Natrag   Forum.hr > Društvo > Život u dvoje > Vjenčanja

Vjenčanja Love and marriage go together like a horse and carriage...

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 06.08.2007., 09:04   #161
ivor6 u Puli imaš u župi Sv.Josipa (ispod suda) baš u tom terminu, mislim da je 24. i 25.8. i 30. i 31.8.
Jazzolinna is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.08.2007., 11:38   #162
CIPELE

Molim Vas pomoć!!!
Di ste uzele cipele, mene hvata panika, jer sad dolaze kao zatvorene, a ja bi nešto poluotvoreno...
Ima li u Puli šta zanimljivo, molim Vas javite... sljedeći gir je dobrodošao...
samo bijele naravno ili zlatno-bež...
molim Vas pomozite...

Zadnje uređivanje colorblind : 12.09.2007. at 20:27.
colorblind is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.08.2007., 15:22   #163
Aurora bend iz Rijeke nam je otkazao danas a vjenčanje je 08.09.2007. Našli smo neki drugi bend zovu se Pakleni šund mislim da su iz Crikvenice da li netko nešto zna o njima? Hvala!
Jazzolinna is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.08.2007., 23:06   #164
DOBAR PROSTOR (okolica Pule?)

Molim savjet!
Negdje na ovom forumu čitala sam različite preporuke vezano za odabir prostora za vjenčanje. Najviše sam sklona agroturizmima iako su zadnje informacije da su oni koji su donekle fancy, a opet ne pretenciozno fancy PRESKUPI. Dakle, koja su vaša iskustva s agroturizmima? I imate li kakvu preporuku za 50-60 ljudi, uglavnom mladih, a da bude ležerno, a opet decentno i ukusno?
Maya_78 is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.08.2007., 13:01   #165
Colorblind ti se ženi u agroturizmu Paladnjaki. Jako je lijep, hrana je dobra a i cijene su ok. Za detalje pitaju nju
runaway bride is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.08.2007., 15:29   #166
TNX
da, skužila sam to po postovima
mislila sam da imaju drugi još kakva iskustv
Paladnjaki su mi (po slikama) premalo "fancy" tj. previše "domaći" (iako je to bolja varijanta od fancy fancy )
colorblind, reci što si ti čula o tom mjestu i jesi li bila na kakvom piru tamo da si se za to odlučila?
Maya_78 is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.08.2007., 16:04   #167
pa bit agroturizma ti je da bude sve domaće, tj.autohtono, starinski, ako želiš fancy iznajmi šator, e to ti je sad veoma popularno
ivor6 is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.08.2007., 19:03   #168
pogleda stanciju Moll, mi ćemo tamo
blalla is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.08.2007., 19:06   #169
Imaš i stanciju meneghetti bazen i to, ali možeš samo na otvorenom tamo. Fancy i agroturizam su meni dva suprotna pojma, bez uvrede. Ako bi neku vilu s bazenom ili sl, pogledaj Villu Letan.
runaway bride is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.08.2007., 19:09   #170
pogleda i Villi Lav u Balama, ima bazen
blalla is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.08.2007., 19:34   #171
agroturizam i fancy... malo čudno zvuči...
meni su se po glavi vrtile razne vile sa bazenima, pa onda na otvorenom to sve lijepo uz šatore i bla bla... idila.
ali, kad sam počela gledati te cijene tih šatora i toga svega malo sam se izbedirala, jer ipak nije da sam miljunašica.
a za Paladnjake nisam nikad čula dok mi jedna žena nije rekla da je čula da tamo ljudi rade pireve i ja i dragi, već pomalo očajni od cifri u glavi, smo se uputili tamo i kad smo došli, ta vibra nas je opčinila, zaboravili smo sve fensiče koje smo zamišljali. mjesto je super. opušteno, domaće, vrhunsko vino, super cijena....
nakon toga sam čula od dosta ljudi da su bili skroz zadovoljni. ali evo, za mjesec dana( , ti mogu sve reći.
a ako biš neki fensić, probaj pogledati dva baladura, pilkovići. ne znam koliko vas ima, ali za mali broj ljudi je totalno super...
malo je meni papreniji, ali to je to. ako hoćeš fensi.

a btw. nije da ti se na agroturizmima krave i svinje šeću naokolo, tako da ti sa malo mašte i dobrom dekoracijom od svega možeš napraviti fensi. uostalom, stranci plaćaju masnu lovu za doći na odmor u neki agroturizam, ili na neko selo...
pa ko kaže da krave nisu fensi??

