|
|
18.02.2025., 17:48
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2010.
|
zbog vasih kvotova vidin bijesa. al koje razmisljanje 
jednostavno, ponuda i potraznja formiraju cijenu. ljudi rentaju za 100 ojra jer je to cijena. da mogu 500 stavili bi 500, da ne mogu 100 spustili bi na 70. osnove ekonomije
tako i malta, da mogu, i oni bi naplacivali 100/200/500 . al ako se tebi ide na godisnji na otok velicine braca di zivi po miljuna ljudi i to bez turista - ajd pa gustaj. ja san prije dva lita bija na bracu, bilo mi je previse svita
provea san na malti dosta vrimena i iskreno, za vidit 10 dana super ka i bilo koje drugo misto na svitu.
nakon toga ne bi otisa tamo na godisnji da mi neko placa
opet, nac ce se englezi kojima je super sta mislie da su u engleskoj  i da se mogu partijat. jos im je super sta imaju dugo lito pa kad realno, ostatak mediterana vec nije ugodan, mos tamo lipo otic i ogrijat penzionerske kosti
|
18.02.2025., 17:51
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Mare- kaže:
Razočarat ćeš se. Spaljeni otok od vrućine s jako malo normalnih plaža i nenormalnim gužvama. Turizam im se svodi na bazene. Bija jednom i nikad više. Radije Grčka, tu imaš šta vidit. Pogotovo Kefalonia, Krf, znači ovi zapadni otoci u Jonskom moru.
|
evo to san i ja napisa. ne bi tamo otisa za okupat se da mi neko placa. radje bi na bundek isa
nego ljudi cuju malta i odma bacaju drkicu
|
18.02.2025., 17:54
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2022.
|
Dabogda te dopala Malta
|
|
|
18.02.2025., 18:00
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2013.
|
Grci nisu puno jeftiniji od nas, a pitanje je di je bolje, kod njih je možda pinku to sve razvijenije (otoci) i povijesno bogatije, ali kod nas je po meni bolji value za uslugu i kvalitetu jer realno oderat ćemo i mi i oni turiste, a sad je pitanje koliko se di dobije.
Druga je stvar šta meni ide na kurac šta je sve živo skupo kod nas, ne smeta meni šta neko naplati noćenje koliko naplati, smeta me kad krenu pizze za 25 eura i ta sranja. To mi je za batine i izgon (ionako najčešće to nisu domaći) 
|
|
|
18.02.2025., 18:03
|
|
To sam što jesam!
Registracija: Jan 2015.
|
Quote:
frane mafia kaže:
Grci nisu puno jeftiniji od nas, a pitanje je di je bolje, kod njih je možda pinku to sve razvijenije (otoci) i povijesno bogatije, ali kod nas je po meni bolji value za uslugu i kvalitetu jer realno oderat ćemo i mi i oni turiste, a sad je pitanje koliko se di dobije. 
|
Zato najbolje u Portugal, tamo ni u birtijama ne pretjeruju s cijenama.
|
18.02.2025., 18:04
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
OnajKojiJeDošao kaže:
Zato najbolje u Portugal, tamo ni u birtijama ne pretjeruju s cijenama.
|
Slažem se, Portugal , a i Španjolska top topova 
|
|
|
18.02.2025., 18:05
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2009.
|
Bijes radi gresku ko i ja. Mi umjesto da od takvih bježimo, mi ih ženimo 
|
|
|
18.02.2025., 18:14
|
|
Moderator
Registracija: Aug 2024.
|
Quote:
papundek1981 kaže:
evo to san i ja napisa. ne bi tamo otisa za okupat se da mi neko placa. radje bi na bundek isa
nego ljudi cuju malta i odma bacaju drkicu
|
To ti je ka Santorini u Grčkoj. Vulkanski otok bez centimetra zelenila, bez ikakvih plaža, katastrofa. Žena me natirala i na jedno i na drugo, na kraju je priznala da je jebački falila. Ali zato Kefalonia i Krf top topova ( tu je i Zakynthos, ali tamo nisan bija ), prekrasno nešto, jako slično našim južnim otocima s masu raslinja, hrpu povijesti, arhitekture i opcija općenito, a cijene normalne - njima duboki naklon
Quote:
frane mafia kaže:
Slažem se, Portugal , a i Španjolska top topova 
|
Dvi klase mi je to ispod Hr i Grčke šta se tiče obale, pogotovo Portugal, ono je ocean, 18 stupnjeva usrid lita  , unutrašnjost je druga stvar, top topova i jedno i drugo.
|
|
|
18.02.2025., 18:22
|
|
Registrirani korisnik
|
Ja sam proša s brodon masu tih grčkih otoka, santorini je instagram destinacija haha i jebiga klasična tourist trap
Za portugal nisam ni priča u smislu kupanja, nego inače da mi je top. Za kupanje u Europi je naš Jadran broj 1
|
|
|
18.02.2025., 18:23
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2012.
|
Točno takve je i Azurna obala, ne možeš se kupati od jebenog valova + je hladno. Italija s druge strane se možeš kupati u nečemu što se donekle može nazvati vodom  . To su kilometarske poravnate pješčane plaže s betonom odmah do, bez iole prirodnog hlada i ležaljka na ležaljki.
