Natrag   Forum.hr > Razno > Poruke, želje i komentari

Poruke, želje i komentari Poželite i desit će se. Laboratorij za forumske pokuse.
Podforumi: Čestitke i pozdravi i Kutak za banirane

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 21.12.2024., 23:56   #1741
Quote:
Mithrandir kaže: Pogledaj post
@Judolino ne sjećam se posta, ali ako sam ti editirao post, što vrlo rijetko radim, onda si pretjerao.
Nisam pretjerao. Evo ti link.
Ovo je navedeni razlog tobožnjeg uređivanja: Zadnje uređivanje Mithrandir : 15.12.2024. at 19:35. Reason: Bez vrijeđanja forumaša.

Imaš uvid u izbrisano, pa pokaži gdje sam ja to, koga i kako vrijeđao. Kao moderator imaš pravo kartonirati, ali brisanje postova samo zato što ti se ne sviđaju - a razlog za kartoniranje ne možeš naći - uistinu je udaranje ispod pojasa.
Evo, ako se pokaže da sam stvarno nekoga vrijeđao, daj mi prikladan karton. U suprotnom, vrati što sam napisao i spusti se na zemlju.
judolino is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.12.2024., 15:06   #1742
Fulali ste topic. Ovdje se žalite samo na kartone.
Old 22.12.2024., 15:17   #1743
Quote:
Mithrandir kaže: Pogledaj post

Napiši normalnu kritiku koju god želiš, sigurno nećeš biti kartoniran ili post obrisan.

.
Ovo nije točno, odnosno to je tvoj brutalni subjektivni dojam. Ako od vas 5 moderatora, 6 glasa za istu, a uz to ste i aktivni sudionici diskusija iako bi trebali moderirati iste, kako točno očekuješ da se operativno provodi gore navedena tvrdnja.

Što je meni osobno ok, ovo je privatni forum i ima svoju uređivačku politiku kakvu želi, ali zašto se igramo nepristranosti i objektivnosti. Karikiram, ali svako treće kmečenje moderature na politici je o kognitivno ograničenim desničarskim forumašima koji ništa ne razumiju i ništa im nije jasno. A sukladno tome se i proizvoljno dijele kartoni.

No kao što rekoh, privatni forum i takva pravila, no čemu hinjiti neku objektivnost onda.

Popio sam osobno boga oca kartonu na tu "objektivnost", doduše ima i zasluženih naravno, kao što mi je jasno da mora postojati nekoga reda, no objektivnost kako je gore prezentira ne postoji.
Odgovori s citatom
Old 22.12.2024., 23:51   #1744
Žalba na karton

Kartoniran mi je i pobrisan post u kojem sam napisao "Otplahutajte u troskocima svi vi zadrti nazadnjaci koji bi da se drugi oblače onako kako VI to želite."

Tema je na PDF Religija (Krscanstvo vs Islam, diskusija), a tok diskusije je išao u smjeru kako bi se žene trebale oblačiti.
Moj post je bio odgovor na post forumaša koji "ne voli prevulgarne žene".
S pitanjem da koga briga što on voli ili ne voli, te da nek otplahutaju u troskocima oni koji bi određivali drugima kako da se oblače, mislim da nisam uvrijedio nikog, odnosno, nikog normalnog.

Molim da netko pogleda taj moj pobrisani post i vidi jel to stvarno "vrijeđanje forumaša" koje zaslužuje 45 bodova?
Old 23.12.2024., 17:37   #1745
Opet se astrobobo iživljava:

You have received an infraction at Forum.hr

--------------------------------------------------------------------------------

Dear sanimarine,

You have received an infraction at Forum.hr.

Reason: Trolanje
-------

-------

This infraction is worth 10 point(s) and may result in restricted access until it expires. Serious infractions will never expire.

