|
|
24.04.2025., 12:18
|
|
retaj²
Registracija: Jan 2010.
|
mislin da ti je jedino ogranicenje ako ides na optiku priko tuđe infrastrukture da nemos dobit neke akcije ono tipa 6miseci za kunu i ogranicena ti je brzina na 1Gbit
|
|
|
24.04.2025., 12:19
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2010.
|
Quote:
stwhiskey kaže:
A za njim Goran i Zoran sa cisternom
|
  ahahaha
|
24.04.2025., 14:30
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2009.
|
Quote:
denzil kaže:
Prezirem tcom
AL razumim da je ljudima pogotovo zbog maxtv zajebano.
|
Ja pogodio dobar deal. 30e mjesecno 
|
|
|
24.04.2025., 15:00
|
|
u cetvrtak letimo
Registracija: Dec 2022.
|
Ma vjera mi jednostavno brani 
|
|
|
24.04.2025., 15:24
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2014.
|
Quote:
denzil kaže:
Ma vjera mi jednostavno brani 
|
T com je ono iskonsko zlo.
Vip mi se gadi. Tele je užas.
Ali tcom su mrtvi prevaranti i lopovi. Kad bi moga birat neku firmu koju bi prvu ugasia,oni bi definitivno bili na prvom mistu.
|
|
|
24.04.2025., 18:44
|
|
Plemeniti tapir
Registracija: Apr 2010.
|
znači suština je izbor većeg ili manjeg zla
|
|
|
24.04.2025., 23:02
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2016.
|
|
25.04.2025., 20:46
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Oct 2024.
|
|
|
|
25.04.2025., 21:53
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2022.
|
Radimo za jedne Engleze koji pak rade za HP, instalacije i logistiku printera. I sad meni su ka i inače uvalili komunikaciju i organizaciju, direktno san s Englezima na liniji, non stop me zivkaju na Teams.
Uglavnom, danas prije Have a Nice Weekend pozdrava pitan ja Jasona, direktora te engleske firme, bija je i odi kad se potpisiva ugovor i nismo si bili još "dobri" znaci ćelavi drobas, odma mi je odava dojam pub i nogomet, ka prati li se šta nogomet sad za vikend. Govori on meni kako ne, jesi li čua za Welcome to Wrexham i sad pitan ja al.navijas za njih, govori ne, iden sutra tamo sa Charltonom na gostovanje.
Pitan ja njega ka iz topa jesi li čuja za Rodneya Charltona Trottera. Ugusija se zamalo od smija, govori mi sutra ću u vlaku svima ovo ispricat
I sad udrili mi priču, ja njemu Curbishley i Scott Parker prije 25 godina, ne može on virovat da neko to.zna. Došlo do toga da mu sin skuplja dresove, svugdi di putuju kupuju, posli mi šalje mejl i sliku hrvatski dres Srna
|
|
|
25.04.2025., 22:02
|
|
peca palamude
Registracija: Nov 2007.
|
Quote:
MiniJakobsen kaže:
Radimo za jedne Engleze koji pak rade za HP, instalacije i logistiku printera. I sad meni su ka i inače uvalili komunikaciju i organizaciju, direktno san s Englezima na liniji, non stop me zivkaju na Teams.
Uglavnom, danas prije Have a Nice Weekend pozdrava pitan ja Jasona, direktora te engleske firme, bija je i odi kad se potpisiva ugovor i nismo si bili još "dobri" znaci ćelavi drobas, odma mi je odava dojam pub i nogomet, ka prati li se šta nogomet sad za vikend. Govori on meni kako ne, jesi li čua za Welcome to Wrexham i sad pitan ja al.navijas za njih, govori ne, iden sutra tamo sa Charltonom na gostovanje.
