Natrag   Forum.hr > Društvo > Politika > Politička scena

Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 16.04.2015., 00:11   #1841
Quote:
kiss me kaže: Pogledaj post

Najveći paradoks je što on sad ispada smiren u odnosu na nju. Nije on taj koji se pjeni, maše ručicama i prijeti - u prazno.
Upravo tako. I nije prvi put da on, kao, svadljiv, ispadne smireniji od onih koji ga napadaju. Svojedobno ni Kosor nije birala riječi, pa joj je poručio da 'dok je zemlja u krizi, ona bi se svađala'. Napadala ga je Kolarićka teškom artiljerijom otkad je izbačena, ne sjećam se ni jednog komentara niti toga da se 'primio' za provokaciju, kao niti na Holy i njezine kritike i tvrdnje da joj ne da mira od telefonskih poziva

Ma to s Milanovićem je meni skroz zanimljivo. Nema tko ga ne kritizira i prilično je omražen. Ali, kad pogledaš, kritike na njegov račun su često kontraditorne.

Predbacuju mu da je jako tvrdoglav i arogantan, a onda opet, i da je popustljiv i da mijenja mišljenje i odustaje od reformi pred mišljenjem građana i oporbe.

Zamjeraju mu da vodi stranku nedemokratski i da je novi Sanader, a ono svaki ministar ima autonomiju, često su neusklađeni u izjavama a i svi sami izjavljuju da 'nije ovo HDZ pa da za sve moraju pitati šefa'. Pa mu predbacuju da kako to da ministar svak vodi svoju politiku.
Osim toga, ne sjećam se ni jedne tužbe, demantija ili primjedbe nekome od brojnih portala koji pišu gluparije i nabacuju se blatom kako stignu. Od mlaćenja žene do ljubavnice u Rijeci, pa do beskonačnog ismijavanja tipa puknute cijevi, izvrtanja činjenica i sl od čega mu neka pisanja nanose direktnu štetu. Koliko mi se čini, nemaju baš nekog straha pred njim napisat što im se sprdne (ja sam za slobodu govora, ali nekad pišu svašta i svarno pretjeruju).

Onda je bilo riječi da ne ferma ministre i ne komunicira s njima. U istom tjednu je izašla vijest (ima već tome) da se privatno često sastaju na nekim team-buildinzima. Pa opet nije bilo dobro, jer to znači da se samo zajebavaju i banče

Pa trač da je nemilosrdan šef koji prostači i urla. U istom tekstu je pisalo i da telefonom zove ministre kad su bolesni da provjeri kako su i da li im šta treba. Šef financija dvaput je gadno zasrao ne predavanjem financijskog izvještaja na vrijeme. U bilo kojoj firmi bi letio, ali Milanović ga je, iako ljut, ostavio, jer je kvalitetan. Onda, da je lajav i svadljiv, pa se ispostavi da je u stanju mjesecima šutiti dok ga lažno napadaju (sastanak s Glogoškim)

Onda vele da nije populist i da nije među ljudima. Sada je već neko vrijeme među ljudima, ali sad to ne valja, jer je to predizborna kampanja.

Zapravo, ljudima je antipatičan i naprosto ga ne vole. Kod nas dobro prolaze razni Bandići, Kolinde i sl., populizam bez granica. Bandić je toliko nesuvisao da lupne bar pet gluposti u jednoj izjavi, i to sa sobom u trećem licu. Ali ja svejedno ne vidim da to razvlače tjednima po novinama kao puknutu cijev.
Kod Milanovića se prime na sve i to beskrajno forsiraju, a najsigurnije je naprosto reći da je nesposoban i to je već postala mantra.

Da me se krivo ne shvati, već sam ponovila i ponovit ću, mene razočarao i moj glas nema. I to ne zbog bahatosti i arogancije i ne-populizma, to meni kod njega zapravo ne smeta, dapače. Ja ne želim premijera koji klečeći plazi po ledu i liže se s psima, ili poziva novinare svaki put kad u uredu premjesti teglu s cvijećem.

