Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Turske serije

Turske serije Bivši podforum Neprikazano-sapunice

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 04.12.2024., 09:49   #1801
Sažetak za 12 ep

Quote:
Cihan i Nuh su povukli oružje jedan na drugog. Iako Sevilay želi ostati s Nuhom, ona se boji da će naoružani ljudi koji ih okružuju učiniti nešto Nuhu po Cihanovom naređenju. Nuh ne odustaje bez obzira na sve. Stvari su napete između Sevilay i Cihana, koji su se do ovog trenutka imali razumijevanja. Dok je Cihan pokušavao da potisne svoja osećanja prema Melek, počeo je da peče one oko sebe svojim besom. Melek je na rubu teške odluke. Iako je tužna zbog razočaranja u Cihana, razmišlja o abortusu bebe u utrobi. Sumru je odlučna da ispravi greške koje je napravila. Dok stoji na vlastitim nogama, pokušava i da otplati svoj dug majčinstva blizancima. Ali čak i ako istina izađe na vidjelo, sve čekaju veći testovi.
Izvor:https://x.com/MuzikveTV/status/1864218266308051068

Izdvojene fotke

Otvaraju se karte

Gad

Ova fotka kruži po DM ..ne znam da li je istina ili samo nečija želja

Sadi'nin Saniye
Saniye is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.12.2024., 10:11   #1802
Ova slika zadnja kruži Instagramom još od 5 epizode mislim iako ako ću realno oni i nemaju neki štof da bi trajali do kraja sezone.

Iako ne znam kako Show TV stoji s mogućim novim serijama pa možda zbog toga i potraju do kraja sezone.
lanex is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.12.2024., 11:57   #1803
Znači upucao je Nuha definitivno

Ovo će biti priča kako se njih 3 svete Cihanu sad svi imaju makar 1 razlog da ga koknu
Old 04.12.2024., 15:49   #1804
Meni Nuh na fotkama ne izgleda kao da je upucan nego samo gadno isprebijan.

Da je ovaj upucao Nuha mislim da tek onda Sevilay ne bi krenula sa Cihanom..ovako je krenula da spriječi da se upucaju ili da oni Nuha upucaju.

Sadi'nin Saniye
Saniye is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.12.2024., 15:52   #1805
I meni izgleda da je Nuh pretučen.
lanex is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.12.2024., 16:51   #1806
Kako su divno počeli i kako usraše lik kasnije

https://x.com/dizisworld/status/1864253369180733662

Sadi'nin Saniye
Saniye is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.12.2024., 16:52   #1807
Nuha tuku svaku epizodu de nek malo prebace na Žuću...možda bi mi modar bio draži

Odgledala sam sa prevodom....Žuću najviše drma ego i šta će čaršija reći za njega...kaže Sametu, sad ce mi se svi smejati i pričati kakav sam idiot...

Nuh na jednu Sevinu suzu zaboravi i na osvetu, majku, sestru, gde je posao, odakle je došao ..samo je Sevi bitna...
Tamo Žuti priča Melek, džabe plačeš neće njega suze prevariti koja je to budaletina

Svidelo mi se što je Sevi rekla Cihanu, oženio si se zbog para, i nije ti izgledalo odvratno, nego baš logično i nije te grizla savest...nešto u tom smislu...
A Žuća kaže ocu, uvukao si me u svoju laž, a to što je on uvukao Sevilay, Melek i Nuha nikom ništa, još nastavlja da im zagorčava život...
Bluewave is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.12.2024., 21:08   #1808
Quote:
Saniye kaže: Pogledaj post
Kako su divno počeli i kako usraše lik kasnije

https://x.com/dizisworld/status/1864253369180733662
Tačno tako. Stvarno je lepo počelo, priča je bila smislena. I šta im bi?! Kome je ovo palo na pamet da sve upropasti? Kao da im neprijatelj radi iza leđa. Neko bi da pozitivan i fini momak postane psiho i gad. Sećam se priče u početku kako je Sumru brinula o njemu, zamenila mu majku, hvalila ga. Cihan je bio dobro dete. Gde je sad to dobro dete nestalo?
Ovi što pišu ne znaju ništa. Preterano je. Razumem da je Samet prevarant, da se Esra uživela u ulogu nemajke i podlaca, ali svi ostali su bili donekle normalni. Mlađa deca malo pusta i razmažena, baba ko i sve takve, popustljiva prema njima, ali voli ih, blizanci dobri i traže malo ljubavi i pravde.

