|
|
17.04.2013., 21:26
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2012.
|
PRVI SUSRETI ČETVRTZAVRŠNICE EUROLIGE
* Szeged - Crvena zvezda 5:7
* Vouliagmeni - Barceloneta 3:8
* Partizan Beograd - Spartak Volgograd 11:6
* Galatasaray Istanbul - Jug 5:12
Uzvrati su 1. svibnja. Još samo tri utakmice (96 min igre) dijele Jug od četvrtog europskog naslova u povijesti kluba!!!
|
|
|
18.04.2013., 00:05
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Feb 2009.
|
Opet copraš. 
|
|
|
18.04.2013., 09:10
|
|
cugerpljuger
Registracija: Nov 2008.
|
Koliko minuta igre im fali do sedmog naslova (Mladost, Partizan ProRecco)?
|
|
|
18.04.2013., 18:50
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2009.
|
Partizan i Zvezda u BG finalu Eurolige, Jugu bronca...
|
|
|
18.04.2013., 21:06
|
|
Registrirani korisnik
|
još najbolje da ne osvoje tu nikad slabiju euroligu 
|
|
|
23.04.2013., 12:58
|
|
Registrirani korisnik
|
http://www.24sata.hr/vaterpolo/srusi...1?from=preview
Mladost se bori za goli život. Idućih nekoliko mjeseci je ključ. Ili će napokon ustati na noge ili će se klub sasvim ugasiti. No očito je da za taj klub više nikog nije briga
U godini u kojoj smo postali olimpijski pobjednici ostali smo bez svih sponzora! Svih! Pa nemamo ljudima za plaće. Kritično je. Hrvatski vaterpolo je pred potpunim kolapsom, tvrdi Perica Bukić. Od toga kolapsa najtrofejniji svjetski klub dijeli još nekoliko mjeseci. Mladosti je blokiran račun i najkasnije do rujna mora riješiti ovu agoniju ili - zbogom. - Nadam se da ćemo uspjeti pronaći sponzore, mada i vi znate kako to danas ide. Istina, može postati i gore od ovog - rekao je Vjeko Kobeščak, trener najtrofejnijeg svjetskoga kluba, koji je u od Juga prekjučer izgubio 12-2. No očito je da za taj klub više nikog nije briga. Grad Zagreb ima pregršt sedmerostrukih europskih prvaka na koje baca novac kako bi, recimo, stigli do epskog uspjeha i ostanka u jednoj goropadnoj ligi kao što je HNL. A da bude još gore, Mladost je samo jedan u nizu slučajeva posrnulog hrvatskog vaterpola. Splitski je već dugo na konopcima, a i savez je pred bankrotom. - Istina je, ne sredi li se Mladost uskoro, bojim se da bi se mogla ugasiti - rekao je drugi čovjek HVS-a i potom počeo o savezu: - Zovu nas Talijani da dođemo, da će oni platiti smještaj, a mi ćemo ih morati odbiti jer nemamo za autobus do Italije - ispričao je i potom tužno konstatirao: - Vrijeme je da netko kaže trebamo li vaterpolo ili ne. Situacija je toliko teška da bi vaterpolo mogao nestati!
Je li stvarno ovako crno?
|
|
|
23.04.2013., 23:48
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2011.
|
Jadni oni neće im grad da još više love da još više bacu u vitar 
Sami su si krivi neka se sami vadu iz govana..kad će više stupiti na snagu zakon da se klubovi sami financiraju i ćao
Tako more klub iz Rkanovca donjeg reći da oni nemaju šoldi za opstati i da in grad triba pomoći da saniraju dug 
|
|
|
24.04.2013., 08:07
|
|
4 TD's in a single game
Registracija: May 2008.
|
Djelomično se slažem, ali normalno je da se bune kad recimo Dinamo, koji je osvojio krasni kurac u europskim natjecanjima zadnjih pedeset godina, svake jebene godine dobije 30 i kusur milijuna kuna (ako ne i više) od grada, što bi ovima bilo dosta za deset godina normalnog funkcioniranja 
|
24.04.2013., 12:41
|
|
Registrirani ovisnik
Registracija: Sep 2010.
|
baš to, kolko milijuna ide Dinamu, Ciboni i sličnima, koji su napravili qurac od rezultata... neš ti prvaci HNL-a, jebote lige 
a da ne govorim o "slavnim" rekordima u Europskim natjecanjima, u koja neki ne bi ni ušli da se nije mijenjao sustav natjecanja u pretkolima...
