Informacije o poslodavcima Misija: zaposlenje! |
|
|
12.03.2018., 02:24
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2014.
|
Quote:
blueblackgreen kaže:
A ima li netko iskustva na mjestu voditelja? Jel se to isplati radit ili je isto nehumano? Kakvi su uvijeti, ocekivanja, zadace, radno vrijeme, placa...?
|
Ako želiš oboliti na živce i piti helexe i normabele i to za malu plaćicu - slobodno se pokušaj prijaviti 😉 Zahtjevi poslodavca (ako se njih uopće može tako nazvati) su kao da si u Njemačkoj, a plaća kao da si u Rumunjskoj.
|
|
|
12.03.2018., 22:30
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2009.
|
Quote:
Mala Imocanka kaže:
Zahtjevi poslodavca (ako se njih uopće može tako nazvati) su kao da si u Njemačkoj...
|
Teško. Njemac ti nikad ne bi dozvolio da maltretiraš svoje podređene, a ovdje će te zato vrlo blagonokoono gledati i pisati ti to u kvalitetu.
|
|
13.03.2018., 16:25
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2010.
|
Dragi svi, upravo sam dobila SMS!?! poziv za razgovor za posao u Europa92 u city centru west. Zanima me satnica? Iskustva? Radila bih preko studentskog par mjeseci dok ne diplomiram. hvalaaa
|
|
|
13.03.2018., 17:56
|
|
Co za asy.
Registracija: Dec 2009.
|
Quote:
Wawindaji kaže:
Dragi svi, upravo sam dobila SMS!?! poziv za razgovor za posao u Europa92 u city centru west. Zanima me satnica? Iskustva? Radila bih preko studentskog par mjeseci dok ne diplomiram. hvalaaa
|
prelistaj ovu temu i bit ce ti stosta jasnije
|
13.03.2018., 18:15
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2010.
|
Quote:
xx..viva..xx kaže:
prelistaj ovu temu i bit ce ti stosta jasnije
|
jesam, zar je stvarno tako grozno? 
mislim da od mene na tom razgovoru sutra ništa 
|
|
|
06.04.2018., 23:31
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2017.
|
Evo samo da podijelim i svoje iskustvo jer kad svi vec pljuju zasto nebi i ja.
Dakle radio sam u doticnoj firmi od 3. do 5. mjeseca 2017. godine,prvo u Areni a potom i u CCO West,posto sam musko ove sve tehnike zastrasivanja i zenske ljubomore i bolesti su se odbijale od mene ko dezić od Indijaca al svakom normalnom covjeku bi fakat preporucio da se okani te firme.
Placa mi je prvi mjesec bila cca 4200 kn al to se zadesilo valjda jednom u sto godina takva visoka jer smo uspjeli ispunit te bolesno nerealne mjesecne planove,druga je bila 3800(dakle obje cifre su s prijevozom(360 kn)).
Necu ni spominjat nepotrebno ucenje cijena cijelog asortimana napamet,pogotovo cijene traperica a i sirovinski sastav,ko da kog boli briga kolko elastena lače imaju,aj drugo je taj jedan model sta smo imali 100% pamuk.
Sto se tice pauze s tim stvarno nisam imao problema,kazem opet napominjem da mi je kao muskarcu valjda drukcije radit u industriji prodaje koja je pretezito zasicena curama jer me fakat boli briga,meni ako u zakonu pise da imam pravo na pola sata pauze meni nece apostol Pavao rec drukcije.
Prekovremeni su se desavali tu i tamo al to su bile strke zbrke oko presvlacenja lutki u izlogu,nemam komentara na to fakat.
Podrazumijeva se da doslovno silujete svakog covjeka koji udje u ducan,odma morate pitat "jel vam treba pomoc", kako ces pomoc ikom tek je uso u ducan pusti ga brt.
Meni su obje voditeljice bile fakat super i kolegice manje vise al ovi u upravi zasluzuju ni manje ni vise nego tretiranje Zyklonom B u kakvoj komori dobroj,dakle pocevsi od direktorice kojoj bi izbio zube traktorskom gumom,koja najvj nema ni osnovnu skolu,do "gazde" koji je Zeljko Kerum na steroidima i sa jos manjim IQ-om,do njegovog reko bi mentalno usporenim sinom koji takodjer ne strepi od utjeravanja straha prodavacicama.
Svi su u konstantnom strahu od tih tajnih kupaca,raznoraznih "brand managera" koji su fakat neke od najmutavijih faca koje sam imo priliku vidjet,dakle zena ima dobru vezu i nauci par listova teksta o npr. Levi's hlacama napamet i sad je ona kao bog i batina za taj cijeli brend,opet komentara nemam ni na ovo.
