Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo, Navijači

Pogledaj rezultate ankete: Tko osvaja Scudetto?
Atalanta 1 2.94%
Bologna 1 2.94%
Inter 12 35.29%
Juventus 9 26.47%
Lazio 1 2.94%
Milan 7 20.59%
Napoli 0 0%
Roma 3 8.82%
Netko drugi 0 0%
Glasovatelji: 34. Ne možete glasovati u ovoj anketi

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 16.01.2025., 10:31   #1681
https://x.com/Inter_Xtra/status/1879...zbDhArp2Q&s=19
Penal ili ne?

Suđenje je bilo opet užasno cijelu utakmicu. Al uvijek isti likovi.
Old 16.01.2025., 11:00   #1682
Evo ih na suđenju.

Slijedeće sezone će pisati o investicijama I nedostatku istih
john newman is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.01.2025., 11:08   #1683
ma kakav penal, saberi se
Old 16.01.2025., 11:52   #1684
Kako god bilo već duže vremena u svakoj utakmici Intera su dvojbene situacije na štetu kluba. Upalio je pritisak režimskih medija koji su krenuli u lov na vještice sa "Marotta league" huškanjem koje traje već koju godinicu,suci su izgleda u strahu odsuditi kako treba
Old 16.01.2025., 11:57   #1685
Sudar u igri.
Old 16.01.2025., 12:06   #1686
Barella jučer fenomanlna utakmica, realno gledano, Inter nije imao nešto sreće sinoć, ali tako je to u nogometu, moralo je i Bolognu malo posrati nakon što dvije utakmice zaredom nije. Ipak, što se Intera tiče, to su neke pojedinačne utakmice, naravno da ne možeš pobijediti svaku, ali ako ne bude puno ozljeda, ja ne vidim kako vi ne uzimate scudetto. Inter je momčad koja u istoj utakmici zna sjesti duboko i odigrati fenomenalne kontre, a onda imati periode kad zavlada terenom i stvara prilike na postavljenu obranu protivnika. Ta elastičnost, mogućnost promijene tempa, postavki, za vrijeme same utakmice je nešto što igrate na nivu kakav nitko ne igra u Italiji.
Old 16.01.2025., 14:39   #1687
Quote:
Leeds United kaže: Pogledaj post
Spominjao sam i nakon Milana,klupa nije ni blizu dobra koliko se priča da kao Inter neku širinu ima. Ima tu nekoliko igrača koji mogu dostojno zamijeniti startere tipa Darmian,Carlos Augusto i slični,ali pojedinci su baš tragični. Taremi kao treći napadač ne moze zabiti da mu život ovisi o tome. I ovdje i protiv Milana fulao za pobjedu. Buchanan recimo ne znam jel uopće nogometaš. Arnautović je pak bivši nogometaš,samo je zaboravio objaviti da se umirovio.
Ne znam, nebi se složio. Jedini igrači koji redovito dobijaju minute a da nisu ni blizu kalibra za Inter su aslani koji je totalno zalutao na ovaj nivo nogometa i arna debeli koji se uhljebio jer smo mu mi debili dali ogroman ugovor. Svi ostali su super, Carlos bi bio starter u svim klubovima lige, Zielinski, Bisseck, Acerbi, Darmian, Taremi (slabo igra ove sezone al zna igrat nogomet).. Fratessi je jako dobar igrač al nije za ovaj Inter i ovaj sustav, ako dođe neka dobra ponuda obavezno ga prodat i zbog njega i nas.

U svakom slučaju, ozljeđeno je cijelu sezonu po par prvotimaca non stop, ovim tempom smo na nekih 90tak bodova na kraju sezone, to je dovoljno za scudetto u valjda 14 od 15 sezona, al sranje je kaj ce i napoli ic na tolko jer ce odigrat 20tak tekmi manje i imaju onog šupka bunkeraškog na klupi tako da garancije za ništa nema. Nastavit grist pa na kraju brojat mrtve, Hakan i Thuram su jedini igrači za koje nemaš dobru zamjenu, tj za Hakana i imaš al ko za kurac je i Miki out pa ga Zielinski mora krpat tamo
Old 16.01.2025., 18:02   #1688
Sky Italia piše da je City ponudio 60-65m Juventusu za Cambiasa, ali da ovi traže 80.

