|
|
29.02.2024., 12:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2013.
|
Buje, bodule stari
Ako se skidaš sa cigareta opet, dopusti da ti dam jedan prijedlog.
Uzmi nešto ala Vaporesso XROS 3 mini i neku nic salt tekućinu sa okusom duhana, tipa Liqua Virgina ili Traditional tobacco ili ako oćeš nešto malo začinjeno, Liqua Vanilla tobacco ili Le Jardin Cheneral (prikladno za starog druga i komunistu  ). Cheneral sam probao, kao duhan sa medom, ali je taj med stvarno pozadinska nota.
S obzirom na to da nic salt djeluju tako da se puno brže nikotin absorbira i u većoj količini nego kod freebasea, moglo bi ti biti lakše prebroditi one krize kad te tijelo baš pita za cigaretu.
|
29.02.2024., 22:29
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2024.
|
trebam si nabavit serijal Meiwei duhana frnch pipe i old captain s timece ic, pa makar moro ih s vaping yonea narucit po 10 dolara i platit postarinu. ovih dana cu pocet gledat tko ih ima, a moram ic i vidit nase trgovine, nisam nista gledao jop uopce[/QUOTE]
Imaš na juice doctoru superkoncentrate od discoverya po 4,59€/10 ml. Po njihovim uputama miješaju se 1,5-2,5%. Probao sa 1,5% i okus sasvim ok i to na MTL
|
|
|
01.03.2024., 08:46
|
|
not just a number
Registracija: Aug 2011.
|
Quote:
Bobby1 kaže:
Sta mislis, koliko baterije stoje u skladištima prije distribucije istih, pa u prodajnim centrima, raznim spremištima?
Veći je problem ako ih koristiš nešto sitno pa onda idu stajat jer su litijske.. Ista ti je kao i kod mobitela
. Neće raditi pravilno.. Dok su nove, bez određenog ciklusa korištenja, nemaš brige, naravno, ako ih držiš na normalnom mjestu što se tiče tih baterija
|
ovo stoji...
na nkonu čak imaju i posebno odvojene baterije na shopu sa starijim datumom proizvodnje, iste su nešto jeftinije od novijih... to naravno ne znači automatski da su lošije, ali se kupcu bar da na znanje ta informacija (ne kažem da bi i JD trebao to napraviti na shopu, ali je dobra stvar)
|
|
|
02.03.2024., 15:09
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2009.
|
Kaj je točno označavalo 0,2/1mg na cigaretama? Dal po jednoj cigareti ili jednom dimu? Kutiji?
Kak se onda to odnosi na recimo wiip od 10mg? Uzeo sam wiip x od 10mg koji je kao 3 kutije cigareta.
|
|
|
05.03.2024., 18:46
|
|
Feko - Kozy Factory
Registracija: Mar 2009.
|
Quote:
exxecutt kaže:
Kaj je točno označavalo 0,2/1mg na cigaretama? Dal po jednoj cigareti ili jednom dimu? Kutiji?
Kak se onda to odnosi na recimo wiip od 10mg? Uzeo sam wiip x od 10mg koji je kao 3 kutije cigareta.
|
ali, napisao si. 0.2 po 1mg potrošenog....prosječno.
Ne, 10mg/1ml nije kao tri kutije. Niti jedan wiip kao niti jedan sličan uređaj nije kao tri kutije pljugi, to su spike koje se prodaju ljudima da se proda uređaj.
Ako bi već išli uspoređivati, a ne može se uspoređivati jer nema ikakve veze jedno sa drugim, jačina nikotina od 24mg/1ml bi otprilike odgovaralo plavom walteru/crvenom marlboro-u...jedan tank od cca 3ml kao jedna kutija tih cigareta. Cca. Ovisi o puno previše parametara, a i o samim ljudima i načinu korištenja...dakle, sve te spike koje Wiip i slični prodaju su bezveze.
Druga stvar, to u tim uređajima nije klasična baza nego nikotinske soli i to je još jedna varijabla koja u potpunosti razjebe bilo kakav pokušaj uspoređivanja sa cigaretama.
Sent from my moto g54 5G using Tapatalk
|
|
|
12.03.2024., 11:28
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2009.
|
Elektronska cigareta vol.2
Trebam nekome kupit parilicu, želi wipp, a ja tražim nešto što izgleda isto, a može se nadupunjavati i ima izmjenjiv grijač. Sve što nađem je “preveliko”.
