Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija

Televizija Sve što trebam jest komad kruha i TV
Podforumi: Serije, Sapunice, Turske serije, Reality TV, Eurosong, Igre & ostalo (Eurosong)

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 09.03.2022., 18:55   #1921
Za pretplatu sam znao ali ovo drugo nisam dok ti nisi rekao što su ti na SZK rekli. Tada sam se kod njih raspitao i saznao da je stvarno tako.
palmal is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.03.2022., 19:15   #1922
Quote:
palmal kaže: Pogledaj post
Za pretplatu sam znao ali ovo drugo nisam dok ti nisi rekao što su ti na SZK rekli. Tada sam se kod njih raspitao i saznao da je stvarno tako.
Eto za to je tu forum, da ljudi znaju kako stvari stoje. Kako se kaže, na greškama se uči, pa da ljudi ne uče na svojim greškama, najbolje je učiti na tuđim Samo treba čitati. LP, Palmal.
JohnnyLogan is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.03.2022., 22:16   #1923
Danas su i na Eon-u u HBO OD ubačeni filmovi DUNE i MATRIX:USKRSNUĆE.
To znači da će uporedo kako bude stizalo na HBO MAX dolaziti i na HBO OD. Barem jedan dio.
Jedino što Eon u VOD nema 4K.
palmal is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.03.2022., 09:57   #1924
SK2 Tenis Indian Wells. Slika i ton sinhronizirani.
bulebubuleja is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.03.2022., 13:41   #1925
Od kada je krenuo HBO MAX na HBO OD dodano je 39 novih naslova. Izgleda da i korisnici premium paketa imaju od toga koristi.
palmal is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.03.2022., 09:33   #1926
Evo, htio sam aktivirati start paket s loginom iz probnog razdoblja i javlja mi grešku. Paket se zove Start Pre. Prosto nevjerojatno da nisu omogućili da se može aktivirati pretplata s profilom koji je već iskoristio probni period. Pisao sam im, da vidimo....F1 sezona je na vratima
MytByte is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.03.2022., 09:47   #1927
Ja sam u petak prijavio se na MojEON i ponovo kliknio na aktivaciju paketa i proradilo u sekundi. A nakon par minuta mi stigao račun na e-mail.
WiseGuy is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.03.2022., 10:10   #1928
Sad je i pitanje na kojem će kanalu ići F1.... hoće li ga i nadalje "gurati" na SK HD kojeg nema Max tv ( a i pitanje što će biti sa SK kanalima u Max tv-u nakon ljeta ) ili će ga, kao i Bundesligu, a u svjetlu gubitka najvažnijeg sadržaja kojeg su imali ( Premier lige ) i F1 prebaciti na SK1 - SK 3.....
ULICA ULICE is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.03.2022., 10:20   #1929
Dok su ostali SK kanali u MaxTV-u, F1 će ići na SK HD. Takav je dogovor tj. HT nije htio platiti dodatno da ima i F1. Kada ostali ispadnu iz MaxTV-a (ako se to dogodi), onda više nije ni bitno, jer svi ostali imaju sve SK kanale.
stipest is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.03.2022., 10:31   #1930
Quote:
stipest kaže: Pogledaj post
Dok su ostali SK kanali u MaxTV-u, F1 će ići na SK HD. Takav je dogovor tj. HT nije htio platiti dodatno da ima i F1. Kada ostali ispadnu iz MaxTV-a (ako se to dogodi), onda više nije ni bitno, jer svi ostali imaju sve SK kanale.
Nije htio platiti niti za Bundesligu pa smo jučer u 15 i 30 imali dvije utakmice Bundeslige na SK 1 i SK 2.....
ULICA ULICE is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.03.2022., 11:32   #1931
F1 je bio u posebnom paketu pregovora.
stipest is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.03.2022., 12:05   #1932
Quote:
MytByte kaže: Pogledaj post
Evo, htio sam aktivirati start paket s loginom iz probnog razdoblja i javlja mi grešku. Paket se zove Start Pre. Prosto nevjerojatno da nisu omogućili da se može aktivirati pretplata s profilom koji je već iskoristio probni period. Pisao sam im, da vidimo....F1 sezona je na vratima
Ako sam dobro razumio htio si se ulogirati u Eon sa mail-om i lozinkom koji si imao u paketu koji si otkazao. To ne može tako. Moraš ponovo aktivirati paket na njihovim stranicama i tada ćeš dobiti novu lozinku. Ne uspiješ li tako, odeš do poslovnice i oni ti aktiviraju. Po meni je sasvim normalno da se ne možeš ulogirati sa lozinkom paketa koji si otkazao.
palmal is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.03.2022., 12:48   #1933
Zahvaljujemo na dostavljenim dodatnih informacijama. Iste ćemo proslijediti kolegama. Provjerom po Vašem računu je vidljivo kako imate aktivnu uslugu uz plaćanje putem bankovne kartice. Kod navedene usluge je moguće otkazati uslugu preko protala Moj EON i ponovno je reaktivirati po Vašem profilu preko portala Moj EON kada god želite. Dovoljno je samo se prijaviti, odabrati željeni paket i ažurirati podatke s bankovne kartice i usluga će se reaktivirati.

