Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH |
|
|
06.01.2015., 17:14
|
|
Neokajani
Registracija: May 2010.
|
Quote:
Hunter! kaže:
Novac sam naveo redoslijedom kao treci razlog, znaci puno skuplje mi je putovati u Veliku Goricu i trositi cijeli radni dan na to.
Da ne govorimo o ponizenju da prijateljima moram objasnjavati da ne mogu samo tako skoknuti na vikend u NYC...
Upozoren sam, pa nazalost prestajem s daljnjom raspravom...LP.
|
konacno.
pobilo ti sva lupetanja, sad mozes razgulit...
|
06.01.2015., 17:15
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2014.
|
Quote:
zeljko_ri kaže:
Kolinda se na Korzu druži sa Srbima na Badnjak. Htjela se malo prikrpiti i podijeliti nešto friganih lignji i usput se par puta proderati kako je vlast uništila Rijeku, pritom zaboravljajući na svoju stranku da je najviše u tome imala udjela.
Kako ju nije sram.
|
Da. HDZ vlada Rijekom već 70 godina.
Kako ju nije sram. 
|
|
|
06.01.2015., 17:16
|
|
Hodam sporo-nikad unatrag
Registracija: Jan 2007.
|
Quote:
Kolinda se na Korzu druži sa Srbima na Badnjak. Htjela se malo prikrpiti i podijeliti nešto friganih lignji i usput se par puta proderati kako je vlast uništila Rijeku, pritom zaboravljajući na svoju stranku da je najviše u tome imala udjela.
Kako ju nije sram.
|
Svaka cast gospodji Kolindi na ovome
Sram bi je trebalo biti sto nije replicirala svome stranackome predsjedniku koji je koaliciju HDZ-a s manjinska tri sabornika iz SDSS-a nazvao ponizavajucom, te da se vise nikada nece ponoviti.
Quote:
konacno.
pobilo ti sva lupetanja, sad mozes razgulit...
|
Sila je vas jedini argument. Mislite da se bojim banna? Taman posla. Moje tvrdnje dokazane su crno na bijelo. LP.
|
06.01.2015., 17:17
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2011.
|
Quote:
beli631 kaže:
No hoće li ti dokazi o Kolindinim teškim kaznenim djelima od kojih ju je IJ spašavao ili ćemo malo o diplomatskom imunitetu koji te štiti od države koja te postavila?
|
Jel' to od uvaženog forumaša Saugara tražiš dokaze kojima će potkrijepiti svoje umotvorine? 
|
|
|
06.01.2015., 17:19
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2007.
|
Quote:
Katsumoto K kaže:
Kako ju nije sram. 
|
Rijeka nije država u državi. A u toj državi je 2/3 vremena vladao HDZ.
|
06.01.2015., 17:20
|
|
*
Registracija: Oct 2005.
|
Quote:
Katsumoto K kaže:
Kako ju nije sram. 
|
i kako ju nije sram sto iznosi svoje misljenje i otkud joj pravo, huh?
(jooj stomak ce me zabolit od smija…  )
|
|
|
06.01.2015., 17:23
|
|
Neokajani
|
Quote:
zeljko_ri kaže:
Kako ju nije sram.
|
lokalna vlast je u tome posve nevina, u procesu deindustrijalizacije grada i pretvaranja ga u malo vece selo s hrpom trgovackih centara, propalih investicija tipa terminal...
a kukuriku vlada je odustala od gradnje autoceste zuta lokva rupa, odustala od gradnje nizinske pruge - cime su rijecku luku vjerojatno osudili da zauvijek gleda kopru u ledja.
pitanje je kako rijecane nije sram honorirati sdp vec 25 godina za sto?
za nista, kao i josipovica.
al cim nisi hdz, makar bio i silovatelj djece i jos ti uz ime stoji sdp, rijeka te bira.
|
06.01.2015., 17:26
|
|
Neokajani
|
Quote:
Hunter! kaže:
Svaka cast gospodji Kolindi na ovome
Sram bi je trebalo biti sto nije replicirala svome stranackome predsjedniku koji je koaliciju HDZ-a s manjinska tri sabornika iz SDSS-a nazvao ponizavajucom, te da se vise nikada nece ponoviti.
|
ha ha
jeftino.
hrpa nickova tvoje politicke opcije se licemjerno vec godinama izrugava s hadezeom upravo radi koalicije s pupovcem, neki ih otvoreno zovu cetnicima.
