|
|
29.10.2024., 21:46
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2010.
|
Quote:
Opal Zg kaže:
to nije samo danas, ima već i više od 30 godina kako se tupi o dječjim pravima i istovremeno ignorira dječju odgovornost
|
nda
i zaštićeni su tam di ne bi trebali biti zaštićeni a gdje bi ih se trebalo zaštiti ih se ne štiti
|
30.10.2024., 09:19
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2010.
|
Quote:
Tamerlane kaže:
Ovaj slučaj jasno pokazuje da škola ne treba biti obvezna.
Jebiga, za neke nije škola.
|
Meni sve liči na obračun moćnika. Štz mali je možda malo divlji ali sve to skupa spada u tu dob samo što je ovdje pojačano prisustvovm interneta.
Do dajte tome trendove nedodirljivosti dijeteta i pretjeranu osjetljivost na sve živo dobijete klasičnu pobunu roditelja više srednje klase protiv učenika iz očito više klase.
Sustav rješava a nema zapravo što riješiti, a oporba traži dijagnozu 
|
30.10.2024., 09:35
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2010.
|
Quote:
Novi233 kaže:
Meni sve liči na obračun moćnika. Štz mali je možda malo divlji ali sve to skupa spada u tu dob samo što je ovdje pojačano prisustvovm interneta.
Do dajte tome trendove nedodirljivosti dijeteta i pretjeranu osjetljivost na sve živo dobijete klasičnu pobunu roditelja više srednje klase protiv učenika iz očito više klase.
Sustav rješava a nema zapravo što riješiti, a oporba traži dijagnozu 
|
Mali nije malo divlji, nego poprilično. Zasada u svojoj lepezi ima lom ruke(teške tjelesne ozljede), seksualno zlostavljanje, fizičko, te verbalno zlostavljanje.
Neprihvatljivo je to sve svoditi na klasnu borbu, jer to s tim nema veze.
Sustav itekako ima što rješavati.
|
|
|
30.10.2024., 09:44
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2007.
|
Quote:
Novi233 kaže:
|
Mali je porpilično lud i nema nikakvog opravdanja da utječe na drugu djecu.
Svako ima slobodu dok ne utječe na slobodu drugog, maknuti ga iz škole, poslati na psihijatriju i obrađivati tamo dok se ne sredi.
|
|
|
30.10.2024., 15:16
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2010.
|
Quote:
JohnDoe-25 kaže:
Mali nije malo divlji, nego poprilično. Zasada u svojoj lepezi ima lom ruke(teške tjelesne ozljede), seksualno zlostavljanje, fizičko, te verbalno zlostavljanje.
Neprihvatljivo je to sve svoditi na klasnu borbu, jer to s tim nema veze.
Sustav itekako ima što rješavati.
|
Devetogodišnjak ne može nekom slomiti ruku.
Eventualno je bilo naguravanja a drugi dječak je pao i slomio ruku. Ništa neobično za dječačko odrastanje a bome znam i klinke koje su lomile ruke a i noge :rofl
Ovo ostalo mi je karakteristično za tu dob. Ništa previše nenormalno.
Mislim da bi mediji a i pojedinci trebali malo stati na loptu i prestati raditi monstruma od fucking devetogodišnjaka.
|
30.10.2024., 16:44
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2006.
|
Quote:
Novi233 kaže:
Eventualno je bilo naguravanja a drugi dječak je pao i slomio ruku. Ništa neobično za dječačko odrastanje a bome znam i klinke koje su lomile ruke a i noge :rofl
Mislim da bi mediji a i pojedinci trebali malo stati na loptu i prestati raditi monstruma od fucking devetogodišnjaka.
|
Ako se itko ikada pitao kako nastaju debili od klinaca, eto odgovora...
Čisto i jasno, opravdavanje svakog sranja...
Imaš pravo, svi smo kao klinci "odradili" par prijeloma drugima, pa ih vrijeđali, vikali učiteljicama da su krave i kurve, frendovima gurali ruke u gaće i tako to...
I tebi je to normalno, točnije, normalno ti je ostaviti upis poput tvojeg?
|
|
|
30.10.2024., 16:55
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2010.
|
Quote:
Novi233 kaže:
|
Ma naravno, to su normalne stvari sve. Tko bar jednom nije gurnuo nekoga tako da je pao i slomio ruku? Jesam ja jedini pehist koji to nije nikad, niti ikoga znam?
