Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo, Navijači

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 18.02.2025., 17:48   #16501
zbog vasih kvotova vidin bijesa. al koje razmisljanje

jednostavno, ponuda i potraznja formiraju cijenu. ljudi rentaju za 100 ojra jer je to cijena. da mogu 500 stavili bi 500, da ne mogu 100 spustili bi na 70. osnove ekonomije

tako i malta, da mogu, i oni bi naplacivali 100/200/500 . al ako se tebi ide na godisnji na otok velicine braca di zivi po miljuna ljudi i to bez turista - ajd pa gustaj. ja san prije dva lita bija na bracu, bilo mi je previse svita
provea san na malti dosta vrimena i iskreno, za vidit 10 dana super ka i bilo koje drugo misto na svitu.

nakon toga ne bi otisa tamo na godisnji da mi neko placa

opet, nac ce se englezi kojima je super sta mislie da su u engleskoj i da se mogu partijat. jos im je super sta imaju dugo lito pa kad realno, ostatak mediterana vec nije ugodan, mos tamo lipo otic i ogrijat penzionerske kosti
Old 18.02.2025., 17:51   #16502
Quote:
Mare- kaže: Pogledaj post
Razočarat ćeš se. Spaljeni otok od vrućine s jako malo normalnih plaža i nenormalnim gužvama. Turizam im se svodi na bazene. Bija jednom i nikad više. Radije Grčka, tu imaš šta vidit. Pogotovo Kefalonia, Krf, znači ovi zapadni otoci u Jonskom moru.
evo to san i ja napisa. ne bi tamo otisa za okupat se da mi neko placa. radje bi na bundek isa
nego ljudi cuju malta i odma bacaju drkicu
Old 18.02.2025., 17:54   #16503
Dabogda te dopala Malta
MiniJakobsen is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.02.2025., 18:00   #16504
Grci nisu puno jeftiniji od nas, a pitanje je di je bolje, kod njih je možda pinku to sve razvijenije (otoci) i povijesno bogatije, ali kod nas je po meni bolji value za uslugu i kvalitetu jer realno oderat ćemo i mi i oni turiste, a sad je pitanje koliko se di dobije.

Druga je stvar šta meni ide na kurac šta je sve živo skupo kod nas, ne smeta meni šta neko naplati noćenje koliko naplati, smeta me kad krenu pizze za 25 eura i ta sranja. To mi je za batine i izgon (ionako najčešće to nisu domaći)
frane mafia is online now  
Odgovori s citatom
Old 18.02.2025., 18:03   #16505
Quote:
frane mafia kaže: Pogledaj post
Grci nisu puno jeftiniji od nas, a pitanje je di je bolje, kod njih je možda pinku to sve razvijenije (otoci) i povijesno bogatije, ali kod nas je po meni bolji value za uslugu i kvalitetu jer realno oderat ćemo i mi i oni turiste, a sad je pitanje koliko se di dobije.
Zato najbolje u Portugal, tamo ni u birtijama ne pretjeruju s cijenama.
Old 18.02.2025., 18:04   #16506
Quote:
OnajKojiJeDošao kaže: Pogledaj post
Zato najbolje u Portugal, tamo ni u birtijama ne pretjeruju s cijenama.
Slažem se, Portugal , a i Španjolska top topova
Odgovori s citatom
Old 18.02.2025., 18:05   #16507
Bijes radi gresku ko i ja. Mi umjesto da od takvih bježimo, mi ih ženimo
Old 18.02.2025., 18:14   #16508
Quote:
papundek1981 kaže: Pogledaj post
evo to san i ja napisa. ne bi tamo otisa za okupat se da mi neko placa. radje bi na bundek isa
nego ljudi cuju malta i odma bacaju drkicu
To ti je ka Santorini u Grčkoj. Vulkanski otok bez centimetra zelenila, bez ikakvih plaža, katastrofa. Žena me natirala i na jedno i na drugo, na kraju je priznala da je jebački falila. Ali zato Kefalonia i Krf top topova ( tu je i Zakynthos, ali tamo nisan bija ), prekrasno nešto, jako slično našim južnim otocima s masu raslinja, hrpu povijesti, arhitekture i opcija općenito, a cijene normalne - njima duboki naklon

