Natrag   Forum.hr > Informatička tehnologija > Kupovanje na internetu

Kupovanje na internetu Shopping iz fotelje

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 04.06.2014., 13:44   #1641
Quote:
joka5 kaže: Pogledaj post
U potpunosti se slažem sa tobom jer sam prošao i prolazim isto kao i ti od 01.05 nema promjena
A kupljen na banggood-u 19.04
ja sam bar 5x u zadnjih 4mj napisao DA NE KUPUJETE SA BANGAA al ne necete vi slusat..
R3nchi is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.06.2014., 13:48   #1642
Quote:
ag007 kaže: Pogledaj post
Nažalost u zadnje vrijeme se znalo dogoditi da su neke pošiljke zapele a neke su normalne došle koje su poslane isti dan, ne posotji pravilo kada će vam doći već samo prosjek.
Trgovac ne može utjecati na to. Svima (99% vama kojima kasni) će doći. Doće će, ali s zakašnjenjem. No lopovluk tipa da bi vi na kraju ipak preuzeli radnika.

Je je tako si i mene uvejravao za moj jiayu koji sam banga nikad nije stigo..Jos su me kosooki cigani imali drskosti nedavno pitat mejlom da li sam dobio mb i da im ga ipak platim...

za sve koji misle da *erem RX584487328DE
R3nchi is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.06.2014., 15:19   #1643
Quote:
R3nchi kaže: Pogledaj post
ja sam bar 5x u zadnjih 4mj napisao DA NE KUPUJETE SA BANGAA al ne necete vi slusat..
Kada sam tražio preporuku za kineski web shop, jedino si ti odgovorio da treba ibjegavati bang (doduše, to je bilo na temi za iocean x7).
Tako da sam se poveo za većinom. A, sad, drugi su valjda imali ok iskustva, ili su muljali.
Šteta što na ovoj temi nema više ljudi koji su zadovoljni bang-om, pa da se jave (ili ih možda nema ).
Onda bi mogli imati reprezentativni uzorak.
mopy is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.06.2014., 18:57   #1644
Quote:
E hebaj ga, sad mi je žao što nisam primjetio te tvoje komentare.
Uglavnom, novo iskustvo sa Banggood-om.
Pošaljem im 2 maila, jedan da hoću povrat novaca za mobitel, i jedan da hoću povrat novaca za bateriju.
Odmah meni oni odgovore( čitaj nakon 3 dana) kako nema problema, kako će mi vratiti novce za bateriju, da sve 5, da se ispričavaju. Reko oke, a novci za mobitel? Ništa od odgovora. Pošaljem opet, kao hoću i novce za mobitel.

*Tu moram napomenuti da sam se maksimalno potrudio svaku poruku napisati što je moguće jednostavnije i razumljivije, navodeći sve podatke kratko i jasno*

Odgovaraju oni meni na poruku za mobitel da stvarno nema problema, da će vratiti novce za bateriju(dakle ne za mobitel) i da nakon 3 dana pogledam na paypall.
Naprosto je fascinantno kako brzo i spretno uspiju zaboraviti čisti engleski jezik kada se pojavi potreba za time.

Nakon povrata novaca, u planu imam napisati jedan kratak turtorijal na temu: WHY NOT TO BUY FROM BANGGOOD, gdje naglasak stavljam na korisničku podršku nakon kupnje(za kašnjenje je kriva pošta koliko i oni).
S zadovoljstvom ću im poslati taj link pa neka se malo informiraju
Mobomanija is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.06.2014., 19:03   #1645
Quote:
Je je tako si i mene uvejravao za moj jiayu koji sam banga nikad nije stigo..Jos su me kosooki cigani imali drskosti nedavno pitat mejlom da li sam dobio mb i da im ga ipak platim...

