Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo, Navijači

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 11.04.2025., 13:46   #17921
Iznajmi kuću Ciganima na par mjeseci, polako pokupuješ ostale kuće u susjedstvu kad im padne vrijednost, otjeraj cigane i prodaj sve što si pokupovao skuplje.
RobertPlant is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.04.2025., 13:47   #17922
Quote:
totalna šteta kaže: Pogledaj post
Jeli znaš koga u Bibinju šta daje koncesije liti na rivi, pa kupi aparat za kokice ili palačinke, to ti nije veliko ulaganje i peci palačinke i fritule pa prodaji Purgerima!
Može isti biznis napravit i kod Maksimira u svibnju.
RobertPlant is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.04.2025., 13:49   #17923
Quote:
totalna šteta kaže: Pogledaj post
Jebiga, prijavi se onda za svijetioničara(ne znam koja škola tu treba) , šteta šta nisi žensko moga si u švore

Šta si sve napisa šta ne voliš, po tvom profilu ja bi reka da si ti idealan za nekog low profile zaštitara.
Ono gledati kamere i obać po noći dva puta skladište, samo šta je tu i lova nikakva
Znači nikad ništa od mene. Kad mi forum struka nema rješenja ne ostaje mi ništa drugo nego izolacija i umiranje u samoći ili kritiziranje društva koje me zove budalom i iskorištava dok radim za siću i propadam.

Sjajan izbor ko i uvijek u životu

Quote:
RobertPlant kaže:
Iznajmi kuću Ciganima na par mjeseci, polako pokupuješ ostale kuće u susjedstvu kad im padne vrijednost, otjeraj cigane i prodaj sve što si pokupovao skuplje.
Triba prvo imati kuću za to
bambus88 is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.04.2025., 14:01   #17924
Ajmo stručnjaci kad ste se vec dotakli auta...koliko je ovo realna cijena i koliko se to može spustit?
https://www.njuskalo.hr/auti/mazda-3-2.0-oglas-46072771
Old 11.04.2025., 14:51   #17925
Quote:
bambus88 kaže: Pogledaj post
Znači nikad ništa od mene. Kad mi forum struka nema rješenja ne ostaje mi ništa drugo nego izolacija i umiranje u samoći ili kritiziranje društva koje me zove budalom i iskorištava dok radim za siću i propadam.

Sjajan izbor ko i uvijek u životu

Triba prvo imati kuću za to
Brate mili ti bi bez ikakvog znanja odmah dobro plaćen posao sa vrhunskim uvjetima i po mogu mogućnosti da kasnije dereš vrhunsku lovu.

Smeta ti ovo, smeta ti ono, ne voliš ovoga ne voliš onoga. Ti si ko moj prijatelj, traži posao i moli da ga ne nađe, lakše kukat nedjeljom na kavi.

Ako si 30 ili 35+, uhvati se nekog zanata, apsolutno svega fali. Keramičar, parketar, vanjska stolarija, unutarnja stolarija, elektro instalacije, grijanje i hlađenje, vodoinstalacije...svi poslovi koji se bez problema mogu naučiti kvalitetno raditi u neke dvije godine ako te to zanima, samo ti treba volja i pravi meštar uz kojega ćeš naučiti, najbolje nekoga tko te poznaje od prije. Ali naravno da ćeš biti manje plaćen u početku, jebaji ga, ne znaš to raditi, nemaš iskustva.

Ako nisi od ruku, ako su informatički nastrojen, guglaj najtraženije poslove u IT-u, imaš brdo nižih junior poslova kojih uvijek treba kao što je data analitika i naravno da bi isto u početku bio debelo podplacen ali na to se moraš pripremiti.

