Koronavirus Obavezna EU covid-potvrda.
Podforum: Skeptici |
|
|
01.02.2022., 10:04
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Nov 2021.
|
Quote:
barlox 82 kaže:
Slažem se. Treba zatvorit bolnice i posvetit se molitvi.
|
Da. To je bio smisao mojeg posta. Takav smisao posta može izvući samo izrazito glup i neuk čovjek.
Iz članka u kojemu se lijepo opisuje što i kako se radi, i to zapravo uopće nije nikakva tajna posebna, nego samo ovakve stvari u ovakvim vremenima iskaču i postanu drastičnije i vidljivije kada se malo zakopa dublje.
Jebe se tebi i ostalim ovdje dušebrižnicima što neki ubiru masnu pinku a sav teret posla naravno prebacuju na radno osoblje koje bježi glavom bez obzira iz tog i takvog sustava.
I onda se čudite ko pura dreku kako ljudi umiru par mjeseci ili godina ranije neto što bi trebali, a stvorili ste nakaradni sustav zddravstva koji tjera ljude koji su kompetentni a ostaju nekompetentni koji onda liječe ljude.
I ti se kao predstavljaš kao nekakav doktor-humanista. Prije bih rekao da si u onome dijelu koji ubire provizije.
Aha.
|
|
|
01.02.2022., 10:22
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2021.
|
Quote:
NoDirectionHome kaže:
Da. To je bio smisao mojeg posta. Takav smisao posta može izvući samo izrazito glup i neuk čovjek.
Iz članka u kojemu se lijepo opisuje što i kako se radi, i to zapravo uopće nije nikakva tajna posebna, nego samo ovakve stvari u ovakvim vremenima iskaču i postanu drastičnije i vidljivije kada se malo zakopa dublje.
Jebe se tebi i ostalim ovdje dušebrižnicima što neki ubiru masnu pinku a sav teret posla naravno prebacuju na radno osoblje koje bježi glavom bez obzira iz tog i takvog sustava.
I onda se čudite ko pura dreku kako ljudi umiru par mjeseci ili godina ranije neto što bi trebali, a stvorili ste nakaradni sustav zddravstva koji tjera ljude koji su kompetentni a ostaju nekompetentni koji onda liječe ljude.
I ti se kao predstavljaš kao nekakav doktor-humanista. Prije bih rekao da si u onome dijelu koji ubire provizije.
Aha.
|
u sridu. 
|
|
|
01.02.2022., 10:25
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
NoDirectionHome kaže:
Aha.
|
Otišao sam uglavnom zbog novca. Nisam baš pobjegao glavom bez obzira. Otišao sam zbog HZZO-a. Otišao sam zbog SDP-a i HDZ-a. Otišao sam zbog neuređenosti sustava u HR. Otišao sam zbog "rvatskih branitelja". Otišao sam zbog budala koji misle da su najpametniji na svijetu. Otišao sam zbog starih kolega koji se još uvjek prostituiraju u medicini jer im je penzija premala. Otišao sam zbog mnogo razloga. Nikad nisam imao nikakav utjecaj na sustav u tih par godina kolko sam radio.
Nigdje se nisam predstavio kao humanista. Napišem što je po mojem mišljenju pametno, što ne. Potkrijepim to sa člancima. Malo cinizma ne škodi, da rasprava ne bude previše suhoparna.
|
|
|
01.02.2022., 10:38
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
barlox 82 kaže:
Otišao sam uglavnom zbog novca. Nisam baš pobjegao glavom bez obzira. Otišao sam zbog HZZO-a. Otišao sam zbog SDP-a i HDZ-a. Otišao sam zbog neuređenosti sustava u HR. Otišao sam zbog "rvatskih branitelja". Otišao sam zbog budala koji misle da su najpametniji na svijetu. Otišao sam zbog starih kolega koji se još uvjek prostituiraju u medicini jer im je penzija premala. Otišao sam zbog mnogo razloga. Nikad nisam imao nikakav utjecaj na sustav u tih par godina kolko sam radio.
Nigdje se nisam predstavio kao humanista. Napišem što je po mojem mišljenju pametno, što ne. Potkrijepim to sa člancima. Malo cinizma ne škodi, da rasprava ne bude previše suhoparna.
|
Super. Otišao si zbog budala a te iste budale i dalje vrlo direktno otvoreno braniš a da to uopće ne shvaćaš. Braniš onu istu gamad zbog koje si navodno otišao.