Eto, ovo je čisto osvrt na koji ga sve način karakteriziraju u medijima između ostalog i jer im ne podilazi.
ViktorViktorija is offline  
Old 16.04.2015., 01:10   #1842
Quote:
ViktorViktorija kaže: Pogledaj post
Zapravo, ljudima je antipatičan i naprosto ga ne vole. Kod nas dobro prolaze razni Bandići, Kolinde i sl., populizam bez granica.
Ali to zapravo više govori o narodu, nego o političarima.
kiss me is offline  
Old 16.04.2015., 01:14   #1843
Quote:
Upravo tako. I nije prvi put da on, kao, svadljiv, ispadne smireniji od onih koji ga napadaju. Svojedobno ni Kosor nije birala riječi, pa joj je poručio da 'dok je zemlja u krizi, ona bi se svađala'. Napadala ga je Kolarićka teškom artiljerijom otkad je izbačena, ne sjećam se ni jednog komentara niti toga da se 'primio' za provokaciju, kao niti na Holy i njezine kritike i tvrdnje da joj ne da mira od telefonskih poziva

Ma to s Milanovićem je meni skroz zanimljivo. Nema tko ga ne kritizira i prilično je omražen. Ali, kad pogledaš, kritike na njegov račun su često kontraditorne.

Predbacuju mu da je jako tvrdoglav i arogantan, a onda opet, i da je popustljiv i da mijenja mišljenje i odustaje od reformi pred mišljenjem građana i oporbe.
Po čemu se te optužbe kontradiktorne? Čovjek bježi od onog bitnog i problematičnog, a bavi se nebitnim stvarima gdje dokazuje svoju moć, tipična kukavica koja sanja da je neki veliki faker i nasilnik - traume od Sanaderovog manhandlanja valjda. Čovjek sa svojom vladom napravi programe, stvore se troškovi (pa makar za izradu studija) i onda se povuče, ali to što nije recimo čestitao Kolindi ili što ismijava hrvatski Sabor, e to je ono bitno - snaga hrvatske socijaldemokracije na kojoj ćemo graditi budućnost.

Quote:
Zamjeraju mu da vodi stranku nedemokratski i da je novi Sanader, a ono svaki ministar ima autonomiju, često su neusklađeni u izjavama a i svi sami izjavljuju da 'nije ovo HDZ pa da za sve moraju pitati šefa'. Pa mu predbacuju da kako to da ministar svak vodi svoju politiku.
Osim toga, ne sjećam se ni jedne tužbe, demantija ili primjedbe nekome od brojnih portala koji pišu gluparije i nabacuju se blatom kako stignu. Od mlaćenja žene do ljubavnice u Rijeci, pa do beskonačnog ismijavanja tipa puknute cijevi, izvrtanja činjenica i sl od čega mu neka pisanja nanose direktnu štetu. Koliko mi se čini, nemaju baš nekog straha pred njim napisat što im se sprdne (ja sam za slobodu govora, ali nekad pišu svašta i svarno pretjeruju).
Čovjek ima svoj kult u SDP-u koji može raditi što želi dok slušaju onaj dio što im on naredi, ostali izlete, Kolarićka se suprotstavila velikom vođi i odma van, Linić isto, a recimo poslušni Sabo nakon svih onih dokaz se brani i rukama i nogama. Da je ovo demokracija ova vlada bi pala odmah nakon onoga što su on i Linić izjavili jedan o drugome - bilo koji da je u pravu.

Quote:
Onda je bilo riječi da ne ferma ministre i ne komunicira s njima. U istom tjednu je izašla vijest (ima već tome) da se privatno često sastaju na nekim team-buildinzima. Pa opet nije bilo dobro, jer to znači da se samo zajebavaju i banče

Pa trač da je nemilosrdan šef koji prostači i urla. U istom tekstu je pisalo i da telefonom zove ministre kad su bolesni da provjeri kako su i da li im šta treba. Šef financija dvaput je gadno zasrao ne predavanjem financijskog izvještaja na vrijeme. U bilo kojoj firmi bi letio, ali Milanović ga je, iako ljut, ostavio, jer je kvalitetan. Onda, da je lajav i svadljiv, pa se ispostavi da je u stanju mjesecima šutiti dok ga lažno napadaju (sastanak s Glogoškim)
Recimo odnos njega i Linića? Ili je odnos premijera i ministra financija nebitan?
Uopće neću o tome tko je govorio istinu između njega i Glogoškog, no premijer je dao riječ i onda ju javno prekršio, tko će takvome vjerovati? Glogoški je običan građanin, a ovaj je premijer (nažalost).