Tko je tu lud?
Maskeron is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.01.2025., 18:06   #1689
Baš gledam. I najvjerojatnije će otići. To i da ode telac Vlahović i dižemo se ko feniks iz pepela.
Griffs is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.01.2025., 18:37   #1690
Cityu cambiasa za 70, arsenalu vlahovica za 60 i unitedu luiza za 50. Uzet 180M od engleza i idemo dalje

Bod po bod
Sheldon2.0 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.01.2025., 20:40   #1691
Bolje od scudetta.
Griffs is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.01.2025., 21:43   #1692
Walker je izgleda bliže Milanu. Navodno je dogovorio.ugovor do 2027 sa ukupnim.primanjima od 8 mil.

Izgledno je da Rashford otpada u svakom smislu. Pogotovo jer se njegov odgovor cekao tokom jucerasnjeg dana. Ako I Walker dodje mogao bi igrati na poziciji centralnog defanzivca. To bi moglo znaciti da flop Pavlovic ode u Tursku.
john newman is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.01.2025., 22:29   #1693
Quote:
Marcello Lippi kaže: Pogledaj post

Možda ti izgleda kao disbalans jer igrači nisu kvalitetni kao prije i muče se s dodavanjima dužim od 5 m?
Pa to je definicija disbalansa, ne imati priblizno kvalitetne igrace duz vise pozicija.
Imati Yildiza i Koopa te Savonu i Bunga Bungu u prvih XI.

Sam Gatti je tip za ekipu koja se bori za top 4, u najboljem slučaju.
Ne bjezim od tog da je za igru odgovoran trener, ali kad je tu zadnji put doveden ozbiljan trener? Sarri to po meni nije. Ima on ideje, truc srac, al mi je blizi nekakvom Bielsi nego Lippiju.

Uglavnom, zadnjih godina bi falilo 2 igraca, sad imam osjećaj da 4-5 u svakom startu nije za Juve.
i onda ukljuci budzet u pricu i dobijes dojam loseg vodjenja kluba.
Old 16.01.2025., 22:29   #1694
Tko je bunga bunga, douglas luiz?

Ako se rješimo ova 3 kiksera i usput izvučemo 150+ milijunčića to će biti zbilja bolje od bilo kojeg trofeja.
Griffs is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.01.2025., 00:01   #1695
Kvara se oprostio od Napolija

Conte i De Laurentis, jebite se
Sudden Sid is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.01.2025., 01:40   #1696
Quote:
Lovrixx kaže: Pogledaj post
Ne znam, nebi se složio. Jedini igrači koji redovito dobijaju minute a da nisu ni blizu kalibra za Inter su aslani koji je totalno zalutao na ovaj nivo nogometa i arna debeli koji se uhljebio jer smo mu mi debili dali ogroman ugovor. Svi ostali su super, Carlos bi bio starter u svim klubovima lige, Zielinski, Bisseck, Acerbi, Darmian, Taremi (slabo igra ove sezone al zna igrat nogomet).. Fratessi je jako dobar igrač al nije za ovaj Inter i ovaj sustav, ako dođe neka dobra ponuda obavezno ga prodat i zbog njega i nas.

