Internet biznis Zarada i poslovanje na Internetu |
|
|
05.08.2015., 11:48
|
|
C**k sucker
Registracija: Mar 2014.
|
Pozdrav svima, imam 1 adsense, 2 youtube accounta i 1 gmail. Zanima me sljedeće - ako sam registrirao 1 gmail na adsense, dal' su mi automatski oba 2 youtube kanala omogućena za zaradu? Jer sam probao registrirati drugi account - ne pušta me unutra kada upišem mail. 
|
05.08.2015., 13:08
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jul 2011.
|
Quote:
Ghost Disaster kaže:
Pozdrav svima, imam 1 adsense, 2 youtube accounta i 1 gmail. Zanima me sljedeće - ako sam registrirao 1 gmail na adsense, dal' su mi automatski oba 2 youtube kanala omogućena za zaradu? Jer sam probao registrirati drugi account - ne pušta me unutra kada upišem mail. 
|
Moraš unijeti gmail od oba youtube kanala na JEDAN Adsense account.
Znači kad budeš išao taj drugi Youtube kanal staviti na Adsense prilikom ulaska u YT partner Adsense program, kad te bude pitalo gmail, upiši gmail od onog account s kim si prvi put se i spojio na Adsense.
Pa će ti ovaj drugi kanal automatski biti spojem (sa svojim gmail) u Adsense i posli ćeš na Adsense account moći i viditi da su ti oba gmaila (oba accounta) povezana tamo.
Toliko koliko se ja sjećam.
|
|
|
12.08.2015., 16:36
|
|
precednik cvećara
Registracija: Mar 2008.
|
Da i ja nešto pitam,
imam yubito kanal i sad me yubito pitao nešto za unovčavanje, ja sam ispunio onaj neki zahtjev, ali sam stavio isplatu na ime firme koju imam , jer mi se neda zezati sa ovim plaćanjima prema državi oko 50 %.Provjerio sam kod knjigovođe, to se tretira kao plaćanje iz inozemstva.
Zatim sam otišao na adsense, i deletirao account, koji je bio na ime i prezime, to sam već prije želio promijeniti, ali nigdje nije bilo opcija, za promjenu, već samo gašenje privatnog i uspostava novog na firmu. To je OK.
Tu sam imao nekih 40 eura, i pristali su mi platiti, jer sam prošao limit od 10 eura, ajde da i to vidimo, dal će stići ček.
No sad ne kužim , kaj će mi oni odobriti ? Kaj će oni tražiti da otvorim novi adsense račun?
Ili još bolje pitanje, da otvorim adsense račun na firmu, prije nego što dođe ili ne dođe odobrenje od yubito kanala ?
Onaj privatni sam iz tog razloga odmah zatvorio, jer kažu da nemreš imati dva adsense računa.
Da li je netko imao sličnu situaciju ?
Hvala
|
17.08.2015., 11:07
|
|
Otkopčan ti...
|
Evo ja sam nešto zaradio na adsensu i prije par dana sam odabrao da mi plate preko Western Uniona. Što sad? Jel sad trebam otići u WU poslovnicu? Kako da znam da su mi uplatili? Na google.support piše da trebam imati "sender's information" i da to trebam vidjeti na "please click the automatic payment link your "Payments" page"
A gdje je uopće "Payments" page (namješteno mi je na engleski)? Kad dođem na homepage vidim samo "View payments" i kad to kliknem imam "Payment History", "Payment Profile" i "Payment settings" ali nigdje ne vidim taj automatic payment link.
|
|
|
17.08.2015., 13:51
|
|
superstručnjak
Registracija: Mar 2007.
|
Ako ti je u settings sve podeseno za Western Union, oko 24. u mjesecu dobiti ces obrazac sa podacima u kojem se nalazi MTCN i sve potrebno za isplatu. Odes na postu, ispunis wu obrazac za isplatu i dobijes pare.
|
17.08.2015., 14:04
|
|
Otkopčan ti...
