Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Automobili

Automobili Život na kotačima
Podforumi: Nautika, Motori i skuteri, Autoplin

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 14.12.2016., 22:35   #1881
Quote:
fabricio1 kaže: Pogledaj post
Sve je to fino i krasno ali 158.000km. Mene bi j... ta kilometraža. Ja sam za A4 120kw iz 2013 s full opremom dao 160.000kn i s 92.000km. Isto ima popunjenu servisnu i sve provjereno. Malo mi je to puno za Insigniju.

Super je autić - jedino ta kilometraža u usporedbi s cijenom meni nebi odgovoarala.
Ima li Insignia ko npr. Audi mogućnost čekiranja broja radnih sati,ili neku drugu provjeru kilometraže prek centralnog chipa? Nema šanse da bih išao kupit polovni auto ako nema neku vrst provjere preko elektronike, iebeš servisne knjižice i druge priče za malu djecu. Ni broj radnih sati nije 100% siguran, al je predpostavka da vlasnik nije mjesecima guzio sisatu austrijanku na zadnjem sicu, s upaljenim motorom.
blasfemicar is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.12.2016., 01:17   #1882
Pozdrav, evo mene opet.

Nakon onog videa što sam okačio, ispostavilo se da mi je crkavao centralni prednji zvučnik (par mjeseci prije mi je prednji desni na sličan način crkao/spalio se).

Imam CD 500 Navi, većina zamjenskih infotainment uređaja ne podržava factory Navi.

Može neka preporuka što da radim? Ne želim plaćati 15 000 kn za novi CD 500.
VengeanceOnAll is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.12.2016., 07:24   #1883
Quote:
blasfemicar kaže: Pogledaj post
Ima li Insignia ko npr. Audi mogućnost čekiranja broja radnih sati,ili neku drugu provjeru kilometraže prek centralnog chipa? Nema šanse da bih išao kupit polovni auto ako nema neku vrst provjere preko elektronike, iebeš servisne knjižice i druge priče za malu djecu. Ni broj radnih sati nije 100% siguran, al je predpostavka da vlasnik nije mjesecima guzio sisatu austrijanku na zadnjem sicu, s upaljenim motorom.
Kakve veze i da je? Osim eventualnih tvrdokornih flekova po sjedalima.. Prošla su ona vremena kada je rad u leru štetio motoru, i to jako davno. Imaš aute koji više odrade u leru nego u vožnji pa im nije ništa. Pogledaj taksijanere, policijske aute..
Henry Miller is online now  
Odgovori s citatom
Old 16.12.2016., 13:11   #1884
Quote:
Henry Miller kaže: Pogledaj post
Kakve veze i da je? Osim eventualnih tvrdokornih flekova po sjedalima.. Prošla su ona vremena kada je rad u leru štetio motoru, i to jako davno. Imaš aute koji više odrade u leru nego u vožnji pa im nije ništa. Pogledaj taksijanere, policijske aute..
OK, no to mi ionako nije presudno za okvirni obračun kilometraže. U Audiju moš vidit broj radnih sati motora, pa to recimo podijeliš cca sa 1.5 kontajući da je motor barem trećinu vremena radio u leru, pa onda skontaš da je prosječna brzina kretanja vozila bila ajmo reć 40-60 km/h (ako znaš da je vozilo voženo po autoputu onda je prosjek veći) i imaš okvirne kilometre koje je vozilo prešlo. Poanta je da ćeš na kraju bit puno bliže realnom broju kilometara nego što piše na brojčaniku.
blasfemicar is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.12.2016., 21:46   #1885
stvarno svasta ovdje mozes vidjeti tj procitati.
sony xperia u is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.12.2016., 11:01   #1886
Nije bolest sve sto boli

Papatalk
frenchkey is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.12.2016., 17:29   #1887
Ova pink gumica za kosu obješena na mjenjač meni okida alarme - žena vozila. NIKAD, ali NIKAD ne bih kupio auto koji je vozila žena.
Metalzoid is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.12.2016., 19:26   #1888
http://www.njuskalo.hr/auti/opel-ins...oglas-21141017

ova se meni sviđa,indian night koža sa hlađenjem,biturbo,automatik,flexride,opc line unutra..fina opremica..jel cijena ok ili bi trebala biti nešto niža?
Old 17.12.2016., 21:05   #1889
Quote:
Metalzoid kaže: Pogledaj post
Ova pink gumica za kosu obješena na mjenjač meni okida alarme - žena vozila. NIKAD, ali NIKAD ne bih kupio auto koji je vozila žena.
Zašto?
Odgovori s citatom
Old 17.12.2016., 21:14   #1890
Quote:
Metalzoid kaže: Pogledaj post
Ženomrzac :*

Moju insigniju bi poželio svaki muški i ne bi nikad rekao da ju je žena vozila
Al ja ju prodajem tek do godine :P

Šalu na stranu, ja točno znam kad je žena na cesti za volanom jer obično rade blesave gluposti i manji postotak ima dobru hand eye koordinaciju.
charmed84 is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.12.2016., 22:20   #1891
Pozdrav ekipa,
trebao bi pomoć s žaruljama za Insigniu.

Imam Insigniu 2014.g. sa halogenim žaruljama koje katastrofalno svijetle. Kao da vozim fićeka.
Planirao sam staviti nightbreaker žarulje i onda sam skužio da unutra nisu standardne H7 žarulje već neke HIR2 za koje prvi put čujem. I naravno za HIR2 ne postoje nightbreaker žarulje.