Quote:
Slažem se, Portugal , a i Španjolska top topova
Dvi klase mi je to ispod Hr i Grčke šta se tiče obale, pogotovo Portugal, ono je ocean, 18 stupnjeva usrid lita , unutrašnjost je druga stvar, top topova i jedno i drugo.
Mare- is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.02.2025., 18:22   #16509
Ja sam proša s brodon masu tih grčkih otoka, santorini je instagram destinacija haha i jebiga klasična tourist trap

Za portugal nisam ni priča u smislu kupanja, nego inače da mi je top. Za kupanje u Europi je naš Jadran broj 1
Odgovori s citatom
Old 18.02.2025., 18:23   #16510
Točno takve je i Azurna obala, ne možeš se kupati od jebenog valova + je hladno. Italija s druge strane se možeš kupati u nečemu što se donekle može nazvati vodom. To su kilometarske poravnate pješčane plaže s betonom odmah do, bez iole prirodnog hlada i ležaljka na ležaljki.

Turizam kod nas pak je krivo postavljena tema jer se mi svi moramo složiti da se BDP države ne može temeljiti na takvim bazičnim uslugama koje ne generiraju dodanu ekonomsku korist za državu već upravo ovo što vidimo, tako je kod svake države gdje udio u BDP pređe 10+ posto s tendencijom rasta, a kod nad je odavno prešao i 20.
Odgovori s citatom
Old 18.02.2025., 18:24   #16511
Quote:
1950ftw kaže: Pogledaj post
Bijes radi gresku ko i ja. Mi umjesto da od takvih bježimo, mi ih ženimo
Ti si teško razočaranje. Umjesto da se ko ja i Mare vratiš na ravnicu, ti se odlučio maksimalno pokopati. Ja sam srećom u ranim 20tima vidio gdje to vodi i baziran na tom iskustvu tražio smiraj
Odgovori s citatom
Old 18.02.2025., 18:31   #16512
Quote:
feenian kaže: Pogledaj post
Ti si teško razočaranje. Umjesto da se ko ja i Mare vratiš na ravnicu, ti se odlučio maksimalno pokopati. Ja sam srećom u ranim 20tima vidio gdje to vodi i baziran na tom iskustvu tražio smiraj
Meni je žena iz VU, ali je živila tamo točno godinu dana dok ih nisu protirali, pa su završili u ST. Šta je najjače ima jako lipi komad zemlje koji je građevinski, mrvicu van grada, taman oko iljadu i po kvadrata za jednu lipu kuću i bokun okućnice. Ispod park šume Adica, baš u mirnom dijelu prigrada. Već je godinama nagovaram da napravimo kuću i da se preselimo, ali ne da se i ne da iz ST/ZG. Neka, uporan san ja, dobit ću nju kroz godinu, dvi, tri, neće ni znat šta ju snašlo Volin ja i ZG i ST, ali gužve mi je stvarno priko glave sve više i više. Mislin da bi dica puno lipše odrastala u tako nekom okruženju, a moran priznat da san se i ja zaljubija u Slavoniju, Srijem
Mare- is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.02.2025., 18:43   #16513
Zato su naši otoci puni vegetacije. Dajte najte. Spaljena zemlja ko i ostatak Mediterana. Tu i tamo neka iznimka. Zato jedna Malta ima noćni život, restorane, povijest. Ima se šta za vidjeti. Otići će se i na Santorini i Mikintos.

