Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Glazba > Zabavna glazba

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 04.10.2024., 22:49   #1921
Quote:
RutherFord7 kaže: Pogledaj post
zašto uvijek one najnevinije i najbolje duše među nama stradaju?
Točno to! Ali uvijek nastradaju oni dobri ljudi koji se ne pitaju za ništa. Ove slike poplava koje sam bio gledao su mi baš strašne. Oduvijek sam imao strah od poplava, srećom pa to nikad nisam doživio za sad.
Paky is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.10.2024., 00:02   #1922
Quote:
Greco kaže: Pogledaj post
guglam pilane poplavljene ubosni ali nema nista

ja trebao jutros u Vitez ali prespao
U Vitezu nije bilo nista osim kilometarskih kolona i gužve jer se cijeli pomet iz Sarajeva za Mostar preusmjerio na sjever i kružno jer su glavna magistrala i pruga prekinute zbog velikog odrona

Tako da sad od Sarajeva do Mostara (i obrnuto) umjesto uobičajeno 1h i 40min vožnje treba cca 4h i 30 min
Peter Griffin is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.10.2024., 01:03   #1923
Mess, doslovno se fizički odijelile Bosna i Hercegovina.

Horor koliko ima poginulih
nitko1 is online now  
Odgovori s citatom
Old 05.10.2024., 01:40   #1924
21 poginulih, još toliko se vodi nestalo i upitno je po svim okolnostima jesu živi...
Peter Griffin is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.10.2024., 01:41   #1925
Strašno, jadni ljudi
Old 05.10.2024., 18:09   #1926
https://www.tiktok.com/@anajovanovic...80204278515206

može li netko zaustaviti proslave punoletstva
Peter Griffin is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.10.2024., 18:17   #1927
Quote:
Peter Griffin kaže: Pogledaj post
https://www.tiktok.com/@anajovanovic...80204278515206

može li netko zaustaviti proslave punoletstva
Mess, tko ovdje slavi od ovo dvoje
Arial is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.10.2024., 18:22   #1928
Ja mislim da se bosna nije (nikako) pripremila za poplave... na vijestima (otkad sam usao u 30e obozavam gledati vijesti) sam gledao 2-5 dana kako se slovenia kroatia i madjarska pripremaju ...

jedna bakica izgubila 4 clana obitelji
Odgovori s citatom
Old 05.10.2024., 18:26   #1929
Quote:
Ja mislim da se bosna nije (nikako) pripremila za poplave... na vijestima (otkad sam usao u 30e obozavam gledati vijesti) sam gledao 2-5 dana kako se slovenia kroatia i madjarska pripremaju ...

jedna bakica izgubila 4 clana obitelji
Pa sad i nije bilo upozorenja na bilo sta ekstremno, x puta smaraju sa crvenim alarmima kad doslovno padne 12-15 kapi kiše, a sad ni to. Iako ovo je fakat ekstremno bilo da se ne znam kako spremiš neke stvari su izvan naše kontrole + ilegalni kamenolom, krčenje šuma zbog navodnih zelenih izvora energije tipa solari i sl. a i pravljenje naselja na nepristupacnim mjestima u klancima nimalo ne pomaze, tako da kao i obicno nesretan miks više nepovoljnih faktora recept je za katastrofu
Arial is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.10.2024., 19:06   #1930
Quote:
Arial kaže: Pogledaj post
Pa sad i nije bilo upozorenja na bilo sta ekstremno, x puta smaraju sa crvenim alarmima kad doslovno padne 12-15 kapi kiše, a sad ni to. Iako ovo je fakat ekstremno bilo da se ne znam kako spremiš neke stvari su izvan naše kontrole + ilegalni kamenolom, krčenje šuma zbog navodnih zelenih izvora energije tipa solari i sl. a i pravljenje naselja na nepristupacnim mjestima u klancima nimalo ne pomaze, tako da kao i obicno nesretan miks više nepovoljnih faktora recept je za katastrofu

Obozavam tu rijec, a nikad ju nemam priliku koristiti

VRAZJI KLANAC! VRAZJI KLANAC! VRAZJI KLANAC!
dennomon is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.10.2024., 19:39   #1931
Quote:
otkad sam usao u 30e obozavam gledati vijesti

Quote:
ovo je fakat ekstremno bilo da se ne znam kako spremiš neke stvari su izvan naše kontrole + ilegalni kamenolom, krčenje šuma zbog navodnih zelenih izvora energije tipa solari i sl. a i pravljenje naselja na nepristupacnim mjestima u klancima nimalo ne pomaze, tako da kao i obicno nesretan miks više nepovoljnih faktora recept je za katastrofu
Bili su previše zauzeti borbom za tradicionalne obiteljske vrijednosti.
Old 05.10.2024., 19:43   #1932
Da stvarno jadni ljudi
I sad je pitanje koliko ce trebat da se to sve ocisti i sredi, plus najvise ce stradat siromasni koji ionako nisu imali bog zna sta, maa joooj

Cak sam se javila bivsoj X osobi koja je u zahvacenom podrucju da ga pitam kak je
Odgovori s citatom
Old 05.10.2024., 20:06   #1933
Bilo je i gorih poplava ...

