Natrag   Forum.hr > Informatička tehnologija > Kompjutorske igre

Kompjutorske igre Kultura igranja i ponoćnog ratovanja konzolom i tastaturom. Podforum: Konzole

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 14.09.2011., 15:03   #141
Quote:
Hmxhmx kaže: Pogledaj post
Znači i kod tebe je sporo... mislio sam da je samo meni. (32,2 kB/s)
Ima na pb torrent pa probaj, ide oko 200
marković car is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.09.2011., 17:01   #142
Razočaran sam. Za početak, na Allianz areni po danu na desnoj strani terena se gotovo ništa ne vidi.
Pozitivno su šutevi koji su daleko bolje sređeni nego na PES2011 i off the ball control ili kako su ga već nazvali je odlična novost. Definitivno će biti od velike koristi.
Negativno: dodavanja su zeznuli, bolja su one iz 2011, ovdje su nekako prespora. Golmani nisu ništa bolji, previše lopti odbijaju. Zatim, skoro svaki slobodan udarac za protivnika u zoni šuta je ili gol ili na centimetar od gola. Također tih slobodnjaka ima malo previše za obadvije strane jer sudi svaki malo žešći start. Kretanja igrača su dosta nerealna, kao da stalno klize i lopta je previše zalijepljena za igrača.

Uglavnom, zasad prema ovim demo verzijama dajem prednosti FIFI.
Parker is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.09.2011., 17:40   #143
Ovo je nešto genijalno! Genijalno! Gameplay - ono kaj je najbitnije za 9.8 ocjenu. A ovo je samo demo, tako da u finalnoj izvedbi to ide do 9.9 za Gameplay. Ovo je kao da su preporodili PES 6-icu i mislim da se Fifa ne može ni spominjat u istoj rečenici s PESom 12 ove godine.
Gameplay - fluidan, sve ide brzo, kome je prebrzo, ima opciju smanjit brzinu. Kontakti, faulovi, puštanje prednosti, driblinzi, obrana... bolesno. Pogotovo protivnički AI, kakve genijalne akcije zna izvest, a zna i zaj.. kao početnik - simulacija realnosti
Golmani - poboljšali su ih daleko. Imaju jebene reakcije, ne libe se izaći iz 16 metara, uklizati, boksati... ok to izgleda
Grafika - Nisu mi jasni probisvjeti koji idu komentirati grafiku nečega što je veliko 1 gb????!?!!?!?!?!? Pa kakvu vi grafiku očekujete kod dema od 1gb????? Uopće mi to nije jasno i nikad neće biti jasno, ako vam je bitna grafika - trk do Fife - oni su uljepšali sve do bola, ali fali im srce PES-a, to nikad neće imati....

Sve u svemu - čista boleština od halice
iniesta1986 is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.09.2011., 18:12   #144
Quote:
iniesta1986 kaže: Pogledaj post
Ovo je nešto genijalno! Genijalno! Gameplay - ono kaj je najbitnije za 9.8 ocjenu. A ovo je samo demo, tako da u finalnoj izvedbi to ide do 9.9 za Gameplay. Ovo je kao da su preporodili PES 6-icu i mislim da se Fifa ne može ni spominjat u istoj rečenici s PESom 12 ove godine.
Gameplay - fluidan, sve ide brzo, kome je prebrzo, ima opciju smanjit brzinu. Kontakti, faulovi, puštanje prednosti, driblinzi, obrana... bolesno. Pogotovo protivnički AI, kakve genijalne akcije zna izvest, a zna i zaj.. kao početnik - simulacija realnosti
Golmani - poboljšali su ih daleko. Imaju jebene reakcije, ne libe se izaći iz 16 metara, uklizati, boksati... ok to izgleda
Grafika - Nisu mi jasni probisvjeti koji idu komentirati grafiku nečega što je veliko 1 gb????!?!!?!?!?!? Pa kakvu vi grafiku očekujete kod dema od 1gb????? Uopće mi to nije jasno i nikad neće biti jasno, ako vam je bitna grafika - trk do Fife - oni su uljepšali sve do bola, ali fali im srce PES-a, to nikad neće imati....

Slažem se, dobro možda malo pretjeruješ, ali poboljšali su igru jako i sviđa mi se. Odlične tekme, dosta realno se igra, me lajks it
marković car is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.09.2011., 18:31   #145
Quote:
marković car kaže: Pogledaj post
Slažem se, dobro možda malo pretjeruješ, ali poboljšali su igru jako i sviđa mi se. Odlične tekme, dosta realno se igra, me lajks it
Pa dobro, možda sam malo pretjerao, ali čovječe, demo izgleda hebeno, a tek kad dođe full verzija, pa se uzme dinamo malo... nenadmašivo...
Ove sam godine puno očekivao od FIFE, najviše dosad... No evo kako izgleda konkurencija PES-u

robinho retard

http://www.youtube.com/watch?v=WX-9Qe5X9N8

pogledajte tu gracioznost pokreta... ovo stavljam jer je već poznato da FIFA nema šanse s PES-om u gameplayu, ali ovo... strašno nešto...

no, s druge strane...

http://www.youtube.com/watch?v=Pyv7srL0O5U
iniesta1986 is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.09.2011., 18:56   #146
Pes bog, nema tu razgovra.
marković car is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.09.2011., 18:59   #147
Kak se može izbjeć onaj duuugački video na početku?