Za ovo drugo pogotovo nismo radili, niti bi nam se to toleriralo, čak niti u višim razredima osnovne.
|
|
|
30.10.2024., 17:58
|
|
Ko bre dabre
Registracija: Nov 2005.
|
Eto, sad znate svi kako nastaju psihopati. Kao mali netko gurne curicu niz stepenice koja slomi ruku, a "profesionalac" kaže da je to normalno ponašanje i neka mala začepi sa kmečanjem. Tri škole i 1000 djece nepotrebno "histerzizra" jer im ne paše da ih netko seksualno napastuje i vrišti "one minute sex" između ometanja nastave, općenitog vrijeđanja i tuče. Pitam se da li je onda i legitimno rješenje da neki drugi klinac ovog gurne niz stepenice pa da imaju mira dok mu kosti zacijeljuju. Ipak je to normalno, jelda?
|
30.10.2024., 18:02
|
|
mislim dakle razmišljam
Registracija: Apr 2008.
|
Quote:
red_shrike kaže:
Eto, sad znate svi kako nastaju psihopati. Kao mali netko gurne curicu niz stepenice koja slomi ruku, a "profesionalac" kaže da je to normalno ponašanje i neka mala začepi sa kmečanjem. Tri škole i 1000 djece nepotrebno "histerzizra" jer im ne paše da ih netko seksualno napastuje i vrišti "one minute sex" između ometanja nastave, općenitog vrijeđanja i tuče. Pitam se da li je onda i legitimno rješenje da neki drugi klinac ovog gurne niz stepenice pa da imaju mira dok mu kosti zacijeljuju. Ipak je to normalno, jelda?
|
U stvari, čudi me da se već nije okupila škvadra da ga izmasira. Klinci to vole čoporativno.
|
30.10.2024., 18:08
|
|
mislim dakle razmišljam
Registracija: Apr 2008.
|
Quote:
Novi233 kaže:
|
Bio sam u vrtiću (prije par mjeseci, da se krivo ne shvati) kad je četverogodišnjak divljao i bacao stolce uokolo naokolo. Odgojitelji su se samo imicali, nisu ga smjeli ni dotaknuti, a ja sam samo čekao da mi se približi da mu odvalim koks od kojeg bi proradio. Mali divljak je bio pametan pa mi nije prilazio. Par dana kasnije sam morao voditi klinca na hitnu jer ga je opalio po vratu. Toliko o tome što djeca mogu. Uzgred, kongoanski warlord je izjavio da su mu najbolji vojnici oni od 11 do 13 godina: sve mogu, ubijanje im je igra i ne misle da su smrtni.
|
30.10.2024., 19:36
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2010.
|
Quote:
Novi233 kaže:
|
sorry, nekada su se te stvari sankcionirale odmah u školi
odavno to ne može jer odmah stižu tužbe...
|
01.11.2024., 09:07
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2009.
|
Quote:
Ego kaže:
Ne može tu nikakav psiholog puno kad nema potrebne ovlasti niti potrebno okruženje da bi nešto učinio.
|
Bolje da nema.
|
|
|
01.11.2024., 12:49
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Feb 2018.
|
Naslov u jutarnjem. Sveučilišna profesorica: ‘Ako smo došli do toga da nam roditelji i odvjetnici upravljaju školama, jasno je da smo kao društvo zalutali.
A kada bi radili svoj posao a ne samo primali plaće
|
|
|
01.11.2024., 16:48
|
|
Ko bre dabre
Registracija: Nov 2005.
|
Quote:
pilif12 kaže:
Naslov u jutarnjem. Sveučilišna profesorica: ‘Ako smo došli do toga da nam roditelji i odvjetnici upravljaju školama, jasno je da smo kao društvo zalutali.
A kada bi radili svoj posao a ne samo primali plaće
|
Nismo zalutali jer klinac u školi pihofizički i seksualno zlostavlja po tri škole, ne, to je sve komplatno normalno. Zalutali smo jer se netko žali na psihofizičko zlostavljanje. Netko je na jednoj od inkarnacija ove teme rekao "prihvati svoju ulogu žrtve i bit će svima bolje".
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:02.
|
|
|
|