., 15:30
|
|
c'est la vie
|
Quote:
Čitajući postove ovde previše mi upada u oči da o zastavi pišete s nekom nostalgijom.
|
A nostalgija ti je ostalgija. Ja sam se ko klinac mali vozi u tom autu na straznjem sjedistu iisli sm s njim na more vise puta i tak. pa bi se volio provozati u nekoj malo poboljsanoj verziji tog auta, i to novom - nostalgija. Jer no, masa toga iz nejga je ista, poznata, rucice ovo ono, prekidaci, ma masa toga.
A sad da bi mi ta nostalgija bila nekakv znacajan faktor pri kupnji - a ne znam bas - a i nisam bas blizu nikakvoj kupnji.
AL recimo da se ne gdje radi stojka nova, u Meksiku ilis to ja znam, opet bi je volio malo probat vozit - to je bas fora. Zamisite, vozite se u novoj, ispod cekica, stojki 
|
|
|
15.10.2007., 16:19
|
|
provincijalac
Registracija: Dec 2002.
|
je, onaj specifičan zastava miris unutrašnjsti, posebno na stojki... i zvuk auspuha 
|
15.10.2007., 16:34
|
|
jhgjhghjgjh
Registracija: Nov 2004.
|
Sto nisi stavila zeder umesto lavlje kandze? Alarm pod obavezno.
|
|
|
15.10.2007., 17:12
|
|
long tongue
|
Quote:
Thurgood kaže:
i zvuk auspuha 
|
Možeš ga čuti na svakom novm jugu. 
Zgrozila sam se kad sam ga čula prvi put, a sad da ga nema, bilo bi kao da mi je neko srce otkinuo iz nedara. 
|
|
|
15.10.2007., 19:27
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2007.
|
Quote:
Thurgood kaže:
jposebno na stojki... i zvuk auspuha 
|
Uff stole bezobzira na auspuh uvijek ima isti zvuk i uvijek znaš kad ti se zastava 128/101 približava.
|
|
|
15.10.2007., 22:27
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Apr 2007.
|
U salonu automobila Beograd:
"Dobar dan, interesuje me najnoviji model Yuga!"
"Dobar dan... izvolite pogledati... evo ga ovde..."
"Oh, svidja mi se! Ima li klimu?"
"Kako da ne... ima klimu, ABS, grejanje sedista... Ima i dodatno
dugme koje kad pritisnete odmah automatski aktivirate krila i pri
vecoj brzini mozete i da letite..."
"Jel' vi to mene zajebavate!?"
"Pa... vi ste prvi poceli...

|
|
|
15.10.2007., 22:31
|
|
since 2005! never baned!
|
|
16.10.2007., 02:26
|
|
c'est la vie
|
Quote:
rackupacku kaže:
Uff stole bezobzira na auspuh uvijek ima isti zvuk i uvijek znaš kad ti se zastava 128/101 približava.
|
ja moram sa zaljenjem rec da sam vec zaboravio prakticki zvukove tih auta, samo ih se mutno sjecam, al znam da je ko neka svirala/frulica bilo
A ovaj mi nalikuje na ono amfibijsko vozilo. sto moze i po cesti i po vodi - kotaci se samo okrenu i ajmo.
Quote:
U salonu automobila Beograd:
"Dobar dan, interesuje me najnoviji model Yuga!"
"Dobar dan... izvolite pogledati... evo ga ovde..."
"Oh, svidja mi se! Ima li klimu?"
"Kako da ne... ima klimu, ABS, grejanje sedista... Ima i dodatno
dugme koje kad pritisnete odmah automatski aktivirate krila i pri
vecoj brzini mozete i da letite..."
"Jel' vi to mene zajebavate!?"
"Pa... vi ste prvi poceli...
|
Pa mogli su onak napravit ko neku Thule krovnu kutiju i u nju stavit klimu - nema u Yugu mjesta za klimu 
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 21:04.
|
|
|
|