Edit: i dalje sam mišljenja da tko želi raditi da onaj tko radi za žene i za djecu taj nikad nije bio bez posla. Uhvati se fotografije, žene danas za svaki kurac angažiraju fotografa, kupi za dječje rođendane ono za napuhanje dvorac ili šta već i rentaj, izrada drvenih igračaka znači, znam lika, ne može ostati od posla samo od toga, samo je bitna priča i prezentacija.
"Mental toughness in general isn’t being the most physical or just being able to make the big shot. It’s being able to do your job on the next play every single time. That’s hard to do. That consistency isn’t for everyone. And that’s why it’s the mark of really good players." Brad Stevens
Pierce34 is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.04.2025., 15:01   #17926
Quote:
Pierce34 kaže: Pogledaj post
Brate mili ti bi bez ikakvog znanja odmah dobro plaćen posao sa vrhunskim uvjetima i po mogu mogućnosti da kasnije dereš vrhunsku lovu.

Smeta ti ovo, smeta ti ono, ne voliš ovoga ne voliš onoga. Ti si ko moj prijatelj, traži posao i moli da ga ne nađe, lakše kukat nedjeljom na kavi.

Ako si 30 ili 35+, uhvati se nekog zanata, apsolutno svega fali. Keramičar, parketar, vanjska stolarija, unutarnja stolarija, elektro instalacije, grijanje i hlađenje, vodoinstalacije...svi poslovi koji se bez problema mogu naučiti kvalitetno raditi u neke dvije godine ako te to zanima, samo ti treba volja i pravi meštar uz kojega ćeš naučiti, najbolje nekoga tko te poznaje od prije. Ali naravno da ćeš biti manje plaćen u početku, jebaji ga, ne znaš to raditi, nemaš iskustva.

Ako nisi od ruku, ako su informatički nastrojen, guglaj najtraženije poslove u IT-u, imaš brdo nižih junior poslova kojih uvijek treba kao što je data analitika i naravno da bi isto u početku bio debelo podplacen ali na to se moraš pripremiti.
Nije meni problem biti slabo plaćen, na to sam navika

Problem mi je previše raditi i držati gubicu začepljenu i to što se za takve poslove moram gurati i ulizivati.

Jebiga iz tvoje perspektive to je lagano i normalna stvar.

Ja tražim ideju za neki posao di bi moga sam za sebe zaraditi 1000-1500 eura mjesečno a da sam u miru i da me niko ne drka cili dan.

Normalnog šefa i firmu je nažalost skoro nemoguće naći i kad imaš socijalnih vještina, vezica i znaš sve ljude a kamoli kad ka ja neznaš nikoga.
bambus88 is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.04.2025., 15:06   #17927
U Bibinju nikako.
Old 11.04.2025., 15:09   #17928
Quote:
Delvecchio kaže: Pogledaj post
U Bibinju nikako.
To definitivno, proširio bi to i na cili ZD županiju nakon prošlih iskustava
bambus88 is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.04.2025., 15:12   #17929
Quote:
Istina. Sve dobre pošte su u drugon kanalu a dotamo nije baš blizu. Ono nije ni taj Molat, Skarda ili Ist baš blizu, imaš ti dotamo trapati ako ces voziti 8-9 milja

Dosta ovisi i o tome koliko si sposoban biti u moru i kolika si životinja. Neki odrade poštu dvi i dosta. Neki mogu par sati i ne jebe ih dekompresija.

Hoba je skočila masu. Na veliko je prije par godina išla po 4 eura a sad ide oko 11-12 za kilo.
Meni jedan prika sidne u auto u Split u 2h ujutro. Zapali sa ekipon do Molunta, naprave genocid i nazad. Spremniji su id po Hajduka. Ja san ka mulac masu lovija sa puškon iz zajebancije ali koji to danas posal, čudo.

Poslano sa mog SM-S911B koristeći Tapatalk
jordi is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.04.2025., 15:12   #17930
Introvert si, ne želiš se potrudit, dobro ti onda Šteta govori. Lipo kontaktiraš Securitas ili neku takvu firmu i imat ćeš iljadu eura da čuvaš nešto, nekakvu halu ili neki tako objekt. Ako ti ne smeta smjenski rad s noćnima, ali čini mi se da nisi u poziciji da toliko biraš.
Mare- is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.04.2025., 15:20   #17931
Počni kuhati meth i nađi nekog snalažljivog mulca koji dila travu. Ili ovo što Plant kaže.