Original Post:
https://www.forum.hr/showthread.php?p=106465953

Quote:
Nikad više neću svratiti ovdje All the best,
Forum.hr

Kažnjava me jer sam rekla da više neću svratiti!?
Pa je li to moguće
Može li se netko očitati na ovo?
Ili nikog nije briga za taj neki NLO podforum?
Pa nije ni mene, ali nisam nikad vidjela a dugo sam tu, da se za ovo mogu davati bodovi???
sanimarine is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.12.2024., 18:32   #1746
Quote:
sanimarine kaže: Pogledaj post
Opet se astrobobo iživljava:

You have received an infraction at Forum.hr

--------------------------------------------------------------------------------

Dear sanimarine,

-------

-------

This infraction is worth 10 point(s) and may result in restricted access until it expires. Serious infractions will never expire.

Original Post:
https://www.forum.hr/showthread.php?p=106465953

Quote:
Nikad više neću svratiti ovdje All the best,
Forum.hr

Kažnjava me jer sam rekla da više neću svratiti!?
Pa je li to moguće
Može li se netko očitati na ovo?
Ili nikog nije briga za taj neki NLO podforum?
Pa nije ni mene, ali nisam nikad vidjela a dugo sam tu, da se za ovo mogu davati bodovi???
Gospođo, nije to "NLO podforum", nego podforum "Znanost".
Ti tamo lupetaš gluposti i zaslužila si svoje bodove.

Za razliku od tebe, ja na podforumu Religija "lupetam" da bi žene same trebale odlučiti o tome kako bi se trebale oblačiti i za to dobijem 45 bodova.
Old 24.12.2024., 15:54   #1747
Vidim da se nitko ne osvrće, valjda su ljudi na praznicima, iako, pitam se, ima li smisla uopće ovaj "kutak".
Nick Human valjda se isto žali, u slučaju da se osvrnuo na moj post, taj nick je odaaavno na ignoru, ni ne sjećam se zašto ali sigurno itekako zasluženo.
sanimarine is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.12.2024., 17:22   #1748
Quote:
sanimarine kaže: Pogledaj post
Vidim da se nitko ne osvrće, valjda su ljudi na praznicima, iako, pitam se, ima li smisla uopće ovaj "kutak".
Nick Human valjda se isto žali, u slučaju da se osvrnuo na moj post, taj nick je odaaavno na ignoru, ni ne sjećam se zašto ali sigurno itekako zasluženo.
Da te podsjetim, stavila si me na ignore jer sam ateist.
Old 24.12.2024., 22:31   #1749
https://www.forum.hr/showpost.php?p=...&postcount=789. Molim pojašnjenje. Na hitrost još nisam dobila odgovor moderatora. Čini mi se kako protežira skeptika koji projecira nesuvislosti svojim ispadima. Hvala
Atria is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.12.2024., 22:37   #1750
Upala si danas na temu, nakon sto je ispisano preko 30 stranica, komuniciciras blago rečeno patronizirajuce i s obzirom na sve postove koje si ispisala ovo je i mali karton koji si dobila.

A sto se tice hitrosti, ja ti nisam obavezna u minuti odgovarati na poruke - u biti cak nisam ni obvezna odgovoriti na njih. Kao ni ovdje. Ako ti i dalje nije jasno, pročitaj si zadnji pasus pa reci da je to normalni nacin komunikacije. Nisam primjetila da se netko s tobom na taj nacin razgovara.

I nakon svega ti opet hop-hop na 2120 i Skeptika
https://www.forum.hr/showpost.php?p=...&postcount=792
Odgovori s citatom
Old 27.12.2024., 09:47   #1751
Kakva su to vremena došla na ovaj forum kad ne smiš nazvat vranu vranom a Trumpa Hitlerom

Dear Klodovik2,

-------

-------

Original Post:
https://www.forum.hr/showthread.php?p=106527477
Quote:
Quote:
Maskeron kaže: Pogledaj post
Pričamo o raspadu Jugoslavije i međuetničkim sukobima i o ratu jednog diktatora koji vlada zemljom u kojoj ne postoje nezavisne institucije nego samo njegov dekret.

Dakle, nemoguće je da Amerika izvrši invaziju na zemlju saveznicu.
Hoće ko Hitler na Austriju. Ipak je on njegova reinkarnacija i triger happy
All the best,
Forum.hr
Old 27.12.2024., 09:51   #1752
Kako si uspio dobit samo 10 za to?
Fitz is online now  
Odgovori s citatom
Old 27.12.2024., 13:34   #1753
Jer nije trolanje
Old 27.12.2024., 15:08   #1754
Quote:
Klodovik2 kaže: Pogledaj post
Jer nije trolanje
Potpuna podrška kolegi Klodoviku!