Sva sreca pa sam se vrlo brzo posvadjo sa azdajom iz uprave i **** joj mater,dobio otkaz odmah isti dan naravno,a jos veca je sreca sto smo doticnog mladog gazdu sreli frend i ja u klubu par tjedana nakon mog otkaza i izbili mu navlake sa zubi i resetirali mu Windowse.
Taj kralj isto ima tu neku svoju robnu marku kao,koju moras gurat ljudima iako je nedo Bog haha
Dakle od 13 firmi koje sam promijenio u poslijednjih par godina,ova je daleko najgora i stvarno ako iko ima kakav prijedlog/link/bilo sta kako da im roknem tuzbu i izmuzem par stotina tisuca kuna nek mi kaze,hvala
Fakat ak ce iko ikad imat toliko problema pa ce htjet udarat doticne idiote,ovo je vise upuceno muzevima cije su zene radile u tom smecu od firme haha nek mi se javi tu fakat bolje ni ne zasluzuju nego gutat vodu sa dna Save
Zadnje uređivanje ArnoDorian : 06.04.2018. at 23:51.
Reason: Sintaksa
|
|
|
19.04.2018., 17:26
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2017.
|
Quote:
ArnoDorian kaže:
Evo samo da podijelim i svoje iskustvo jer kad svi vec pljuju zasto nebi i ja.
Dakle radio sam u doticnoj firmi od 3. do 5. mjeseca 2017. godine,prvo u Areni a potom i u CCO West,posto sam musko ove sve tehnike zastrasivanja i zenske ljubomore i bolesti su se odbijale od mene ko dezić od Indijaca al svakom normalnom covjeku bi fakat preporucio da se okani te firme.
Placa mi je prvi mjesec bila cca 4200 kn al to se zadesilo valjda jednom u sto godina takva visoka jer smo uspjeli ispunit te bolesno nerealne mjesecne planove,druga je bila 3800(dakle obje cifre su s prijevozom(360 kn)).
Necu ni spominjat nepotrebno ucenje cijena cijelog asortimana napamet,pogotovo cijene traperica a i sirovinski sastav,ko da kog boli briga kolko elastena lače imaju,aj drugo je taj jedan model sta smo imali 100% pamuk.
Sto se tice pauze s tim stvarno nisam imao problema,kazem opet napominjem da mi je kao muskarcu valjda drukcije radit u industriji prodaje koja je pretezito zasicena curama jer me fakat boli briga,meni ako u zakonu pise da imam pravo na pola sata pauze meni nece apostol Pavao rec drukcije.
Prekovremeni su se desavali tu i tamo al to su bile strke zbrke oko presvlacenja lutki u izlogu,nemam komentara na to fakat.
Podrazumijeva se da doslovno silujete svakog covjeka koji udje u ducan,odma morate pitat "jel vam treba pomoc", kako ces pomoc ikom tek je uso u ducan pusti ga brt.
Meni su obje voditeljice bile fakat super i kolegice manje vise al ovi u upravi zasluzuju ni manje ni vise nego tretiranje Zyklonom B u kakvoj komori dobroj,dakle pocevsi od direktorice kojoj bi izbio zube traktorskom gumom,koja najvj nema ni osnovnu skolu,do "gazde" koji je Zeljko Kerum na steroidima i sa jos manjim IQ-om,do njegovog reko bi mentalno usporenim sinom koji takodjer ne strepi od utjeravanja straha prodavacicama.
Svi su u konstantnom strahu od tih tajnih kupaca,raznoraznih "brand managera" koji su fakat neke od najmutavijih faca koje sam imo priliku vidjet,dakle zena ima dobru vezu i nauci par listova teksta o npr. Levi's hlacama napamet i sad je ona kao bog i batina za taj cijeli brend,opet komentara nemam ni na ovo.
Sva sreca pa sam se vrlo brzo posvadjo sa azdajom iz uprave i **** joj mater,dobio otkaz odmah isti dan naravno,a jos veca je sreca sto smo doticnog mladog gazdu sreli frend i ja u klubu par tjedana nakon mog otkaza i izbili mu navlake sa zubi i resetirali mu Windowse.
Taj kralj isto ima tu neku svoju robnu marku kao,koju moras gurat ljudima iako je nedo Bog haha
Dakle od 13 firmi koje sam promijenio u poslijednjih par godina,ova je daleko najgora i stvarno ako iko ima kakav prijedlog/link/bilo sta kako da im roknem tuzbu i izmuzem par stotina tisuca kuna nek mi kaze,hvala
Fakat ak ce iko ikad imat toliko problema pa ce htjet udarat doticne idiote,ovo je vise upuceno muzevima cije su zene radile u tom smecu od firme haha nek mi se javi tu fakat bolje ni ne zasluzuju nego gutat vodu sa dna Save
|
Kralju svaka cast ako si tog jazavca mladog gazdu natamburao,prodaju svoju robnu marku a roba je iz kine ,samo je njihova etiketa vjerojatno..