|
Quote:
dr.mrgood kaže:
Ako ti je u settings sve podeseno za Western Union, oko 24. u mjesecu dobiti ces obrazac sa podacima u kojem se nalazi MTCN i sve potrebno za isplatu. Odes na postu, ispunis wu obrazac za isplatu i dobijes pare.
|
E hvala na informacijama. Samo hoću li dobiti taj obrazac običnom poštom ili na email?
|
|
|
21.08.2015., 20:17
|
|
Registracija: May 2011.
|
Koliko treba da isplata sjedne ako sam stavio pod Payment options da dolazi na moj devizni račun? Piše da je danas 21.8. u 12 h poslan novac, ali to još ne vidim na računu.
|
|
|
26.08.2015., 12:40
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2011.
|
bok
ako ima ko volje i znanja da mi odgovori na sljedeča pitanja.
1. imam blog i na njemu adsens. Da li na njemu u samom blogu smijem postaviti baner od neke druge vrste zarade na internetu . Npr baner od TRAFFICMONSOON-a.
2. smijem li koristiti traffic programe poput trafficmonsoona za svoj blog sa ADSENSOM za veću posjetu?
više mi ništ ne pada na pamet...to bi bilo to
|
|
|
26.08.2015., 13:00
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2015.
|
Pozdrav, imam pitanje. Prije godinu dana sam imao adsense, tako sam izbrisao mail koji je povezan s njim .. dal' mogu normalno otvoriti račun na drugi mail, ali na isto ime? Probao sam se ulogirati u adsense s starim podacima i nije me pustilo.
|
|
|
27.08.2015., 12:35
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2014.
|
Zna tko kako otkazati zahtjev za adsense?
|
|
|
02.09.2015., 18:44
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2014.
|
Quote:
PITALICAdoo kaže:
ako ima ko volje i znanja da mi odgovori na sljedeča pitanja.
1. imam blog i na njemu adsens. Da li na njemu u samom blogu smijem postaviti baner od neke druge vrste zarade na internetu . Npr baner od TRAFFICMONSOON-a.
2. smijem li koristiti traffic programe poput trafficmonsoona za svoj blog sa ADSENSOM za veću posjetu?
više mi ništ ne pada na pamet...to bi bilo to
|
Umjetni traffic ne smiješ koristiti a mislim da bolje ni baner ne stavljati jer google ne voli ptc stranice i slične...
|
|
|
03.09.2015., 00:33
|
|
superstručnjak
Registracija: Mar 2007.
|
Quote:
Šlic kaže:
E hvala na informacijama. Samo hoću li dobiti taj obrazac običnom poštom ili na email?
|
Ni postom ni mailom. U adsense sucelju ces vidjeti link "Finalized payment" (ili nesto slicno, ne sjecam se) i kad kliknes na to otvori se novi prozor u kojem izmedju ostalog pise i Western Union MTCN broj. On je sve sto ti treba za podizanje novca.
|
04.09.2015., 10:54
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2015.
|
Quote:
Šlic kaže:
Evo ja sam nešto zaradio na adsensu i prije par dana sam odabrao da mi plate preko Western Uniona. Što sad? Jel sad trebam otići u WU poslovnicu? Kako da znam da su mi uplatili? Na google.support piše da trebam imati "sender's information" i da to trebam vidjeti na "please click the automatic payment link your "Payments" page"
A gdje je uopće "Payments" page (namješteno mi je na engleski)? Kad dođem na homepage vidim samo "View payments" i kad to kliknem imam "Payment History", "Payment Profile" i "Payment settings" ali nigdje ne vidim taj automatic payment link.
|
koliko sam cuo treba proci dva do tri mjeseca do prve isplate.. 
|
|
|
05.09.2015., 12:00
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2011.
|
Je li se ikada ikome dogodilo da mu se oglasi prestanu prikazivati na blogu? Jučer i prekjučer zaradila sam dosta manje nego inače, pogledala sam blogove i vidjela da se oglasi ne prikazuju. Nije stvar u browseru. Kada gledam statistiku blogova, posjet njima nije pao, ali kada pogledam adsense statistiku, page views i impressions jako su pali (ima ih, ali su jako pali), dakle, oglasi se ne prikazuju? Nisam dobila nikakvu obavijest. Prije dva dana uređivala sam malo HTML bloga, dodala sam facebook like gumb nakon svakog posta, link, ali ništa više od toga. Može li to biti razlog? Probala sam dodati i novi oglas, ali ništa se ne događa.