Cuka, ajd pošalji ovog novog mudoratora s Politike na neki tečaj za moderatore. Ujebat će ti gazdi posao a tebi kredibilitet, kako je krenuo. Otjerat će i ono malo nas koji se još usudimo pisat na Politici.

Pravi Johny Rotten.

(i da, ovo je on topic, žalba na bezvezne kartone koje Rotten dijeli kapom i šakom).
Sale Nagy is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.12.2024., 17:30   #1755
Moderatorica koja je dala taj karton već dugo godina moderira tako da ne treba nikakav tečaj njoj. Žena radi izvrstan posao kad uzmemo u obzir kakva sve sranja moramo čitati i brisati tamo.

Prije bih rekao da tečaj treba vama kako normalno pisati po forumu. Tamo po politici stalno trolate i slično, a onda kad dobijete po piksi se čuditi kao pura znate već čemu i pravite se nevješti.

A 10 bodova je po novome standard za trolanje, na žalost nisko po našim standardima, ali kaj se može. No, za opetovano trolanje, imamo lijeka.

PS. Ovo Johny Rotten se odnosi na mene?
Johny is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.12.2024., 18:00   #1756
Ne, odnosi se na KLCCLKa.
Sale Nagy is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.12.2024., 18:58   #1757
Quote:
Sale Nagy kaže: Pogledaj post
Potpuna podrška kolegi Klodoviku!

Cuka, ajd pošalji ovog novog mudoratora s Politike na neki tečaj za moderatore. Ujebat će ti gazdi posao a tebi kredibilitet, kako je krenuo. Otjerat će i ono malo nas koji se još usudimo pisat na Politici.

Pravi Johny Rotten.

(i da, ovo je on topic, žalba na bezvezne kartone koje Rotten dijeli kapom i šakom).
Ovo ti baš treba???

Ili ovo
Quote:
Pravi Johny Rotten
Usput jako dobro znaš da ovo igralište gdje smo sad nije za one koji nemaju karton nego su eto malo došli biciklom ili se bavit nadripisarstvom. Znaš to pa nemoj.
Old 27.12.2024., 19:00   #1758
Quote:
Klodovik2 kaže: Pogledaj post
Kakva su to vremena došla na ovaj forum kad ne smiš nazvat vranu vranom a Trumpa Hitlerom
Nesmiš.
Old 27.12.2024., 19:21   #1759
Quote:
Cuka kaže: Pogledaj post

Usput jako dobro znaš da ovo igralište gdje smo sad nije za one koji nemaju karton nego su eto malo došli biciklom ili se bavit nadripisarstvom. Znaš to pa nemoj.
Pa ja imam kartone, ne jedan, od Johnya.

U 20 godina na forumu sam dobio jako malo kartona (10-12 možda uključujući i prijašnji nick), jednostavno jer jako rijetko kršim pravila, znaš to i sam. Ali onda dođe Johny pa se krene razbacivat kartonima. Dok istovremeno se na istim temama određene glasače i forumaše koji su za jednog američkog narančastog predsjednika redovno naziva glupima, debilima, idiotima... i to se ne sankcionira. (Mene se osobno to ne tiče jer nisam glasao za Trumpa).

Reci ako on treba tako nastavit pa da se povučem(o) s Politike (na kojoj pišem samo na temema o kojima nešto znam i to i argumentiram).
Sale Nagy is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.12.2024., 20:47   #1760
Da, imaš cijela 2 kartona od po 10 bodova.

Ovo su tebi argumentirani postovi???

"Maskiću, s obzirom koliko voliš sam sebe pokopavat, prijateljski savjet: zaobilazi groblja."

i

"A kad Rusi napadnu Grenland, biti će: "Ameriko, spašavaj nas!" "

Ja ništa ne kartoniram bez razloga ili po političkoj naklonjenosti, tako da prihvati kartone, piši argumentirano i mirna bosna.
Johny is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 00:54.