Mislim da je prikladno vrijeme za reemitirati onaj stari, ali edukativni vic o Njemcu koji dođe na more u Dalmaciju i vidi lika kako leži na stijeni uz more svaki dan. Pa mu kaže - Ej, jesi ti odavde? - Jesam, kaže lik. - Pa što se ne makneš malo, vidi koje ljepote, koji potencijali su tu, kaže mu Švabo.

- A što da radim? pita Dalmoš. - Pa ne znam, uzmi bar udicu i ulovi nešto ribe, pa je prodaj i kupi još par štapova i ulovi više ribe. Prodaj to malo više, kupi malu barku, baci mrižu, uvati ozbiljnije ribe, prodaj restoranima, kupi veći brod. Kad krene biznis kupi još dva broda napravi firmu, i eto ti svega.

- A što ću onda? pita dalmatinski lav. - Pa ne znam, kaže Njemac, onda možeš mirno se ispružiti i uživati na suncu.
sensi 5000 is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.04.2025., 15:40   #17932
Quote:
jordi kaže: Pogledaj post
Meni jedan prika sidne u auto u Split u 2h ujutro. Zapali sa ekipon do Molunta, naprave genocid i nazad. Spremniji su id po Hajduka. Ja san ka mulac masu lovija sa puškon iz zajebancije ali koji to danas posal, čudo.

Poslano sa mog SM-S911B koristeći Tapatalk
Pa para samo takva tko je sposoban i voljan za tako nešto. Može se natući i po iljadu dvi eura u par sati tko je sposoban. Sad o legalnosti i svemu ostalome nebi, tu na forumu samo pošteni ljudi

Quote:
Mare- kaže: Pogledaj post
Introvert si, ne želiš se potrudit, dobro ti onda Šteta govori. Lipo kontaktiraš Securitas ili neku takvu firmu i imat ćeš iljadu eura da čuvaš nešto, nekakvu halu ili neki tako objekt. Ako ti ne smeta smjenski rad s noćnim, ali čini mi se da nisi u poziciji da toliko biraš.
Ovo je toliko loš prijedlog da nemam komentara evo. Nemoj više pomagati, baciti ćeš me u depresiju
bambus88 is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.04.2025., 15:43   #17933
Prijeđi na tamnu stranu i postani bookmaker
casualz is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.04.2025., 15:48   #17934
Quote:
sensi 5000 kaže: Pogledaj post
Počni kuhati meth i nađi nekog snalažljivog mulca koji dila travu. Ili ovo što Plant kaže.

Mislim da je prikladno vrijeme za reemitirati onaj stari, ali edukativni vic o Njemcu koji dođe na more u Dalmaciju i vidi lika kako leži na stijeni uz more svaki dan. Pa mu kaže - Ej, jesi ti odavde? - Jesam, kaže lik. - Pa što se ne makneš malo, vidi koje ljepote, koji potencijali su tu, kaže mu Švabo.

- A što da radim? pita Dalmoš. - Pa ne znam, uzmi bar udicu i ulovi nešto ribe, pa je prodaj i kupi još par štapova i ulovi više ribe. Prodaj to malo više, kupi malu barku, baci mrižu, uvati ozbiljnije ribe, prodaj restoranima, kupi veći brod. Kad krene biznis kupi još dva broda napravi firmu, i eto ti svega.

- A što ću onda? pita dalmatinski lav. - Pa ne znam, kaže Njemac, onda možeš mirno se ispružiti i uživati na suncu.

Pa bi ja odavno nastavija sa sunčanjem i ne pokušavanjem ičega nakon što sam skonta da nisam ja za društveni život, posao i pare.

Smo jbg pokušavam se prominiti zbog bolje polovice dok me još nije nabila nogon u guzicu iako je i sama svjesna koji sam debil jer je ona moja sušta suprotnost

Al očito mi i ne ide baš. Al ajde makar vas zabavljam ko ništa. Možda da probam ko komičar, netribaju mi ni fore samo pričam što mislim i svi se smiju izgleda
bambus88 is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.04.2025., 15:50   #17935
Galebariš i boli te pička....