Također, po kratkom gameplayu ipak prednost dajem FIFA-i.
Hmxhmx is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.09.2011., 19:26   #148
Quote:
Kak se može izbjeć onaj duuugački video na početku?

Također, po kratkom gameplayu ipak prednost dajem FIFA-i.
obriši u img dva fajla jedan od 287mb a drugi od 10
nešto sfv na kraju piše mislim
marković car is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.09.2011., 19:31   #149
Quote:
iniesta1986 kaže: Pogledaj post

stari, NADAM SE DA JE OVO BOLDANo ISTINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cer ek:
Z_interactive is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.09.2011., 19:31   #150
Quote:
marković car kaže: Pogledaj post
obriši u img dva fajla jedan od 287mb a drugi od 10
nešto sfv na kraju piše mislim
Koja dva, aj pls pogledaj?
Hmxhmx is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.09.2011., 19:38   #151
Quote:
Z_interactive kaže: Pogledaj post
stari, NADAM SE DA JE OVO BOLDANo ISTINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cer ek:
Probaj, vidjet ćeš... Mislim da su shvatili iz Konamija da ne smiju komplicirat, napravili hebeni gameplay plus nevjerojatne animacije kod dodavanja i eto ti simulacije kakvu smo čekali. A pričamo o demu koji vjerojatno nije 100 finalna izvedba...
iniesta1986 is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.09.2011., 19:38   #152
Quote:
Koja dva, aj pls pogledaj?
a obrisao sam ih, a pri dnu su ti dolje, jedan ima 250-300 mb taj je video
marković car is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.09.2011., 19:49   #153
Thanks, uspio sam.
Hmxhmx is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.09.2011., 20:02   #154
Ne morate ništa brisati, u svim igrama je isti princip, samo preimenuješ filmiće koji ti smetaju i gotovo.
Old 14.09.2011., 21:13   #155
Jako mi se sviđa, i definitivno mogu reći da je ono što sam i očekivao. Dobra je i Fifa ove godine ali PES je PES
bargain is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.09.2011., 23:11   #156
Sretan sam jer napokon mogu reci da mi se svida pes sto nisam rekao jos od pesa 6.Sve je super samo sto malo faulove cesto sude i lopta se mozda malo sporo krece.I da,zivo me zanima kako ce izgledat master liga tj. ˝Football life˝ kako su to nazvali
epasadsetimisli is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.09.2011., 23:37   #157
isto sranje ko i pes11
dovoljno mi bilo igrat 3min i odmah je oslo na delete
Mortiis is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.09.2011., 00:11   #158
Quote:
Mortiis kaže: Pogledaj post
isto sranje ko i pes11
dovoljno mi bilo igrat 3min i odmah je oslo na delete
A neki imaju ukusa pa igraju pes, neki ne pa fifu, sad odi fanboy na fifinu temu i tamo svrašavaj
marković car is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.09.2011., 00:15   #159
jebo fifu isto sranje
a ovo o svršavanju,koliko vidim jedini koji svršavaju su upravo pojedinci s ovog topica koji dolaze na temu fife prodavat maglu kako je pes übersupermegaultracool
reko ajd bas da vidim,skinem,probam,obrišem,isto kao i fifu
i da..nisam ja nikakav fifa fanboy
nogometne simulacije su jednostavno nedorasle NBA 2K-u.....ni do koljena navedenoj igrici....
Mortiis is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.09.2011., 09:39   #160
Quote:
Mortiis kaže: Pogledaj post
jebo fifu isto sranje
a ovo o svršavanju,koliko vidim jedini koji svršavaju su upravo pojedinci s ovog topica koji dolaze na temu fife prodavat maglu kako je pes übersupermegaultracool
reko ajd bas da vidim,skinem,probam,obrišem,isto kao i fifu
i da..nisam ja nikakav fifa fanboy
nogometne simulacije su jednostavno nedorasle NBA 2K-u.....ni do koljena navedenoj igrici....
Ne postoji niti će postojati simulacija ikakvog sporta i da će biti realna. Ko prvo basketbalija si pa nemoj pametovat o nogometu tu, a kao drugo zašto neće postojati nikad nešto realno, zato jer realno nije zanimljivo. Kladim se da možeš i ti zakucavati i odigravati ally oop-ove u real lifeu? da možeš nebi igrao ''igricu'' nba
kužiš, da su igre realne nebi ih nitko igrao jer to imam i real lifeu, lakše je malo prodat gol sa 30 m ili zakucati sa 360° itd itd...
ugl bok
marković car is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:53.