Što da napravim da povećam jačinu svjetla? Ovo ne samo da je neizdržljivo već je i opasno.
testic123 is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.12.2016., 22:30   #1892
Nadji razbijenu s xenonima.
Odgovori s citatom
Old 18.12.2016., 08:25   #1893
Quote:
charmed84 kaže: Pogledaj post
Ženomrzac :*

Moju insigniju bi poželio svaki muški i ne bi nikad rekao da ju je žena vozila
Al ja ju prodajem tek do godine :P

Šalu na stranu, ja točno znam kad je žena na cesti za volanom jer obično rade blesave gluposti i manji postotak ima dobru hand eye koordinaciju.
Koordinacija mi je manje bitna od idiota koji zaleđeni motor digne do granice blokade. To više šteti autu od naslanjanja plastičnog branika na zid garaže. A takvu agresiju češće čine muški nego ženski vozači.

Quote:
testic123 kaže: Pogledaj post
Pozdrav ekipa,

Što da napravim da povećam jačinu svjetla? Ovo ne samo da je neizdržljivo već je i opasno.
Ne ćemo pretjerivati, ne vjerujem da su svijetla toliko loša, uostalom, na testovima su Opelova svijetla redovito među najboljima. Onda bi ostali auti imali voštanicu u faru
Čisto informativno, vozim Vectru B iz 1999-e, i svijetla rade savršeno sa najobičnijim žaruljicama.
Odgovori s citatom
Old 18.12.2016., 09:54   #1894
Da al opet sam primijetila da većina žena "grije" auto u leru

Kad smo kupovali rabljenu točno smo znali od koga nećemo kupovati auto. Bio je neki lik/choban koji je upicanio auto, a ono kad si upalio auto i stisnuo kuplung majko mila. Razvaljeno do max. I mi ono, kao aha javit ćemo se (NOT). A kad smo odlazili, veli lik frendu, ovi nemaju para za ovakav auto...debil. Pa smo fino nasli jednu koju je dosta malo i po otvorenoj cesti vozio stariji lik, al mu je gepek bio premali pa je kupovao kompakta. A još bila na firmu. Čista sreća...ali i iskustvo. Mi smo molili lika da nas provoza i odma skužiš kako ko vozi.
charmed84 is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.12.2016., 10:09   #1895
Quote:
hasnfefer kaže: Pogledaj post
Ne ćemo pretjerivati, ne vjerujem da su svijetla toliko loša, uostalom, na testovima su Opelova svijetla redovito među najboljima. Onda bi ostali auti imali voštanicu u faru
Čisto informativno, vozim Vectru B iz 1999-e, i svijetla rade savršeno sa najobičnijim žaruljicama.
Kolega mi kaže da cijelo vrijeme vozi s dugim svijetlima, i da mu jos nitko nije blendao. Eto, toliko su loša.
I Zafira i Astra, koje sam vozio prije, su imale bolja svijetla.

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
testic123 is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.12.2016., 11:58   #1896
Slažem se s hasnfeferom, silenje hladnog motora u pravilu ovisi o količini testosterona u organizmu vozača. Stariji ljudi i žene su tu pravi pik. S tim da eto žene u pravilu češće razdrndaju kuplung, opterećuju više servo volana .. zato najbolje od starijeg gospodina kojem se ne žuri uzeti
Nikomah is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.12.2016., 13:11   #1897
Auto koje voze žene su svakih 6 mjeseci zreli za špur - jer voze kao po tračnicama, volan je za ukras, jelte.
Ako je rupa na cesti duboka 15 cm, nema veze. Preko nje se mora proći jer da je neka opasna dubina, sigurno bi rupa bila sanirana.
I BUM! Većinom se ne znaju pravilno popeti na rinzol, jaše po kuplungu, gaze ga hladnog, penju se na most u 6toj na 1100 okretaja itd.
Svačeg sam se nagledao.
Da ne kažem koliko se voze sa suhom mašinom, bez ulja. Lampice? Pa to je kad upališ auto pa nešto blinka...
Metalzoid is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.12.2016., 13:47   #1898
A kocnice 😀 prvo stiskaju kvacilo pa kad je auto u "slobodnom padu" kočenje ko lude. A saltanje kad su okretaji u crvenom..
elf123 is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.12.2016., 23:18   #1899
Quote:
Pozdrav ekipa,

Imam Insigniu 2014.g. sa halogenim žaruljama koje katastrofalno svijetle. Kao da vozim fićeka.
Planirao sam staviti nightbreaker žarulje i onda sam skužio da unutra nisu standardne H7 žarulje već neke HIR2 za koje prvi put čujem. I naravno za HIR2 ne postoje nightbreaker žarulje.

Kud ficeka nadje....svjetla su mu bila dobra
Svicar is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.12.2016., 23:36   #1900
Quote:
Kolega mi kaže da cijelo vrijeme vozi s dugim svijetlima, i da mu jos nitko nije blendao. Eto, toliko su loša.
I Zafira i Astra, koje sam vozio prije, su imale bolja svijetla.
Kakve su to bajke, vozi s upaljenim dugim svjetlima i nitko to ne primjećuje? Kolega ti nema ispravan auto...
RoadRage is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 17:47.