Natrag   Forum.hr > Društvo > Gospodarstvo > Banke, osiguranja, krediti

Banke, osiguranja, krediti Ja ne radim za novac. Ja radim za kamatu.

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 22.04.2015., 11:04   #16741
Quote:
Maverick25 kaže: Pogledaj post
Ovaj Lalovac ako se još jednom "zaprijeti" pa neće ga više nitko ozbiljno shvaćati. Već mi je puna kapa njegovih "prijetnji", umjesto da djeluje.

Pas koji laje, ne grize.
Sve će vrlo skoro biti jasno...
Firmin is offline  
Old 22.04.2015., 11:15   #16742
Quote:
JTB kaže: Pogledaj post
Samo nastavak igre javnim mnijenjem - samo malo suvise prozirno ovaj put - tj. auto gol.
To je vjerojatno pokušaj utjecaja na banke,ali vrlo vjerojatno bez uspjeha.
Mislim da u naredno vrijeme do presude VS se neće dešavati nešto ozbiljnije.
Old 22.04.2015., 11:23   #16743
Tri kolone?

"Prosvjedna povorka okupit će se na Trgu Franje Tuđmana u podne. Formirat će se kolona koja će se uputiti do Trga bana Jelačića, na kojem će se podijeliti u tri grupe. Prva grupa će krenuti do Trga svetog Marka, druga će se uputiti prema Trgu hrvatskih velikana, a treća ostaje na Trgu bana Jelačića"

Koji je smisao da se formiraju 3 grupe? Kakav je to prosvjed!?
greb4tor is offline  
Old 22.04.2015., 11:45   #16744
imam insajdersku info da će biti jako puno ljudi
jako puno ljudi

možda zato tri kolone
xstrom is offline  
Old 22.04.2015., 11:46   #16745
http://www.tportal.hr/biznis/politik...-autobusa.html
xstrom is offline  
Old 22.04.2015., 11:49   #16746
Pa valjda se želi nešto izravnije poručiti ekipi s Markovog trga (ako se ne varam tamo je ograničenje okupljanja na 1500 ljudi, pa drugi ljudi moraju biti negdje drugdje) i bankarima (na tom trgu fizički ne stane puno ljudi).
Tolstojevsky is offline  
Old 22.04.2015., 11:51   #16747
e sad je stvarno tika taka
xstrom is offline  
Old 22.04.2015., 11:51   #16748
Frankasi idu do vlade sa socijalnim parolama, eurasi do HNB-a radi Vujciceve izjave o kamatama, a kunasi ostaju na trgu da zadrze pristizuce medijske snage kako bi Vladu uljulali u pogresan osjecaj sigurnosti.

Zatim eurasi krecu lateralno, preko Stare Vlaske pa stubama i precicama do Vlade iz pozadinskog smjera, gdje se pridruzuju glavnoj grupi zajedno sa kunasima pracenih medijskim promatracima.

To stvara osjecaj dezorijentiranosti i paniku u Vladi, koja je do sada mislila da se radi o manjoj grupici, ne-popracenoj medijima, koja popusta pod pritiskom i pet zahtjeva Udruge Franak je rijeseno.
JTB is offline  
Old 22.04.2015., 12:10   #16749
kako god

dolazimo

mi smo UF snaga

i tražimo svoje
xstrom is offline  
Old 22.04.2015., 12:14   #16750
Sve zapalite
gFlores is offline  
Old 22.04.2015., 12:22   #16751
Cekajte malo, oni apeliraju na sve gradjane da im doniraju sredstva za prijevoz i zovu na prosvjed ne samo duznike vec i sve nezaposlene, one koji osjecaju da im je posao ugrozen i opcenito sve nazadovoljne!

Upravo su probili novu granicu kako nisko su u stanju ici radi vlastitih interesa.

A ujedno i priznaju da ne mogu skupiti dovoljno duznika koji bi platiti autobusnu kartu da dodju na vlasiti prosvjed.

Dakle u stanju su platiti bilo kakvim problematicnim likovima prijevoz samo da bi stvarali halabuku i potencijalne nerede. Da li su organizatori samo glupi ili i zlonamjerni?
JTB is offline  
Old 22.04.2015., 12:26   #16752
Quote:
Cekajte malo, oni apeliraju na sve gradjane da im doniraju sredstva za prijevoz i zovu na prosvjed ne samo duznike vec i sve nezaposlene, one koji osjecaju da im je posao ugrozen i opcenito sve nazadovoljne!

Upravo su probili novu granicu kako nisko su u stanju ici radi vlastitih interesa.

A ujedno i priznaju da ne mogu skupiti dovoljno duznika koji bi platiti autobusnu kartu da dodju na vlasiti prosvjed.

