Kokošinjac Nesuvisle i chaterske teme |
|
|
07.01.2021., 09:17
|
|
spužvica i spužva
Registracija: Aug 2011.
|
Prati li tko još Blažoti Mijoč? Kaj ona radi?
E: i ona reklamira rowentu 
|
07.01.2021., 09:24
|
|
Švabica
Registracija: Aug 2013.
|
Quote:
Simpsolina kaže:
Vidim clanak na 24smrada o tetetani onih preljubnika iz "Života na vagi" ' Nina Martina i onaj Mario.
Kaže naplaćuju program 3000kn.
A ona i dalje usaljena krmača.
Na instagramu facetune na maksimumu a kad je bila u onoj emisiji "Iza vage" izgleda ko Hulk.
Evo i objave
https://www.instagram.com/p/CJqU86Qs...=1x4xn31a0zst8
|
3000 kn 
A imaš Chloe Ting i razne druge koje možeš besplatno pratiti i još uz to se vidi da su fit.
|
|
07.01.2021., 09:51
|
|
mani kam mani kam
Registracija: Feb 2005.
|
Ali uz Cloe nemaš motivacijsko druženje, tapšanje po glavi i, moje najdraže, teambuilding  Njima je stalo!
|
07.01.2021., 10:01
|
|
Get Schwifty!
Registracija: Sep 2014.
|
Quote:
Pješčani sat kaže:
Ne kužim ovaj dio gdje netko pogleda story, pa to ova skuži i blokira. Žena zaista pregledava tko je sve pogledao storije? Pa ako to nije najbesmislenija stvar ikada 
|
Joj, za kolike takve pizdarije sam čula u RL 
Npr. tip koji je instalirao neki program s kojim vidi kad je netko pročitao mail pa zna kad mu lažu da su "tek sad otvorili" 
Pa cura koja na instagramu traži tagirane fotke od poznanice od frendice od sestre od bivšeg, da pokuša upratiti što ima kod njega jer su mu profili zatvoreni itd.
|
|
|
07.01.2021., 14:02
|
|
beneath the ocean
Registracija: Dec 2020.
|
Quote:
Pješčani sat kaže:
Ne kužim ovaj dio gdje netko pogleda story, pa to ova skuži i blokira. Žena zaista pregledava tko je sve pogledao storije? Pa ako to nije najbesmislenija stvar ikada 
|
Yep... Nekoliko puta su se i obraćale imaginarnim neprijateljima po storyjima i da one znaju da im gledaju profil i bla-bla, već je to netko napisao gore. Kažem, mene i moju frendicu makla jer smo njuškale storije, a nismo službeno i odano pratile!
Quote:
TincH kaže:
Ja ne vidim u problem da se pokaze kako obuci mrsavo i debelo tijelo, i osobe koje primjerice gube kg i to traje godinu ili dvije imaju pravo lijepo izgledati, kao i one s metabolickim problemima, hormonalnim sranjima, postpartum zene i slicno. Ne vidim problem u postojanju debljih modela, niti mislim da zato sto postoje i nose odjecu ciljano promoviraju pretilost. Ako odlucis postati pretil jer si vidio debelog modela na IG, ili odustanes od mrsavljenja (a sjebava ti zdravlje) jer gledas debele osobe na IG - a kaj da ti velim, onda mozda i zasluzujes umrijeti prerano 
|