Zašto ovaj Tahsin ne reaguje? Čekam njega da malo ovo razbistri
molly swart is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.12.2024., 21:26   #1809
Cihan je u prvoj epizodi pristao da oženi Sevlay zbog para i oca ...
I tada je izgledao da mu ideja da ima curu i ženu i da pri tom tu ženu opljačka, uopšte nije gadljiva

Već u prvoj-drugoj je demonstrirao silu nad nekim zavezanim na stolici radnikom...kod sledećeg zavezanog je i primenio silu...

Pa njegova reakcija na Melek/Nuh zagrljaj...

Ne pišemo mi o njemu loše u zadnje tri epizode, pišemo već dugo, znači da je dugo ovakav

Nuh ima novi nadimak za njega, parazit
Bluewave is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.12.2024., 21:43   #1810
Bluewave , nisam pod "ovi što pišu ne znaju ništa " mislila na nas, na forum, nego na scenariste . Oni su mogli lepšu priču da ispričaju, da ne prave od mladića idiota i totalnog negativca. Eto, na to mislim da je preterano. Izvinjavam se ako nisam bila jasna. Apsolutno smo ovde još i blagi kad vidimo šta sve radi. Ja takođe o njemu sve najgore mislim i pišem. Trenutno.
Sad je tako otišlo sve u propast, da ne znam kako će se izvući i vratiti u normalu.
I da dodam, meni je takođe dosta batinanja Nuha.... daj, poštedite tog coveka. Ionako mu je crna sudbina.
molly swart is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.12.2024., 22:07   #1811
@molly nisam ni mislila da se nas ovde proziva, samo kažem da je on sumnjivih postupaka imao od prve epizode, i davalo je to indiciju da će ići na gore...i ja sam iznenađena količinom gneva prema Nuhu, ponižavanja Melek....bezmudim ga nazivamo jako dugo, a opet sam očekivala jaču reakciju na saznanje da ga otac laze...

Ali ipak, arogancija, odsustvo časti, iživljavanje nad nemoćnim....postoje od prve epizode...

On je istrajan u tome da Nuh pokušava da iskoristi Sevilay...priča on koji jeste iskoristio Sevilay...Samet priča o tome kako je zahtev za utvrđivanje očinstva stigao kod Celala, i da su njegova dva sina već digla uzbunu, znači Sevine pare su još uvek u igri u njihovim glavama, još pokušavaju da ih se docepaju

Mislim da Cihanov lik nije žrtva scenarija....ali mislim da jeste lik Sumru npr...pišu joj takve dijaloge, kao da ih sama glumica smišlja, vrti u krug iste rečenice...
Bluewave is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.12.2024., 22:21   #1812
Burak Sergen je odličan u tim ulogama polu ljigavaca , recimo Halka i brak Cihangirovih roditelja ,kako se početna neka distanca i problemi pretvorilo u vrlo simpatičan odnos , takođe u Sadakatsiz slično ,od odnosa njega i Sumru sam više očekivala . Scenarista je odabrao/La klasičan sapunica pristup nažalost
Old 04.12.2024., 22:33   #1813
Meni je Samet ok, ima i dobrih odavala...

Ali lik Sumru koji bi trebalo da bude neka centralna figura priče, ništa, ravna linije...skoro sve scene su joj sa majkom, najdosadniji delovi epizode, a ni scene sa drugima joj nisu bolje...nema poštenu repliku

Još nesto sam htela, dok mi je na pameti
CihMel scena na cesti...prvi put sam osetila da je Cihan stvarno zaljubljen, i da pati...sve do sad sam na njegovu ljubav bila ravnodušna, nije to uspevao da prenese, bar na mene...ali se i ponaša kao dete kome su razbili igračku, i ako je njemu razbijena, biće razbijena svima
Bluewave is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.12.2024., 22:36   #1814
Meni je najviše žao što lik Sumru nisu bolje pisali jer je Ece odlična glumica ali ovdje je ko mrtvo puhalo.