Turizam kod nas pak je krivo postavljena tema jer se mi svi moramo složiti da se BDP države ne može temeljiti na takvim bazičnim uslugama koje ne generiraju dodanu ekonomsku korist za državu već upravo ovo što vidimo, tako je kod svake države gdje udio u BDP pređe 10+ posto s tendencijom rasta, a kod nad je odavno prešao i 20.
|
|
18.02.2025., 18:24
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2012.
|
Quote:
1950ftw kaže:
Bijes radi gresku ko i ja. Mi umjesto da od takvih bježimo, mi ih ženimo 
|
Ti si teško razočaranje. Umjesto da se ko ja i Mare vratiš na ravnicu, ti se odlučio maksimalno pokopati. Ja sam srećom u ranim 20tima vidio gdje to vodi i baziran na tom iskustvu tražio smiraj 
|
|
18.02.2025., 18:31
|
|
Moderator
|
Quote:
feenian kaže:
Ti si teško razočaranje. Umjesto da se ko ja i Mare vratiš na ravnicu, ti se odlučio maksimalno pokopati. Ja sam srećom u ranim 20tima vidio gdje to vodi i baziran na tom iskustvu tražio smiraj 
|
Meni je žena iz VU, ali je živila tamo točno godinu dana dok ih nisu protirali, pa su završili u ST. Šta je najjače ima jako lipi komad zemlje koji je građevinski, mrvicu van grada, taman oko iljadu i po kvadrata za jednu lipu kuću i bokun okućnice. Ispod park šume Adica, baš u mirnom dijelu prigrada. Već je godinama nagovaram da napravimo kuću i da se preselimo, ali ne da se i ne da iz ST/ZG. Neka, uporan san ja, dobit ću nju kroz godinu, dvi, tri, neće ni znat šta ju snašlo  Volin ja i ZG i ST, ali gužve mi je stvarno priko glave sve više i više. Mislin da bi dica puno lipše odrastala u tako nekom okruženju, a moran priznat da san se i ja zaljubija u Slavoniju, Srijem 
|
|
|
18.02.2025., 18:43
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2015.
|
Zato su naši otoci puni vegetacije. Dajte najte. Spaljena zemlja ko i ostatak Mediterana. Tu i tamo neka iznimka. Zato jedna Malta ima noćni život, restorane, povijest. Ima se šta za vidjeti. Otići će se i na Santorini i Mikintos.
Poslano sa mog SM-A137F koristeći Tapatalk
|
|
|
18.02.2025., 18:43
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
frane mafia kaže:
Ja sam proša s brodon masu tih grčkih otoka, santorini je instagram destinacija haha i jebiga klasična tourist trap
Za portugal nisam ni priča u smislu kupanja, nego inače da mi je top. Za kupanje u Europi je naš Jadran broj 1
|
Upravo je to jedan od glavnih razloga zašto i imamo tolike cijene jer sve ostale destinacije su klasa ispod šta se tiče mora i plaža. Koliko god i druge stvari bile bitne(spiza, noćni život, znamenitosti..) ipak na more i ideš prvenstveno radi mora(kakve li samo slučajnosti).
A Dalmacija(pogotovo otoci pa i cila Makarska rivijera) jebeno odskaču u lipoti i kvaliteti mora i plaža i u neku ruku imaju pravo na tim blagodatima zarađivat. Posralo nas šta se tiče toga i to je sve. Šta ne znači da podržajen divljanje cijenama i ovo šta frane govori da plaćaš pizzu 25e i takve gadarije. Tako da sama cijena apartmana i nije toliko velika u usporedbi s nekim drugim stavrima na kojima se deru turisti.
|
|
|
18.02.2025., 18:47
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2016.
|
ja bio u valenciji ovo lito, krasno, toplo, plaza super, pjescana 
|
18.02.2025., 18:48
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
bijesprvi kaže:
Zato su naši otoci puni vegetacije. Dajte najte. Spaljena zemlja ko i ostatak Mediterana. Tu i tamo neka iznimka. Zato jedna Malta ima noćni život, restorane, povijest. Ima se šta za vidjeti. Otići će se i na Santorini i Mikintos.
|
Zapalija ti trubu i sad nas ovde trolaš, a iza ekrana se kreveljiš kako nam malo triba da se nakačimo i ražestimo. Dobra, dobra 
|
|
|
18.02.2025., 18:49
|
|
šumar
Registracija: Sep 2006.
|
Quote:
SergioRamos kaže:
ja bio u valenciji ovo lito, krasno, toplo, plaza super, pjescana 
|
Ja sam bio u 11. mjesecu. Bilo je toplo, grad je fantastičan, ali plaža je za kurac 
|
|
18.02.2025., 18:49
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2015.
|
Quote:
Mare- kaže:
|
Daj jedan sa Paga. Nećeš jer je gol ko i Santorini. Ali zato hoćeš sa Mljeta koji je valjda jedini zeleni otok. Dosta los pokušaj manipulacije.
|
|
|
18.02.2025., 18:50
|
|
Moderator
|
Quote:
majstor s mora kaže:
Zapalija ti trubu i sad nas ovde trolaš, a iza ekrana se kreveljiš kako nam malo triba da se nakačimo i ražestimo. Dobra, dobra 
|
a baš, gledan i ne virujen. Ajde da je reka na Kretu ili Rodos, ali na Santorini i Mykonos, te goleti
Quote:
bijesprvi kaže:
Daj jedan sa Paga. Nećeš jer je gol ko i Santorini. Ali zato hoćeš sa Mljeta koji je valjda jedini zeleni otok. Dosta los pokušaj manipulacije.
|
ovo je bija moj quote
Quote:
Mare- kaže:
prekrasno nešto, jako slično našim južnim otocima s masu raslinja, hrpu povijesti, arhitekture i opcija općenito, a cijene normalne - njima duboki naklon 
|
Pag nije južni otok. Pod južne otoke san mislija na Korčulu, Brač, Hvar, Mljet, Lastovo, Vis, Elafite itd. i pazi vraga, sve do jednog su prepuni zelenila, ne znan o čemu ti prijo, jesi ti ikad bija na spomenutim otocima 
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 20:31.
|
|
|
|