Poslano sa mog SM-A137F koristeći Tapatalk
bijesprvi is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.02.2025., 18:43   #16514
Quote:
Ja sam proša s brodon masu tih grčkih otoka, santorini je instagram destinacija haha i jebiga klasična tourist trap

Za portugal nisam ni priča u smislu kupanja, nego inače da mi je top. Za kupanje u Europi je naš Jadran broj 1
Upravo je to jedan od glavnih razloga zašto i imamo tolike cijene jer sve ostale destinacije su klasa ispod šta se tiče mora i plaža. Koliko god i druge stvari bile bitne(spiza, noćni život, znamenitosti..) ipak na more i ideš prvenstveno radi mora(kakve li samo slučajnosti).

A Dalmacija(pogotovo otoci pa i cila Makarska rivijera) jebeno odskaču u lipoti i kvaliteti mora i plaža i u neku ruku imaju pravo na tim blagodatima zarađivat. Posralo nas šta se tiče toga i to je sve. Šta ne znači da podržajen divljanje cijenama i ovo šta frane govori da plaćaš pizzu 25e i takve gadarije. Tako da sama cijena apartmana i nije toliko velika u usporedbi s nekim drugim stavrima na kojima se deru turisti.
majstor s mora is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.02.2025., 18:46   #16515
Quote:
bijesprvi kaže: Pogledaj post
Zato su naši otoci puni vegetacije. Dajte najte. Spaljena zemlja ko i ostatak Mediterana. Tu i tamo neka iznimka. Zato jedna Malta ima noćni život, restorane, povijest. Ima se šta za vidjeti. Otići će se i na Santorini i Mikintos.
evo ti neki random google street view sa Santorinia, pari Palestina

https://www.google.com/maps/@36.4265...oASAFQAw%3D%3D

evo ti jedan s Mljeta

https://www.google.com/maps/@42.7807...oASAFQAw%3D%3D
Mare- is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.02.2025., 18:47   #16516
ja bio u valenciji ovo lito, krasno, toplo, plaza super, pjescana
Old 18.02.2025., 18:48   #16517
Quote:

Zapalija ti trubu i sad nas ovde trolaš, a iza ekrana se kreveljiš kako nam malo triba da se nakačimo i ražestimo. Dobra, dobra
majstor s mora is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.02.2025., 18:49   #16518
Quote:
SergioRamos kaže: Pogledaj post
ja bio u valenciji ovo lito, krasno, toplo, plaza super, pjescana
Ja sam bio u 11. mjesecu. Bilo je toplo, grad je fantastičan, ali plaža je za kurac
Odgovori s citatom
Old 18.02.2025., 18:49   #16519
Quote:
evo ti neki random google street view sa Santorinia, pari Palestina

https://www.google.com/maps/@36.4265...oASAFQAw%3D%3D

evo ti jedan s Mljeta

https://www.google.com/maps/@42.7807...oASAFQAw%3D%3D
Daj jedan sa Paga. Nećeš jer je gol ko i Santorini. Ali zato hoćeš sa Mljeta koji je valjda jedini zeleni otok. Dosta los pokušaj manipulacije.

bijesprvi is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.02.2025., 18:50   #16520
Quote:
majstor s mora kaže: Pogledaj post
Zapalija ti trubu i sad nas ovde trolaš, a iza ekrana se kreveljiš kako nam malo triba da se nakačimo i ražestimo. Dobra, dobra
a baš, gledan i ne virujen. Ajde da je reka na Kretu ili Rodos, ali na Santorini i Mykonos, te goleti

Quote:
Daj jedan sa Paga. Nećeš jer je gol ko i Santorini. Ali zato hoćeš sa Mljeta koji je valjda jedini zeleni otok. Dosta los pokušaj manipulacije.
ovo je bija moj quote
Quote:
prekrasno nešto, jako slično našim južnim otocima s masu raslinja, hrpu povijesti, arhitekture i opcija općenito, a cijene normalne - njima duboki naklon
Pag nije južni otok. Pod južne otoke san mislija na Korčulu, Brač, Hvar, Mljet, Lastovo, Vis, Elafite itd. i pazi vraga, sve do jednog su prepuni zelenila, ne znan o čemu ti prijo, jesi ti ikad bija na spomenutim otocima
Mare- is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 20:31.