Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija

Televizija Sve što trebam jest komad kruha i TV
Podforumi: Serije, Sapunice, Turske serije, Reality TV, Eurosong, Igre & ostalo (Eurosong)

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 28.10.2024., 22:23   #161
Quote:
passionfan kaže: Pogledaj post
Koje su teme za dalje neda mi se gledat

Nije rekao točne teme, barem što sam ja čuo jer nisam gledao sve, ali ovu sezonu rade ubojstva. Bit će 6-7 emisija. Već su neke gotove. A onda će prijeći dalje na BIH i Srbiju.
mezzzzzo is online now  
Odgovori s citatom
Old 28.10.2024., 22:34   #162
Spomenuo je neku curu koja je nestala, a pretpostavlja se da je momak ubio, on je počinio samoubojstvo. Tijelo nije pronađeno, vodi se kao nestala. Također, otac te djevojke nestao je u Domovinskom ratu i još uvijek nije pronađen.

Druga priča je o bračnom paru koji je trovao ljude.

Treća je ubojstvo nekog poznatog slikara, nisam upamtio ime.
SuperSportski is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.10.2024., 07:45   #163
Quote:
Martingale kaže: Pogledaj post
Sto nije on u Remetincu?
U Remetincu smještaju one kojima je određen zatvor dok me završi istraga a i prijemni centar za one koji idu na služenje zatvorske kazne odakle ih prebacuju u zatvore u kojima će služiti kaznu.
Pale007 is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.10.2024., 08:30   #164
https://www.zagreb.info/crna-kronika...zilama/388333/

https://arhiva.nacional.hr/clanak/80...estale-martine

ovo je taj drugi slučaj. Baš me zanima kako će obraditi tu temu, iz podcasta sve će svaliti na tadanjeg dečka, u tom smjeru će ići emisija
noo44 is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.10.2024., 19:57   #165
Za ovog Mlađana je jedino ispravno rješenje smrtna kazna, treba razmotrit američki model.

A ako nekim slučajem i izađe iz zatvora ima da ga snajperista čeka na glavnom ulazu.

Pazi ti, on sastavlja listu šta će kome napravit kad izađe van. Pa buraz, produljio bi ti boravak za duplo iz donešene presude.
Sommer Kind is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.10.2024., 20:37   #166
U Lepoglavi služi kaznu, provjereno znam
Chocolate Thunder is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.10.2024., 21:10   #167
Pazi ovo:

Srđan Mlađan za dva je ubojstva osuđen na 12 godina zatvora, a za mjesto izdržavanja kazne određena je kaznionica u Požegi. Zbog uzornog ponašanja Mlađan je često izlazio na slobodne vikende, iz kojih se uredno i na vrijeme vraćao sve do jednog puta u veljači 2002. godine

Lik hladnokrvno ubije dvije osobe koje nije ni poznavao. Ajde da se napije pa izazove neki nered. I dobije 12 godina. Bagatela. I još dobije slobodne vikende. Kao da je zgazio dvije osobe u nekoj prometnoj nesreći.
Kako su tih 90tih godina bile zatvorske kazne sprdnja. Tadašnji kazn zakon bio banana
Martingale is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.10.2024., 00:55   #168
BTW, Nova TV je imala emisiju Tragovi tamo prije 6-7 godina u kojoj je već obrađen i rekonstruiran Mlađanov slučaj, ali ipak Jarak je dobro napravio ovu prvu epizodu jer se ne sjećam da je onda sugovornik bio i Mlađanov kum. Jarkova emisija zna prenjeti te emocije i skidam mu kapu za to!
SinCro is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.10.2024., 07:51   #169
Quote:
Chocolate Thunder kaže: Pogledaj post
U Lepoglavi služi kaznu, provjereno znam
Moguće. Ali isto tako znam da je bio u zatvoru Popovača na psihološkoj procjeni, budući je tamo tim psihijatara koji procjenjuju stanje takvih zatvorenika. Na žalost tada mislim i nije mogao dobiti veću kaznu zatvora. Evo nam slučaj jednog Breivika koji je pobio 70ak mahom mladih ljudi i dobio 21 godinu zatvora jer je to u Norveškoj maksimalna kazna. Međutim neki stručni tim psihijatara odlučuje o tome hoće li ga pustiti ili ga poslati u neku psihijatrijsku ustanovu zatvorenog tipa... Mada ni to nije garancija da neće ponovno učiniti neko zlodjelo.
Pale007 is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.10.2024., 13:29   #170
Quote:
noo44 kaže: Pogledaj post

ovo je taj drugi slučaj. Baš me zanima kako će obraditi tu temu, iz podcasta sve će svaliti na tadanjeg dečka, u tom smjeru će ići emisija
Ovo je bila bas neka mutna prica, tad mi se cinilo kao za film.