Quote:
Sila je vas jedini argument. Mislite da se bojim banna? Taman posla. Moje tvrdnje dokazane su crno na bijelo. LP.
|
bolje ti budi na onoj temi gdje decki traze decke
|
06.01.2015., 17:28
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2010.
|
Quote:
zeljko_ri kaže:
Kako ju nije sram.
|
Zanimljivo... Vjerovatno je i tim činom htjela nešto poručiti.
|
|
|
06.01.2015., 17:28
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
zeljko_ri kaže:
|
Aha, sad je za neuspjeh Rijeke kriv HDZ, a ne bratstvo Linić-Obersnel & co koji su vas nemilosrdno svih ovih godina pljačkali i uništavali, uzimali strahovite novce od grada i Riječana kojima su se zahvalili sa figom.
|
|
|
06.01.2015., 17:30
|
|
|
A sad vidimo sta te kopka  Kratko i jasno, nemas ni teoretsku prodju kod mene.
Dalje, Kolinda obecava nizinsku prugu ili Zutu Lokvu? Ako da, moj glas joj je zagarantiran 
|
06.01.2015., 17:30
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2010.
|
Quote:
Grazia kaže:
i kako ju nije sram sto iznosi svoje misljenje i otkud joj pravo, huh?
(jooj stomak ce me zabolit od smija…  )
|
Ako vec hoces sakriti da si preko drine, i pravit se hrvaticom, mi Hrvati kazemo trbuh 
|
|
|
06.01.2015., 17:33
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Oct 2014.
|
Grazia je koliko mi je poznato porijeklom Dalmatinka, a sve do jedan Dalmatinac kojeg ja poznajem kada je u svom domaćem okruženju za trbuh kaže - stomak. Kakav trolež, mislim stvarno 
|
|
|
06.01.2015., 17:33
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2003.
|
Quote:
Hunter! kaže:
- - - - -
- - - - - -
- - - - -
- - - - - -
|
Koalicija HDZ-a i SDSS-a JEST PONIŽAVAJUĆA za Hrvate, ali i za Srbe koji nisu ratovali protiv Hrvatske.
Valjda znaš da je tzv. "Srpska Krajina" teroristička i tko je bio ministar te terorističke vlade.
Pozdrav
Nikola Duspara
|
|
|
06.01.2015., 17:34
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2007.
|
Quote:
Hunter! kaže:
A sad vidimo sta te kopka  Kratko i jasno, nemas ni teoretsku prodju kod mene.
Dalje, Kolinda obecava nizinsku prugu ili Zutu Lokvu? Ako da, moj glas joj je zagarantiran 
|
Što nije zahtjevala prugu kad je bila u vladi Sanadera? I tad je valjda bila ponosna Riječanka, a nije da nije imala vremena u 2 mandata koliko je HDZ imao vlast u državi. Ali nije bilo interesa ulagati u crvenu Rijeku.
|
06.01.2015., 17:35
|
|
common sense
Registracija: Feb 2010.
|
Quote:
zeljko_ri kaže:
|
potkrijepi što je to rijeci za dva svoja mandata priskrbio konkretnog SDP
|
06.01.2015., 17:37
|
|
|
@zeljko_ri, sto je bilo, bilo je.
Neka sada kaze da ce lupiti sakom od stol i narediti Milanovicevoj i svakoj buducoj vladi da razmotre kao stratesko, pitanje nizinske pruge i/ili dionice autoceste od Bakra do Zute Lokve.
|
06.01.2015., 17:38
|
|
Neokajani
|
Quote:
zeljko_ri kaže:
Što nije zahtjevala prugu kad je bila u vladi Sanadera? I tad je valjda bila ponosna Riječanka, a nije da nije imala vremena u 2 mandata koliko je HDZ imao vlast u državi. Ali nije bilo interesa ulagati u crvenu Rijeku.
|
ne lazi.
u mandatu koje vlade je sagradjen drugi krak rijecke obilaznice?
da nije zoranove...
|
06.01.2015., 17:40
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
zeljko_ri kaže:
|
Znači Vlada Zorana Milanovića odustane od projekta nizinske pruge koji bi Rijeci i državi donio veliki priliv kineskog i drugih dalekoistočnih kapitala (Luka Rijeka), ali i za to odbacivanje kriv je HDZ. 
|
|
|
06.01.2015., 17:40
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2011.
|
Quote:
watrai kaže:
ha ha
jeftino.
hrpa nickova tvoje politicke opcije se licemjerno vec godinama izrugava s hadezeom upravo radi koalicije s pupovcem, neki ih otvoreno zovu cetnicima.
bolje ti budi na onoj temi gdje decki traze decke
|
Da, da, kao njima bi to bilo ispod časti  ...a ovamo padaju trostruke puse s Tomom Grobarom.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 19:29.
|
|
|
|