Natrag   Forum.hr > Sport > Košarka

Košarka Loptost radovanja pod obručima

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 27.04.2025., 02:44   #1741
Koja završnica
Odgovori s citatom
Old 27.04.2025., 02:45   #1742
Kakav finiš, ovo u tisućinku treba gledat
giga-idol is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.04.2025., 02:45   #1743
Jebote šta je ovo

Jel ovo Jokiću ad asistencija ili Gordonu skok u napadu
horatius is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.04.2025., 02:46   #1744
Pa ovo je koš,daj nemoj me jebat

Bravo suci
Odgovori s citatom
Old 27.04.2025., 02:46   #1745
Denver od sjaja do očaja i nazad. Moglo bi ovo psihološki da odluči kompletnu seriju.
Nibula is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.04.2025., 02:47   #1746
Znači milisekunda
halek is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.04.2025., 02:50   #1747
Airball za pobjedu
RunagateRampant is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.04.2025., 03:00   #1748
Na kraju ipak Denver, dobro i za gledanost i za zanimljivost da bude 2:2. Ali koliko je taj Denver limitirana ekipa kad nema Jokića to je kriminal. 36/21/8 i opet se se čupali na kraju u zadnjoj stotinki iako su imali i preko 20 razlike.
Iako je kostur te ekipe ako to možemo tako nazvati zajedno već puno godina, meni to izgleda kao najbolji igrač lige plus par nekih random igrača koji su se eto tu našli večeras, da izabereš slučajnim odabirom lutrijom sat prije utakmice nekih 4-5 nba igrača i ubaciš ih u Denver to bi otprilike ovako izgledalo.
Clippersi iako daleko od najboljeg izdanja su se uspjeli vratiti jer jbg ne može ni ovaj stalno svih 48 min dominirati, a šta će bit do kraja serije stvarno je nemoguće predviđati, puno je tu upitnika i potencijalnih faktora koji mogu odlučiti. Clippersi definitivno imaju kompletniju širu momčad, ali Denver ima najboljeg igrača.
giga-idol is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.04.2025., 03:04   #1749
Quote:
RunagateRampant kaže: Pogledaj post
Airball za pobjedu
Jokić je očito gađao koš, ali sreća njegova što je baš sve promašio
halek is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.04.2025., 03:07   #1750
Po meni je pravo pitanje jel se zvala ona akcija iz koje je Zupčev putback izjednačio rezultat.

Naime, koji kurac, zašto se ne igra na Powella u korneru puno, puno kasnije u shot clocku kad su ti Harden i Kawhi na parketu?
Odgovori s citatom
Old 27.04.2025., 03:50   #1751
Sve sam vidio u jednom danu, Dame lijepi bananu, pa onda Steph.

Nije loš plejof (al ozbiljno ona defanzivna akcija Lillarda...lol)
Odgovori s citatom
Old 27.04.2025., 04:07   #1752
u 4min bez Stepha GSW je 0/8

EDIT:

Uzima tekmu GSW i bez Jimmya.

Steph
MisterNo007 is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.04.2025., 07:31   #1753
Unhappy

Uspio i par sati odspavat noćas, doslovce par
Odlična košarka.

Nuggetsi izjednačili, bit će to i dalje skroz otvoreno izgleda, bilo i fighta.

Gsw i Rocketsi igraju oldskul seriju na 100 koševa.
Ne fali ni agresije ni tenzija iz tih vremena.

Dobar pokazatelj zašto je Kerr dobar trener. Stavio Posta na Amena, pnr Stepha i GP2 u Q4, sve važni potezi. Post loš napadački, ali ugrabio jako bitnih 12 skokova. Dao dobru partiju i Hield. Naravno, opet ne mogu dobit bez da Steph odigra vrhunsku partiju, al moraju i drugi svoj dio odradit.

I pokazatelj zsšto Kuminga ne igra otkad je Jimmy došao.
MisterNo007 is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.04.2025., 08:48   #1754
Kakav povratak Clippera i kakav krompir na kraju..Steta u prvoj utakmici u produžetku i ovoj sad su sami sebe pobjedili.Denver po nicem nije zasluzio da prolaz.
valensvk is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.04.2025., 09:17   #1755
Ma proći će na kraju Clippersi,za Denver je bolje da ne prođu jer će zviznut metlu od Thundera...

Thibs je goli kurac za ovo,prva petorka u utakmici bez produžetka,imala minutažu 42 +

Štef dobio Rakete na individualnu klasu

Bome na zapadu smo dobili jednu brutalnu seriju i dvije odlične,Zapad uvijek isporuči
Odgovori s citatom
Old 27.04.2025., 09:53   #1756
Rakete izbaciti direkt iz playoffa, šta oni igraju
Old 27.04.2025., 10:05   #1757
Znači zakrmio kada je Denver imao 20+.

Kakva završnica, kakva serija, baš miriše na game 7 kao i prošli put kada su se ove ekipe srele.
Old 27.04.2025., 10:10   #1758
Quote:
mah11 kaže: Pogledaj post
Znači zakrmio kada je Denver imao 20+.

.
Isto
Old 27.04.2025., 11:15   #1759
Quote:
gelo85 kaže: Pogledaj post
Ma proći će na kraju Clippersi,za Denver je bolje da ne prođu jer će zviznut metlu od Thundera...
Mislim da Denver ovo uzima iako sam na kladionici upisao drugačije. Jedostavno zato jer Denver svoje prilike iskorištava, Clippersi propuštaju. Denver je okrenuo prednost Clippersa u prvoj, a ovi jučer nisu. To će swingnuti seriju.
Btw, Zubac odlilčan sinoć. U napadu je pospremio par odbijanaca, a da obrani nije bilo njega, Jokić bi zabio pedeset.
the edge is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.04.2025., 13:17   #1760
Quote:
MisterNo007 kaže: Pogledaj post
Dobar pokazatelj zašto je Kerr dobar trener. Stavio Posta na Amena, pnr Stepha i GP2 u Q4, sve važni potezi. Post loš napadački, ali ugrabio jako bitnih 12 skokova. Dao dobru partiju i Hield. Naravno, opet ne mogu dobit bez da Steph odigra vrhunsku partiju, al moraju i drugi svoj dio odradit.

Stari moj, dobar trener bi Posta ubacio odmah od starta, jer bi anticipirao očigledne stvari. Ili najkasnije u drugoj tekmi, a ne u trećoj.

Na kraju je opet završavao s umobolnom petorkom, bez Posta, ali ga je posralo da je Podz pospremio neke teške šuteve a Houston nije koristio višak koji je stvarao svaki posjednom jer je Amen pwna Hielda u svakom posjedu i prisiljavao ove iza da se skupljaju i ostavljaju otvorene šuteve.

Samo Kerr zna zašto je clutch igrao bez Posta koji mu je zatvorio reket u ovoj tekmi.
Deda Mraz is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 04:43.