U svakom slučaju, ozljeđeno je cijelu sezonu po par prvotimaca non stop, ovim tempom smo na nekih 90tak bodova na kraju sezone, to je dovoljno za scudetto u valjda 14 od 15 sezona, al sranje je kaj ce i napoli ic na tolko jer ce odigrat 20tak tekmi manje i imaju onog šupka bunkeraškog na klupi tako da garancije za ništa nema. Nastavit grist pa na kraju brojat mrtve, Hakan i Thuram su jedini igrači za koje nemaš dobru zamjenu, tj za Hakana i imaš al ko za kurac je i Miki out pa ga Zielinski mora krpat tamo
U globalu se zapravo čak i slažemo samo sam se ja preračunao sa brojem kvalitetnih na klupi između ostalog i jer neki od njih nisu trenutno na raspolaganju. Odnosno više sam bio frustriran jučer sa onom nekolicinom nekvalitetnih koji su dobili minute. Čak za neke ne bi rekao da su nekvalitetni,ali Interu treba nešto drugo. I to baš na nekim ključnim pozicijama. Dubina na klupi je uglavnom u obrani gdje stvarno nije bitno tko igra. A tipa Taremi ovakav koji se boji na gol pogledat (a i kad pogleda promašuje) je nepotreban. Interu treba treći napadač koji će isporučivat golove. Kao što je Alexis ranije radio. Asllani mi isto nije nekvalitetan,ali on nije za stani-pani utakmica protiv klubova koji se bore za Europu. Očito igrat zna samo treba naučit još neke stvari. Za Frattesija si rekao sve. Zielinski ima bljeskove,ali mi je još nedovoljno pokazao. Ne dominira kako bi trebao.
Old 17.01.2025., 07:36   #1697
Da, Taremi je ispod svih mojih očekivanja kaj se tiče golova, baš jako mršavo, u ligi niti jedan gol, a nije da ne ulazi u prilike. Abraham kojeg milanisti razapinju ima vec 6-7 komada ove sezone. Zna lik igrat, al one mrtvace ko prekjučer kad je samo treba potvrdit u gol kad je Thuram preorao teren mora zabit

Sučić se ozbiljno spominje. Uh kakav bi posao bio prodat Aslanija a dovest njega, imali bi novog boljeg Broza. Baš mi se čini kao idealan igrač za ovaj Inter

Doveli i nekog Pereza iz argentine za nemalih 7m, b2b veznjak, 19g i tek poceo igrat seniorski nogomet. Takve transfere treba ocekivat od amera, ne znam baš kolko je Inzaghi trener za to al nadam se da ce mu između klinaca i dovest nekog besplatnog jakog igrača kao do sad šta se radilo svake sezone
Old 17.01.2025., 08:11   #1698
Quote:
shosho kaže: Pogledaj post
Pa to je definicija disbalansa, ne imati priblizno kvalitetne igrace duz vise pozicija.

Imati Yildiza i Koopa te Savonu i Bunga Bungu u prvih XI.

Sam Gatti je tip za ekipu koja se bori za top 4, u najboljem slučaju.

Ne bjezim od tog da je za igru odgovoran trener, ali kad je tu zadnji put doveden ozbiljan trener? Sarri to po meni nije. Ima on ideje, truc srac, al mi je blizi nekakvom Bielsi nego Lippiju.

Uglavnom, zadnjih godina bi falilo 2 igraca, sad imam osjećaj da 4-5 u svakom startu nije za Juve.

i onda ukljuci budzet u pricu i dobijes dojam loseg vodjenja kluba.
Normalno da si u pravu ako sadašnju momčad i uspoređuješ sa Juventusom od prije 10 godina. Ali...to više nije ista liga, svima je pala kvaliteta. Npr. Roma je 2015. imala Salaha, Rudigera, Dzeku, Szczesnog...
Pa tako sada jedan Gatti uz Bremera je i više nego dovoljan za vrh tablice.
Marcello Lippi is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.01.2025., 08:12   #1699
"Lažno" plusvalenzirani Dragusin i Cambiaso otišli za 30 i 60 milijuna eura.
Lobotomci na aparatima.

Naletio na fotografiju dolaska Kolo Muania na trening s Milikom.
Marcello Lippi is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.01.2025., 14:17   #1700
Quote:
Lovrixx kaže: Pogledaj post
Doveli i nekog Pereza iz argentine za nemalih 7m, b2b veznjak, 19g i tek poceo igrat seniorski nogomet. Takve transfere treba ocekivat od amera, ne znam baš kolko je Inzaghi trener za to al nadam se da ce mu između klinaca i dovest nekog besplatnog jakog igrača kao do sad šta se radilo svake sezone
To su transferi za U23 ekipu koja krece iz Serie C iduće sezone. Neće on vidjet prvu ekipu,to je buduća plusvalenza koja će financirati transfere seniora. Kao što su lopovi za 40+M prodali iz NexGena svoje mlade ljetos.

Mlađi igrači će se dovoditi za prvu ekipu,ali ovakvi tipa Sučić ili Paz koji su već bili u kadru svojih reprezentacija i nisu neki anonimusi.
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 04:06.