Eurosong Hello, Europe! This is Forum.hr calling! |
|
|
29.05.2025., 06:31
|
|
Esa diva soy yo
Registracija: Oct 2016.
|
Blas Cantó je gostovao u En compañía i tamo su ga naravno pitali o Eurosongu. Rekao je da je on završio na istom mjestu kao i Melody s manje promocije i misli da je Eurosong lutrija jer se nikad ne zna što će biti, a da su izvođači koji su završili ispred njega zaslužili svoja mjesta i također uložili puno truda. Na Eurosongu mu je bilo lijepo i uživao je, unatoč tadašnjoj situaciji, i pohvalio je RTVE jer su bili dobar tim u takvim teškim trenucima.
Ako je netko htio poslušati njegovu novu pjesmu No me conoces i zaboravio kao ja, evo je tu. Meni se sviđa  nema baš nešto puno pregleda
Zaboravila sam napisati datum kad bi Melody trebala gostovati u talk showu El Hormiguero, to je 4.6. 
|
|
29.05.2025., 12:45
|
|
Neprijatelj foruma
Registracija: Nov 2018.
|
Baš kao ranije Slovenija, sada i Španjolska prijeti povlačenjem zbog već poznatih razloga: https://eurovisionfun.com/2025/05/%c...5%ce%bd%ce%bf/
Ključno je što sada Ana Maria Bordas sa njihove televizije preuzima štafetu vođenja referentne grupe.
|
29.05.2025., 15:35
|
|
🌅 New Day Will Rise ☀️
Registracija: Aug 2018.
|
Španjolska, 2026.
Predsjednik RTVE-a, José Pablo López, odobrio je 150.000 eura nagrade pobjedniku Benidorm Festa 2026. kako bi pobjednik (tkogod to bio) dobio novce za osiguranje glazbene karijere 
|
|
|
30.05.2025., 07:08
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2009.
|
Citam neke reddite sa spanskih stranica, i kazu da je Melody losa gubitnica, da je imala valjda neke tantrume i u Tvoje lice zvuci poznato
|
|
|
30.05.2025., 16:34
|
|
Esa diva soy yo
|
Quote:
Rearviewmirror kaže:
Citam neke reddite sa spanskih stranica, i kazu da je Melody losa gubitnica, da je imala valjda neke tantrume i u Tvoje lice zvuci poznato
|
Ima li nekih članaka ili nekih dokaza o tome? svašta se priča. netko je napisao da je imala panične napadaje za vrijeme eurosonga i tražila pomoć doktora, ali ne možemo znati jel istina. Chanel je rekla u nekoj emisiji prije eurosonga da joj je Melody priznala da nije dobro i onda nije htjela reći o čemu se radi jer je kao bilo u povjerenju, pa opet ništa ne znamo.
Imam osjećaj da čekaju da joj pukne film i da ih stjera sve u mp3 jer će samo tada biti zadovoljni.  pišu da je loša gubitnica jer je otišla kući prvo, a ne njima na nož, i kao ne bi tako da je pobijedila. mislim koja glupost, pa naravno da bi se drugačije osjećala da je pobijedila. ono, gledaš nogomet i tvoji izgube, i upropašten ti je cijeli dan a nije da si igrao, a kamoli kad je nešto ovako osobno. uvijek ima tuge i bijesa, pa treba malo da se sve to slegne, da stvarno nekog ne pošalješ u mp3, pogotovo kad znaš da će te probati isprovocirati. bolje se maknuti koliko možeš i zaštiti svoje mentalno zdravlje i svoju karijeru. naravno, da je pobijedila i novinari bi imali totalno drugu priču. neki su svoju promijenili nakon njene presice i krenuli s pljuvanjem (i zaboravili obrisati stare postove pune hvale).
najgore je kad u nešto uložiš sav svoj trud i dušu i znaš da si odradio savršeno, i dođe neka ekipa i popljuje ti sve to. i znaš da je to umjetnost i sve je subjektivno i možda se čak i slažeš s nekim kritikama, ali boli za poluditi. i iza zavjesa vrištiš, plačeš, proklinješ, j**** svima mater i poželiš da svi crknu (u neka su živi i zdravi stilu  ) i imaš meltdown u krugu osoba od povjerenja, ali ne smiješ ni slova reći javno, čak i kad su kritike objektivno u krivu, jer odmah će ti reći da nemaš dovoljno debelu kožu i što već ne i tvoja karijera se može naći u opasnosti, jer njima nije u interesu da razumiju tvoju stranu priče. i to isto boli jer te ne vide kao ljudsko biće, nego se osjećaš kao neka lutka koja uvijek mora dati ljudima ono što žele (što je zapravo nemoguće jer svatko želi nešto drugo) i ne smije imati svoje ja, osjećaje niti razmišljanja, pogotovo ne ona koja su u suprotnosti sa većinom.