Iz danasnje perspektive definitivno bi i ja tipovao na decka. Druga opcija bi mi bio njen sef, on sugerira tu pricu s ubojicom njenog oca, koja je prilicno nategnuta. Da je otisla u Srbiju, valjda bi to policija imala evidentirano.

Koliko se sjecam, neka novina je tada kontaktirala Leboufa, pa se on izmotavao da je poznaje, ali ne bas dobro, nije bas potvrdio njenu pricu da je mislio dovesti sebi u Francusku. Iz toga i niza koketnih poruka drugih muskaraca (svima nedostaje, sto sugerira da je poznaju) bi rekao da je cura radila kao neka verzija animir dame. Usto, razni ljudi imaju dijametralno suprotne slike nje, kao da je imala razlicite istine za razlicito drustvo. Takve stvari su recept za ljubomoru i katastrofu...
Baba Looey is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.10.2024., 14:12   #171
Quote:
Sommer Kind kaže: Pogledaj post
Za ovog Mlađana je jedino ispravno rješenje smrtna kazna, treba razmotrit američki model.

A ako nekim slučajem i izađe iz zatvora ima da ga snajperista čeka na glavnom ulazu.

Pazi ti, on sastavlja listu šta će kome napravit kad izađe van. Pa buraz, produljio bi ti boravak za duplo iz donešene presude.
On je za ukupno tri ubojstva, prva dva u Sisku i treće kad je izašao na slobodni vikend i ubio trećeg policajca osuđen na ukupno 27 godina. Ispada 9 godina po osobi da je dobio.
I tih 27 mu se racunala ona godina dvije sto je proveo u zatvoru u Pž prije sto je onu pljačku izvršio.

Za takav profil osobe psihopata po meni je tu nuzna doživotna hospitalizacija, od 35 40 godina.

Nas zakon je takav da se dodjeljuje kazna zatvora. Ako si osuđen na recimo 20 god poslije proteka 20 godina nema nikakvog zakona da ostaneš dana dulje.
U Americi postoji life time with possibility of parole. Ako sudac u presudi kaze da nakon 30 godina možeš dobiti otpust. Mozes ga dobiti dobrim vladanjem. Ona nakon svakih 5 godina ides na komisiju za pomilovanje i ona te ocjenjuje.

U Srđanovom slučaju tako bi trebalo biti. Da mu je dodijeljena neka dugotrajnija, doživotna kazna s mogućnosti pomilovanja nakon 30 — 35 godina. Pa ako u celiji pise liste za odstrel, nema pustanja ni nakon 30 godina.
Martingale is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.10.2024., 18:11   #172
Quote:
Martingale kaže: Pogledaj post
On je za ukupno tri ubojstva, prva dva u Sisku i treće kad je izašao na slobodni vikend i ubio trećeg policajca osuđen na ukupno 27 godina. Ispada 9 godina po osobi da je dobio.

I tih 27 mu se racunala ona godina dvije sto je proveo u zatvoru u Pž prije sto je onu pljačku izvršio.

Za takav profil osobe psihopata po meni je tu nuzna doživotna hospitalizacija, od 35 40 godina.

Nas zakon je takav da se dodjeljuje kazna zatvora. Ako si osuđen na recimo 20 god poslije proteka 20 godina nema nikakvog zakona da ostaneš dana dulje.

U Americi postoji life time with possibility of parole. Ako sudac u presudi kaze da nakon 30 godina možeš dobiti otpust. Mozes ga dobiti dobrim vladanjem. Ona nakon svakih 5 godina ides na komisiju za pomilovanje i ona te ocjenjuje.

U Srđanovom slučaju tako bi trebalo biti. Da mu je dodijeljena neka dugotrajnija, doživotna kazna s mogućnosti pomilovanja nakon 30 — 35 godina. Pa ako u celiji pise liste za odstrel, nema pustanja ni nakon 30 godina.
Mi općenito nemamo adekvatne kazne za bilo koji prekršaj a kamoli za takve monstrume. Vidis svako radi šta hoće odgovornosti nikakve, jedino za ubojstvo vidiš prdekanu.