Quote:
Flying Buttress kaže:
Npr. tip koji je instalirao neki program s kojim vidi kad je netko pročitao mail pa zna kad mu lažu da su "tek sad otvorili" 
Pa cura koja na instagramu traži tagirane fotke od poznanice od frendice od sestre od bivšeg, da pokuša upratiti što ima kod njega jer su mu profili zatvoreni itd.
|
  prestrašno s čim se ljudi bave..
|
|
|
08.01.2021., 09:19
|
|
"nick" se više ne koristi
Registracija: Feb 2008.
|
|
|
|
08.01.2021., 09:22
|
|
Korisnica
Registracija: May 2007.
|
Ima li kraja glupacama, isuse
|
|
|
08.01.2021., 16:56
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2016.
|
Quote:
Flying Buttress kaže:
Zato što bi tako manje prodavali. Ovako hrpa ljudi kupuje jer dobro izgleda na manekenki pa zamišljaju da će biti dobro i na njima.
|
Odnosno, zato što misle da bi manje prodavali. Sigurno ima žena koje kupe nešto što na manekenki izgleda super pa zamišljaju da će i one tako, ali ima i onih kao ja, koje su svjesne svoje visine, kilaže i građe i čija prva pretpostavka je "ok, vidim da ovo meni neće dobro stajati", iza čega slijedi pokret na iksić u gornjem desnom uglu ekrana.
Quote:
Simpsolina kaže:
Vidim clanak na 24smrada o teretani onih preljubnika iz "Života na vagi" ' Nina Martina i onaj Mario.
Kaže naplaćuju program 3000kn.
A ona i dalje usaljena krmača.
Na instagramu facetune na maksimumu a kad je bila u onoj emisiji "Iza vage" izgleda ko Hulk.
Evo i objave
https://www.instagram.com/p/CJqU86Qs...=1x4xn31a0zst8
|
Fascinantno mi je kako u svakoj sezoni ŽNV postoji barem jedna osoba koja ganja trenersku karijeru.
Svaka im čast na skidanju kila i drago mi je da su si poboljšali zdravlje i kvalitetu života, ali jasno je da se iz dana u dan bore i da im samima treba motivacija, a ne da oni drugima glume motivatore.
Quote:
Flying Buttress kaže:
|
Ovo je bio standardni dio programa koji sam devedesetih i ranih dvijetisućitih koristila za mail i obožavala sam ga. Ono, kad mi netko kaže "nisam dobio mail" ili "tek sad sam ga pročitao", a znam da ga je otvorio minutu nakon što sam ga poslala i da ga je namjerno izignorirao. 
|
|
|
08.01.2021., 18:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2018.
|
Quote:
zelena truba kaže:
Fascinantno mi je kako u svakoj sezoni ŽNV postoji barem jedna osoba koja ganja trenersku karijeru.
Svaka im čast na skidanju kila i drago mi je da su si poboljšali zdravlje i kvalitetu života, ali jasno je da se iz dana u dan bore i da im samima treba motivacija, a ne da oni drugima glume motivatore.
|
Podsjeća me to na one kladioničarske dojave kad nekog posere dva-tri puta dobitak pa otvori stranicu Frane Tips ili Miki Dojave 100% prolaznost. A najgori su oni "prosvjetljeni" tipa Borna Rajić koji na svojim "seansama" otkrivaju novog sebe i usput to dobro naplate.
|
|
|
08.01.2021., 19:00
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2020.
|
Ma hajd, ovaj Mario iz ŽNV jos i izgleda fit, ali Nina se ocito i sama bori jos s pretiloscu, al ona ce trenirat druge i motivirat, daj ajde -.-
Ako bi vec platila nekom da me trenira, prvo zelim vidjet na toj osobi da je fit i da se rezultati vide, a ona izgleda kao da njoj treba motivacije.
Svaka cast na trudu i sto je skinula, al daleko je ona od toga da moze izigravat fitness trenera 
|
|
|
08.01.2021., 19:11
|
|
posvuduša
Registracija: Jan 2011.
|
Quote:
zelena truba kaže:
|
to čak i nije loša ideja - ali nije dovoljno samo skinuti kile već i utegnuti se i onda to održavati kroz dulji vremenski period da bi osoba imala dovoljno kredibiliteta za treniranje drugih ljudi.
ali to je dokaz njihovog mindseta, iz jedne krajnosti u drugu. zato i jesu pretili.
|
09.01.2021., 16:11
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2015.
|
|
|
|
09.01.2021., 16:59
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2006.
|
Quote:
FleurDelacour kaže:
|
Jel to onaj proljev koji je dobila od straha od potresa razmazala po faci?
|
|
|
09.01.2021., 21:39
|
|
"nick" se više ne koristi
Registracija: Feb 2008.
|
Prva recenica...

|
|
|
09.01.2021., 21:55
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2018.
|
Quote:
Simpsolina kaže:
Prva recenica...

|

|
|
|
09.01.2021., 21:59
|
|
Švabica
Registracija: Aug 2013.
|
Ovako si zamišljam njen mozak

|
|
09.01.2021., 22:00
|
|
beneath the ocean
Registracija: Dec 2020.
|
|
|
|
09.01.2021., 22:03
|
|
Talog društvenih mreža
Registracija: Jun 2003.
|
Oprosti, ali to je moj mozak kad mi se objašnjavala matematika.
|
|
09.01.2021., 22:07
|
|
posvuduša
Registracija: Jan 2011.
|
|
09.01.2021., 23:55
|
|
Ćovijek ući dok je žir.
Registracija: Dec 2010.
|
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 18:37.
|
|
|
|