Natrag   Forum.hr > Društvo > Politika > Politička scena

Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 24.01.2015., 12:56   #1581
Kako ga je Jandroković isprdao na onoj izjavi "glavom kroz vrata"

Pametni ljudi koriste kvaku a vama bi bilo bolje da koristite glavu za druge stvari..

Brutala

nego nešto je čudno..prvo "razbijač vrata glavom" poručuje Kolindi da pazi što priča a onda to isto ponovi Dačić..

Ko eho neki..što, u čemu je stvar..
Bice is offline  
Old 24.01.2015., 13:13   #1582
Quote:
bah kaže: Pogledaj post
http://www.index.hr/vijesti/clanak/s...je/797024.aspx

apeliram na sve građane
ne birajte opet one plave krajem godine, opet će nam iza njih trebati koju godinu da se izvučemo iz mulja
Iskreno, nisam ni sumnjala
Jbg, samo budala može očekivati da se nešto što se godinama uništava popravi u godinu dana

Quote:
Bice kaže: Pogledaj post
Kako ga je Jandroković isprdao na onoj izjavi "glavom kroz vrata"
Jandroković se baš ima kome šta rugati.. da ima iole srama pokrio bi se ušima i začepio
Za razliku od onih sa memorijom zlatne ribice, ja patim njegove početke kao "Sanaderovog mladog lava"... Stankovićeva Nu2, kad ga je ispreskakao ko mladog majmuna i otvoreno ismijao mi je jedna od njegovih najboljih emisija.
Ako je netko slučajno propustio - preporučam... i ne, uopće se ne zajebavam
kiss me is offline  
Old 24.01.2015., 13:15   #1583
Quote:
kiss me kaže: Pogledaj post
Jbg, samo budala može očekivati da se nešto što se godinama uništava popravi u godinu dana

Jandroković se baš ima kome šta rugati.. da ima iole srama pokrio bi se ušima i začepio
Za razliku od onih sa memorijom zlatne ribice, ja patim njegove početke kao "Sanaderovog mladog lava"... Stankovićeva Nu2, kad ga je ispreskakao ko mladog majmuna i otvoreno ismijao mi je jedna od njegovih najboljih emisija.
moguće..ali to ne spori da je ovu očito pogubljenu budaletinu isprdao ko zadnjeg blesana što ovaj realno i je..

da on ne ide glavom kroz zid nego kroz vrata..
Bice is offline  
Old 24.01.2015., 13:26   #1584
Quote:
Ja jednostavno ne razumijem sklopove u glavi koje možeš "upaliti" sa takvim pizdarijama.. jbte, klinci koji su rođeni i poslije ovog rata već postaju punoljetni ljudi, a oni se drže rata kojeg je moja baba pamtila, a ta više nije među živima.. hu gives a fak.
Zanima me ono što je sad i kako da se izvučem iz sranja koja su sada.
S takvim stavom, nikad se ti nećeš znati izvuči iz sranja:
http://www.goodreads.com/quotes/tag/doomed-to-repeat-it
Pasdaran is offline  
Old 24.01.2015., 21:31   #1585
Quote:
Bice kaže: Pogledaj post
moguće..ali to ne spori da je ovu očito pogubljenu budaletinu isprdao ko zadnjeg blesana što ovaj realno i je..

da on ne ide glavom kroz zid nego kroz vrata..
A čuj, to je stvar gledanja i ukusa - ti misliš da ga je ispradao, ja mislim da bi mu bilo bolje da je šutio, jer sa tim "prodavanjem pameti" me svaki put samo podsjeti ko je i šta je

I uopće ne sumnjam da bi on uvijek kroz vrata - iako iza tih vrata bila i nečija guzica u koju se treba uvući do nožnih prstića. Jbg, nismo svi tako... pa, skliski, da se pristojno izrazim
Pa mi je u tom slučaju opcija "kroz zid" puno prihvatljivija.

Quote:
Pasdaran kaže: Pogledaj post
S takvim stavom, nikad se ti nećeš znati izvuči iz sranja:
http://www.goodreads.com/quotes/tag/doomed-to-repeat-it
Ć... izvući..
Jako su ti zgodne ove poslovice, ali ako nas je jednu stvar povijest naučila to je - da se ona uvijek ponavlja. Uvijek.
kiss me is offline  
Old 24.01.2015., 23:12   #1586
Quote:
Jako su ti zgodne ove poslovice, ali ako nas je jednu stvar povijest naučila to je - da se ona uvijek ponavlja. Uvijek.
Quote:
Ja jednostavno ne razumijem sklopove u glavi koje možeš "upaliti" sa takvim pizdarijama.. jbte, klinci koji su rođeni i poslije ovog rata već postaju punoljetni ljudi, a oni se drže rata kojeg je moja baba pamtila, a ta više nije među živima.. hu gives a fak.
Zanima me ono što je sad i kako da se izvučem iz sranja koja su sada.
Ajde se ti prvo dogovori sama sa sobom jel povijest bitna ili hu givs a fak za nju...
Pasdaran is offline  
Old 25.01.2015., 20:55   #1587
Quote:
Pasdaran kaže: Pogledaj post
Ajde se ti prvo dogovori sama sa sobom jel povijest bitna ili hu givs a fak za nju...
A čuj, ako ti ne znaš čitati s razumijevanjem, tu ti ja ne mogu pomoći s nikakvim objašnjavanjem, ni s raščlanjivanjem postova... nažalost
kiss me is offline  
Old 27.01.2015., 18:55   #1588
što mislite o ovom milanovićevom potezu ():