Mladost je unatoč financijskim problemima, već godinama, igrala završne faze natjecanja u Europi, kao i u Jadranskoj ligi i sl... neusporedivo bolji rezultati... nevjerojatno da nikog nije briga za jedan od najtrofejnijih klubova Europe u sportu općenito, ne samo u vaterpolu... tamo se ionako ne vrti velika lova (u usporedbi s nogometom, košarkom pa čak i rukometom), al eto, upravo zbog toga Bandić i ekipa ne bi mogli okretat lovu, profitabilnije je u nogometu i košarci
bambi, slažem se s tobom što se tiče financiranja klubova, iako nisam protiv toga da se neki klub nagradi od strane grada za dobre rezultate, naravno puno manjim ciframa nego što ova mafija radi...
|
|
|
24.04.2013., 18:56
|
|
Neregistrirani korisnik
Registracija: Mar 2009.
|
a ionako će uskoro bit zabranjeno financirat klubove novcem poreznih obveznika
|
|
|
24.04.2013., 21:15
|
|
Registrirani korisnik
|
http://www.fina.org/H2O/index.php?op...31&Itemid=1437
FINA-ina ljestvica vaterpolskih reprezentacija inaugurirana je 2013. po uzoru na FIFA-inu ljestvicu u nogometu. Na ljestvici se našlo ukupno 49 muških i 26 ženskih reprezentacija.
U obzir je uzeto razdoblje od 2009. do kraja 2012. godine, a bodovi se dijele po utvrđenom izračunu. Konkretno, zlato na OI donosi 100 bodova, srebro 86, bronca 76. Naslov prvaka svijeta teži 90 bodova, srebro 78, bronca 70. Naslov pobjednika Svjetskog kupa i Svjetske lige donosi 40 bodova, srebro 30, bronca 25. Kontinentalno zlato donosi 30 bodova, srebro 26, a bronca 22. Boduju se i mjesta osvojena na kvalifikacijama za olimpijski turnir, kao i Razvojni trofej FINA-e u vaterpolu.
PRVIH 10 (MUŠKARCI)
* Srbija 441
* Hrvatska 430
* Italija 329
* Španjolska 317
* SAD 280
* Mađarska 216
* Rumunjska 198
* Australija 196
* Njemačka 166
* Kazahstan 158
PRVIH 10 (ŽENE)
* SAD 440
* Rusija 322
* Kina 301
* Australija 294
* Grčka 282
* Italija 244
* Kanada 230
* Španjolska 230
* Mađarska 224
* Nizozemska 150
* Kazahstan 90
Hrvatska (10 bodova) dijeli posljednje 23. mjesto s Argentinom i Venezuelom.
|
|
|
28.04.2013., 18:32
|
|
Registrirani korisnik
|
Moze mi neko malo pomoč oko vaterpolola nek se javi u poruke
Naime počeo sam prije godinu dana trenirat vaterpolo  ide mi sve bolje i bolje a uskoro ču počet igrat utakmice pa ako neko može da se u poruke javi i malo mi objasni pozcije šta kako koja radi ...
Bio bi mu zahvalan 
|
|
|
28.04.2013., 19:31
|
|
OP81
Registracija: Oct 2007.
|
Quote:
Piterson23 kaže:
Moze mi neko malo pomoč oko vaterpolola nek se javi u poruke
Naime počeo sam prije godinu dana trenirat vaterpolo  ide mi sve bolje i bolje a uskoro ču počet igrat utakmice pa ako neko može da se u poruke javi i malo mi objasni pozcije šta kako koja radi ...
Bio bi mu zahvalan 
|
a nemate trenera?
zadnja aktivnost u: 04.01.2023. 09:50
|
|
|
28.04.2013., 19:38
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
maminho kaže:
a nemate trenera?
|
Imamo trenera no ja sam ti među ovim novima kaj treniraju 1god on se najviše bavi s ovim starijim iskusnijim koji treniraju po 5,6 godina
A njemu se više neda pojašanjavat nama mlađima koji treniramo godinu,dve več se samo bavi starijima 
|
|
|
30.04.2013., 18:23
|
|
Registrirani korisnik
|
Crvena zvezda ipak na završnom turniru. U Beogradu izgubila od Szegeda 11:10 (3:1,2:5,2:2,4:2). 34 sekunde prije kraja Szeged je poveo. Ipak nije uspio stići dva pogotka razlike iz prve utakmice (7:5). Zvezdaši su se umorili igrajući prije tri dana prvu utakmicu završnice srbijanskog prvenstva i pobijedivši Radnički 10:9 u produžecima. Stoga sam se potajno nadao da će Szeged taj umor iskoristiti, proći na završni turnir i dodatno olakšati ionako lagan put Jugu do naslova europskog prvaka. Malo je nedostajalo, šteta. Sad je sve izvjesno. Sutra se imaju igrati preostali uzvratni susreti četvrtzavršnice ali je već u prvim susretima praktično riješeno pitanje tko ide na završni turnir.