za sve koji misle da *erem RX584487328DE
Što se tiće odgovora na mail za naknadno plaćanje, osobno, uzeo bih šaku riže, na crnoj podlozi iscrtao panoramsku sliku spolnog uda, te im tu sliku poslao kao prezentaciju mojeg mišljenja o toj ideji.
Mobomanija is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.06.2014., 20:16   #1646
E a kakva su iskustva sto se tice bangood.com ali uk warehousea, isto zahebavaju ili?
Old 05.06.2014., 08:44   #1647
Ja gdje god ukucam da mi prati nekakvu pošiljku sa ebaya koja je naručena prije mjesec dana nemogu dobiti nikakve podatke...Da li to znači da nije poslano ili provjeravam na krivim adresama...
Bezveze1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.06.2014., 08:55   #1648
Koje podatke za tracking koristiš? Tracking broj je oblika 2 slova, 9 brojeva, 2 slova, gdje su zadnja dva slova kod države iz koje je poslano (npr. CN - Kina, HK - Hong Kong, itd.).
Mephisto is online now  
Odgovori s citatom
Old 05.06.2014., 09:35   #1649
ekipa, kakvo je trenutno stanje s banggoodom? dali pošiljke i dalje idu preko malezijske pošte i zapinju u italiji?
zbog kupona od 10$ su mi veoma isplativi, ali opet rađe ću dati tih 10$ više u startu pa barem biti siguran da neću čekati paket sto godina
GreenM is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.06.2014., 10:18   #1650
Quote:
GreenM kaže: Pogledaj post
ekipa, kakvo je trenutno stanje s banggoodom? dali pošiljke i dalje idu preko malezijske pošte i zapinju u italiji?
zbog kupona od 10$ su mi veoma isplativi, ali opet rađe ću dati tih 10$ više u startu pa barem biti siguran da neću čekati paket sto godina
Ja bih bio sretan da je moj paket došao do Italije.
Već 10 dana se ne miče iz Kuala Lumpura, a prethodnih 5 tjedana, pitaj Boga gdje je bio.
mopy is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.06.2014., 12:27   #1651
Navodno Banggood ne šalje više preko MY pošte već preko stare DE/SE metode ali trebalo bi ih pitati na chatu.
Kod MY pošte koju pratite preko 17tracka je već puno puta rečeno da morate poslati preko Twitera Talijanskoj pošti špedicije vaš MY tracking i reći "This item is stuck in your warehouse in Milano, could you please send it to Croatia". Ili nešto u sličnom obliku. Ne zezam se da to nije obvezno, smiješno zvuči ali prvi utorak će vam biti poslan paket za Zagreb i neće biti zaglavljen u skladišu u Italiji.
Inače pošta Italija(Milano)-> Zagreb se odvija samo utorkom.
UK skladište Banggooda je super, šalju Royal poštom i za oko 2 tjedna dolazi 100% bez pdv-a i zadržavanja na carini. Šteta što na listi mobitela koji se od tamo mogu naručiti nema više uređaja.
Old 05.06.2014., 13:31   #1652
Treba mi pomoć.Kupio sam na panawill telefon 9.4 koji još nije došao.Digao sam claim kod Paypal koji je danas istekao i panda se tek danas javila i ponudla broj za praćenje preko Singapur pošte koji ne postoji a isti je i meni dala,šta sada da uradim jer ne mogu više da odgovaram u rezolušen centru kod paypala,hvala.
mmk67 is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.06.2014., 14:02   #1653
Quote:
Mephisto kaže: Pogledaj post
Koje podatke za tracking koristiš? Tracking broj je oblika 2 slova, 9 brojeva, 2 slova, gdje su zadnja dva slova kod države iz koje je poslano (npr. CN - Kina, HK - Hong Kong, itd.).
A meni piše YC i onda samo 9 brojeva bez zadnja dva slova...
Bezveze1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.06.2014., 14:54   #1654
Quote:
mopy kaže: Pogledaj post
Kada sam tražio preporuku za kineski web shop, jedino si ti odgovorio da treba ibjegavati bang (doduše, to je bilo na temi za iocean x7).
Tako da sam se poveo za većinom. A, sad, drugi su valjda imali ok iskustva, ili su muljali.
Šteta što na ovoj temi nema više ljudi koji su zadovoljni bang-om, pa da se jave (ili ih možda nema ).
Onda bi mogli imati reprezentativni uzorak.
Zato sto vas onaj *urton stalno navlaci na bang ( ne znam sad tocno koji nick ne dozivljavam bas tolko sto citam po forumima).. Ma vidi ima toolko shopova da kad mi jedan zasteka ajd bok.. Za sada se sto se tice pouzdanosti dostave to2c.com pokazao najbrzim... Nema pre velik izbor mobova al bolje imat 5 pravih marki nego..Geek isto nije los, ostale mi se ni ne isprobava.Evo s panda mi nikad baterija nije stigla kao ni phone s banga i ja ih prekrizio.. Boli me k di je bila greska jer sam ja 2mj bio bez fckn moba...
R3nchi is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.06.2014., 14:56   #1655
Quote:
Mobomanija kaže: Pogledaj post
E hebaj ga, sad mi je žao što nisam primjetio te tvoje komentare.