Milanović angažirao američkog konzultanta godine Alexa Browna

kao očajnički potez propalog premijera?

kao odličan marketinški trik?

mislite da će ovaj čovjek uspjeti štogod napraviti na našem tržištu ili milanoviću više nitko ne može pomoći? :-D
kotulica is offline  
Old 27.01.2015., 19:05   #1589
Quote:

A ono kad su ga novinari i to strani, pitali nesto o tome sto je i bila tema, pa se okretao savjetnicima da pita. Bilo je smjeha novinara, nisu oni navikli na nase mutave desnicare. Zato mi se okrece zeludac nad hadezeovcima kad dolaze na temu milanovica i pljuju po njemu. Hadezeovci. Svakome tko je glasao za tu lopovsku kliku ja bi ispostavila racun da i vracaju njihove dugove.
Old 27.01.2015., 19:06   #1590
Quote:
kotulica kaže: Pogledaj post
milanoviću više nitko ne može pomoći? :-D
on je slučaj za specijalne ustanove
K@rlo is offline  
Old 27.01.2015., 21:22   #1591
Quote:
Kymatica kaže: Pogledaj post
A ono kad su ga novinari i to strani, pitali nesto o tome sto je i bila tema, pa se okretao savjetnicima da pita. Bilo je smjeha novinara, nisu oni navikli na nase mutave desnicare. Zato mi se okrece zeludac nad hadezeovcima kad dolaze na temu milanovica i pljuju po njemu. Hadezeovci. Svakome tko je glasao za tu lopovsku kliku ja bi ispostavila racun da i vracaju njihove dugove.
Milanović samo u usporedbi s Jandrokovićem i mutavim hadezeovcima može koliko-toliko ličit na normalnog čovjeka.

A ovom Amerikancu ne gine par godina psihoterapije nakon što Zoki s njim završi, ali bar će naučit kako kruh rezat na šnite odgovarajuće debljine.
dylan111 is offline  
Old 27.01.2015., 22:13   #1592
Quote:
Kymatica kaže: Pogledaj post
Ja sam za - ajmo, ko je glasao za hdz-ovce, lijepo nek namiri njihovu štetu, a glasači sdp-a njihovu.

Quote:
dylan111 kaže: Pogledaj post
Milanović samo u usporedbi s Jandrokovićem i mutavim hadezeovcima može koliko-toliko ličit na normalnog čovjeka.
Može bit.. zbilja, slažem se da nije ni ta teroija bez podloge. Al činjenica je da smo mi tu di jesmo i s takvim izborom političara koji je - ja biram od onog što je ponuđeno, a u ponuđenom Milanović vs hdz-ovska ekipa - ja i dalje biram Milanovića.

Quote:
A ovom Amerikancu ne gine par godina psihoterapije nakon što Zoki s njim završi, ali bar će naučit kako kruh rezat na šnite odgovarajuće debljine.
Stvarno mi ta njegova nije uopće simpatična, al šta je žena krivo rekla? Zaista, reci - šta je tu netočno?
kiss me is offline  
Old 27.01.2015., 22:58   #1593
Quote:

mislite da će ovaj čovjek uspjeti štogod napraviti na našem tržištu ili milanoviću više nitko ne može pomoći? :-D
Očajnički potez latentnog diktatora.
noname23 is offline  
Old 28.01.2015., 00:25   #1594
Quote:

ovoj državi, više nitko ne može pomoći i to ne od danas.to je bilo vidljivo već dosta godina ranije,za "velike" vladavine "velikog" erotskog pisca
šekobalin is offline  
Old 28.01.2015., 09:10   #1595
Quote:
šekobalin kaže: Pogledaj post
ovoj državi, više nitko ne može pomoći i to ne od danas.to je bilo vidljivo već dosta godina ranije,za "velike" vladavine "velikog" erotskog pisca
U ovoj državi se mora početi raditi , jer država parazita , neradnika i lopova nema budućnost !