Pa naravno da nema puštanja kad je frajer za prikopčat ga na struju od 1 megawatt pa da samo pepeo ostane od njega.
Sommer Kind is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.11.2024., 15:09   #173
Quote:
noo44 kaže: Pogledaj post

Taj nestanak mi je baš ostao u sjećanju baš zbog Franka Leboeufa,ja bih isto tipovao na dečka...mislim da ga je htjela ostaviti,ovaj se nikako nije mogao pomiriti sa time i ubio je...zgodna cura...
Odgovori s citatom
Old 02.11.2024., 01:20   #174
Kak se može pogledati DOsje Jarak? To se na Voyu sve plaća?
neuspješan is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.11.2024., 01:46   #175
[RTL] Dosje Jarak

Quote:
neuspješan kaže: Pogledaj post
Kak se može pogledati DOsje Jarak? To se na Voyu sve plaća?

Jesi probao onu staru, u Google napisao “Dosje Jarak cela epizoda”?
mezzzzzo is online now  
Odgovori s citatom
Old 04.11.2024., 16:45   #176
Quote:
mezzzzzo kaže: Pogledaj post
Jesi probao onu staru, u Google napisao “Dosje Jarak cela epizoda”?
Ili cekas prosinac kad bude bilo na RTLU 😂
zviznemte is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.11.2024., 16:05   #177
Pogledao sam drugi dio o Srđanu Mlađanu na VOYO i mogu vam reći da se isplati pogledati. .

Da vam ne kvarim gledanje, reći ću vam samo da će vas neke činjenice iznenaditi
SinCro is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.11.2024., 18:49   #178
Iskreno, sto to je revolucionarno otkrio? Da je prijetio Cro Copu Mirku Filipoviću jer je ovaj kad je 2000. počinio onu pljačku, otmicu i ubojstvo, tražio strože kazne u saboru za takve počinitelje . Pa je to Mlađana pogodilo. Mirko je bio saborski zastupnik. To mladi ne znaju.
I njegova crna bilježnica i intervju sa kumom njegovim i curom koja je islam s njim u razred.

Nisam gledao tu epizodu s Mladenom, ali sam gledao cijeli njegov intervju s Ratkom u podcast inkubatoru gdje je on rekao za ekskluzivu te nove stvari, navodno nikad prije objavljene.

Gledao sam onu prošle godine u vezi Pukanićeva atentata.
Istraživačko novinarstvo pod potpisom Andrije Jarka otkrilo je onu sliku skutera, i bio je kratki intervju s njegovom kćerkom i sestrom. Tipično zalistak intervju sa suzama. I to je sve. Nema nekih tžnovih uzročno posljedičnih veza da je dogadja A prethodio događaju B I da je to rezultiralo C.
Neki novi ključni podaci, informacije.
Njegove sve emisije su kompilacije već svih poznatih podataka iz pravomoćnih presuda.
U Pukanićevoj epizodi eto mogla se na pet sekundi vidjet fotka tog skutera. A sto to gledatelju bitno i relevantno znaci. Jel skuter Zut, crn ili prošaran
Martingale is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.11.2024., 19:05   #179
Moj zaključak da tu nema ni slova od istraživačkog novinarstva. Barem kako je shvaćam taj pojam, da to uključuje saznavanje novih, nikad prije objavljenih bitnih informacija koji bi promijenili pogled na stvari. Recimo u slučaju emisije o Pukanićevu ubojstvu to bi bili je li crnogorska mafija i koji točno ogranak bio točno uključen i neke nove spoznaje. Ali to nije ni moguće jer je objavljena pravomoćna presuda pa se moraju poštivati svi dokazi i saznanja iz iste. I na kraju da je otkrio nešto novo pa ne bi to plasirao jer bi bio izložen ogromnom riziku, on i njegova obitelj. I mogućim tužbama.

Dakle, mislim da je sve to cista kompilacija. Uz jedan , dva intervjua osoba, obično iz kruga obitelji zrtve i počinitelja.
Nema tu nekih revolucionarnih novih informacija.
Martingale is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.11.2024., 21:07   #180
Quote:
gelo85 kaže: Pogledaj post
Taj nestanak mi je baš ostao u sjećanju baš zbog Franka Leboeufa,ja bih isto tipovao na dečka...mislim da ga je htjela ostaviti,ovaj se nikako nije mogao pomiriti sa time i ubio je...zgodna cura...
Ne tipujem na dečka, iz svega dostupnog je vidljivo da dečko nije imao pojma o njenom pravom životu, smatram da je istina negdje unutar tog mutnog stila života kakvim je živjela. A Frank je tu samo jedna od tih sporednih uloga. U skladu s tim, naravno da je sve dobro zataškano i nikad se neće otkriti.

BTW, iz ovog Nacionalovog članka se vidi da joj je brat gulio u Lepoglavi, ne piše zašto. Nije da sumnjam u brata, samo crtica o kojoj dosad nisam imala pojma.
mishevi is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 00:27.