naravno Melody ne poznam i ne mogu znati kakva je ona kao osoba, ali ovo što je dosad izašlo u medijima mi govori više o ljudima koji je napadaju nego o njoj. 
|
|
30.05.2025., 17:55
|
|
😻 Baby Lasagna Army 😻
Registracija: May 2007.
|
Nemojmo zaboraviti da žena ima malo dijete (1-2 godine?) - pretpostavljam da dijete nije išlo s njom u Švicarsku, pa razumijem ako nije bila baš uračunljiva.
Za forumašice slika njenog partnera/supruga:
https://en.wikipedia.org/wiki/Ignacio_Batallan
|
30.05.2025., 18:00
|
|
🌅 New Day Will Rise ☀️
|
Quote:
mickeypar kaže:
Nemojmo zaboraviti da žena ima malo dijete (1-2 godine?) - pretpostavljam da dijete nije išlo s njom u Švicarsku, pa razumijem ako nije bila baš uračunljiva.
|
Da, rodila je u veljači 2024. godine.
|
|
|
30.05.2025., 18:28
|
|
Esa diva soy yo
|
Da, Melody je izjavila da je plakala tijekom videopoziva sa sinom. Normalno da je jedva dočekala da ga vidi, a novinari su se ponašali kao da će netko umrijeti ako odmah ne da izjave i trčali za njom i tražili je doma.
Ovu nedjelju Melody će se pojaviti u epizodi internet serije Mariliendre na streaming platformi Atresplayer. 
|
|
01.06.2025., 14:43
|
|
Esa diva soy yo
|
Melody je nastupila u Antequeri.  evo malo videa s koncerta na kojem je promijenila nekoliko outfita. Spomenula je i teške dane koje je proživjela zbog komentara koje je čula o sebi od ljudi koji je ne poznaju i zaključila da je lako pričati, ali nikad ne znamo kroz što netko stvarno prolazi. U jednom trenutku je zaustavila koncert kako bi doktori mogli pomoći jednoj osobi u publici.
|
|
04.06.2025., 20:30
|
|
🌅 New Day Will Rise ☀️
|
Španjolska, 2026.
RTVE je objavio pravila novog izdanja Benidorm Festa
Prijave za natjecanje otvaraju se sutra i zatvaraju 24.09., sudjelovat će ukupno 16 izvođača (po 8 u svakom polufinalu), a rezultati će biti određeni u kombinaciji 50% internacionalni žiriji - 25% demoskopski žiriji - 25% publika.
U slučaju pristizanja vrhunske kvalitete pjesama, španjolski broadcaster zadržao je pravo povećati brojku sudionika na 20 (po 10 u svakom polufinalu).
|
|
|
04.06.2025., 22:06
|
|
😻 Baby Lasagna Army 😻
Registracija: May 2007.
|
Quote:
Mia Fan kaže:
rezultati će biti određeni u kombinaciji 50% internacionalni žiriji - 25% demoskopski žiriji - 25% publika.
|
Vaskrsla demoskopija...
Eh, vraćaju se na staro, kako je i bilo (ove godine bilo 50% žiri, 50% publika).
|
04.06.2025., 22:39
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2011.
|
A kod njih je čak i dobro da publika ima manje utjecaja
Imam osjećaj da samo gejše glasaju, a nije ni daleko od istine obzirom na malo glasova koji dođu.
Kad se sjetim da ne bi bilo Chanel i top3 plasmana da se publika pitala, nego bi isle one babe ili ona sisa, a oboje bi bili u bottom 5
|
|
|
04.06.2025., 23:25
|
|
Esa diva soy yo
|
Melody je večeras u talk showu El Hormiguero izvela medley Esa Diva i El Apagón što možete vidjeti ovdje  
Pogledat ću o čemu je pričala, pa ako bude nešto zanimljivo, napisat ću kasnije.

