Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Gastronomija

Gastronomija Za kuhare i kuharice te one koji to žele postati
Podforumi: Eno i ino, Hrana i zdravlje, Kuhinja bez mesa

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 01.04.2022., 15:19   #1641
pohvaljujem pesto od susenog paradajza, sira i badema u plasticnoj ovalnoj kutijici upravo pojeo dva tanjura tijesta s time, sa strane sam imao spreman komad tvrdog sira i ribez ali nije trebalo, unutra ima sasvim dovoljno sira
kosta jako malo a potrosio sam cetvrtinu kutijice za dva tanjura... idealno za ljeto kad je vruce i neda ti se nista kuhati a gotovo je odmah
Old 01.04.2022., 16:39   #1642
koja je cijena sunc.ulja u ES?
stBoni10 is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.04.2022., 18:15   #1643
Quote:
stBoni10 kaže: Pogledaj post
Cijena je takva da ga već desetak dana uopće nema na polici

Kako, zašto, pojma nemam. Odem u neki drugi trg centar,sve puno ulja.
forumnickxy is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.04.2022., 18:57   #1644
Quote:
forumnickxy kaže: Pogledaj post
Cijena je takva da ga već desetak dana uopće nema na polici
I koliko je to? Manje od 13kn za litru?
mezzzzzo is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.04.2022., 19:55   #1645
Quote:
Danas bila. Ima puno na polici. 13,99kn.

Uglavnom, pohvaljujem i deterdzent za rucno pranje sudja od 2L u mekanom pakiranju za pretakanje - nesto vise od 13 kn. Dobro pere i pjeni se, samo moram jos duze testirati i vidjeti isusuje li mi kozu. Ne koristim rukavice.
Cepin40 is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.04.2022., 19:59   #1646
Quote:
Cepin40 kaže: Pogledaj post
Danas bila. Ima puno na polici. 13,99kn.

Uglavnom, pohvaljujem i deterdzent za rucno pranje sudja od 2L u mekanom pakiranju za pretakanje - nesto vise od 13 kn. Dobro pere i pjeni se, samo moram jos duze testirati i vidjeti isusuje li mi kozu. Ne koristim rukavice.
Izgleda da im onda stanje varira od trgovine do trgovine, iako mi je i dalje apsurdno da lanac poput ES ogranicava kupnju odredenih proizvoda/nema u pojedinim trgovinama ulja, sa svega 15 otvorenih trgovina. To je ozgleda onda najniza cijena na trzistu (redovna), bas cu vidjeti u Plodinama kakva je kod njih.
stBoni10 is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.04.2022., 20:03   #1647
Quote:
Izgleda da im onda stanje varira od trgovine do trgovine, iako mi je i dalje apsurdno da lanac poput ES ogranicava kupnju odredenih proizvoda/nema u pojedinim trgovinama ulja, sa svega 15 otvorenih trgovina. To je ozgleda onda najniza cijena na trzistu (redovna), bas cu vidjeti u Plodinama kakva je kod njih.
Ma meni se vise cini da ne stignu napuniti.
Cepin40 is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.04.2022., 20:13   #1648
Ne znam ne stignu li ili nemaju općenito za napuniti artikle koji se puno prodaju u nekom periodu

Konkretno za napolitanke kad su na akciji ih nikad nisam uspjela naći
došla u četvrtak popodne, u ponedjeljak ili u srijedu,
jednom sam i pitala zaposlenike imaju li u skladištu, nisu imali.

Isto i smrznuto povrće ono mix s 16 vrsta koje je i sada na akciji, nije ga bilo već u četvrtak popodne.
blaenka is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.04.2022., 11:38   #1649
ako na ES Branim plaćate gotovinom, pripazite na uzvraćen novac, sad mi se već drugi put desilo da me tamo zavaljaju jer nemam običaj pažljivo prebirati pare koje mi tutnu u ruku. inače većinom koristim karticu, ovo je bilo rjedji slučaj.

kužim da je gužva i da su uglavnom novi i neiskusni djelatnici i da im drugi lako odvuku pažnju i male su svote i vjerojatno nije namjerno. samo, ljuti čovjeka kasnije.
uzadnjicas is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.04.2022., 14:19   #1650
meni su uvijek vratili tocno vjerojatno je neka nova zenska koja se jos ne snalazi
Old 15.04.2022., 00:33   #1651
Nisu se potrudili ispisati radno vrijeme svih trgovina na jednom mjestu nego moraš ići jednu po jednu trgovinu, ali Eurospin uglavnom radi i na uskrsni ponedjeljak. Čak i u subotu rade (iako su greškom napisali "nedjelja"), a negdje i do 21h. A mogli su dati malo ljudima odmora, barem u ponedjeljak. Kod njih radno kao i u kod Spara. :')
mezzzzzo is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.04.2022., 19:50   #1652
Da se vratimo na ES. Smrznute borovnice i višnje su im extra. Višnje su mi klasu iznad Ledovih.
GuardianOTB is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.04.2022., 11:50   #1653
Quote:
bug_lady kaže: Pogledaj post
...

meni je inače njihov toalet, 3 slojni, best buy kod nas
Jučer kupila onaj toaletni 3-lojni koji je na akciji 17,99kn u paketu 12 rola po 180 listića (1,50kn po roli), puna cijena 24,49kn oko 2kn po roli.