Quote:
Onda vele da nije populist i da nije među ljudima. Sada je već neko vrijeme među ljudima, ali sad to ne valja, jer je to predizborna kampanja.
Hmmm uopće nije čudno što se pokreću brda i doline baš pred izbore i krene Zoki pred raju. Samo tu fale 3 prijašnje godine...

Quote:
Zapravo, ljudima je antipatičan i naprosto ga ne vole. Kod nas dobro prolaze razni Bandići, Kolinde i sl., populizam bez granica. Bandić je toliko nesuvisao da lupne bar pet gluposti u jednoj izjavi, i to sa sobom u trećem licu. Ali ja svejedno ne vidim da to razvlače tjednima po novinama kao puknutu cijev.
Kod Milanovića se prime na sve i to beskrajno forsiraju, a najsigurnije je naprosto reći da je nesposoban i to je već postala mantra.

Da me se krivo ne shvati, već sam ponovila i ponovit ću, mene razočarao i moj glas nema. I to ne zbog bahatosti i arogancije i ne-populizma, to meni kod njega zapravo ne smeta, dapače. Ja ne želim premijera koji klečeći plazi po ledu i liže se s psima, ili poziva novinare svaki put kad u uredu premjesti teglu s cvijećem.

Eto, ovo je čisto osvrt na koji ga sve način karakteriziraju u medijima između ostalog i jer im ne podilazi.
On je antipatičan i to stoji, ali molim te po čemu on to nije populist? Plan21??? Ljestvica? Mlada poštena snaga? Oprost dugova za mobitel?? Koje su to njegove kvalitete točno? Bahatost, bezobrazluk, lijenost, neznanje, kukavičluk? Gdje se vide njegovi uspjesi? Uspjesi njegove vlade? Ja sam već par puta predložio da krenem s planom21 točku po točku s onima koji tvrde da je on uspješan isto kao i njegova vlada, pa nitko neće.
Ovo s Bandićem ti nikako nije istina, npr. ona priča s Batmanom i lizanjem snijega se tjednima provlačila, sprdalo ga se i crtalo karikature o tome. SDP uživa nevjerojatnu zaštitu od medija, sjetimo se Josipovićevih afera o kojima se još ne smije pisati, Linićevih optužbi koje se stavljaju pod tepih, a i afere njihovih partnera kasne i brzo odu pod tepih - slučaj Pusić, tako da ti ovo baš nema veze s vezom.
beli631 is offline  
Old 16.04.2015., 01:28   #1844
Quote:
beli631 kaže: Pogledaj post
Gdje se vide njegovi uspjesi? Uspjesi njegove vlade? Ja sam već par puta predložio da krenem s planom21 točku po točku s onima koji tvrde da je on uspješan isto kao i njegova vlada, pa nitko neće.
.
Evo oni su sami to napravili, nakon dvije godine mandata, napisali su točku po točku što je napravljeno, dokument ima 54 stranice. Samo, sad ću ti ja zalijepiti taj link: pola puta

a ti ga nećeš ni otvoriti (jer znaš bolje) i opet ćeš napisati 'to nije ništa, nisu ništa napravili, neuspješna i bešćutna vlada, blalala... .'

Jer problem je što ne priznajete apsolutno ništa što je napravljeno i onda takva jalova nad*ebavanja po forumu budu jako zamorna.
Old 16.04.2015., 01:55   #1845
Quote:
Evo oni su sami to napravili, nakon dvije godine mandata, napisali su točku po točku što je napravljeno, dokument ima 54 stranice. Samo, sad ću ti ja zalijepiti taj link: pola puta

a ti ga nećeš ni otvoriti (jer znaš bolje) i opet ćeš napisati 'to nije ništa, nisu ništa napravili, neuspješna i bešćutna vlada, blalala... .'