ZAVRŠNI TURNIR (BEOGRAD)
31. svibnja
* Crvena zvezda - Barceloneta
* Partizan Beograd - Jug
1. lipnja
* završnica
|
|
|
30.04.2013., 18:31
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Feb 2009.
|
Šta je to bilo u BG? Bura popizdio i jebavo sve po spisku. Popio suzpenziju. 
I Udovičić popio 2 tekme.
|
|
|
30.04.2013., 21:20
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
cave troll kaže:
Šta je to bilo u BG? Bura popizdio i jebavo sve po spisku. Popio suzpenziju. 
I Udovičić popio 2 tekme.
|
Šibali su se malo u bazenu sa Avramovićem iz Zvezde koji je isto popio jedan meč suspenzije.
Kragujevčani su generalno užasno nervozno ušli u utakmicu, skakali su od početka na svaku odluku sudija, a sve je posledica toga što su ih mediji već proglasili za prvaka i pre početka lige, a izgleda da su i sami to mislili.
Sad kada već 3. meč ne mogu da dobiju Zvezdu, počeli su u svemu da traže uzroke, osim u sebi. Traže strane sudije, a u utakmici u Kragujevcu koja je odlučivala o prvoplasiranom pred play off sudije su u prvoj četvrtini isključili dva igrača Zvezde (Prlainović najbolji igrač CZ) sa pravom zamene i opet su jedva stigli do 8-8.
Svako ko ozbiljnije prati vaterpolo vidi da je najveći problem u treneru Udovičiću (koji je i reprezentaciju mnogo koštao) koji uopšte nije uspeo da pomiri silne zvezde i zvezdice i sve vreme funkcionišu kao raštimovani orkestar, dok sa druge strane Savić drži gvozdenu disciplinu i izvlači 110% iz svojih igrača.
Videćemo kako će serija dalje ići, ali u svakom slučaju tenzije su ogromne.
|
|
|
30.04.2013., 22:18
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2011.
|
Quote:
falusnator kaže:
Šibali su se malo u bazenu sa Avramovićem iz Zvezde koji je isto popio jedan meč suspenzije.
Kragujevčani su generalno užasno nervozno ušli u utakmicu, skakali su od početka na svaku odluku sudija, a sve je posledica toga što su ih mediji već proglasili za prvaka i pre početka lige, a izgleda da su i sami to mislili.
Sad kada već 3. meč ne mogu da dobiju Zvezdu, počeli su u svemu da traže uzroke, osim u sebi. Traže strane sudije, a u utakmici u Kragujevcu koja je odlučivala o prvoplasiranom pred play off sudije su u prvoj četvrtini isključili dva igrača Zvezde (Prlainović najbolji igrač CZ) sa pravom zamene i opet su jedva stigli do 8-8.
Svako ko ozbiljnije prati vaterpolo vidi da je najveći problem u treneru Udovičiću (koji je i reprezentaciju mnogo koštao) koji uopšte nije uspeo da pomiri silne zvezde i zvezdice i sve vreme funkcionišu kao raštimovani orkestar, dok sa druge strane Savić drži gvozdenu disciplinu i izvlači 110% iz svojih igrača.
Videćemo kako će serija dalje ići, ali u svakom slučaju tenzije su ogromne.
|
Jel prate Red Devils Radnički? Vaterpolo dakako.
|
|
|
30.04.2013., 23:32
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
tripice kaže:
Jel prate Red Devils Radnički? Vaterpolo dakako.
|
Prate koliko ja znam, mada im je definitivno iza fudbala i košarke.
|
|
|
01.05.2013., 20:54
|
|
Registrirani korisnik
|
Bio u Gružu na utakmici. 15 razlike! 18:3. Galatasaray je ukupno u dvije utakmice dao Jugu 8 pogodaka, koliko i Schuurman BZC. Bezveze, uvjeren sam da bi neki klubovi iz Divlje lige pobijedili neke klubove iz ovogodišnje Eurolige. Gledatelji uglavnom babe, đedovi i stranci. Imam dojam da Jug i općenito vaterpolo nikoga ne zanimaju. Naši portali... Na Večernjem na vaterpolske vijesti uvijek nijedan komentar. Na 24sata 1-3 komentara po vijesti. Jedino je Srbima vaterpolo bitan. Na B92 na svaku vaterpolsku vijest bar petnaestak komentara, nekad deseci i stotine. I s Partizanom i s Crvenom zvezdom ne bi trebalo biti poteškoća na završnom turniru. Partizan odigrao sa Spartakom 5:5, Zvezda doma izgubila od Szegeda. Barceloneta pobijedila Vouliagmeni 16:10, ali mislim da su ipak slabiji od Zvezde.
Još dvije utakmice (64 minute igre) do Jugovog četvrtog naslova europskog prvaka! Jug će osvojiti naslov sa svim pobjedama!
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 17:49.
|
|
|
|