Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Mobiteli > iPhone

iPhone iPad, Apple watch, iOS i sve vezano uz iPhone

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 05.10.2023., 09:40   #161
Quote:
Juventino85 kaže: Pogledaj post
Cisto sumnjam da je to problem do "proizvodnje". Rekao bih prije da je to marketinska taktika, nesto slicno kao sto Rolex radi u svijetu satova.
Na taj nacin dizu hype i odrzavaju cijenu sa "ekskluzivnoscu"...

Bio bi problem sa svakim iPhoneom a ne samo sa Pro Maxom...
https://www.macrumors.com/2023/09/18...ax-production/

Pa ako ti ovo ista znaci. Razlog ne bi bio nelogican jer Pro Max jedini koristi nove lece. Ostali modeli su na starim i dobro uhodanim komponentama sto se kamere tice.
be.redy is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.10.2023., 09:57   #162
Ja sam jucer bila takoooooo blizu da kupim 14 pro max.. bozeee daj mi strpljenja 🙏

Meni se ovo cini kao da im je marketing odradio pravu kampanju a proizvodnja nije ocekivala takav hype 🤷

Nego..dali je kome danas dosao sveti sms o dostavi uredaja?
Old 05.10.2023., 15:27   #163
Još čekam da dođu u prodaju. Nisam ih još išao vidjet uživo, splasnulo je uzbuđenje Ako kupim do Božića bit će super.
Jarvis is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.10.2023., 16:30   #164
Quote:
mpoo kaže: Pogledaj post
Meni od silnog čekanja polako prolazi hype.
Da sam ga mogla dobiti onaj prvi vikend nakon početka isporuke, pa ajde i tjedan poslije, kupila bih bez razmišljanja. Već sam pisala kako smo frendica i ja isplanirale izlet i u Beč ako treba, samo da uhvatimo iPhone.

Ali sad mi je uzbuđenje splasnulo, a i dolaze nove stvari - sutra Pixel, za koji mjesec i S24. Sve mi se čini da ću pričekati da se predstave sve novotarije (najvažnija mi je kamera) pa onda izabrati koji ću.

kod samsunga pravilo neparni brojevi valjaju. znači čekaj S25
telacZG is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.10.2023., 17:48   #165
Ako čekajući iPhone razmišljaš o kupnji Samsunga, onda nisi čovjek za iPhone
slice.of.life. is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.10.2023., 19:09   #166
Bože, svašta.
"If the United States saw what the United States was doing to the United States, the United States would invade the United States to liberate the United States from the tyranny of the United States.”Bockecho
Walkman is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.10.2023., 19:09   #167
Quote:
slice.of.life. kaže: Pogledaj post
Ako čekajući iPhone razmišljaš o kupnji Samsunga, onda nisi čovjek za iPhone
Zašto ne? To je samo mobitel.
Mislim da su sad u tom high-end segmentu svi mobiteli odlični, kupim koji mi najbolje odgovara. Kamera mi je najvažnija.
Old 05.10.2023., 19:16   #168
molim da se ovdje dalje ne raspravlja o drugim mobitelima osim o ovome iz naslova.
Old 05.10.2023., 19:22   #169
Quote:
MrSaxobeat kaže: Pogledaj post
Ako ništa drugo, ekupi i links su barem fer pa su napisali realno i iskreno koliko će se čekati da stigne mobitel.
E ovo sam i ja primijetila. Na ekupi je već pri kraju tjedna prednarudžbi pisalo će mobitel iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium biti dostupan 17.11., točno se sjećam da sam gledala i zgražala se da zašto bi netko naručio tamo kad je kod drugih bilo dostupno. Mall i istyle su zatvorili prednarudžbe čini mi se i prije nego što je počela isporuka, stoga ništa ne vjerujem da prodavači "nisu znali" koliko će im uređaja i kada dolaziti. Znali su oni dobro, samo su iskorištavali priliku i prikupljali narudžbe.
Old 05.10.2023., 19:49   #170
Da, znalo se unaprijed da bude samo manji dio pušten u prodaju i to ne zbog nedostatka, već zbog podizanja hajpa i da zapravo ta nedostupnost čini uređaj poželjnijim. S obzirom da su se ovom serijom obrukali ko 2015 (i tad i sad je 15 u pozadini) kad su predstavili gotovo isti model prethodnom (6s vs. 6) nisu imali izbora već umjetno stvoriti hajp s nedostupnošću kako bi upakirali minimalizam u ovoj seriji.
Ugl sve ovo je namješteno.