malo se šalim.
colorblind is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.08.2007., 19:42   #172
zna li neko neko lijepo mjesto za preporučiti di bi se ev ja i dragi išli slikavati...
na putu od Poreča do Žminja... malo čudno zvuči, ali znate li vi neka mjesta, sa nekim lijepim pogledom, krajolikom i sl???
colorblind is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.08.2007., 19:47   #173
Quote:
colorblind kaže: Pogledaj post
zna li neko neko lijepo mjesto za preporučiti di bi se ev ja i dragi išli slikavati...
na putu od Poreča do Žminja... malo čudno zvuči, ali znate li vi neka mjesta, sa nekim lijepim pogledom, krajolikom i sl???
Čuj, nije da je baš 100% usput, ali ja često onuda švrljam, meni ti je Savičenta zakon! Jedno od najromantičnijih mjesta u Istri, s posebnom dušom, a tih par minuta od Žminja mi nije problem. Iako znam da je drugačije kad je svadba u pitanju...
zrnce soli is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.08.2007., 09:03   #174
apropos "agro..." i "fancy"

naravno da se pojam agroturizma veže za "domaće", "autohtono" i sl., ali ima razlike od jednog do drugog ne samo na nivou usluge kakvu pružaju, nego bo'me i koliko su uložili da njihov prostor izgleda pristojno (kao, uostalom, svi ugost.objekti)... dok mi, primjerice Stancija Negričani, Stancija 1904, Alla Becaccia i sl. mjesta izgledaju "na nivou", neka mi tako ne izgledaju... u tome mi je ta razlika... naravno da s onim "prekrivačima" za stolice, nekim dekoracijama po stolovima i sl. možeš napraviti čuda... ali u startu je isto bitan onaj ogoljeni prostor.
btw, čini mi se da po zimi tamo (Paladnjaki) nije baš toplo jer sam vidjela neke slike ( http://www.heki.hr/paladnjaki.htm) i čini mi se da se svi smrzavaju
ja imam svadbu od cca 50 do 60 (možda nešto više) ljudi i baš mi je teško naći idealna prostor... da nije uštogljeno, a da nije ni previše "rustikalno"... jer sva ona prije spomenuta mjesta primaju jako malo ljudi...
Maya_78 is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.08.2007., 09:24   #175
ne znam kako je po zimi tamo, stvarno prvi put cu uopce ici za svadbu...
malo je teze naci agroturizam kakav ti trazis, a mislim pogotovo u okolici pule.
ako ides na varijantu iznajmljivanja neke "luksuzne" kamene vile, onda ces tesko naci mjesto gdje ces smjestiti toliko ljudi, jer to su ipak obicne kuce, napravljene za iznajmljivanje obiteljima.
ona dva baladura su meni totalno super, ali opet za vani. on unutra prima tek 40 ljudi ili 35, ne sjecam se.
meni nesto totalno prekrasno je ona villa anette u rabcu, ali malo je daleko, ali totalni fensić...
i onu villu letan svi kao hvale, a i meni im nisu nesto najskuplji.
A sta je sa Alla Beccaccia? ono mi na slikama izgleda skroz ok...
colorblind is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.08.2007., 09:57   #176
http://www.histrica.com/hr/ponuda/ag...zam-sia/10332/
colorblind is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.08.2007., 10:14   #177
alla becaccia je bila naš 1.izbor, ali je propalo jer prima max 50 ljudi i to na knap... ne mogu riskirati da budemo ko sardine jer će pir biti zimi... a i zbog plesanja nije najzgodnije-- SIA je isto relativno mala iznutra... ma sve smo pročešsljali, mislim da će ipak izbor biti neki "restoran/konoba" jer ono što ja hoću je stvarno ograničenog kapaciteta
Maya_78 is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.08.2007., 10:26   #178
a šta je sa Letanom?
pretpostavljam da si iz Pule, pa sigurno bolje znaš od mene. Ali bila sam na jednom ručku u onom Bi Village i baš mi je bio ok prostor. nisam prozujala po svuda, ali mi se čini ok...
Konobe su sve (bar bi trebale biti), manji prostori, kako bi se zadržala domaća atmosfera, a ako želiš više ljudi onda to definitivno je neki restoran.
uf...
sad se prisjećam mojeg traganja za plejsom... tot strs.
colorblind is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.08.2007., 11:15   #179
Letan je lijep izvana, ali unutra je nešto tipa kongresna sala... visoki prozori, starinski padajući zastori... nije nešto... (bila na nekom piru...), a i svi ti restorani nisu mi nešto uređeni, pogotovo mi nije prostor za angažirati nekog DJ.a što namjeravam... ne znam, valjda će nešto iskrsnuti...
moguće da suzim broj uzvanika ali to mi se nekako ne da...
ne znam... teška dilema...
Maya_78 is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.08.2007., 11:32   #180
Bi Village je prevelik jer prima svadbe i do 120 150 ljudi, a ako je manja, ne zatvara prostor za ostale goste... tako da ništa--- iako mi je tamo nekako "presvijetlo" za moj ukus... radije bih u neki lijepi kafić pa dofurala catering... jer bih tako zapravo htjela da izgleda atmosfera...
Maya_78 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 21:27.