HowYesNo
|
|
|
01.02.2022., 10:40
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2021.
|
Quote:
NoDirectionHome kaže:
Super. Otišao si zbog budala a te iste budale i dalje vrlo direktno otvoreno braniš a da to uopće ne shvaćaš. Braniš onu istu gamad zbog koje si navodno otišao.
HowYesNo
|
u sridu x2 
|
|
|
01.02.2022., 10:55
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Deere kaže:
Tek u ovoj pandemiji sam shvatio da velika većina liječnika liječi i prepisuje lijekove po uhodanim protokolima. Jako mali broj liječnika stvara te protokole po kojima većina drugih liječe većinu svojih pacijenata. I to je donekle logično, jer kada moraš primiti 40 pacijenata na dan - nemaš vremena proučavati nove načine liječenja a većina i nema tehničkih mogućnosti da bi se bavili razradom novih protokola. Ono što je bitno različito u ovoj pandemiji je da institucije koje se inače bave razvijanjem novih protokola - radi nekog (za sada neobjašnjivog) razloga uopće nisu se uopće bavili razvijanjem protokola liječenja korone, zauzeli su stav kao nema tu lijeka, tek neki pojedinci su počeli proučavati što bi moglo pomoći i razvijati svoje vlastite protokole. Onda i ti pojednici kada su svoje protokole i iskustva liječenja željeli podijeliti sa ostalima - su bili uklanjani iz etera kao navodni nekakvi nadriliječnici koji nude 'snake oil' riješenja uspaničenim pacijentima, sa potpunim gašenjem bilo kakve javne diskusije, objavljivanjem krivotvorenih naučnih radova da se javno prikažu postojeći lijekovi kao neefikasni, pa čak i navodno opasni jer su to zapravo 'veterinarski lijekovi' ('horse paste'). Uglavnom sve se radilo da se cjepivima omogući hitna primjena jer da se prenamijenilo bilo koji lijek za liječenje korone - ispitivanje cjepiva bi (po sili zakona) trajalo 10ak godina - umjesto 6 mjeseci (kome bi trebalo cjepivo za 10ak godina?). Pa onda uvođenje drakonskih kazni liječnicima koji bi pokušali primjeniti rano liječenje prenamijenjenim lijekovima i stigmatizacija istih, kao i sankcioniranje i otkazi svima onima koji javno idu protiv narativa.
Za to nisu (samo) krivi liječnici nego netko na višem položaju. Stvorila se i širila atmosfera straha i mržnje prema svemu što nije dio proklamiranog javnog narativa, i to je ono što se mora preokrenuti. Političari žele nam uvesti kineski model vlasti - netko negodje bi malo određivao da li treba zavariti vrata od moje kuće i strogo kažnjavati svaki neposluh kada ne poštuješ nečije osobne političke hirove i preference. To u Kini prolazi jer postoji sistem represije koji ne preže od najgorih zločina da zaštiti sebe i političku vrhušku koja njime upravlja. A u demokraciji imamo izbore na kojima takvo političko smeće izbacujemo iz organizma države. A na građanima je da prepoznaju tko je političko smeće. Ako ne izbacimo to smeće van tek onda imamo pravi problem.
|
Medicina radi po principu individualnog znanja, prakse, smjernica i individoalnog pristupa.
Smjernce su bitne. Posebno za česte bolesti koje ima puno ljudi. Imaš smjernice za liječenje tlaka, šečerne bolesti, holesterola, ALS smjernice itd.
Slažemo se da bi bilo loše kad bi svatko liječio po svoje, pa kako ispadne.
Lijekove za COVID su isprobali. Manje više sve živo. I ono što nie imalo niti teoretske šanse da djeluje. Posebno na početku epidemije. Skoro odmah su vidli da hidroksiklorokin i sumamed ne djeluju. Ivermektin isto ne djeluje.
Vitamin D3, ako uopće djeluje, djeluje na razini statistične pogreške.
Nije mi baš jasno odakle ti informacija da su istraživanja za sadašnje protokole lažirana.
Prvo nisu imali niti protokol za laboratorij. SAd je sve to konkretno uhodano.
Kod dosta ljudi se zna prognoza-kakve su šanse da se pacijent izvuče.
Nažalost, još uvijek, uz sve metode liječenja, smrtnost je relativno velika (za infektivnui bolest).