Ne mozes dobit nikakav sud nisi obolio od njih i nisu te zakinuli.
Zao mi je svih koji tamo rade,ljudi nedajte se ,trazite negdje drugdje,nedajte da vas iskoristavaju kao smeca.
BTW steta kaj starog gazdu nisi namazao i njega i njegovu ljubavnicu ...
|
|
|
08.05.2018., 00:33
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2013.
|
Quote:
kako_dalje kaže:
Ako će ikome bit lakše, ja otkad sam prije par godina pročitao ovu temu nisam zakoračio u njihove trgovine.
U svakoj prodaji imaju ciljevi i slično kao što i svi uvaljuju kojekakvu robu po višim cijenama ali ovo je otišlo previše u krajnost.
|
Quote:
lutkar kaže:
i ja isto ne idem više kod njih zadnjih par godina 
|
Takodjer 
|
|
|
08.05.2018., 19:14
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2018.
|
Dragi moji, da vam i ja ispričam svoje iskustvo o firmi Europa 92, točnije o Levi's-u . Sama ne znam kako sam ovoliko dugo izdržala, ne pitajte. Ne znam odakle da vam počnem. Ali evo prvo od šefice, odnosno brand managera- to vam je osoba polu dječak-polu žena, koja je puna kompleksa čim se nađe u blizini neke druge normalne osobe. Iste te komplekse pokušava da liječi već punih 5 godina, ali imam osjećaj da joj ne polazi za rukom baš najbolje i da često plače sama nad svojom sudbinom. Svaki put kad dođe u trgovinu morate je obasuti sa hrpom komplimenata, inače će te vi biti na tapeti za svaki artikl koji nije prodan.  Kada dođe sama u posjetu, već na samom ulazu popljuje sve i ode na kavicu i cigaru i tu se posjeta završi, a kada dođe sa direktorom(o kojem slijedi priča kasnije) onda izigrava pametnicu koja sve zna, koje je rekla da se treba nešto popraviti(a nije) a mi nismo uradili. Moram vam još napomenuti da za svaki ne do Bog godišnji morate da je molite , tisoć puta poslati mail i slušati zbog čega baš sad idete. Nikad nije zadovoljna i uvijek će vam naći razlog da pola sata slušate kako vi niste pravi prodavač. Sama znam da je nemoguće da vam ovako riječima makar malo opišem tu vješticu, ali eto bar onako na brzinu da znate s kim imate posla. Sad je na redu "gospodin" direktor. Neko ko ima samo osnovnu školu završenu, ko je od starog dobio sve na dlanu dođe ti umišljen da je neki frajer i nadrkan pričati o prodaji ??:klap: Ne brinite nije uvijek sve tako crno s njim, kad povuče koju crticu bjelog nije toliko loš. Iskreno mislim da je najbolji onda kad ode sa ovom gore vješticom na jedan brzi, tad su oboje jako dobre volje  Starog direktora, direktoricu i sve te ljubavnice ne znam, tako da vam o njima i ne bi nešto pisala.Samo ću vam reć' ako nema te kud i bez lipe ste, i tad što dalje od Europe 92. Brojač, koeficijenti prodaje, učinak, planovi tjedenski-mjesečni, tajni kupci, sav taj cirkus sa njihove strane, nije vrijedan one male plaće i koju dobijete.
|
|
|
14.05.2018., 09:49
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2007.
|
Osim što ja već godinama ne kupujem kod njih, a sve zbog svih postova ovdje, uspjela sam i muža konačno nagovorit da tamo više ne ulazi, a bili su mu broj 1 i samo tamo je kupovao. Hvala, ne.
|
|
|
21.05.2018., 13:28
|
|
Registrirani korisnik
|
Bila sam na razgovoru za Europa 92 i dobilasam posao kojeg radim već par mjeseci... i sad čitam komentare...nije mi baš jasno po čemu je tako strašno tamo raditi?
Postoje ciljevi koji se moraju ispuniti i zahtjevi poslodavca, ali ništa nije puno drugačije nego u nekim drugim dućanima u kojima sam radila.