Ovo su meni odgovorili kad sam se dopisivao s njima kad sam imao one probleme sa slikom.
eastcoast is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.03.2022., 12:54   #1934
Quote:
eastcoast kaže: Pogledaj post
Zahvaljujemo na dostavljenim dodatnih informacijama. Iste ćemo proslijediti kolegama. Provjerom po Vašem računu je vidljivo kako imate aktivnu uslugu uz plaćanje putem bankovne kartice. Kod navedene usluge je moguće otkazati uslugu preko protala Moj EON i ponovno je reaktivirati po Vašem profilu preko portala Moj EON kada god želite. Dovoljno je samo se prijaviti, odabrati željeni paket i ažurirati podatke s bankovne kartice i usluga će se reaktivirati.

Ovo su meni odgovorili kad sam se dopisivao s njima kad sam imao one probleme sa slikom.
Ne znam gdje se u Moj EON mogu upisati podaci s bankovne kartice.
palmal is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.03.2022., 13:09   #1935
Quote:
MytByte kaže: Pogledaj post
Pokušaj se ulogirati na moj Telemach, a ne na moj Eon. Možda tamo postoji opcija za reaktivaciju računa.
palmal is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.03.2022., 14:34   #1936
Quote:
Ne znam gdje se u Moj EON mogu upisati podaci s bankovne kartice.

WiseGuy is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.03.2022., 14:38   #1937
Hvala na informaciji. Pošto imam Eon preko Telemach računa za ovo nisam znao.
palmal is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.03.2022., 09:15   #1938
Quote:
Pokušaj se ulogirati na moj Telemach, a ne na moj Eon. Možda tamo postoji opcija za reaktivaciju računa.
Riješeno. Mada je malo zbunjujuće i nekonzistentno. Podsjetili su me da mi je kartica koju sam bio dao blokirana jer mi ju je pojeo bankomat. Prijavio sam novu karticu prema slici iznad i odvelo me na telemach stranice... Nije im baš user-friendly i jasan cijeli sustav ... Lijepo mi pružiš obavijest da mi je kartica odbijena, a ne nekakvu kriptičnu obavijest o nedefiniranoj grešci.
MytByte is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.03.2022., 21:31   #1939
Quote:
stipest kaže: Pogledaj post
F1 je bio u posebnom paketu pregovora.
Do kada SK ima ugovor za F1 i Moto GP?
Old 14.03.2022., 21:50   #1940
Quote:
leo4 kaže: Pogledaj post
Do kada SK ima ugovor za F1 i Moto GP?
F1 još 2 sezone....ovu nadolazeću i onu iza nje....
ULICA ULICE is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 07:38.