Natrag   Forum.hr > Društvo > Gospodarstvo > Banke, osiguranja, krediti

Banke, osiguranja, krediti Ja ne radim za novac. Ja radim za kamatu.

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 23.04.2015., 11:27   #16841
Quote:
gFlores kaže: Pogledaj post
Pa naravno da Lalovac nije na Vašoj strani. Približavaju se izbori a Lalovac skuplja političke poene. Samo ne vidim da išta konkretno radi osim što laje. Psi laju karavane prolaze :klap:
Tako je i Sanader govorio a gdje je sada?
Old 23.04.2015., 11:41   #16842
Jel ima neki vremenski rok do kada se mora podnjeti tužba protiv banke i njezine rukovodeće osobe?
lipa007 is offline  
Old 23.04.2015., 12:03   #16843
Quote:
banderas kaže: Pogledaj post
Realno, Lalovac će uvijek više ili manje biti na strani CHF dužnika iz vrlo osobnog razloga, i sam ima dugoročni CHF kredit, što je poprilično tragikomično za osobu koja obnaša dužnost ministra financija.
A tragedija je još veća kad znamo da je i guvernerova žena imala CHF kredit. U pravu si, on nebi smio biti guverner.
brzitom is offline  
Old 23.04.2015., 12:14   #16844
Quote:
brzitom kaže: Pogledaj post
A tragedija je još veća kad znamo da je i guvernerova žena imala CHF kredit. U pravu si, on nebi smio biti guverner.
Ne znam za nju, ali mislim da je Vujčić imao kratkoročan CHF kredit, što je zapravo ispala isplativa stvar.
Old 23.04.2015., 12:25   #16845
Quote:
Ne znam za nju, ali mislim da je Vujčić imao kratkoročan CHF kredit, što je zapravo ispala isplativa stvar.
Naravno, sve što on radi je super
brzitom is offline  
Old 23.04.2015., 12:29   #16846
Quote:
Ne. To mu je bila zena.

Quote:
Naravno, sve što on radi je super
Ne smije se pricati o cinjenicama?

Stanite malo na loptu da ne bi ostali s zatvorenom temom ponovo.
Old 23.04.2015., 12:35   #16847
Quote:
zabotinski kaže: Pogledaj post
Ne. To mu je bila zena.

A što je on dobro napravio daj mi napiši? (Vujčić ne Banderas )
Da baniraš trolove i one koje otvoreno vrijeđaju nebi trebao ništa zatvarati pa prije nego počneš prijetiti kreni malo unazad.
brzitom is offline  
Old 23.04.2015., 12:37   #16848
Zasto impliciras da sam rekao kako je nesto dobro napravio?
Rekao sam SAMO kako mu je zena imala kratkorocni kredit dignut negdje 2004 i na njemu je profitirala u odnosu na EUR kredit.
Jedan od problema diskutanata ovdje je sto impliciraju da je receno nesto sto nije.
Za vrijedjanje prijavi post. I ako zaista jest vrijedjanje onda ce doticcni forumas dobiti karton.
Old 23.04.2015., 12:41   #16849
Quote:
Zasto impliciras da sam rekao kako je nesto dobro napravio?
Rekao sam SAMO kako mu je zena imala kratkorocni kredit dignut negdje 2004 i na njemu je profitirala u odnosu na EUR kredit.
Jedan od problema diskutanata ovdje je sto impliciraju da je receno nesto sto nije.
Vujčićeva žena je imala CHF kredit za auto u vrijeme kad je on "upozoravao" na rast tečaja.
Jedan od problema moderatora/diskutanata ovdje je da su slijepi pored zdravih očiju.
brzitom is offline  
Old 23.04.2015., 12:43   #16850
Za vrijedjanje prijavi post. I ako zaista jest vrijedjanje onda ce doticcni forumas dobiti karton.[/QUOTE]

Prijavio više puta pa uzalud.
brzitom is offline  
Old 23.04.2015., 12:54   #16851
Quote:
gFlores kaže: Pogledaj post
Pa naravno da Lalovac nije na Vašoj strani. Približavaju se izbori a Lalovac skuplja političke poene. Samo ne vidim da išta konkretno radi osim što laje. Psi laju karavane prolaze :klap:
Kako pobogu nije????