Zadnje uređivanje Orcisus : 05.09.2015. at 13:01.
|
|
|
05.09.2015., 19:39
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Orcisus kaže:
Je li se ikada ikome dogodilo da mu se oglasi prestanu prikazivati na blogu? Jučer i prekjučer zaradila sam dosta manje nego inače, pogledala sam blogove i vidjela da se oglasi ne prikazuju. Nije stvar u browseru. Kada gledam statistiku blogova, posjet njima nije pao, ali kada pogledam adsense statistiku, page views i impressions jako su pali (ima ih, ali su jako pali), dakle, oglasi se ne prikazuju? Nisam dobila nikakvu obavijest. Prije dva dana uređivala sam malo HTML bloga, dodala sam facebook like gumb nakon svakog posta, link, ali ništa više od toga. Može li to biti razlog? Probala sam dodati i novi oglas, ali ništa se ne događa.
|
Evo da sama sebi odgovorim  čitala sam adsense forume i netko je napisao kako google nešto (baš sada, početak rujna) mijenja s domenama i kako neki ljudi isto imaju takve probleme (netko iz Bugarske, Srbije i netko s blogspot.co.id domenom je to napisao). Probala sam otvoriti svoj blog s domenom blogspot.de (Njemačka) i tada su se reklame vidjele. Tako da mislim da je to ipak do googlea i tih domena i nadam se (pročitala na forumu isto) da će se sve za par dana vratiti u normalu.
|
|
|
07.09.2015., 10:36
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2006.
|
Quote:
Orcisus kaže:
Evo da sama sebi odgovorim  čitala sam adsense forume i netko je napisao kako google nešto (baš sada, početak rujna) mijenja s domenama i kako neki ljudi isto imaju takve probleme (netko iz Bugarske, Srbije i netko s blogspot.co.id domenom je to napisao). Probala sam otvoriti svoj blog s domenom blogspot.de (Njemačka) i tada su se reklame vidjele. Tako da mislim da je to ipak do googlea i tih domena i nadam se (pročitala na forumu isto) da će se sve za par dana vratiti u normalu.
|
Puno ti hvala na ovom odgovoru, ja imam isti problem 
|
|
|
07.09.2015., 13:33
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Type R kaže:
Puno ti hvala na ovom odgovoru, ja imam isti problem 
|
Nema na čemu, nadam se da je točan. Jučer navečer oglasi su se ponovno pojavili, danas ih opet nema.
|
|
|
17.09.2015., 08:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2007.
|
Pozdrav,
možel mi neko reći je li moguće promijenit e-mail adresu u ad-senseu? Dakle sada imam gmail adresu kao primarnu i preko koje se prijavljujem da li je moguće to promijeniti?
|
|
|
20.09.2015., 19:37
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Dec 2009.
|
samo trebate gledati reklame i dolarići stižu..
http://www.ADmimsy.com?R=franctanja gledate reklame i dolarići se skupljaju.. polako doduše ali nije da je neki posao.. 
|
|
|
13.10.2015., 23:53
|
|
ZGR
Registracija: May 2014.
|
Isplati li se sad poceti sa adsensom ako se uzme u obzir da nemam jos nikakvu stranicu svoju niti sam ikad imao...? Visim svaki dan na kompu i do 6 sati pa reko zasto ne mozda napravit nesto...
Dakle nemam iskustva sa izradom web stranica, blog sam imao davno prije 10god ko klinac kad je to bilo kul 
Pretpostavljam da mi je najbolje imati sadrzaj na engleskom? Je li dovoljno za pocetak imati nekakav free blog(od googla)?
Svaki odgovor i savijet je dobrodosao naravno
Ako ne adsense, kako je onda najbolje zapoceti sa internet zaradom? Bez velikih novcanih ulaganja...
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 22:21.
|
|
|
|