Pitan ja njega ka iz topa jesi li čuja za Rodneya Charltona Trottera. Ugusija se zamalo od smija, govori mi sutra ću u vlaku svima ovo ispricat
I sad udrili mi priču, ja njemu Curbishley i Scott Parker prije 25 godina, ne može on virovat da neko to.zna. Došlo do toga da mu sin skuplja dresove, svugdi di putuju kupuju, posli mi šalje mejl i sliku hrvatski dres Srna
|
Onda si ga blokira
|
|
|
25.04.2025., 22:05
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2013.
|
Vamo kod mene ove koje zanima balun svi prate Hajduk sad. Bolje bi bilo da nisu, zajeba sam se 
|
|
|
25.04.2025., 23:07
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2011.
|
Zajeba si ih. 
|
|
|
25.04.2025., 23:38
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Oct 2024.
|
moramo djelovati skladno, kompaktno i homogeno. jedino tako se možemo suprostaviti silama zla.
- charles frickel
|
|
|
26.04.2025., 20:34
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2014.
|
Quote:
otrovnik ljuti kaže:
Je. Ja sam u toj situaciji. Odnosno spermam se u nekom skorom periodu na put u Njemačku po auto za staroga. Stric mi je umro prije nekih 2 mjeseca. Iza njega je ostao Audi 4 od svojih 15 godina kojeg jasno da nitko od djece i unučadi nema volje voziti. Sprdali su i strica da jedino još turci to voze  ali šalu na stranu, kad se sve to nažalost izdogađalo moj je stari bratiću rekao tako i tako. Ako nitko neće, on bi drage volje uzeo auto od svoga brata, njemu će u mirovini ovdje poslužiti svrsi, jer je auto super uredan, stric je to držao pod staklenim zvonom. I ovi su se isto složili da je najbolje da moj stari to uzme. Neće mu čak ni ništa uzeti za to, samo eto neka se pobrine za transport do tu. I naravno, stari je već u godinama pa sam ja taj koji će morati odraditi taj dio posla. Nezgodno je što se radi o okolici Dortmunda. Kad sam išao na svadbu tom istom bratiću 2009., vozio sam nekih 12, 13 sati ako se dobro sjećam. Sad me ne jebe koliko će mi trebati, nego trebam negdje uhvatiti par dana lufta da odradim transfer tamo i vratim se tu. Radi se o ipak 1200 kilometara. Ali financijski mi je daleko povoljnije od plaćanja nekome drugome. Pogotovo što se radi o starijem autu. Ali moram to učiniti za staroga. I budem u sljedećih mjesec, dva.
|
Evo samo da predam report da je misija danas upravo izvršena. Kao što sam i rekao mjesec ili dva mi je trebalo
Kritika prvo ovim vickaškim "švabama". @kiselom, bomberu, preatu...
Otrovnik stari sam baulja i krstari velikom Njemačkom. Nitko ni da upita kako si, šta mai. Može jedan friški Veltins barem pa ajde dalje kud si poš'o. Ali ništa, ni traga ni glasa. A tražio sam ih, imam svjedoke po cijeloj Njemačkoj.
Rekoh, došlo se upravo doma. Kako sam negdje i očekivao, 12 sati je trajao put do RI. Od Dortmunda, odnosno okolice Dortmunda. Bilo bi možda i mrvu brže, ali tamo na onom potezu između Rosenheima i Salzburga, u dva me navrata strahovita gužva i krkljanac uhvatio. U koloni mic po mic, ajde barem se nije stajalo na mjestu. Ali lijevo koljeno me ubilo od kvačila i kilometraske vožnje u prvoj. Uopće, sve je u nekim bauštelama. A kod švabe kad je bauštela na autocesti on odma uzme komad puta od 10 kilometara. Malo sam i rekao. Ruše ljudi viadukte, miniraju brda, šire autoput kao da već sam po sebi nije najbolji na svijetu. Ali ajd, nek rade, moglo je to bit i gore po mene. 12 sati za nekih nešto malo manje od 1200 km i nije loše. Triput se stao popišat i malo protegnut, ovo ostalo odvozio poput najvećeg profia, ništa nije imalo pristup mojem fokusu i predanosti da što prije dođem kući. Jer svuda pođi, kući dođi.