Trenutno sam na 13 base modelu i planiram transfer na 15pro, samo mi je dilema pro vs. Pro max s obzirom na praktičnost. Vuče me zoom 5x ali me istodobno odbija nepraktičnost s obzirom na dimenzije. Naučen sam na veličinu obične 13ice. Ali sve u svemu nema gotovo ništ od značajnih karakteristika.
Isto tak ne očekujem neko odskakanje s 16icom. Vjerojatno budu još smanjili obrub, i zaoblili kučište ko na seriji 11. Dodali novu značajku kamere i eventualno ubacili neki “super ultra” dodatni fensi gumb ili traku u boji na rub kučišta koja bude mogla nešto smanjivati, pojačavati ili tako nešto. Poput mac book pro-a.
Ali svakako čekam da ovaj period nedostupnosti malo splasne tak da u studenom ili prosincu mogu normalno naručiti jedan od pro modela.
Old 05.10.2023., 20:46   #171
Jel netko već dobio mobitel s Malla?
BlueBlood78 is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.10.2023., 21:41   #172
iPhone 15 Pro Max - 15 Reasons why it DESTROYS Android!

https://www.youtube.com/watch?v=xgslbycdTPw&t
Donkey Kong is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.10.2023., 10:33   #173
Prema ovom videu nema nekog poboljšanja u vezi pregrijavanja nakon update 17.0.3.

https://www.youtube.com/watch?v=T9R76bsUosQ&t

https://wccftech.com/iphone-15-pro-o...17-0-3-update/
Donkey Kong is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.10.2023., 11:34   #174
Quote:
Donkey Kong kaže: Pogledaj post
Prema ovom videu nema nekog poboljšanja u vezi pregrijavanja nakon update 17.0.3.

https://www.youtube.com/watch?v=T9R76bsUosQ&t

https://wccftech.com/iphone-15-pro-o...17-0-3-update/
Zapravo su bitniji komentari normalnih korisnika koji za sad javljaju da je pregrijavanje prestalo. Čini se da je problem ipak riješen…
Old 06.10.2023., 14:11   #175
Quote:
be.redy kaže: Pogledaj post
https://www.macrumors.com/2023/09/18...ax-production/

Pa ako ti ovo ista znaci. Razlog ne bi bio nelogican jer Pro Max jedini koristi nove lece. Ostali modeli su na starim i dobro uhodanim komponentama sto se kamere tice.

Nista mi ne znaci jer iz godine u godinu imaju iste fore.
Oduvijek Apple potencira to "cekanje", pa "runde stock iPhonea".
Nije da to proizvode od danas do sutra, bez brige.
Sve je to planski organizirano.
Old 06.10.2023., 17:21   #176
Nikad mi nece biti jasna ta potreba da se mobitel mora imati cim izadje, pa onda uvijek 100 komentara kad ce vise kome je stigao kome nije

Ajde razumijem da se stari razbio raspao sta vec pa je hica, ali ako radi u cemu je problem pricekati mjesec dva sa kupovinom?

A sto se tice novog iphonea, novi je isto kao i samsung i svi ostali zadnjih godina, navinuli sve 10% i eto ga
daidza is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.10.2023., 18:47   #177
Pa jesmo li na podforumu o mobitelima ili nismo
Ljude svašta veseli pa tako i žele imati mobitel kad mogu - nije da ga netko traži prije nego što je službeno izašao.
Negdje drugdje ljudi već sanjaju o Golfu devetki
assassin is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.10.2023., 18:52   #178
Tako je assassine, meni je momentalno najveća briga u životu kupiti ili ne kupiti
Brico_GO is online now  
Odgovori s citatom
Old 06.10.2023., 19:07   #179
Quote:
Brico_GO kaže: Pogledaj post
Tako je assassine, meni je momentalno najveća briga u životu kupiti ili ne kupiti
Ja ne mogu Pro Max naci vec tjednima,nigdje
nixa2210 is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.10.2023., 19:08   #180
iPhone 15 Pro/Pro Max je trebao podržavati thunderbolt 3, a na kraju je ipak je Apple odustao od toga. Vjerojatno će tek iPhone 16 imati podršku za thunderbolt 3/4

https://wccftech.com/a17-pro-support...never-made-it/
Donkey Kong is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 14:53.