Natrag   Forum.hr > Informatička tehnologija > Internet

Internet Sve o internetu, sadržaju i tehnologiji
Podforumi: Web, Web development, Internet biznis, Nove web stranice

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 07.04.2009., 17:44   #161
Quote:
WHUFC kaže: Pogledaj post
Imam problem. nikako se ne mogu logirati na TL. normalno sam se registrirao, primio comfirmation mail, ali se ne mogu logirati. pomislio sam da pisem krivi password pa sam trazio da mi posalju drugi, ali i dalje ista prica. uisername or password incorrect. jel zna netko sta bi to moglo bit?
jel te traži da upišeš onaj captcha ili kak se vež zove?
zviko is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.04.2009., 17:44   #162
Quote:
Djed_Mraz kaže: Pogledaj post
Onda ti je username drugi
ma nije. pise i username u mailu. ne kuzim. ispalit cu
WHUFC is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.04.2009., 17:45   #163
moje pitanje?
zviko is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.04.2009., 18:03   #164
Quote:
zviko kaže: Pogledaj post
jel te traži da upišeš onaj captcha ili kak se vež zove?
da trazi, i upisem captcha. i pogodim sva slova. jer kad fulam onda mi kaze da sam fulo slovo. al uglavnom mi veli da nije dobar username ili password. pokusavam otic na IRC pitat u cem je problem, ali ne mogu nac di je to.
WHUFC is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.04.2009., 18:06   #165
evo meni dobro, ali se ni ja nisam mogao malo ranije danas.
To begin chatting in #torrentleech using our web chat type your nick name below and click Login. The script may take a few minutes to load. You may have to click Yes to allow it to be loaded by your web browser. We promise the web chat client does not load any viruses, spyware, or anything else nasty.

If you'd rather connect with your own IRC client, head to #torrentleech at irc.torrentleech.org:7011 or :+7021(ssl).

Type "/join #torrentleech" to join the TL channel. You need to register your site name to access the help bot in the channel. Upon entering the network type "/msg NickServ REGISTER YourPassword YourEmailAddress", followed by enter, to register your name with the channel. Type "!help" to access the automated TL help service. Upon returning to the channel, again, type "/msg NickServ IDENTIFY YourPassword" to identify yourself to the channel.

......Please read the following IMPORTANT information:

* Once the #torrentleech Web Chat is fully loaded it will automatically connect you to the #torrentleech chatroom.
* If you choose a nickname that someone else is using you will be assigned a random nickname. To choose another nick type/nick desirednickhere and hit enter.
* Download Java To use the Web Chat, you must have Java installed. If you don't have it, it is available for free from Sun.

evo, to ti je tam kad hoćeš u čet uć, pa ak znaš preko mirca...
zviko is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.04.2009., 18:21   #166
Imam jedno pitanje. Naime, imam sve torrent stranice koje me zanimaju osim hdbits.org na kojem su trenutno disabled pozivnice

Registriran sam na bit-hdtv ,pa me zanima kolika je razlika u odnosu na njega. Da li je puno veći broj torrenta?

Jer ima nekih naznaka da će biti uskoro pozivnice aktivirane?
kolani is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.04.2009., 19:03   #167
Quote:
zviko kaže: Pogledaj post
evo meni dobro, ali se ni ja nisam mogao malo ranije danas.
To begin chatting in #torrentleech using our web chat type your nick name below and click Login. The script may take a few minutes to load. You may have to click Yes to allow it to be loaded by your web browser. We promise the web chat client does not load any viruses, spyware, or anything else nasty.

...
evo ga, uspio sam preko ovoga. neki lik mi rekao da sad mogu, probao sam i to je bilo to.
WHUFC is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.04.2009., 19:55   #168
e jel ste svi dobili mail od Awsome-hd-a ili još ima takvih koji nisu? ja nisam pa pitam...
zviko is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.04.2009., 20:34   #169
Sumnjam da ces ga dobit,ja nisam pa sam se ponovno registrirao sa drugim mailom i onda confirmation mail iz nekog razloga nije bio ni potreban,pogledaj FAQ ,mislim da nekog mozes pitat sto se toga tice.
user23 is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.04.2009., 13:22   #170
waffles kaze:

We believe our database may have been potentially compromised. Although the passwords are strongly encrypted, to be on the safe side, we still suggest all users change their passwords.