Lagano živiš na lovi bogatih starih švabica, amerikanki,ruskinja....ideš po restoranima,živiš po vilama

Tu ti triba samo koja tableta ili "šampon"
12-10-2012 is online now  
Odgovori s citatom
Old 11.04.2025., 15:54   #17936
Quote:
Ja san nekad osjećam ko jedina sirotinja na ovom forumu. Ovaj kupuje old timere za 30 k, ovi kupuju aute 2-3 godine stare iz njemačke, ovi putuje po europskim stadionina a ja jedva za polovnu biciklu imam jebote.

Daj udijelite par savjeta kako da dođem do love, može i na PM
Nije valjda da viruješ sve šta čuješ/pročitaš na forumu.
Kad bi forum bia referenca za dododak u HR, Švica bi nam bila mala maca....

A možeš radit bilo di, pa tako i u Bibinju, i zadarskom okruženju, jer već duže radim za firmu s tih prostora.....prije toga 11 godina za ZG firmu....najmanje sam radija za firme iz Splita...
Ja isto tako nemam neku wow plaću, ali sam od malih nogu radija i sa strane ( ništa ilegalno ), i pokušava sam malo i s trgovinom, malo s turizmom, bilo je padova, uspona, ali najviše je bilo rizika, pa sam došao do toga da više ne ovisim o plaći.....
Old 11.04.2025., 16:04   #17937
Quote:
STruka iSTok kaže: Pogledaj post
Ajmo stručnjaci kad ste se vec dotakli auta...koliko je ovo realna cijena i koliko se to može spustit?
Cijena je realna. Nažalost po tebe. Ali to je danas tako, o tome trubimo već neko vrijeme.
2.0 motor benzinac, s ozbiljno dobrim paketom opreme, relativno malom kilometražom ako je istinita ( malo su mi sumnjive ove "flekice", odnosno sicevi i ove tkanine okolo koje mi izgledaju malo dotrajalo i potrošeno, ali moguće da je i do kvalitetete fotografije), suma sumarum ako ti spusti 500, max. 1000€ to je to. Tu negdje cijepa ovaj tip auta.

A predivna je i meni osobno ova trojka, ali cjenovno mi nije predivna.
Old 11.04.2025., 16:08   #17938
Hvala otrovniče...to mi je za sina...a budem ga sutra otisa pogledat...tauzenka ce se spustit...ipak sam ja imocanin
Old 11.04.2025., 16:11   #17939
Quote:
STruka iSTok kaže: Pogledaj post
https://www.njuskalo.hr/auti/mazda-3...oglas-43510025

Znači ti nešto veći moment, i 20KS više ?
Ako nije, ovo je fer cijena, a po oglasu prvi vlasnik, i nema puno km...

a ovo još bolje

https://www.njuskalo.hr/auti/mazda-3...oglas-44935525
Old 11.04.2025., 16:11   #17940
@bambus

Ako sam dobro shvatio, u potrazi si za poslom za hiljadu, hiljadu i pol, bez previše stresa, odgovornosti, u normalnoj atmosferi?
Pa jebemu mater nije Zadar na kraj svijeta, neka logistika, trgovina, nešto tog tipa, vjerujem da je plaća negdje na toj razini. Prst u uvo, odradiš svoje, jebe te se za sve. Valjda si normalan, komunikativan, fizički spreman odstajati na nogama 8 sati?
Skoro sreo tu jednog malca, ma mali je dileja teška, priča bez da sam ga i pitao šta. Da, da, počeo sam radit u Emezzeti, a nije loše, plaća 1100€. Ne znam šta radi i mulja li me uopće, ali ja mu ni bi dao ni 500.

Tako da, realno to danas nisu ne znam kakve visine i nešto nedostižno. Nažalost. Za naše cijene i uvjete života, sve ispod 2 hiljade € danas je goli kurac od ovce. Znam, nemam ni ja toliko, ali maštam jbg. Želim reći, možeš takav posao naći realno jučer, nemoj zajebavat.
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 21:34.