Jer problem je što ne priznajete apsolutno ništa što je napravljeno i onda takva jalova nad*ebavanja po forumu budu jako zamorna.
Ja nisam govorio o kukuriku bajkama i tvojim jadnim spinovima i adhominemima, aj probaj pratiti malo. Pričam o onome što je pisalo/piše u planu21 - znaš to ti je program na kojem su dobili izbore.

Evo recimo ova obećanja:
- Gospodarski rast
- Nova zapošljavanja
- održivi rast proračunskih prihoda, uz dovođenje proračunskih rashoda u sklad s fiskalnim kapacitetima i razvojnim potrebama, posebno troškova javne uprave, materijalnih troškova, subvencija i transfera lokalnoj samoupravi
- uklanjanje korupcije iz svih tijela javne vlasti i konačna uspostava djelotvornoga i pravednoga pravosuđa, učinkovite državne uprave i odgovornoga upravljanja javnim poduzećima i državnom imovinom.
- reforma poreznoga sustava u smjeru poreznoga rasterećivanja na ulaznoj strani proizvodnje radi poticanja investiranja, reinvestiranja i troškovne konkurentnosti te pomicanja poreznoga tereta od rada prema kapitalu, radi veće socijalne pravednosti poreznoga sustav
- zaštita radničkih prava i prava na poštenu plaću za pošten rad
- unapređenje mirovinskoga sustava uklanjanjem nedostataka i nepravdi te uvođenje dugoročno održivih kriterija za stjecanje i ostvarivanje mirovinskih prava (to je valjda pokušaj mažnjavanja love iz fondova)
- Gospodarski oporavak i razvoj poduzetništva. U kratkom roku gospodarska politika će se usmjeriti prema stvaranju povoljnijih uvjeta za rast investicija i
povećanje konkurentnosti hrvatskoga gospodarstva.
- Tehnološki razvoj i jačanje konkurentnosti
- Reforma javne uprave
- Poljoprivreda
- Regionalni razvoj (u ove zadnje dvije valjda misle na Slavoniju i Jakovinu?)

Ovo je samo par stvari nabrzinu, a ima toga još. Ovo su obećali, a sada se hvale otpisom dugova za račune za mobitele par ljudi i registrom branitelja od kojega nemamo baš nikakve koristi.
Gdje je sve ovo gore navedeno nestalo?
beli631 is offline  
Old 16.04.2015., 02:21   #1846
Quote:
beli631 kaže: Pogledaj post

Ovo je samo par stvari nabrzinu, a ima toga još. Ovo su obećali, a sada se hvale otpisom dugova za račune za mobitele par ljudi i registrom branitelja od kojega nemamo baš nikakve koristi.
Gdje je sve ovo gore navedeno nestalo?
Većina stvari koje si naveo spominje se na 54 stranice linka kojeg nisi ni otvorio, baš kako sam mislila da nećeš, a link se odnosi samo na učinjeno (i ono u trajanju) u prve dvije godine mandata - od tada su neke stvari još odmakle. Između ostalog, i gospodarski trendovi su već neko vrijeme u (doduše malom) plusu i idu na bolje.

No, vidim da je daljnji razgovor besmislen jer ti misliš nastaviti po svome, imaš pravo na svoje krivo mišljenje pa
Old 16.04.2015., 02:34   #1847
Quote:
Većina stvari koje si naveo spominje se na 54 stranice linka kojeg nisi ni otvorio, baš kako sam mislila da nećeš, a link se odnosi samo na učinjeno (i ono u trajanju) u prve dvije godine mandata - od tada su neke stvari još odmakle. Između ostalog, i gospodarski trendovi su već neko vrijeme u (doduše malom) plusu i idu na bolje.