Edit: Just a heads up, we plugged the hole that allowed this to happen.

Edit 2: It is advisable to change your passkeys - you can now do this yourselves (for a limited time) in your profile.
rog is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.04.2009., 20:18   #171
Na TD će ovog vikenda biti uskršnji ratio building vikend. Traje od 00:01 10.4. do 23:59 13.4. Za sve detalje: klik.
Old 09.04.2009., 19:57   #172
ScT

http://i43.tinypic.com/10rirmx.jpg

hmm, otkuda poceti. tracker koji je želja svakog pravog torrentasa, boginja svakog kolekcionara, vrhunac trejdera. tracker na koji je najteze uc uz F*N, po meni najbolji uz TL jer ima sve i svašta na njemu. tracker pun freeleecha sa kojima se odlicno da nabufferat account. ostalo je nemoguce za nase brzine vratit do ratia 1,00 jer cca 25% site-a cine Svedani sa bjesnim konekcijama a ostatak velika vecina koristi se sedboxovima

Tracker ima jos malo slobodnog mjesta, al to vas ne treba ustrucavati jer kad sam ja tamo doso slicna je brojka bila i tada, a proslo je vec 20 tjedana. mali info:

http://i43.tinypic.com/15ga7o6.jpg

sadrzaj trackera i trenutna ponuda:

http://i44.tinypic.com/34dlhjt.jpg

Deset najboljih torrenata

http://i43.tinypic.com/10ddu6c.jpg

Razlog sto se na ovaj tracker tesko upada je taj sto se pozivnice kupuju, a ne dodjeljuju od strane staffa.

sa pozivnicama i kupovanjem upload-a se ovako "barata"

http://i41.tinypic.com/206lf9f.jpg

pozivnice ponekad staff dodjeljuje korisnicima koji su pobjedili u koje kakvim natjecanjima unutar ScT site-a. tako znam tipa koji je na pokeru dobio par TB uploada i uz to nekoliko pozivnica

klase usera su ovakve:
http://i42.tinypic.com/2nkun3q.jpg

Savjetnik:
Ako mislite da ste dobar torrent osoba ovo je svakako tracker za vas. osobito ako volite gledati serije i filmove jer tu se nalazi mnostvo TV i movies pack-a koji su freeleech a nije ih problem vratiti do ratia 1. isplati se potruditi u nabavi. a ostali, fakeri molim vas da ih ne nabavljate jer imaju stroga pravila i koristenje fake programa je jedan od 3 grijeha, a uz vas ban dobije i vas pozivatelj.

Zakljucak
Pretime 5/5
Sadržaj 5/5
Brzina DL(za nase konekcije) 5/5
Petar Krešimir is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.04.2009., 11:50   #173
Zna netko što je s HD-bits.ro?
Zallman is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.04.2009., 18:08   #174
Sad sam se pokušao registrirati na IPT i javlja mi ovo:
This account has been disabled.
Zašto disejblan? Seedao sam po tjedan dana sve skinuto i ratio mi je bio ok.
nsoul is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.04.2009., 18:25   #175
sigurno si radio nešto što nije po pravilima, nisu te zbanali bezveze. ako ti treba pozivnica samo mi pošalji prek pm-a mail
zviko is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.04.2009., 18:45   #176
ma nisam ništa radio.Jel oni primaju seedboxove? jer sam seedao prek njega neke stvari. Ah da sam bar znao podjelio bi pozivnice prije,
samo šteta uploada. BUdem javio za pozivnicu čim dobim mail od njih,pisao sam im danas.
nsoul is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.04.2009., 19:38   #177
ja sam sa boxom nabio 100 GB buffera i ništa nije bilo...
zviko is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.04.2009., 21:57   #178
Onda neznam,možda su im prevelike brzine uploada bile,ma neznam,nek im bude,ima još trackera.
nsoul is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.04.2009., 22:28   #179
Imam pitanje u vezi Awesome HD...Ja sam user tamo ali kad zelim otvoriti stranicu mi dolazi erro da nemogu...???...zasto...onaj bijeli ekran i nest pise tam...pomoc!!!
fussbaler is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.04.2009., 23:55   #180
pa šta ti javlja? malo detaljnije...
zviko is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 23:11.