Ne postoji idealan lik ali ovo kako srozavaju Cihana iz epizode u epizodu još nisam vidjela.
lanex is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.12.2024., 23:03   #1815
I ja sam u stalnom iščekivanju nekog preokreta kod Sumru. Ona ima daleko veći potencijal nego do sada pokazan, i smeta to sto je mama uvek pored nje. Sad sam se ponadala da će u tom novom samostalnom poslu dobiti šansu da se pokaže. Ali, nazalost, vidimo u najavi da je Samet već u radnji Ajd', prati je i Tahsin... hoće li vec jednom uskočiti
Cihan voli Melek, ali ima neku kočnicu, vuče nešto loše iz detinjstva, neke traume... zbog toga je trenutno zao. Očekujem da ga vrate na pravi put, samo ako može što pre.
Babu će izgleda ono dvoje razmažene dece da vrate u vilu. Tako sam razumela nagoveštaj. I oni bi da nekako zaustave uspaljenu Hikmet. E onda pocinje zabava.
molly swart is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.12.2024., 23:08   #1816
Mene zanima, hoćemo li mi ovo da gledamo sutra?

Stoji mi onaj spojler nad glavom, ali meni izgleda, ne baš nemoguće, ali nije mi ni malo logično...

Oni moji kad god se Sevilay otisne u beli svet, odu korak dalje...sad su stigli do kokoreca, pa se nadam da će sledeći put bar da stignu do neke usamljene kuće u nedodjiji...a znamo šta se radi u usamljenim kucicama

Kroz seriju se provlači odnos roditelja i dece....roditelji manipulišu pričom kako oni znaju bolje šta je za decu dobro, deca ih slušaju i bivaju nesrećni...ipak mi se čini da su ovde na strani dece, da se ide na to da deca treba da se otkace uticaj roditelja...što meni i nije loše, jer se u većini serija gradi Baba i Anne kult...ovde je ipak naglasak na tome da roditelji uništavaju deci život, a deca treba se bore za ono što žele, da se tog uticaja oslobode
Bluewave is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.12.2024., 23:14   #1817
Quote:
Bluewave kaže: Pogledaj post
Mene zanima, hoćemo li mi ovo da gledamo sutra?

Stoji mi onaj spojler nad glavom, ali meni izgleda, ne baš nemoguće, ali nije mi ni malo logično...

Oni moji kad god se Sevilay otisne u beli svet, odu korak dalje...sad su stigli do kokoreca, pa se nadam da će sledeći put bar da stignu do neke usamljene kuće u nedodjiji...a znamo šta se radi u usamljenim kucicama
Ja nisam baš razumela zasto ne mozemo gledati sutra, ne znam ni kakav je spojler u pitanju... ali sad je kasno za objasnjenja.
Sigurno sam nesto ranije propustila.
Nisam nestrpljiva, sačekaću i sutra videti o čemu se radi
molly swart is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.12.2024., 11:13   #1818
Sad sam primetila šta je to mene sinoć zbunilo!!! U postu br. 1801 ima poslednja slika sa krupno crvenom porukom FINAL... Pa to je lažna vest, kako je i saniye već napisala. Ne bih se brinula oko toga. Ova serija će potrajati, ako ni zbog čeg drugog, onda zbog lepe Kapadokije. Reklama je bitna!
molly swart is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.12.2024., 14:04   #1819
Jeste li spremni za novu turu uvreda na račun Žuće?

Ja, da

Iskreno, uopšte mi se ne gleda...ovo maltretiranje Sevilay i Nuha mi ide na živce...ali pojavile se neke dobre vesti, pa da vidimo
Bluewave is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.12.2024., 14:12   #1820
Quote:
Bluewave kaže: Pogledaj post
Jeste li spremni za novu turu uvreda na račun Žuće?

Ja, da

Iskreno, uopšte mi se ne gleda...ovo maltretiranje Sevilay i Nuha mi ide na živce...ali pojavile se neke dobre vesti, pa da vidimo
Sad si me zainteresirala, a za uvrede onima koji to zaslužuju sam uvijek.
lanex is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:13.