No, vidim da je daljnji razgovor besmislen jer ti misliš nastaviti po svome, imaš pravo na svoje krivo mišljenje pa
Ma o čemu ti govoriš? Koliko je BDP porastao od njihovog dolaska na vlast? Koliko je više zaposlenih? Kada je reformirana javna uprava? Da li si ti uopće pročitao što pišu o regionalnom razvoju? Društvo bez korupcije? Kada se to točno dogodilo? Sa Merzelicom ili Sabom? Na koji način je reformiran porezni sustav da bi se pomoglo konkurentnosti i privuklo ulagače? Obrana i nacionalna sigurnost? To misle na pljačku kod remonta migova ili strane države koje vrbuju po Hrvatskoj? Opet govorim, mene zanimaju činjenice a ne kukuriku bajke i opravdanja. Njihove ključne stvari u tom planu su gospodarski rast i nova zapošljavanja, zar ti meni stvarno tvrdiš da od dolaska kukuriku koalicije do danas Hrvatska ima gospodarski rast i više zaposlenih?
Pa likovi su stavili decentralizaciju u ovaj pamflet o učinjenom (tj pripremu). Kada se to točno dogodilo? Govore o sređenim biračkim popisima??? Kako ih nije sramota nakon svega što je Bauk drobio. Da treba i spomenuti brigu za radnike i uspjehe u kulturi - to im je jako važno.
Jesam li već spomenuo kako se hvale eliminacijom korupcije?
Bitno je da bi ti pametovao malo po forumu.
beli631 is offline  
Old 16.04.2015., 07:07   #1848
Quote:
Ti mora da se zajebavaš.
Što nisi i plan 21. zalijepio a da zato što su od njega odustali.
Old 16.04.2015., 07:09   #1849
Quote:
Daj se skoncentriraj i prati bar svoj upise
Ti si naveo HSU-
Ne muljaj, naveo sam lijepo HSU, IDS, HNS, a HSU samo u tome da su Milanovića neizravno nazvali neodgojenim.
Vrati se pa pročitaj i onda pričaj o koncentraciji.

Quote:
casio kaže: Pogledaj post
Bit će da je zato zvala na razgovor IDS, HNS i HSU, (SDSS, HDSSB.....) i sve kokoši su su prihvatile (shvatile) poziv jedino pijetao nije.
Old 16.04.2015., 08:13   #1850
Sve se zapravo svodi na jednu jako jednostavnu stvar: 12 kvartala pada BDP-a ZAREDOM! Nitko nikada u povijesti Europe nije uspio ostvariti takav velebni podvig. Mi smo JEDINA zemlja Europe koja NIJE IZASLA iz recesije. Svi drugi vec odavno jesu. Najgora Vlada u povijesti ovog kontinenta. Zasluzuju da ih se na izborima kazni u toj mjeri da se nikad vise ne oporave.
John_Wayne is offline  
Old 16.04.2015., 13:54   #1851
Quote:
Ne muljaj, naveo sam lijepo HSU, IDS, HNS, a HSU samo u tome da su Milanovića neizravno nazvali neodgojenim.
Vrati se pa pročitaj i onda pričaj o koncentraciji.
Zbilja?
Dakle ovo je kronološk red naših postova na tu temu:
Quote:
Ma nije Milanović ništa blokirao,doći će svi osim njega, a njegovi koalicijski partneri poput HSU-a su mu fino poručili " kako pravila dobrog kućnog odgoja nalažu da se odazovu kad zove Predsjednica Republike".

Drugim riječima rekli su da je Milanović neodgojen.

http://www.jutarnji.hr/ostatak-kukur...vao--/1331103/
Quote:
Je, oni su baš moralne vertikale. Ti su gore od kurve u Gajevoj
Quote:
Sa tima i takvima je Milanović trenutno oženjen i drže mu fotelju.
Quote:
Sad s njim, prije sa Sanaderom, sutra će s Karamarkom ako bude takva situacija... izjave iz usta takvih mi baš i nisu neka mjerna jedinica
Quote:
Kad je to HNS i IDS bio u koaliciji sa Sanaderom?
Evo, tako je to izgledalo... post u kojem ti spominješ druge stranek je došao 2 stranice poslije.
Ali tipična hdz-ovska retorika - nije to tako kako vidiš, krivo vidiš...
ili su se možda postovi pomiješila? Može bit i da je netko od ovih komunjarskih modova to pomiješao...