Glede cijepiva i lijekova, brzina razvoja je skoro pa direktno vezana za novac.
Evo jedan "jednostavan" članak od nekog Amera: https://www.mayoclinic.org/diseases-...s/faq-20485627
|
|
|
01.02.2022., 11:12
|
|
I like my truck
Registracija: Jul 2010.
|
Quote:
barlox 82 kaže:
Medicina radi po principu individualnog znanja, prakse, smjernica i individoalnog pristupa.
Smjernce su bitne. Posebno za česte bolesti koje ima puno ljudi. Imaš smjernice za liječenje tlaka, šečerne bolesti, holesterola, ALS smjernice itd.
Slažemo se da bi bilo loše kad bi svatko liječio po svoje, pa kako ispadne.
Lijekove za COVID su isprobali. Manje više sve živo. I ono što nie imalo niti teoretske šanse da djeluje. Posebno na početku epidemije. Skoro odmah su vidli da hidroksiklorokin i sumamed ne djeluju. Ivermektin isto ne djeluje.
Vitamin D3, ako uopće djeluje, djeluje na razini statistične pogreške.
Nije mi baš jasno odakle ti informacija da su istraživanja za sadašnje protokole lažirana.
Prvo nisu imali niti protokol za laboratorij. SAd je sve to konkretno uhodano.
Kod dosta ljudi se zna prognoza-kakve su šanse da se pacijent izvuče.
Nažalost, još uvijek, uz sve metode liječenja, smrtnost je relativno velika (za infektivnui bolest).
Glede cijepiva i lijekova, brzina razvoja je skoro pa direktno vezana za novac.
Evo jedan "jednostavan" članak od nekog Amera: https://www.mayoclinic.org/diseases-...s/faq-20485627
|
Vitamin D3 (preventivno), HCQ i Ivermectin dokazano djeluju. Naravno, doziranje i vrijeme primjene treba biti adekvatno. Rano liječenje tim prenamijenjenim lijekovima smanjuje smrtnost više od 70% u odnosu na nepoduzimanje bilo kakvih ranih mjera i slanje dokazano zaraženih doma - od kojih se neki onda vraćaju u bolnicu u veoma teškom stanju. Samo je pitanje da li je smrtnost uopće tolika da bi se isplatilo svima zaraženima početi odmah uzimati ivermectin, za neke ugroženije kategorije sigurno bi se isplatilo - za one minimalno ugrožene vjerovatno i ne.
Nije uopće problem u tome što netko tvrdi da je ivermectin efikasan - a netko drugi da nije efikasan. Problem počinje kada se država umješa na način da promovira cjepiva kao jedino riješenje (koja nisu adekvatno ispitana) a brane primjenu ivermectina koji je siguran lijek. Pa neka se ivermectin onda dokaže kao neefikasno riješenje u masovnoj slobodnoj primjeni - uopće nema potrebe braniti njegovu primjenu. Da su cjepiva efikasna uopće ih ne bi trebalo promovirati i reklamirati, plaćati ljudima da se cjepe, prijetiti onima koji se ne žele cjepiti i uvoditi razne lutrije ako se cjepiš, jer svi žele biti zdravi.
|
|
01.02.2022., 11:19
|
|
Brigadni general
Registracija: Jan 2022.
|
Taj fantasy world u kojem "nitko nije testirao protokole liječenja" ili su "našli što funkcionira" (kako, ako nisu testirali?  ), ali "ne daju (neki misteriozni oni) da se koristi" je zanimljivo mjesto za posjetiti, ali odrastao čovjek vjerojatno ne bi trebao toliko vremena provoditi ondje.
Testirano je sve koliko se god moglo i koliko je imalo smisla, a i preko te mjere.
|
|
|
01.02.2022., 11:24
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
Mojt Egadjo kaže:
Taj fantasy world u kojem "nitko nije testirao protokole liječenja" ili su "našli što funkcionira" (kako, ako nisu testirali?  ), ali "ne daju (neki misteriozni oni) da se koristi" je zanimljivo mjesto za posjetiti, ali odrastao čovjek vjerojatno ne bi trebao toliko vremena provoditi ondje.
Testirano je sve koliko se god moglo i koliko je imalo smisla, a i preko te mjere.
|
Netočno.
