Natrag   Forum.hr > Društvo > Gospodarstvo

Gospodarstvo Novac, profit, blagostanje. Kako doći do toga?
Podforumi: Kriptovalute, Dionice, Ostali oblici investiranja, Banke, osiguranja, krediti, Poduzetništvo, računovodstvo i porezi

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 03.04.2008., 09:17   #1621
Pošto još nema isplate novca u Hrvatskoj preko paypala na devizni račun,ali može li se primiti novac na paypal i kupiti nešto drugo? Kako postaviti link na vlastitoj web stranici da mi se uplati na paypal "email"? Ako razumijete što hoću reći...
Hvala.
ovo sam ja is offline  
Old 03.04.2008., 11:59   #1622
Ak imaš Hrv. account, nikako, jer ne možeš primati. Probaj se reg. sa stranim, ali sumnjam.
mokry is offline  
Old 03.04.2008., 17:10   #1623
mokry

stari jesi probao ili si čuo, da ti lova sijedne na pay pal račun i da s njom možeš raspolagati jer ako je tako onda to i nije tako loše ,znači da mogu prodati nešto iz hr i imam lovu za dalje kupovanje , ja non stop kupujem tamo tako da to i nije tako loše,...
Old 03.04.2008., 22:23   #1624
Ne možemo primati uplate. Isprobao jučer. Jedna cura me molila da joj probam poslat i izbacilo mi poruku da Hrv. accounti mogu samo slati lovu.
mokry is offline  
Old 04.04.2008., 11:28   #1625
Quote:
ziginjo kaže: Pogledaj post
Zasto nikako Zaba?Ja baksuz bas imam od Zabe devizni racun
S njihovom VISA Electron se ne možeš prijaviti na Paypal i to su mi oni sami potvrdili.
vladobrad is offline  
Old 04.04.2008., 12:26   #1626
Quote:
KILLERDOG kaže: Pogledaj post
loša banka ? (moje osobno mišljenje)

inače imam novosti za one koji žele primati uplate u hrvatskoj preko interneta, samo moram još provjeriti nike atvari ne želim davati lažna nadanja
nešto od tcoma zove se payway (nešto kao paypal ali nisam stigao sve pročitati u bussnesu ni pogledati kod njih )

vivac imaš pm
je uz tipično t-comovski bezobrazne cijene...
http://www.t-com.hr/poslovni/kzona/c..._etrgovina.asp

t-com payway postoji već 2 i pol godine...
getriba_ is offline  
Old 04.04.2008., 12:29   #1627
Quote:
registrirat se kao švicarac i staviti broj te kartice?
e sad neznam... nemrem izmislit tam neku adresu i to prilikom registracije...
u biti mogu, ali s vremenom bi me mogli zatražit neku kopiju nekog dokumenta...
ali nisam tako mislio... mislio sam se normalno prijaviti na ovdje, i ubacit broj sa švicarske banke!

a da li je njima u paypalu zapravo bitno gdje se nalazi moj bankovni račun ili gdje ja živim?
jer ako im je bitan bankovni račun... onda ga lako otvorim u švicarskoj!
a opet nije mi onda jasno zašto mi više nebi mogli dati da meni neko plača na taj račun...
pa pitam jeli se to može?
getriba_ is offline  
Old 04.04.2008., 14:22   #1628
2 godine?
a oni meni danas rekli da je to novo i da nemaju još nikakvih informacija jer to tek kreće (tog ima samo kod nas)
mislim da je važno gdje je račun otvoren a ne gdje si ti (moja preporuka svima je da ta pitanja šaljete paypalu jer ako ih zatrpavamo upitima možda netko kaže ajmo im dozvoliti da ih se više rješimo )
KILLERDOG is offline  
Old 05.04.2008., 00:40   #1629
Oprostite sto vijerovatno pitam pitanje koje je postavljeno jer ja sam ga vec prije postavio ovdje al niko mi nije znao pomoci.
Ovako posto imam 17 god. pokuso sam sa maminom(Master) i kuminom(Ameri.Expres) karticom al kod obadvije mi se javljala poruka telphone number wrong forrmated ili slicno nesijecam se bilo je davno^^ al znam da se tice telefona
Kod onog koraka mi prima tel. broj ali kod zavrsnog mi se to javlja jel mi moze ko pomoci molim vas pitam vas ponovo pomozite^^
Nikolas is offline  
Old 05.04.2008., 14:52   #1630
mogli ste busha pitat da nam da jednu banku partnera,da ne kaze da je uzaludno dosao.
donydarko88 is offline  
Old 05.04.2008., 14:55   #1631
Quote:
vladobrad kaže: Pogledaj post
S njihovom VISA Electron se ne možeš prijaviti na Paypal i to su mi oni sami potvrdili.
O jebem ti banku,ma trebam onda raskinut racune s njima i idem dalje
ziginjo is offline  
Old 05.04.2008., 16:45   #1632
Thumbs up