Prihvatili su me prijateljski, ima boljih i lošijih dana, ali sve u svemu zadovoljna sam!
|
|
|
21.05.2018., 21:26
|
|
ljep,a i pametan pas
Registracija: May 2006.
|
krenuli su vidim europovci92 u napad na fhr
a nije uopće očito da sve novoregistirani korisnici pišu samo na temam o europi 92 i samo pozitiva
kako je to loša kompanija očito, ne vjerujem da ću ikad tamo nešto kupiti
|
|
|
21.05.2018., 21:58
|
|
Cuore Sportivo
Registracija: May 2004.
|
Da, shop koji svoje kupce smatraju ovcama, a kako se odnose prema djelatnicima smo tu vidjeli.
Takve treba bojkotirati. Ja sam siguran da tamo neću nikada više kupovati i svima ću savjetovati da bježe od tamo kao djava od tamjana.
|
|
|
22.05.2018., 15:33
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2016.
|
Quote:
KILLERDOG kaže:
krenuli su vidim europovci92 u napad na fhr
a nije uopće očito da sve novoregistirani korisnici pišu samo na temam o europi 92 i samo pozitiva
kako je to loša kompanija očito, ne vjerujem da ću ikad tamo nešto kupiti
|
Ni ja 
Čak su otvorili zasebnu temu za osijek, možda su naumili tamo samo pozitivu, jer ovo što se na ovoj temi o njima piše ni interneti ne mogu podnijeti 
|
|
|
22.05.2018., 18:07
|
|
Registrirani korisnik
|
Ja pišem iz razloga jer je lako pljuvati. Ajde pohvalite nešto i nekoga. Većina postova ovdje je usmjerena na hejtanje i pljuvanje po poslodavcima.
Vi ne možete prihvatiti da je netko zadovoljan svojim radnim mjestom.
Pa koji poslodavac nema pravila o radu, tko vam ne mjeri radni učinak, gdje možete sjediti i primati plaću?
U poslu prodavača normalno je znati što prodajete, stajati, poslužiti kupca, pospremiti.
Jel vama teško nasmijati se na radnom mjestu?
Ako ste takvi hejteri uživo, kladim se da ni na jednom poslu niste uspješni i zadovoljni.
Ako želite kruh bez rada, budite političari.
Mi ostali koji radimo, trudimo se i angažiramo za to dobivamo i lijep bonus i napredak u karijeri.
|
|
|
22.05.2018., 19:03
|
|
ljep,a i pametan pas
Registracija: May 2006.
|
dovoljno o zadovoljstvu radnika govori kolicina oglasa koja se konstantno vrti
kakva je to firma u kojoj ljudi konstantno odlaze ?
ocito losa
i postoji granica koja prelazi iz ljubaznog posla prodavaca u napasnog koji ocigledno mora prodati
kazes stalno sve pljujem, mozes li to potkrijepiti ?
ja mogu staviti koje sam pozitivne postove napisao o dobrim poslodavcima koje sam imao
i da, radio sam u ducanima u kojima nisi imao dnevni ili mjesecni limit prodaje
ja bi se okladio da si ti ipak zenska povezana s menadmentom a ne radis ko prodavacica, i da ste dobil izadatak ispraviti izgled firme na fhr jer je fascinantno kako ti tu, a na pdf gospodarstvo drugi nick isti dan i prvu postovi budu na ovu temu
tako da ste fakat losi, nadam se samo da niste neka znj pr firma jer ako jeste to je jos veca sramota
|
|
|
22.05.2018., 19:33
|
|
Registrirani korisnik
|
Vidim da baš i ne razumiješ najbolje ono što čitaš.
Ljudi se traže jer se firma ŠIRI i otvara se nekoliko novih poslovnica.
To ti je valjda promaklo.
Firma koja se širi i zapošljava je trn u peti svakom besposlenom komentatoru na forumima.
|
|
|
22.05.2018., 19:53
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2016.
|
Quote:
Martica kaže:
Firma koja se širi i zapošljava je trn u peti svakom besposlenom komentatoru na forumima.
|

|
|
|
22.05.2018., 20:08
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2011.
|
Znaci...kako dobar pokusaj da se obrane boje zastave te firme.
Mislim da svi znamo osobu koja je tamo radila i koja zahvaljuje bogu sto tamo vise ne radi.
|
|
|
22.05.2018., 21:55
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2016.
|
Quote:
Martica kaže:
|
Što pričaš ti, bivši djelatnici su konkretnim primjerima (i slikovitim opisom nadređenih voditelja  ) opisali što se dešava u firmi, budite sretni da vas nisu prijavili, iako mislim da vam u budućnosti ni to ne gine
Imaš pravo, Europa 92 se širi, i trn je u oku svakome, eto već se i Armani osjeća ugroženim 
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 05:33.
|
|
|
|