- Stipe
|
|
|
01.02.2022., 11:32
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
NoDirectionHome kaže:
HowYesNo
|
NE branim ti ja nikog. NA forumu napišem svoje mišljenje. Koje može i ne mora biti točno. Ne pišem izmišljene informacije kao neki. Neke mjere mi imaju smisla, neke mjere su imale smisla. Neke mjere više nemaju smisla.
Niti tu gdje radim ne cvatu ruže. ali je puno bolje nego u HR. I za pacijente i za medicinsko osoblje.
No, prošlo je preko 10 godina kako sam otišao, između su HR poharali i MOST i Pernar i par desetaka ministara iz redova HDZ-a. Sami fini ljudi,. Kradu, gaze djecu, još malo kradu, lažu, snifaju kokain sa prostitutkama u Srbiji.
SDP se niti raspast nije uspio kolko su nesposobni. Od triju glavnih za epidemiju,jedan je sjeo na cijepivo (baš super), druga bedastoča je izjavila da nije govorila bez maske nego je pjevala, treči je ministar unutarnjih poslova, koji u podrumu "slučajno" razgovara sa čaletom od švrecera droge. Pa tko još ne vjeruje da će nama/vama biti bolje u HR?
Tako da mi nemoj niti pokušat nalijepit da branim njih i njihove postupke. A s obzirom da sam na vlastite oči vidio kolko je COVID bezopasan i kakve su posljedice epidemije-direktne i indirektne, zadržavam pravo na svoje mišljenje da epidemija je velik problem.
|
|
|
01.02.2022., 12:09
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Deere kaže:
Vitamin D3 (preventivno), HCQ i Ivermectin dokazano djeluju. Naravno, doziranje i vrijeme primjene treba biti adekvatno. Rano liječenje tim prenamijenjenim lijekovima smanjuje smrtnost više od 70% u odnosu na nepoduzimanje bilo kakvih ranih mjera i slanje dokazano zaraženih doma - od kojih se neki onda vraćaju u bolnicu u veoma teškom stanju. Samo je pitanje da li je smrtnost uopće tolika da bi se isplatilo svima zaraženima početi odmah uzimati ivermectin, za neke ugroženije kategorije sigurno bi se isplatilo - za one minimalno ugrožene vjerovatno i ne.
Nije uopće problem u tome što netko tvrdi da je ivermectin efikasan - a netko drugi da nije efikasan. Problem počinje kada se država umješa na način da promovira cjepiva kao jedino riješenje (koja nisu adekvatno ispitana) a brane primjenu ivermectina koji je siguran lijek. Pa neka se ivermectin onda dokaže kao neefikasno riješenje u masovnoj slobodnoj primjeni - uopće nema potrebe braniti njegovu primjenu. Da su cjepiva efikasna uopće ih ne bi trebalo promovirati i reklamirati, plaćati ljudima da se cjepe, prijetiti onima koji se ne žele cjepiti i uvoditi razne lutrije ako se cjepiš, jer svi žele biti zdravi.
|
A ja mislio da je jedino bitno kod davanja lijeka/cijepiva dal djeluje ili ne.
Imaš stotine provjerenih radova da ivermektin ne djeluje i svega par neprovjerenih članaka da djeluje. Btw i Indijci su odustali od njega.
https://www.newswise.com/factcheck/s...icle_id=761091
I imaš stotine članaka o tome kako cijepiva djeluju. I kolka je vjerojatnost da teško oboliš/umreš od cijepljenja i od priridnog preboljevanja virusa.
Omicron soj je tu razliku smanjio. Za sad nema podataka koliko.
Normalno, uvijek možemo dati "argument" da su "oni" lažirali podatke.
|
|
|
01.02.2022., 18:26
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2007.
|
https://www.index.hr/vijesti/clanak/...jesti_ostalo_d
Austrija uvodi obavezno cijepljenje. Ministrica: Zadiremo u prava, ali opravdano
Zadnji put ovo je valjda rekao Hitler. I on je mislio da ono što radi je bilo opravdano.
|
01.02.2022., 18:51
|
|
(ne)obican
Registracija: Sep 2007.
|
Quote:
barlox 82 kaže:
I još je vulkan razneslo. Više nego jednom. Sigurno ima tu nešto. NE zaboravimo onaj meteor u Sibiru. Možda je on pokrenuo stvari.
U pravilu su epidemije kroz povijest bile slabe za trgovinu.
