Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo, Navijači

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 21.05.2025., 18:11   #18921
Quote:
Bull7 kaže: Pogledaj post
Taman došao napisati, šokiran sam. Počivao u miru Mladene i hvala ti za svaki trenutak smijeha, a bilo ih je mnogo. Jace od svake fore mi je bilo smijuljenje dok Pervan pod svaku cijenu pokusava ostati smiren za vrijema skeca.

Hvala jos jednom legendo malih ekrana.

https://youtube.com/shorts/kRLOhAGjg...tCvzDx38bnJ28P
Old 21.05.2025., 18:30   #18922
Pog.ing. Zivojin aka Denis
Jedna od najsmjesnijih pojava u nas.

Dan danas znam upalit klipove iz vecernje skole ili pervanovog dnevnika, i uvijek se kidam od smijeha ko prvi put.
Old 21.05.2025., 18:32   #18923
Old 21.05.2025., 18:34   #18924
Hvala za sve pogonski enžinjeru...
Galliko fili is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.05.2025., 18:45   #18925
Počivaj u miru Mladene.

Znao sam plakati od smijeha na Pervanov dnevnik i kad je pogonski inženjer krenuo o multifunkcionalnom golfu.

Pa put na moru, svinjokolja, kuća u Kozari putevima. Ili kad su migovi pali i ono njegovo ako je motor kolko tolko dobar.

Faliti ćeš.
Odgovori s citatom
Old 21.05.2025., 18:48   #18926
Veliki Denis/Živojin.. ostaje velika praznina. Baš sam danas u autu slušao jednu random ep. Dnevnika, kao i često u zadnje vrijeme. Šok je mala riječ kad sam vidio vijest. Počivao u smijehu, Mladene.
Old 21.05.2025., 19:06   #18927
Ja kad krenem ujutro, samo nazovem kuma i kažem mu - meći ga.
Velik si inžinjeru.
Počivaj u miru.
craig bellamy is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.05.2025., 19:39   #18928
A u picku materinu... Ogromna velicina, imas osjecaj da uopce ne baca baze nego da samo radi polulakrdiju od svega, od malih nogu sam velik fan. Bas prerano, jebote...
denzil is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.05.2025., 19:46   #18929
"kad se do pasa skinem pa razbijem laktom led na koritu..."
"Mental toughness in general isn’t being the most physical or just being able to make the big shot. It’s being able to do your job on the next play every single time. That’s hard to do. That consistency isn’t for everyone. And that’s why it’s the mark of really good players." Brad Stevens
Pierce34 is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.05.2025., 19:57   #18930
Quote:
denzil kaže: Pogledaj post
A u picku materinu... Ogromna velicina, imas osjecaj da uopce ne baca baze nego da samo radi polulakrdiju od svega, od malih nogu sam velik fan. Bas prerano, jebote...
Baš to.
craig bellamy is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.05.2025., 20:05   #18931
Živojin Mirić aka Vito Pace
"Mental toughness in general isn’t being the most physical or just being able to make the big shot. It’s being able to do your job on the next play every single time. That’s hard to do. That consistency isn’t for everyone. And that’s why it’s the mark of really good players." Brad Stevens
Pierce34 is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.05.2025., 21:51   #18932
Veliki Mladen, prirodni talent purgerskog stand-upa
sensi 5000 is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.05.2025., 21:52   #18933
...do sada prijavljivan 106 puta kao osumnjičenik za razna kaznena djela, među kojima je i veći broj nasilnih...
Nisan ovo ni upratija.

A taman prije Uskrsa, odi u kvartu odnosno u sumi blizu skole likvidiralo jednog poznatog lika iz osloanskog podzemlja, sasiklo ga macetama plus metak, zena luduje, da sta je ovo, oce li sad doc Svedska.
I ja joj iz zajebancije kazen dobro je dok ne dodje Solin
MiniJakobsen is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.05.2025., 22:01   #18934
Ide li vama na neku stvar ove današnje serije,odgledaš deset epizoda i nema završetka...kao odgleda si prvu sezonu...nema šanse da ću počet gledat drugu
sidrun is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.05.2025., 22:07   #18935
Quote:
sidrun kaže: Pogledaj post
Ide li vama na neku stvar ove današnje serije,odgledaš deset epizoda i nema završetka...kao odgleda si prvu sezonu...nema šanse da ću počet gledat drugu
meni je odma i prva sezona kad vidin 10-12 epizoda polutlaka, znan da su najmanje 3 bacene u vitar
MiniJakobsen is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.05.2025., 22:17   #18936
Pogleda sam Time Bandits, u dva dana. Nije urnebes, i nije za svakoga, ali će svaki ljubitelj What We Do in the Shadows i Flight of the Conchords znati na što mislim, i Pyhtona naravno. I mislim da bi druga sezona mogla dati pravi okus.
sensi 5000 is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.05.2025., 22:22   #18937
Quote:
sensi 5000 kaže: Pogledaj post
Pogleda sam Time Bandits, u dva dana. Nije urnebes, i nije za svakoga, ali će svaki ljubitelj What We Do in the Shadows i Flight of the Conchords znati na što mislim, i Pyhtona naravno. I mislim da bi druga sezona mogla dati pravi okus.
Vampiri su vrlo dobri do odlicni, potrudit cu se onda i ove dvi druge pogledat
MiniJakobsen is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.05.2025., 22:29   #18938
Flight je najbolja serija ikad, ovo mi je post s najmanje pretjerivanja dosad. Uz Red Dwarf i još neke, ali je. Ima je HBO ko voli legalno, ali je i teško naći free. Prepoznat ćeš neke ikonske fraze suvremene urbane kulture.
sensi 5000 is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.05.2025., 22:36   #18939
ma mi se saltajemo sa stream servisa kako odlucimo koju cemo seriju pogledat, "Vampire san ustvari odgleda sadnedavno na Disneyu, sad zena ceka Poker Face na Showtimeu pa ce onda i HBO na red kad si preporucija
MiniJakobsen is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.05.2025., 22:55   #18940
Ja ne mogu to plaćati, to mi je surovo sisanje love iz naroda. Negdi sredinom nultih, kad sam vidia koliko dobiti tuku operateri godišnje reka sam to nije u redu, ne može to tako. A internet 6 kuna/sat, super spor, ja uzea isdn misleći da će sad biti super brz, a ono samo duplo skuplji. Zarađivati puste milijarde a na račun toga da je tebi preskupo nazvati rodbinu u Americi je neoprostivo u mojoj knjizi. I danas plaćam samo net, zaradit će dovoljno i bez mene.

Dobar je Poker Face, odličan, ali Russian Doll je masterpiece.
sensi 5000 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 04:46.