Pa, i on sam ima kredit od 130.000 CHF!

Ne samo da je na njihovoj strani, već je i u sukobu interesa; dogovora s bankama uvjete otplate svog kredita!
ferengic is offline  
Old 23.04.2015., 12:58   #16852
Quote:
ferengic kaže: Pogledaj post
Kako pobogu nije????

Ne samo da je na njihovoj strani, već je i u sukobu interesa; dogovora s bankama uvjete otplate svog kredita!
Da je na njihovoj (ili svojoj strani, kako hoćeš) onda bi napravio nešto konkretno. Ovako mi ovo izgleda samo kao skupljanje političkih poena prije izbora.

Što je napravio konkretno osim lajanja po novinama ?
gFlores is offline  
Old 23.04.2015., 13:09   #16853
Quote:
Ne. To mu je bila zena.

Mislim da je došlo vrijeme da se ode na neki drugi forum.
registriran_clan is offline  
Old 23.04.2015., 13:57   #16854
Quote:
xstrom kaže: Pogledaj post
to je neka nova presuda? jer ja znam za one gdje su ugovori proglašeni ništetnima

također znam i za one presude na Prekršajnom sudu gdje su banke proglašene krivima i moraju platiti po 90.000,00 kn samo za jednog klijenta....

samo za jednog klijenta!!!
2 ugovora.. oces reci da ta 2 ugovora cine vecinu ili sve CHF duznike? ako da, onda ne vidim zasto je ovako velika pompa zbog ta dva ugovora..

koji su, btw., kod iste sutkinje, tako da tesko da mozemo govoiti o nekoj ustaljenoj praksi...

kada budu svi ili vecina proglaseni nistetnima, onda mozemo govoriti o tome da ti ugovori nisu pravovaljani.. do tada, treba postivati obaveze..
Dukkai is online now  
Old 23.04.2015., 13:59   #16855
Quote:
ferengic kaže: Pogledaj post
Kako pobogu nije????

tom logikom banke su isto u sukobu interesa.
Old 23.04.2015., 14:58   #16856
http://www.index.hr/vijesti/clanak/n...ma/816111.aspx a kod nas je sve po PS....pa nema ni kazni
dit is offline  
Old 23.04.2015., 15:39   #16857
Zar zaista netko misli da je jedini razlog nastupa lalovca protiv banaka to što ima kredit u chf.
Pa šta bi trebao reći, ja imam kredit u chf, pa ne smijem ništa napraviti po tom pitanju, a vi gospodo bankari radite što hoćete, varajte, pljačkajte, otimajte, a lovu onda dijelite šakom i kapom, direktorima, menađerima, firmama sa 0 kn prihoda i 0 zaposlenih.....

Prema tome, i oni koji imaju kredite u eur su u sukobu interesa. I bankari su u sukobu interesa kad isi splaćuju dividende svoje banke.
Pa šta vam je ???
pero1910 is offline  
Old 23.04.2015., 15:40   #16858
Quote:
Vujčićeva žena je imala CHF kredit za auto u vrijeme kad je on "upozoravao" na rast tečaja.
Jedan od problema moderatora/diskutanata ovdje je da su slijepi pored zdravih očiju.
Jel ti uopće shvaćaš da je ročnost kredita obrnuto proporcionalna valutnom riziku (i ne samo njemu)?
Old 23.04.2015., 16:05   #16859
Quote:
Jel ti uopće shvaćaš da je ročnost kredita obrnuto proporcionalna valutnom riziku (i ne samo njemu)?
Jel ti uopće shvaćaš da ne radiš moderatorski posao (i ne samo ti) ?
brzitom is offline  
Old 23.04.2015., 16:16   #16860
Quote:
lipa007 kaže: Pogledaj post
Jel ima neki vremenski rok do kada se mora podnjeti tužba protiv banke i njezine rukovodeće osobe?
Vjerovatno misliš na optužni prijedlog Prekršajnom sudu?

što prije,to je tako slatka pobjeda,a ne košta ništa
xstrom is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 19:48.