xD sad kad sam probao nakon skoro godinu dana bez problema mi primilo broj
al me sad nesto drugo strasno strasno zanima probo sam search itd. al svako koji je pito nije dobio direktan odg pa bih vas molio da mi odg.
kad idem na add funds pokazuje mi da da mi je banka u US a rego sam se posteno nista nisam muljo zivim u hrvatskoj kako je to moguce i kako da sredim? trebam jos 4 dana cekad da dobijem verfy karticu molim odg hvala vam :
Nikolas is offline  
Old 05.04.2008., 22:27   #1633
Quote:
2 godine?
a oni meni danas rekli da je to novo i da nemaju još nikakvih informacija jer to tek kreće (tog ima samo kod nas)
mislim da je važno gdje je račun otvoren a ne gdje si ti (moja preporuka svima je da ta pitanja šaljete paypalu jer ako ih zatrpavamo upitima možda netko kaže ajmo im dozvoliti da ih se više rješimo )
taj payway se uvodio negdje prije 2 i pol godine... imaš već malu hrpu hrvatskih dućana koji ti funkcioniraju preko njega!

očito si zvao na krivi broj ako si dobio takvu informaciju...
getriba_ is offline  
Old 06.04.2008., 12:16   #1634
broj je bio 0800 9100 (SZK ) koji i piše na brošuri o paywayu
KILLERDOG is offline  
Old 07.04.2008., 01:52   #1635
Quote:
broj je bio 0800 9100 (SZK ) koji i piše na brošuri o paywayu
krivi broj...
to je opći broj za poslovnjake... tamo rade studenti i propali studenti...
a oni slabo imaju pojma o tim stvarima...
01/4xx xxxx je bio... i tamo se moglo dobit nekoga ko stvarno radi s tim...

radio sam u t-comu kad se uvodio taj pay way
getriba_ is offline  
Old 07.04.2008., 08:42   #1636
aj mi pošalji onda taj broj na pm
ja sam taj broj vidio u brošuri o paywayu i nazvao
čim sam ju pitao otišla je na 2 min. (vjerojatno šefa pitati) i nakon toga rekla da ne zna ništa i da je to novo
pitao ju mogu li s nekim razgovarati tko više zna (bilo preko telefona ilida odem u neki centar) rekla mi je da se to tek treba uvesti i da još nemaju nikakvih informacija
to može jedino t-com (tvrditi da nešto još nemaju a pružaju to 2 g.)
KILLERDOG is offline  
Old 07.04.2008., 09:38   #1637
Quote:
zgburke kaže: Pogledaj post
Moze neko stavit titlove ispod ovog?
blago meni kad si ti tako pismen-a pa nikad ne pogrijesis ni jedno slovo al opet ako si toliki lumen mogao-la si skuziti sta sam napisala.

za ovaj sustav slanja poruka nisam znala,sto sestra spominje,pa sam tako i placala slanje poruka.
jasmine is offline  
Old 07.04.2008., 12:11   #1638
Quote:
aj mi pošalji onda taj broj na pm
ja sam taj broj vidio u brošuri o paywayu i nazvao
čim sam ju pitao otišla je na 2 min. (vjerojatno šefa pitati) i nakon toga rekla da ne zna ništa i da je to novo
pitao ju mogu li s nekim razgovarati tko više zna (bilo preko telefona ilida odem u neki centar) rekla mi je da se to tek treba uvesti i da još nemaju nikakvih informacija
to može jedino t-com (tvrditi da nešto još nemaju a pružaju to 2 g.)
neznam ti više te brojeve... davno sam ih sve prebriso iz adresara jer su mi samo smetali

išla je pitat svog team leadera... koji je zapravo isti rang ko ona, samo je tamo malu duže pa kao nešto više zna...
nazovi par puta taj broj koji si zvao (u periodu 8-16 bolje), valjda će ti se javit neko ko tamo malo duže radi i kome to nije prva vijest

uostalom imaju sada već cijeli šoping centar zasnovan na payway-u... http://shopping.tportal.hr/
getriba_ is offline  
Old 07.04.2008., 19:17   #1639
Ja imam paypal acc a nemam karticu, jel bi mi neko mogo pomoc? Ja bi vama dao novce a vi meni posaljite na paypal iznos koji sam vam ja dao. Hvala.
iversonFan is offline  
Old 07.04.2008., 19:43   #1640
Quote:
iversonFan kaže: Pogledaj post
Ja imam paypal acc a nemam karticu, jel bi mi neko mogo pomoc? Ja bi vama dao novce a vi meni posaljite na paypal iznos koji sam vam ja dao. Hvala.
nema slanja love na hr acc.. citaj malo
F.C.B. is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:24.