Dakle u stanju su platiti bilo kakvim problematicnim likovima prijevoz samo da bi stvarali halabuku i potencijalne nerede. Da li su organizatori samo glupi ili i zlonamjerni?
Ako ovako nasumično proglašavaš ljude problematičnim i apriori zazivaš nerede (kao da se nalaze extremni navijači i kriminalci) onda te ja ovako (isto tako paušalno) nazivam provokatorom i trolom te državnim neprijateljem koji piše u interesu stranih banaka i stranog kapitala. A koliko se sjećam ni porez ne plaćaš ovdje. Pače, pobjegao si vani?
Firmin is offline  
Old 22.04.2015., 12:26   #16753
http://www.vecernji.hr/hrvatska/hsp-...arcima-1001663

Zanimljivo..
ninoras is offline  
Old 22.04.2015., 12:33   #16754
Detaljnije: http://www.telegram.hr/politika-krim...-kune-prihoda/
greb4tor is offline  
Old 22.04.2015., 12:36   #16755
Quote:
ninoras kaže: Pogledaj post
Nečeš valjda "doletjet" iz Londona?
A sta ne bi, ako mi se organizira besplatan prijevoz i nemam sto pametnije za raditi, isao na izlet u Zagreb?

Quote:
registriran_clan kaže: Pogledaj post
Tebi su svi građani problematični likovi?
U biti ne čudim se. Tipično razmišljanje bankarskog uhljeba.
I da, ima puno dužnika koji nemaju ni za kartu. Eto to je posljedica bankarskog lihvarenja. Za ostale detalje obrati se onima koji tvrde da su CHF kredite dizali uglavnom "natprosječno plaćeni i dobrostojeći ljudi za kupovinu druge ili treće nekretnine".
Citaj sa razumijevanjem.

Organizira se besplatan prijevoz i pozivaju neinvolvirane strane da se pridruze prosvjedu. Ono, ljude koji eto nisu sa necim ili bilo cim zadovoljni pa bi rado prosjedovali. Besplatan izlet u Zagreb u krajnjoj liniji pa zasto ne?

A apelira se na sve gradjane da pomognu to platiti.

Sve u cilju da se skupi gomila.
JTB is offline  
Old 22.04.2015., 12:37   #16756
Quote:
xstrom kaže: Pogledaj post
imam insajdersku info da će biti jako puno ljudi
jako puno ljudi

možda zato tri kolone
Insajderski info objavljen u medijima?
http://www.index.hr/vijesti/clanak/u...na/815852.aspx
Old 22.04.2015., 12:39   #16757
Quote:
ninoras kaže: Pogledaj post

Zadnje uređivanje registriran_clan : 22.04.2015. at 13:04.
registriran_clan is offline  
Old 22.04.2015., 12:44   #16758
Quote:
Cekajte malo,...
ha,ha tresu se gaće

kako je nakon dvije presude sa Prekršajnog suda zavladao muk među forumašima koji podupiru bankare

kao što sam i prognozirao,stipe 23 i njemu slični ni riječ o tome

vjerovatno se drže one da ne komentiraju nepravomoćne presude

nitko da se oglasi po tom pitanju,a to je tek početak

Lalovac je također počeo izbacivati adute i to je dobro

bankarima stvarno nema spasa,stisnuti su sa svih strana

a u subotu još i prosvjed...i prema prognozi lijep dan

šta više možeš poželjeti
xstrom is offline  
Old 22.04.2015., 12:45   #16759
Quote:
A sta ne bi, ako mi se organizira besplatan prijevoz i nemam sto pametnije za raditi, isao na izlet u Zagreb?

Citaj sa razumijevanjem.

Organizira se besplatan prijevoz i pozivaju neinvolvirane strane da se pridruze prosvjedu. Ono, ljude koji eto nisu sa necim ili bilo cim zadovoljni pa bi rado prosjedovali. Besplatan izlet u Zagreb u krajnjoj liniji pa zasto ne?

A apelira se na sve gradjane da pomognu to platiti.

Sve u cilju da se skupi gomila.
Ajde doleti
I usput podnesi optužni prijedlog, time si praktički uplatio barem 90.000 kn u državni proračun. Pa da konačno bude i neke koristi od tebe
registriran_clan is offline  
Old 22.04.2015., 12:48   #16760
Quote:
banderas kaže: Pogledaj post
Insajderski info objavljen u medijima?
http://www.index.hr/vijesti/clanak/u...na/815852.aspx
kako si me sredio,u stvari totalno si me otkrio

šta ću sad?

"insajderska" info je od kordinatora UF-a koji me upravo tada telefonski nazvao da potvrdi polazak busom u subotu

šta kažu tvoje insajderske info u banci?

(jebiga nisam izdržao )
xstrom is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 16:05.