|
|
05.06.2025., 00:05
|
|
🌅 New Day Will Rise ☀️
|
Pregled ostvarenih pozicija po žirijima i publici:

|
|
|
05.06.2025., 03:48
|
|
Esa diva soy yo
|
Quote:
Mia Fan kaže:
RTVE je objavio pravila novog izdanja Benidorm Festa 
|
ali ovo s kreativnim timom i stručnjakom zaduženim za nastupe  "cilj je osigurati da festival postigne veću estetsku i tehničku koherentnost."   sad kad će imati novčanu nagradu, neka si onda kupe izvođača koji će samo pjevati, a pjesmu plate posebno, i onda nikog neće biti briga kakav je nastup, niti će se itko žaliti, osim možda gledatelja
piše se i da će ugovor s RTVE-om trajati duže, pa izvođač neće smjeti ništa raditi s drugim medijima bez njihovog dopuštenja dva mjeseca nakon Eurosonga, i u istom periodu će morati sudjelovati tamo gdje ih RTVE pošalje za promociju. klauzula Melody, kažu
Melody u El Hormigueru (nisam našla za gledati, ali ima hrpetina članaka)
Pablo Motos, voditelj El Hormiguera, je rekao kako su u tu emisiju bili pozvani i drugi španjolski predstavnici na Eurosongu, i da ih je RTVE tražio da pozovu Nebulossu prošle godine iako na kraju nisu gostovali, a Melody nisu dali dopuštenje, pa je morala čekati da joj istekne ugovor. Ponovljeno je da Melody nije dobila nikakve novce za gostovanje.
o Eurosongu:
Kako se može vidjeti u videu koji sam linkala u prošlom komentaru, Melody je visila na početku nastupa, a RTVE joj nije dao da izvede takvo nešto na Eurosongu. Komentirala je kako godinama sve radi sama i po svom, pa se loše osjećala kad je došlo do neslaganja oko nastupa. U nijednom trenutku nije mislila da može pobijediti jer ima puno faktora koji na to utječu. Bila je zadovoljna nastupom, ali kad je vidjela bodovanje, onda je bilo ajoj, ovo ne izgleda dobro, i bila je malo šokirana, ali se našalila da je treća... odostraga. Našalila se i da je, umjesto truda da zvuči savršeno za žiri koji to nije ni skužio, mogla trgnuti koju čašicu i otpjevati dva tona niže jer bi bila mirnija. Ne smatra se gubitnicom jer je osvojila srca ljudi koji prije Eurosonga nisu znali za nju. Smatra da ima pravo reći što joj se svidjelo u nastupu a što ne, i to ne znači da je nezahvalna. Kaže da bi radije da je završila na 24. mjestu zbog vlastite pogreške.
Zanimljivosti:
Za onaj okret na kraju je rekla da je pokušavala prvo sama naučiti (neuspješno), pa je ozlijedila prst na nozi.
Helikopter radi otkad je bila mala jer je to njena teta radila.  voditelj si je stavio periku i pokušao imitirati
Za vrijeme onog blackouta u Španjolskoj bila je u vlaku. Više od šest sati nije mogla van, a ni prozor se nije mogao otvoriti da uđe malo zraka.
Budući da još uvijek izvodi pjesmu El baile del gorila koja ju je proslavila kao dijete, misli da je gorili dosta nje.  Rekla je da u Španjolskoj ljudi nisu navikli da neki izvođač počne karijeru tako rano i opstane toliko dugo, i da te lako etiketiraju kao dječjeg izvođača, pa moraš biti strpljiv i pokušati pokazati publici kakav si stvarno.
Baš sam htjela negdje prokomentirati to kako nije lako kad si zvijezda kao dijete i onda odrasteš i ljudi se razočaraju jer nisi postao ono što su oni htjeli i očekivali, i imaš neki drugi stil, pa te odmah napadaju i kritiziraju čim stignu. I općenito kad promijeniš stil i pjevaš nešto drugo, obično te postojeća publika ne voli i opet je sve kao da počinješ ispočetka, a očekuje se da imaš isti ili veći uspjeh. 
|
|
07.06.2025., 13:08
|
|
Species 5618
Registracija: Nov 2009.
|
Španjolska: ESP tetkice opet radile bezvezni hajp i izjahale pola Europe da dokažu kak je eto 2025 godina nade za njih, ali samo je jedna Chanel.
|
|
Jučer, 17:20
|
|
🌅 New Day Will Rise ☀️
|
Španjolska, 2026.
Novi španjolski HoD je César Vallejo, koji je tu funkciju preuzeo nakon što je Ana María Bordas postala predsjedavajuća Referentnom grupom Eurosonga  Vallejo je od prvog izdanja Benidorm Festa radio na tome da učini natjecanje što boljim i kvalitetnijim s umjetničkog aspekta, a kaže da to namjerava nastaviti raditi i dalje, neovisno o njegovoj novoj ulozi.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:30.
|
|
|
|