Tipično
kiss me is offline  
Old 16.04.2015., 17:59   #1852
Quote:

Umjesto slikovnice sa linka evo ti stvarnih pokazatelja njihovog rada.

Državni proračun 2014:

prihodi: 113 mld kn
rashodi: 128 mld kn, u minusu: 15 mld kn

http://www.mfin.hr/hr/drzavni-proracun-2014-godina
Stiglitz is offline  
Old 16.04.2015., 21:35   #1853
Quote:
Stiglitz kaže: Pogledaj post
Umjesto slikovnice sa linka evo ti stvarnih pokazatelja njihovog rada.

Državni proračun 2014:

prihodi: 113 mld kn
rashodi: 128 mld kn, u minusu: 15 mld kn

http://www.mfin.hr/hr/drzavni-proracun-2014-godina
A ovoga je sigurno omraženi Karamarko potplatio da tako priča.

http://www.vecernji.hr/gospodarstvo/...cinili-1000735
TONI-VU is offline  
Old 17.04.2015., 01:51   #1854
Quote:

"Pola puta", cega? Da nije ovog:

Milanović je šokirao SDP-ovce: 'Plan 21 je ionako figurativan' http://www.24sata.hr/politika/milano...rativan-377135

Govori vam Zoran Milanović: Plan 21 nije ni postojao http://www.novilist.hr/Komentari/Blo...je-ni-postojao

Ajde, da budemo fer, nesto sam ipak nasao, EVOOO ga:

"PREDSTEČAJNE NAGODBE SPAŠAVAJU RADNA MJESTA".

Samo malo. Predstecajne nagodbe? Sto ono o njima rece sudac Kolakusic;

'Predstečajne nagodbe - savršen sustav prijevara za koje nitko ne odgovara' http://hrtprikazuje.hrt.hr/236266/ne...slav-kolakusic

Jebote, pa gdje vam je zdrav razum kad ovakve stvari javno podrzavate? Ovo je naprosto za nevjerovati dokle partijsko bunilo ide.
Plavobili is offline  
Old 17.04.2015., 07:25   #1855
Quote:
Evo, tako je to izgledalo... post u kojem ti spominješ druge stranek je došao 2 stranice poslije.
Ali tipična hdz-ovska retorika - nije to tako kako vidiš, krivo vidiš...
ili su se možda postovi pomiješila? Može bit i da je netko od ovih komunjarskih modova to pomiješao...
Tipična SDPovska izmotavanja tipa kako mi u stvari ne vidimo da živimo bolje.
Nego nisi ti meni odgovorila kako tumačiš da su svi Milanovićevi koalicijski partneri prihvatili poziv predsjednice jedino pijetao nije.
Old 17.04.2015., 10:10   #1856
Quote:
Nego nisi ti meni odgovorila kako tumačiš da su svi Milanovićevi koalicijski partneri prihvatili poziv predsjednice jedino pijetao nije.
Ja ću ti odgovoriti: njegovo je Ustavom zagarantirano pravo da se ponaša kao kreten, primitivac i štetočina. Srećom će nakon idućih parlamentarnih izbora njegova mogućnost da čini štetu Hrvatskoj biti vrlo ograničena.
Martian7 is offline  
Old 17.04.2015., 10:17   #1857
ja podrzavam premijerovu odluku da bude odlucan pri ovako krucijalnim stajalistima da ne treba mrskom neprijatelju popustati ni pedlja. kaj si ta kolinda zamislja, da ce zoran pustiti sve goruce probleme, preskociti dorucak iliti tanko narezanu snitu crnog kruha i skociti na razgovor o tome kako nesto pokrenuti, kako izvuci zemlju iz krize i apatije. bezobrazna zenska, ne vidi koliko premijer radi, ok taj dio joj nije za zamjeriti jer nitko ne vidi ali svejedno tako mucki pozivati na konsenzus oko strateski vaznog pitanja poput gospodarskog oporavka - neoprostivo. evo ja prvi izjavljujem da ne zelim da osvoji treci mandat
Old 17.04.2015., 10:24   #1858
Quote:
Martian7 kaže: Pogledaj post
Ja ću ti odgovoriti: njegovo je Ustavom zagarantirano pravo da se ponaša kao kreten, primitivac i štetočina. Srećom će nakon idućih parlamentarnih izbora njegova mogućnost da čini štetu Hrvatskoj biti vrlo ograničena.
Osim ograničenja ja se toplo nadam i sudskim procesima za štetu.
Old 17.04.2015., 12:35   #1859
Quote:
Ne, ne.. nema tu niš nevidljivo, sve je fino vidljiov svima - 4 posta smo se razgovarali o jednoj stranci, onda si se u 5. ti počeo razgovarati o nekim drugim strankama . i naravno, išao mene uvjeravati kao to nije tako
Internet je zajebana stvar.