Toaletni je po kvaliteti u rangu Harmony Premium ili zelenog Dolli, ok je, ali ništa posebno pa mi sad nije jasno kako je taj toaletni po punoj cijeni od 2 kn (ili 1,50kom na akciji) po komadu best buy

Dolli, Harmony, iako imaju 150 listića naspram ovog od 180 listića, budu na akciji jeftiniji, ali i po punoj cijeni, a kvaliteta manje više ista.

Dok je onaj skuplji troslojni od Harmony i Dolli bolji od ovog.

Sad se pitam imaju li oni možda i u Eurospinu dvije vrste 3-lojnog u ponudi jer ovog sam uzela na ulazu gdje su stvari na akciji pa nisam ni gledala na pravoj polici?
blaenka is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.04.2022., 12:11   #1654
Quote:
blaenka kaže: Pogledaj post
Jučer kupila onaj toaletni 3-lojni koji je na akciji 17,99kn u paketu 12 rola po 180 listića (1,50kn po roli), puna cijena 24,49kn oko 2kn po roli.

Toaletni je po kvaliteti u rangu Harmony Premium ili zelenog Dolli, ok je, ali ništa posebno pa mi sad nije jasno kako je taj toaletni po punoj cijeni od 2 kn (ili 1,50kom na akciji) po komadu best buy

Dolli, Harmony, iako imaju 150 listića naspram ovog od 180 listića, budu na akciji jeftiniji, ali i po punoj cijeni, a kvaliteta manje više ista.

Dok je onaj skuplji troslojni od Harmony i Dolli bolji od ovog.

Sad se pitam imaju li oni možda i u Eurospinu dvije vrste 3-lojnog u ponudi jer ovog sam uzela na ulazu gdje su stvari na akciji pa nisam ni gledala na pravoj polici?
priznajem da sam zajebala
kupovala sam neki plavi i bio je čvrst i debeo, odličan
zadnji put sam kupila isto 3-slojni,ali rozi i taj mi je loš

ne znam imaju li još plavi ili samo kvaliteta nije više ista
Old 16.04.2022., 12:19   #1655
Pri procjeni kvalitete WC papira (hrv. tariguz, čmaramice) uvijek postoji dvojba:

1. pad kvalitete proizvoda?

2. porast kriterija korisnika?

Old 16.04.2022., 12:21   #1656
Quote:
body halleck kaže: Pogledaj post
Pri procjeni kvalitete WC papira (hrv. tariguz, čmaramice) uvijek postoji dvojba:

1. pad kvalitete proizvoda?

2. porast kriterija korisnika?

da nismo razmažene guzice?
Old 16.04.2022., 12:47   #1657
Ja priznajem
Old 16.04.2022., 13:32   #1658
Quote:
bug_lady kaže: Pogledaj post
priznajem da sam zajebala
kupovala sam neki plavi i bio je čvrst i debeo, odličan
zadnji put sam kupila isto 3-slojni,ali rozi i taj mi je loš

ne znam imaju li još plavi ili samo kvaliteta nije više ista
Možda ovaj?

Eurospin, La Morbida

Stvarno je kvalitetan.
rusofilka is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.04.2022., 13:39   #1659
Quote:
rusofilka kaže: Pogledaj post
Možda ovaj?

Eurospin, La Morbida

Stvarno je kvalitetan.
Koja je boja role? Kad kazem plava ili roza na to mislim... pakiranje ne primjecujem
Old 16.04.2022., 13:46   #1660
Quote:
rusofilka kaže: Pogledaj post
Možda ovaj?

Eurospin, La Morbida

Stvarno je kvalitetan.
To je taj koji sam jučer kupila La morbida, toaletni je sasvim ok, bijeli je s malo nekog plavog jajastog uzorka,
ali po meni ne vrijedi 2kn po roli po punoj cijeni ili 1.50kn po sniženoj,
za sličnu cijenu nađe se bolji ili za manju cijenu podjednako dobar bosanski toaletni papir (Harmony/ Dolli).

Iako kad razmislim, piše da je proizveden u Italiji, a oni oduvijek imaju visoke cijene toaletnog papira.

Sjećam se prije Covida kad smo par puta na godinu odlazili u Italiju u vrijeme popusta u shopping pa usput išli i u špežu jer su im generalno namirnice bile osjetno jeftinije nego kod nas, uvijek mi je upadalo u oko kako im je toaletni papir skuplji nego kod nas.
blaenka is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 23:52.