Nakon povrata novaca, u planu imam napisati jedan kratak turtorijal na temu: WHY NOT TO BUY FROM BANGGOOD, gdje naglasak stavljam na korisničku podršku nakon kupnje(za kašnjenje je kriva pošta koliko i oni).
S zadovoljstvom ću im poslati taj link pa neka se malo informiraju
Mene su imali tooliko drskosti pitat mejulom da im ipak uplatim opet pare ako mi je stigo mb..E onda sam im svasta napisao (jedna od stvari da cu svo svoje vrijeme posvetit na netu pljujuci po njima) klosari jedni zuti ..
R3nchi is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.06.2014., 14:57   #1656
Quote:
Mobomanija kaže: Pogledaj post
Što se tiće odgovora na mail za naknadno plaćanje, osobno, uzeo bih šaku riže, na crnoj podlozi iscrtao panoramsku sliku spolnog uda, te im tu sliku poslao kao prezentaciju mojeg mišljenja o toj ideji.
Mislim da ih vise boli sto sam napisao da cu na svih hrv newsima/forumima podjelit svoje iskustvo i reci ljudima da ih zaobilaze u najsirem krugu!
R3nchi is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.06.2014., 14:59   #1657
Quote:
mmk67 kaže: Pogledaj post
Treba mi pomoć.Kupio sam na panawill telefon 9.4 koji još nije došao.Digao sam claim kod Paypal koji je danas istekao i panda se tek danas javila i ponudla broj za praćenje preko Singapur pošte koji ne postoji a isti je i meni dala,šta sada da uradim jer ne mogu više da odgovaram u rezolušen centru kod paypala,hvala.

Nemoj bit glup..Trazi lovu nazad i posjeti neki drugi shop..
R3nchi is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.06.2014., 15:24   #1658
R3enchi slazem se s tobom i sve to...al moglo je to sve i u jedan post...
stops is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.06.2014., 15:40   #1659
Quote:
ag007 kaže: Pogledaj post
Navodno Banggood ne šalje više preko MY pošte već preko stare DE/SE metode ali trebalo bi ih pitati na chatu.
Kod MY pošte koju pratite preko 17tracka je već puno puta rečeno da morate poslati preko Twitera Talijanskoj pošti špedicije vaš MY tracking i reći "This item is stuck in your warehouse in Milano, could you please send it to Croatia". Ili nešto u sličnom obliku. Ne zezam se da to nije obvezno, smiješno zvuči ali prvi utorak će vam biti poslan paket za Zagreb i neće biti zaglavljen u skladišu u Italiji.
Inače pošta Italija(Milano)-> Zagreb se odvija samo utorkom.
UK skladište Banggooda je super, šalju Royal poštom i za oko 2 tjedna dolazi 100% bez pdv-a i zadržavanja na carini. Šteta što na listi mobitela koji se od tamo mogu naručiti nema više uređaja.
Hm, ima li smisla twitati Talijansku poštu za paket koji je u Kuala Lumpuru?
http://www.17track.net/en/result/pos...=RC006892907MY
I, usput, može kakav link za Talijansku poštu na twitteru?
mopy is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.06.2014., 19:46   #1660
Quote:
mmk67 kaže: Pogledaj post
claim ti nije mogao isteci bez da paypal odluci dal ces dobiti novce nazad ili neces, jedino dispute moze isteci ak nis ne poduzmes, a ak ti je paypal presudio da nema povrata love mozes se jedino nadati da ce ti ovi vratiti lovu dobrovoljnu sto su sanse prakticki nikakve, ili pokusati kod izdavaca kartice chargeback napraviti sto je proces koji bi mogao i pola godine potrajati...

isto tako mozes se i zaliti paypalu na njihovu odluku al to ti obicno ne prolazi....
Grimy is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 14:52.