Quote:
Kaj ja znam? Nije mu se htjelo, boli ga kurac za nju, ne da mu se gledat ju... ono, zašto ti ne ideš tam di ne moraš, ako ti se ne da?
Osim toga, oni i jesu svi predsjednici stranaka - on je Premijer.
..uz put, Pusićka ju je na finjaka odjebala - pod obaevno je taj dan morala biti u Sarajevu

Da ne velim da je ono bilo sve drugo, samo ne poziv - poziv uključuje pristojan upit, koji očekuje od druge strane potvrdu ponuđenog termina ili dogovor oko drugog termina, koji će nam svima pasati - naime, tako su mene doma odgojili.
Ovo "pucketanje prstiju" i glumljene gazde si može doma delati

Quote:
7nationarmy kaže: Pogledaj post
ja podrzavam premijerovu odluku da bude odlucan pri ovako krucijalnim stajalistima da ne treba mrskom neprijatelju popustati ni pedlja. kaj si ta kolinda zamislja, da ce zoran pustiti sve goruce probleme, preskociti dorucak iliti tanko narezanu snitu crnog kruha i skociti na razgovor o tome kako nesto pokrenuti, kako izvuci zemlju iz krize i apatije. bezobrazna zenska, ne vidi koliko premijer radi, ok taj dio joj nije za zamjeriti jer nitko ne vidi ali svejedno tako mucki pozivati na konsenzus oko strateski vaznog pitanja poput gospodarskog oporavka - neoprostivo. evo ja prvi izjavljujem da ne zelim da osvoji treci mandat
Koje hdz-ovsko jeftino prodavanje demagogije
Jer to je ono što se radi na Pantovčaku - rješavaju se gospodarske krize u državi... kako da ne

Ajde što nije on došao, ali došao je Karamarko.. pa njega iščekujete na idućim izborima ko Spasitelja... šta je s njim dogovorila? Kakvu su strategiju složili?
Evo, kolega gore ti sam spominje da su predstavnici svih drugih stranaka, osim Pusićke bili - pa šta je s njima dogovrila?
Pa šta je... nije valjda da nisu ništa bez njega dogovorili? Ne znaju? U čemu je problem?
Di su ideje i rješenja i rezultat tih sastančenja? No, čekam... nije ovo prvi put da to pitam, ali odgovora nema... pa nema... i nema...
kiss me is offline  
Old 17.04.2015., 12:39   #1860
Quote:
Koje hdz-ovsko jeftino prodavanje demagogije
Jer to je ono što se radi na Pantovčaku - rješavaju se gospodarske krize u državi... kako da ne
kako si aktivna po pitanju obrane neodgojenog agresivca kojem je jedini rezultat u zivotu bilo primanje u diplomaciju od strane ive sanadera.

da, na pantovcaku se moze pricati o gospodarstvu. naime predsjednica ima otvorena vrata angele merkel, premijer nema.

Quote:
Pa šta je... nije valjda da nisu ništa bez njega dogovorili? Ne znaju? U čemu je problem?
kaj, zoran milanovic vise nije sef vlade odnosno izvrsne vlasti republike hrvatske? podnio je ostavku i direktno postavio karamarka? sorry, nisam ocigledno u toku, promaklo mi ovo da je zoran nestao iz jednadzbe.

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 09:08.