I bogati su se još više obogatili-imali su zalihe koje su skupo prodavali. Ili su za novac koji su imali jeftino kupovali zemljišta i druga dobra.
|
ovo je tema na PDF-u gospodarstvo od 13.01.2011., 19:09 sa naslovom "Slijedi li nam kolaps?"
u toj temi mozes lijepo procitati zasto i kako smo dosli ovdje gdje jesmo. tema vise nije aktivna jer je ocito postalo da nam slijedi kolaps. sada je tema Kriza je već tu ili tek dolazi?
znaci, ovo sve sto se dogada sa gospodarstvom je bilo predvideno od najmanje 2011 godine. i od 2011 godine se znalo da se sve urusava. ovo sada su samo posljedice onoga sto se desavalo u zadnjih 30 godina (a i duze). nista nije neocekivano.
samo cu ti dati primjer cijene plina. u njemackoj je napunjen (sa plinom) sjeverni tok 2 i spreman za rad. ceka se njemacka vlada. znaci, sada u ovom trenutku njemacka moze udariti pecat i poceti uvoziti plin. EUropska unija je odlucila kupovati plin na "slobodnom trzistu" gdje se cijene slobodno formiraju. rusija prodaje na duge ugovore.
Cijena ruskog plina je bila 20$. cijena plina na otvorenom trzistu je izmedu 80 i 120$. mi (RH) mozemo kupovati plin od madarske koja kupuje ruski plin 5 puta jeftinije nego sto je na "otvorenom trzistu"
Hungary buys Russian gas five times cheaper than market price in Europe — Putin
RH to ne radi. nego unistavamo svoju ekonomiju sa cijenom plina da bi ....  nesto ?
isto tako ti nijedne vijesti nece reci zasto je plin poskupio i da postoji alternativa da ga kupujemo po 5 puta nizoj cijeni od rusije. i da to druge zemlje u EU rade.
a, najbolje od svega, RH ima plina dovoljno barem za 60% svojih potreba. stovise, imamo ga toliko da smo pustili da propadna platforma sa plinom zbog neodrzavanja
Ovako sada izgleda slomljena platforma Ivana D na dnu Jadrana
Znaci, mi placamo plin 5 puta skuplje i imamo platformu za izvlacenje plina na dnu mora. jer ju nismo odrzavali. tebi je to logicno ?
Od 2011 se znalo da nam slijedi kolaps. sada smo u kolapsu i u fazi krize (kolaps ima vise faza). i to nije slucajno...nije se dogodilo samo od sebe. isto kao sto se ovo sve sa koronom nije slucajno dogodilo....to je plan i namjera.
|
|
01.02.2022., 18:52
|
|
(ne)obican
|
Quote:
barlox 82 kaže:
A ja mislio da je jedino bitno kod davanja lijeka/cijepiva dal djeluje ili ne.
Imaš stotine provjerenih radova da ivermektin ne djeluje i svega par neprovjerenih članaka da djeluje. Btw i Indijci su odustali od njega.
https://www.newswise.com/factcheck/s...icle_id=761091
I imaš stotine članaka o tome kako cijepiva djeluju. I kolka je vjerojatnost da teško oboliš/umreš od cijepljenja i od priridnog preboljevanja virusa.
Omicron soj je tu razliku smanjio. Za sad nema podataka koliko.
Normalno, uvijek možemo dati "argument" da su "oni" lažirali podatke.
|
Netočno.
- Stipe

|
|
01.02.2022., 21:00
|
|
Brigadni general
Registracija: Jan 2022.
|
Quote:
wizardofOZ kaže:
Od 2011 se znalo da nam slijedi kolaps. sada smo u kolapsu i u fazi krize (kolaps ima vise faza). i to nije slucajno...nije se dogodilo samo od sebe. isto kao sto se ovo sve sa koronom nije slucajno dogodilo....to je plan i namjera.
|
Ali doći će njima Ilija Čvorović glave, veliš!
Quote:
wizardofOZ kaže:
Netočno.
|
Ne, Barlox je u pravu, ti si u krivu
I sve što navodi prilično je jednostavno 
|
|
|
01.02.2022., 23:59
|
|
Skeptik
Registracija: Feb 2011.
|
Quote:
zeljko_ri kaže:
|
Koliko sam skužio pomaknuto za tjedan dana. A i spremaju se konvoji / prosvjedi. Ne bude im to samo tako prošlo.