Zoran Milanović je predsjednik Vlade RH ! Vlada RH između ostalog ima pravo predlagati zakone !
Građani imaju po Ustavu pravo pisati predstavke . Slijedom ovog gospodinu Milanoviću poslo sam neki dan predstavku ; da se iz redova Ustavnih predlagatelja i civilnog sektora , imenuje Povjerenstvo za pisanje prijedloga zakona za Strategiju razvoja poljoprivrede RH !

Da li će ovo g. Milanović podržati i dati nalog svojim nesposobnim Ministarstvima ; pravosuđa i poljoprivrede da se u ovo uključe ?
Đuro Japaric is offline  
Old 28.01.2015., 10:21   #1596
Quote:
Đuro Japaric kaže: Pogledaj post
U ovoj državi se mora početi raditi , jer država parazita , neradnika i lopova nema budućnost !

Zoran Milanović je predsjednik Vlade RH ! Vlada RH između ostalog ima pravo predlagati zakone !
Građani imaju po Ustavu pravo pisati predstavke . Slijedom ovog gospodinu Milanoviću poslo sam neki dan predstavku ; da se iz redova Ustavnih predlagatelja i civilnog sektora , imenuje Povjerenstvo za pisanje prijedloga zakona za Strategiju razvoja poljoprivrede RH !

Da li će ovo g. Milanović podržati i dati nalog svojim nesposobnim Ministarstvima ; pravosuđa i poljoprivrede da se u ovo uključe ?
imam pitanje

koliko si tinte potrošio do sad već
šekobalin is offline  
Old 28.01.2015., 11:35   #1597
Quote:
imam pitanje

koliko si tinte potrošio do sad već
Podosta !

Nije samo tinta trošak , puno košta kopiranje , poštarina , kupnja zakona ; Službeni list SFRJ , Narodne novine SRH , Narodne novine RH itd.

Predlagatelj zakona može se pozvati i na predstavkei prijedloge koje , u skladu s Ustavom RH , imaju pravo podnositi građani RH itd .

Imamo ovo ustavnu mogućnost i mogućnost prosvjeda uključujući i na Trgu sv. Marka !

Za prosvjed koji bi mogao imati utjecaja u Zagreb mora doći više desetaka tisuća radnika i seljaka !
Đuro Japaric is offline  
Old 28.01.2015., 13:53   #1598
Quote:
Đuro Japaric kaže: Pogledaj post
Podosta !

Nije samo tinta trošak , puno košta kopiranje , poštarina , kupnja zakona ; Službeni list SFRJ , Narodne novine SRH , Narodne novine RH itd.

Predlagatelj zakona može se pozvati i na predstavkei prijedloge koje , u skladu s Ustavom RH , imaju pravo podnositi građani RH itd .

Imamo ovo ustavnu mogućnost i mogućnost prosvjeda uključujući i na Trgu sv. Marka !

Za prosvjed koji bi mogao imati utjecaja u Zagreb mora doći više desetaka tisuća radnika i seljaka !
dobro,tinta je bila više simbolika vjerujem da si tako i shvatio.

dobro,jesi li šta konkretno realizirao sa tim predstavkama ili pojednostavljeno,da li je išta prošlo i implementirano u kakav zakon
šekobalin is offline  
Old 28.01.2015., 15:00   #1599
Quote:
dobro,tinta je bila više simbolika vjerujem da si tako i shvatio.

dobro,jesi li šta konkretno realizirao sa tim predstavkama ili pojednostavljeno,da li je išta prošlo i implementirano u kakav zakon
Pokažete ministrima ili zastupnicima što imamo , a oni pitaju što je to ?
Kada im objasnite i kažete što se mora mijenjati oni kažu ; ne poznajemo to područje , nemamo vremena pisati .

Sada ćemo pokušati putem medija tražiti da mediji u studio ( tv i radio )pozovu nekog od ustavnih predlagatelja zakona nasuprot nas iz civilnog sektora .
Sa medijima će se pokušati dogovoriti i maksimalna kampanja obrazovnog tipa , sutra dokumentaciju nosim na jedan radio , jedne tiskovne medije , lokalnu tv , Večernjm i Glasu Slavonije te HRT - Plodovi zemlje , Hrvatski radio , dokumentacija je poslna poštom itd .

Tražiti ćemoi i da predstavnik Udruge OPG Hrvatske - Život , g. Miroslav Kovač , bude imenovan u Odbor za poljoprivredu kao vanjski član !

Dio ljudi čita i na internetu , pa će i tako neki biti informirani !
Đuro Japaric is offline  
Old 28.01.2015., 15:56   #1600
Angry ovako govori pravi političar, intelektualac .......

Milanović ispalio u Saboru
'Kako je ono bilo prije 11 godina? Visok, zgodan, plavih očiju, govori jezike...'

http://danas.net.hr/hrvatska/do-rujn...o-700-milijuna
Saharun is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 09:45.