Sad imam pitanje Wipp vs Ursa nano pro2?
|
|
|
17.03.2024., 13:18
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2021.
|
Ekipa,trebam pomoc oko kupnje mod-a..imao sam aegis max zadnje tri godine i jucer je umro,pokoj mu dusi..uzeo sam i jedan rezervni aegis max ali mu je onaj poklopac za baterije "provrtio" pa se neda zasarafit kako treba..sad nznm dal je to serijska greska na novim modelima ili sam ja samo imao "srece" pa dobio neispravni..
Moje pitanje je koji mod uzeti a da je normalna cijena i da je otporan na udarce,jer mi cesto pada
Ja razmjsljam o aegis max 2,ali otvoren sam za sugestije..bitno da nije integrirana baterija i na mtl-u sam tako da mi ne treba neka velika wattaza..
Danas mi je zadnji dan akcije na puffki pa bi trebao hitan odgovor
Hvala unaprijed
Poslano sa mog 22101316G koristeći Tapatalk
|
|
|
17.03.2024., 19:32
|
|
Mr TT
Registracija: Jan 2011.
|
Quote:
oluja5895 kaže:
Ja razmjsljam o aegis max 2
|
Rekao bih da si sam odgovorio na svoje pitanje  Požuri dok Puffka nije zatvorila butigu...
|
23.03.2024., 19:58
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2010.
|
Quote:
oluja5895 kaže:
Ekipa,trebam pomoc oko kupnje mod-a..imao sam aegis max zadnje tri godine i jucer je umro,pokoj mu dusi..uzeo sam i jedan rezervni aegis max ali mu je onaj poklopac za baterije "provrtio" pa se neda zasarafit kako treba..sad nznm dal je to serijska greska na novim modelima ili sam ja samo imao "srece" pa dobio neispravni..
Moje pitanje je koji mod uzeti a da je normalna cijena i da je otporan na udarce,jer mi cesto pada
Ja razmjsljam o aegis max 2,ali otvoren sam za sugestije..bitno da nije integrirana baterija i na mtl-u sam tako da mi ne treba neka velika wattaza..
Danas mi je zadnji dan akcije na puffki pa bi trebao hitan odgovor
Hvala unaprijed
Poslano sa mog 22101316G koristeći Tapatalk
|
evo hitan odgovor
ajmo malo razmišljat.... za ubuduće i one koji budu pitali
tebi je geekvape mod trajao 3 godine, dakle, van svakiakvih očekivanja, s obziorom da kineskom smeće prdne nakon 3-9 mj najčešće
evo meni je kinesko smeće iz mid rangera ili čak i iz high enda, Sx mini Ml class prdnul, sca sreća, nakon 28 dana pa sam dobio novce natrag, iako sam htio radije da mi zamjene
taj koji sam uzo je bio zadnji iz nikad meni prežaljenog Buonvapora. Nova tregovina, jeftini modovi, raj za mene, ali očito im nije išlo.
dakle, ako definiramo da kineska smeća, dakle, svi modovi proizvedeni u Kinesko smeće  pa i Yihi Sx mni... očito
tebi traje 3 godine
ja koristim geekvape i samo geekvape 5 godina, otkad smo ga tu počeli preporučivati ama baš svakome, čim je izašao Solo 1
ja sad nabavljam Soloe po cca 15 E polovne, traju, još uvijek su svi živi osim jednog kojeg sam spušil negdje u busu, a to, je kletva, taj je bio jedini ikad mod koji sam kupio novi, u trgovini  ikad
nit prije nit poslije, ijednog, i trrajao je ccca 6-9mj
i onda zel polovnog za 100 kn i još radi
Imao sam i Aegis Maxa isto polovnog, nisam dao više od 180kn i nakon 3-4 mjeseca mi se dogodilo isto to što i tebi
sada, nabavi nešto, a ja mogu frenda pitat dal mu se da ti to popravit, ako želiš.
Ako želiš, javi se na PP pa ću vas spojit. navodno, kako se sjecam se umetne neki metalni komadić da stišćer bateriju i to je to
|
|
|
23.03.2024., 20:11
|
|
not just a number
|
već smo ustanovili da si ti Buje poseban slučaj
eto meni pak nijedno "kinesko smeće" nije crklo do sad  ono što je i imalo neke greške sam uspio sam popravit (i.e. Innokin Kroma R i njen loš fire gumb)
|
|
|
23.03.2024., 20:37
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
AnTTun kaže:
Rekao bih da si sam odgovorio na svoje pitanje  Požuri dok Puffka nije zatvorila butigu...
|
šta puffka zatvara butigu??? WTF
pa bar su oni svih godinama derali sa cijenama i sranjima od klonova
a što bi?