Obavezno cijepljenje cjepivom koje je napravljeno za potpuno drugi soj, a još k tome Omikron sam po sebi izaziva lakše simptome što sam prije nekoliko dana iskusio i na svojoj koži.
Kome ovo nije suludo taj ima problema ili si jednostavno ne želi priznati da je namagarcen.
U isto vrijeme Von der Leyen se privatno dopisuje sa šefom Pfizera, a muž joj je nedavno postao direktor velike biotech tvrtke za genske terapije.
Mashala...
|
|
|
02.02.2022., 00:58
|
|
(ne)obican
|
Quote:
Mojt Egadjo kaže:
Ali doći će njima Ilija Čvorović glave, veliš! 
|
da. dati cu ti primjer. u sjevernoj americi sve dolazi kamionima. sada su upravo ogromne demonstracije u kanadi (ottawa) o kojima se ne govori. ottawa je potpuno blokirana i kamioni koji su parkirani po cijeloj centru t rube svakih pola sata. ovo ti je uzivo. ne samo to nego su i neke granice sa SAD-om blokirane. u osnovi nista se ne vozi u kanadi. i ako to potraje n ece biti hrane niti vode, niti benzina. znas, ducani ti nemaju skladista negdje iza..nego ono sto imaju izlozeno..to je to. i uskoro ce poceti nestasice. i onda ce vlast pasti...i Ilija Čvorović ce im doci glave.
Inace, razlog zasto ti ne znas nista o tome i zasto nema nista o tome u medijima je zato sto su konvoji krenuli prema centrima gradova u EUropskoj uniji i SAD-u. i mediji ne zele da Ilija Čvorović zna sta se dogada  . jer ima nas cvorovica 
|
|
02.02.2022., 09:12
|
|
Ghetto Defendant
Registracija: Nov 2008.
|
Quote:
wizardofOZ kaže:
da. dati cu ti primjer. u sjevernoj americi sve dolazi kamionima. sada su upravo ogromne demonstracije u kanadi (ottawa) o kojima se ne govori. ottawa je potpuno blokirana i kamioni koji su parkirani po cijeloj centru t rube svakih pola sata. ovo ti je uzivo. ne samo to nego su i neke granice sa SAD-om blokirane. u osnovi nista se ne vozi u kanadi. i ako to potraje n ece biti hrane niti vode, niti benzina. znas, ducani ti nemaju skladista negdje iza..nego ono sto imaju izlozeno..to je to. i uskoro ce poceti nestasice. i onda ce vlast pasti...i Ilija Čvorović ce im doci glave.
Inace, razlog zasto ti ne znas nista o tome i zasto nema nista o tome u medijima je zato sto su konvoji krenuli prema centrima gradova u EUropskoj uniji i SAD-u. i mediji ne zele da Ilija Čvorović zna sta se dogada  . jer ima nas cvorovica 
|
Cemu to ponavljanje gluposti da mediji ne prenose vijesti o prosvjedima?
Koji su to mediji? Upisem u google 'truckers convoy canada' i izbaci mi clanke sa CNNa, BBCa, Washington Posta, MSNBCa itd. Jel mozes navesti neki medij koji nije prenio vijest?
|
|
02.02.2022., 09:19
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2011.
|
Ima ona neka mudra: "Tako dugo dok narod kmeči možeš dizati poreze, kad narod ušuti, onda znaš da si pretjerao i smanji malo."
Primjećujem bitno smanjenje pisanja po forumu zadnjih dana, većina je napisana po službenoj dužnosti od strane internet bojne. Nije valjda da se nešto kuha, čak nevezano uz koronu.
|
|
|
02.02.2022., 09:34
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
GemsBond kaže:
Ima ona neka mudra: "Tako dugo dok narod kmeči možeš dizati poreze, kad narod ušuti, onda znaš da si pretjerao i smanji malo."
Primjećujem bitno smanjenje pisanja po forumu zadnjih dana, većina je napisana po službenoj dužnosti od strane internet bojne. Nije valjda da se nešto kuha, čak nevezano uz koronu.
|
Prije moralno etična dužnost. Makar diametarno suprotna. No, za neke mi se čini da imaju i malo žešču psihološku potrebu da nešto napišu. Nešto poput potrebe da se olakšaju...  
Večina nas ima dobre namjere i vjeruje da je istina ono što pišemo.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 22:57.
|
|
|
|