Igra sudbine je htjela da i ja poput @datuma s upravo kojim sam divanio na ovu temu u Kasselu nađem jednu od ključnih točaka svoje putešestvije. Ovi moji su me prepali, nemoj na a45, tamo oko Siegena i dalje prema Frankfurtu isto sve je polupano, porušeno, ljudi rade ko da nema sutra pa baca promet s autoputa kroz neke male gradiće niže, pa semafori, kružni tokovi, prilična petljanija. Nego ti rođo put sjevera, put Bremena. Pa prije Kassela sjeci onda dolje na Wurzburg, Nurnberg i dalje prema Bavarskoj. I tako je i bilo. I nisam dosad išao tom stranom. Mogu reći čisto ok, nekako manje stresna, do Nurnberga realno i nema nekih većih "žarišta".
Kako sam vam i rekao, strikan je to održavao cakum pakum. Auto od svojih 17 godina ima samo 180 hiljada. Stari dobri 1.9 TDI. Teško je danas nešto u tom stanju i stupnju očuvanosti naći kod nas. Danas sam ga derao pošteno, strašna mašina je taj Audi. Ko tenk bogte. Nikad se dosad ni susreo s njim da budem iskren. Mislim da će mom starom lijepo služiti, baš je komad auta. Evo i par slikica da i vidite.
Njemačka iskreno me se nešto i nije dojmila. Nisam doduše bio nešto puno za kompletniji dojam, par dana samo zbog obveza kojima moram prionuti. Ali nekako mi je mnogo tužnija i sivlja nego je to bila za ranijih posjeta. Strašno je puno svakakve mrake i bitangi po ulicama, taj sam dojam stekao. Odnosno on mi je najviše zagolicao pažnju. Naši ljudi standardno. Udaraju, tuku, rade ko crnci, blago zemlji u koju Hrvat dođe. I pate za domovinom. Jbg. Ne može sve.
|
26.04.2025., 20:42
|
|
Registrirani fićfirić
Registracija: Feb 2010.
|
Quote:
otrovnik ljuti kaže:
Strašno je puno svakakve mrake i bitangi po ulicama,.
|
To smo ti bili Bomber i ja 
|
|
|
26.04.2025., 20:43
|
|
Vox populi, vox dei
Registracija: May 2003.
|
Posjetio si usrani dio Njemačke tako da me doživljaj i ne cudi. Cijeli taj Ruhrpott je blagi užas bar za moja mjerila. Drugi put navrati u Baden pa ćemo ti rado promjeniti mišljenje o Njemačkoj.
Stari je dobio odličan auto i siguran sam da će ga i vise nego dobro služiti.
|
26.04.2025., 20:44
|
|
Registrirani fićfirić
Registracija: Feb 2010.
|
Tako je.
Dođi u Berlin da ti promijenim mišljenje... Na gore 
|
|
|
26.04.2025., 20:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2009.
|
|
|
|
26.04.2025., 20:52
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2014.
|
Quote:
Kiseli kaže:
To smo ti bili Bomber i ja 
|
Quote:
preatorian kaže:
Posjetio si usrani dio Njemačke tako da me doživljaj i ne cudi. Cijeli taj Ruhrpott je blagi užas bar za moja mjerila. Drugi put navrati u Baden pa ćemo ti rado promjeniti mišljenje o Njemačkoj. 
|
Je. Teški Pittsburgh i ona propala postindustrijska mjesta u tom dijelu SAD-a iz filmova. Ono kad vidiš s uzvisine ili s autoputa dolje u rupi, kotlini, sivilo, dimnjaci, neka prljava rijeka protiče. Turobni ljudi po ulicama, ista takva i arhitektura. Naši ljudi srećom dižu prosjek i čine svako mjesto mrvu i prosperitetnijim no što to uistinu i je. Strašni smo fajteri i majstori, što je naš čovjek u normalnom sistemu sposoban učiniti za 5 ili 10 godina samo, to nitko na svijetu nije.
|
26.04.2025., 21:24
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2014.
|
Volin taj industrijki stari blue collar đir zato mi je Rjeka lip grad.
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 10:01.
|
|
|
|