Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Posao i karijera > Informacije o poslodavcima

Informacije o poslodavcima Misija: zaposlenje!

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 24.02.2015., 21:55   #141
Quote:
rateyou kaže: Pogledaj post
Evo sad me zovnilo na razgovor, da li je to samoispitivanje opceg znanja ili
Mozes li mi reci koji datum ti je tocno bilo prvo testiranje. Zanima me čisto okvirno koliko im treba nakon prvog kruga da jave rezultate....
kathy000 is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.02.2015., 22:59   #142
Pozdrav svima.
Da li je netko od ovdje prisutnih bio na testiranju za kontrolora osiguranja za Split?
Bila sam pozvana na prvi krug testiranja prije 2 tjedna. Još čekam rezulatate. Prvo testiranje ovdje u Splitu je trajalo još i prošli tjedan, znači 10 radnih dana.
Old 24.02.2015., 23:02   #143
Quote:
Pa dobro mozd la te i zovnu, nije kasno, valjda
Nadam se

Kada ti je razgovor? Javi kako je prošlo!
fanni123 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.02.2015., 08:46   #144
Evo razgovor mi je u 1ipo, a na testiranju racunalnih sposobnosti sam bio prosli ponedjeljak pa eto za mene im je trebalo 8 dana da me zovnu za razgovor
rateyou is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.02.2015., 08:59   #145
Nadam se da im ni kod nas nece trebati duže! Sretno ti bilo i javi se !
kathy000 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.02.2015., 09:52   #146
[QUOTE=rateyou;53383837]Evo razgovor mi je u 1ipo, a na testiranju racunalnih sposobnosti sam bio prosli ponedjeljak pa eto za mene im je trebalo 8 dana da me zovnu za razgovor[/QUO

Sretnoooo!!!! Javi kako je proslo
fanni123 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.02.2015., 16:59   #147
Eto razgovor obavljen, a sad cemo vidit
rateyou is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.02.2015., 17:21   #148
Quote:
Čuj "razgovor obavljen"! A detalji za nas ostale smrtnike???
kathy000 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.02.2015., 17:22   #149
Quote:
Čuj "razgovor obavljen"! A detalji za nas ostale smrtnike???
kathy000 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.02.2015., 18:36   #150
Ajmo bar okvirno pitanja, ne natjecemo se svi za isto radno mjesto
svrco2 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.02.2015., 19:31   #151
Pitanja su bila tipa sta ocekujes od radnog mista, sta bi te natiralo na otkaz, sta bi radio na ponudenom radnom mistu, pitanja o prijasnjim poslovima i tak...ugl nist od pitanja opce kulture
rateyou is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.02.2015., 16:21   #152
Ja sam isto bila u Splitu na tom testiranju. Zvali su me za razgovor.... Znači razgovor je samo razgovor, nije neko usmeno ispitivanje opće kulture i sl.? Baš me zanima koliko ljudi je pozvano na razgovor, jer sam čula da nas se prijavilo oko 400 na ovo radno mjesto
Talia22 is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.02.2015., 13:20   #153
Quote:
Talia22 kaže: Pogledaj post
Ja sam isto bila u Splitu na tom testiranju. Zvali su me za razgovor.... Znači razgovor je samo razgovor, nije neko usmeno ispitivanje opće kulture i sl.? Baš me zanima koliko ljudi je pozvano na razgovor, jer sam čula da nas se prijavilo oko 400 na ovo radno mjesto
A kad si bila na razgovoru ako nije tajna?
Ja sam za radno mjesto u Omišu, a za Split su bili natječaji za kontrolora osiguranja i kontrolora obračuna računa zdravstvenih organizacija. Na svako oih radnih mjesta (osim ovog za Omiš) su tražili 2 ili 3 osobe.
A ja sam čula, i to sa više strana, da se prijavilo 900 ljudi.
Old 27.02.2015., 13:26   #154
Quote:
helenaeterovic kaže: Pogledaj post
A kad si bila na razgovoru ako nije tajna?
Ja sam za radno mjesto u Omišu, a za Split su bili natječaji za kontrolora osiguranja i kontrolora obračuna računa zdravstvenih organizacija. Na svako oih radnih mjesta (osim ovog za Omiš) su tražili 2 ili 3 osobe.
A ja sam čula, i to sa više strana, da se prijavilo 900 ljudi.
Nisam još bila na razgovoru, samo na testiranju koje je bilo prošli ponedjeljak... Pa me zanima kako razgovor izgleda? Ima li itko, tko je bio na razgovoru za kontrolora obračuna računa? Pomagajte, ionako je posao vjerojatno već namješten Neznam uopće šta se trudim
Talia22 is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.02.2015., 14:09   #155
Quote:
Talia22 kaže: Pogledaj post
Nisam još bila na razgovoru, samo na testiranju koje je bilo prošli ponedjeljak... Pa me zanima kako razgovor izgleda? Ima li itko, tko je bio na razgovoru za kontrolora obračuna računa? Pomagajte, ionako je posao vjerojatno već namješten Neznam uopće šta se trudim
Ako si kontolor obračuna računa znači da si za Split, jel tako.

Zadnje uređivanje helenaeterovic : 27.02.2015. at 14:25.
helenaeterovic is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.02.2015., 14:43   #156
Quote:
helenaeterovic kaže: Pogledaj post
Ako si kontolor obračuna računa znači da si za Split, jel tako.
Da
Talia22 is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.02.2015., 17:12   #157
Ja sam bila na razgovoru danas za Split i Omis. Ispitivaci su rekli da ih je oko 500 bilo na testiranju, oko 140 na razgovoru na sva radna mjesta. Pitanja su ista kao sta su vec navedena, nema opce kulture
svrco2 is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.02.2015., 19:00   #158
Meni su rekli čim su me zvali na testiranje da se s obzirom na mjesto stanovanja natječem za radno mjesto u Omišu.
Poslala sam zamolbu na sva oglašena mjesta.

Može mi koja od Vas cura koje ste bile na razgovoru reći koliko ste bodova imale na pismenom. Ako nećete javno možete mi poslati i poruku. Samo da znam koji je neki donji prag.
Old 28.02.2015., 15:03   #159
Ja sam imala 7/7
Talia22 is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.02.2015., 19:48   #160
Meni su na razgovoru na moje pitanje ako me prime kada se mogu nadati razgovoru odgovorili da oni neznaju da ce se sve znat za 20ak dana kad se objavi na stranici hzzoa, da oni u zagreb salju rezultate zbrojenih bodova i da odlucuju u ministarstvu u zagrebu ko ce se zaposlit. Danas sam cuo da oni gore samo salju ime kandidata kojeg su oni odabrali za odredeno radno mjesto tak da osobno mislim da se tu sigurno vec zna ko ce radit
rateyou is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 00:04.