ja sam out iz svega bar 5 god ako ne i 6, ne znam što se događa
|
|
|
23.03.2024., 20:39
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
60nine kaže:
već smo ustanovili da si ti Buje poseban slučaj
eto meni pak nijedno "kinesko smeće" nije crklo do sad  ono što je i imalo neke greške sam uspio sam popravit (i.e. Innokin Kroma R i njen loš fire gumb)
|
a ja ti nisam od popravaka
ne znam niti šivat
tj, znam, ali ja radim čvorove kak se barka veže  rekla mi mater da ne smijem tako  fakat ne znam zašto ne 
|
|
|
23.03.2024., 21:20
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2023.
|
Quote:
60nine kaže:
|
moram i ja pohvaliti konesku industriju modova, naručio do sad >10 kom i svi radili godinama (dovpo, eleaf, teslacigs...) osim jednog dosta jeftinog tesla db219 koji je nakon nekoliko mjeseci prestao prepoznavat tankove (poruka "no atomizer"). ima neki savjet kako to sredit, ak se da?
|
|
|
24.03.2024., 10:12
|
|
Mr TT
Registracija: Jan 2011.
|
Quote:
buje3000 kaže:
šta puffka zatvara butigu??? WTF
|
Ma ne, taj dan je završavala njihova vikend akcija pa je to zatvaranje butige bilo slikovito rečeno...
|
24.03.2024., 16:23
|
|
not just a number
|
Quote:
buje3000 kaže:
ne znam niti šivat
tj, znam, ali ja radim čvorove kak se barka veže  rekla mi mater da ne smijem tako  fakat ne znam zašto ne 
|
eh, generacija koja nije imala domaćinstvo u osnovnoj 
|
|
|
24.03.2024., 18:20
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
60nine kaže:
eh, generacija koja nije imala domaćinstvo u osnovnoj 
|
imo sam tehnički zato
meštar nam znao jedino dijelove veš mašine reć, i što za što služi sve ostalo je bacao oko u knjigu
i to je zapravo jedino, što sam zapamtio iz tehničkog
imo želju na elektrotehniku samo.... 2 godine sam buljio u sheme i nikak skužit šta je šta pa sam, sva sreća, odustao od otg smjera
na radost profesora koji me nikada nisu tamo vidjeli
e da imam i 2 lijeve.... pa po ure radim grijač a i ćorav sam
i eto mene na zlideovima 
|
|
|
27.03.2024., 08:57
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2021.
|
Pozdrav,
uspoređujem 2 uređaja na vuse.com i oba imaju identične karakteristike, pa me zanima vaše iskustvo - Vuse ePod 2 ili Vuse PRO, čini mi se da je to ista stvar?
Hvala na odgovorima 
|
|
|
27.03.2024., 15:08
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2013.
|
Za 25 eura, radije uzmi Vaporesso Xross 3 mini. Kod tih Vuse nije problem u uređaju, nego u tome što rade samo sa tim već napunjenim podovima. Za razliku od njih, za x ross imaš podove sa različitim grijačima i u njih možeš staviti tekućinu po svojoj želji, tj izbor okusa je ogroman.
|
30.03.2024., 18:20
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2024.
|
Želim vam svima sretan uskrs. Mira, sreće, zdravlja i sve ono što i sami sebi želite.
|
|
|
31.03.2024., 18:45
|
|
Registrirani korisnik
|
pridružujem se čestitkama
Sretan Uskrs Vama, Vašim obiteljima i najmilijima
edit:
Quote:
roseusdomina kaže:
Pozdrav,
uspoređujem 2 uređaja na vuse.com i oba imaju identične karakteristike, pa me zanima vaše iskustvo - Vuse ePod 2 ili Vuse PRO, čini mi se da je to ista stvar?
Hvala na odgovorima 
|
Quote:
Grimko kaže:
Za 25 eura, radije uzmi Vaporesso Xross 3 mini. Kod tih Vuse nije problem u uređaju, nego u tome što rade samo sa tim već napunjenim podovima. Za razliku od njih, za x ross imaš podove sa različitim grijačima i u njih možeš staviti tekućinu po svojoj želji, tj izbor okusa je ogroman.
|
drugim riječima, mi ti to ne koristimo
volimo stvari koje valjaju
najčešće, najmarketinški objavljene stvari, u svemu, pa tako i u e-cigaretama, najčeršće, ne valjaju Qurca  ili su preplaćena sranja
da iskoristim priliku pa da na Uskrs malo prostačim
kad neće nitko moram ja 
Zadnje uređivanje buje3000 : 31.03.2024. at 18:50.
Reason: dodatak zadnja 2 reda, koja, nikome ne služe nego meni za zabavu :)
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:48.
|
|
|
|