Mi od danas u slučaju prirodne katastrofe dobivamo ALERT poruku na telefon...
Zelenko is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.10.2024., 20:16   #1934
Quote:
Lepti kaže: Pogledaj post
Bili su previše zauzeti borbom za tradicionalne obiteljske vrijednosti.
dennomon is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.10.2024., 20:49   #1935
Quote:
Ponovila se katastrofa iz 2014., raste bijes, traži se krivac: ‘Pa pogledajte gdje su oni objavili upozorenje!‘

Ono što je jezivo je da je Agencija za vodno područje Jadranskog mora u četvrtak objavila upozorenje da se u periodu od 3. do 4. listopada u Konjicu, Jablanici, Mostaru, Čapljini, Grudama, Ljubuškom i Širokom Brijegu očekuje porast vodostaja zbog obilnih padalina.

Quote:
Pozvali su nadležne institucije da prate situaciju i postupaju u skladu s ovlastima, pridržavajući se operativnog plana obrane od poplava u Federaciji Bosne i Hercegovine. Službama koje provode mjere zaštite su preporučili dodatni oprez. Obratili su se i civilnoj zaštiti.

"Nadležne službe civilne zaštite trebaju upozoriti stanovništvo na područjima uz rijeke, koje nemaju izgrađene zaštitne vodne objekte, na opasnost prilaska obalama uslijed mogućih povećanja dubina i brzine tečenja vode u rijekama te pravovremeno obavijestiti s uputama i smjernicama za ponašanje kako bi stanovništvo moglo provesti mjere u cilju smanjenja šteta od djelovanja vode", navedeno je u jučerašnjem upozorenju Agencije za vodno područje Jadranskog mora.
Nažalost niti jedan medij u BiH nije objavio dostavljeno obavještenje jer tvrde da im obavještenje nije dostavljeno.

Quote:
Navedeno upozorenje je jučer u 12 sati objavljeno na internetskoj stranici Agencije, ali nije dostavljeno Klix.ba. Prema svemu sudeći, nije dostavljeno niti jednom drugom bh. mediju jer ga niti jedan drugi medij nije ni objavio.

S druge strane, iz Agencije za vodno područje rijeke Save su 2. listopada na svojoj internetskoj stranici objavili da su od 3. do 4. listopada moguće poplave na području Bihaća, Bosanske Krupe, Sanskog Mosta i Ključa. Ovo upozorenje je dostavljeno medijima, kao i svako prethodno upozorenje Agencije za vodno područje rijeke Save.

S obzirom na navedeno, nameće se nekoliko pitanja, piše Klix.ba. Zašto Agencija za vodno područje Jadranskog mora nije spomenuto upozorenje dostavila medijima jer nije za očekivati da građani, bar većina njih, prati ono što ova agencija objavljuje na svojoj internetskoj stranici? Ako je Agencija upozorenje dostavila nadležnim institucijama, što su one poduzele na zaštiti stanovništva i materijalnih dobara?
Ovo je baš jezivo, bit će da su svi bili previše zauzeti izbornim aktivnostima.
Peter Griffin is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.10.2024., 21:09   #1936
Quote:
baby-deluxx kaže: Pogledaj post
Cak sam se javila bivsoj X osobi koja je u zahvacenom podrucju da ga pitam kak je
Baja Papaja??
Old 05.10.2024., 22:09   #1937
Quote:
Peter Griffin kaže: Pogledaj post
Ponovila se katastrofa iz 2014., raste bijes, traži se krivac: ‘Pa pogledajte gdje su oni objavili upozorenje!‘

Ono što je jezivo je da je Agencija za vodno područje Jadranskog mora u četvrtak objavila upozorenje da se u periodu od 3. do 4. listopada u Konjicu, Jablanici, Mostaru, Čapljini, Grudama, Ljubuškom i Širokom Brijegu očekuje porast vodostaja zbog obilnih padalina.

Nažalost niti jedan medij u BiH nije objavio dostavljeno obavještenje jer tvrde da im obavještenje nije dostavljeno.

Ovo je baš jezivo, bit će da su svi bili previše zauzeti izbornim aktivnostima.
Mess... Ali na kraju i obavjestenje o porastu vodostaja nije sad nesto dramaticno sto bi zahtijevalo upozorenja pa i evakuaciju stanovnistva i zatvaranje puteva sto bi ovdje jedino spasilo zivote. A ljudi ionako umorni od laznih uzbuna zbog devalvacije crvenih i narancastih meteoalarma
Arial is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.10.2024., 22:12   #1938
Quote:
Baja Papaja??
Piki je deluxin bivsi?
Arial is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.10.2024., 22:15   #1939
Quote:
Mess... Ali na kraju i obavjestenje o porastu vodostaja nije sad nesto dramaticno sto bi zahtijevalo upozorenja pa i evakuaciju stanovnistva i zatvaranje puteva sto bi ovdje jedino spasilo zivote. A ljudi ionako umorni od laznih uzbuna zbog devalvacije crvenih i narancastih meteoalarma
Da, mnogo je drugih faktora koji su doveli do ove katastrofe; nekotrolirana sječa šuma, bespravna gradnja, nelegalni kamenolomi, pa jel se prije par mjeseci pokraj Jablanice urušilo brdo u Neretvu i opet nitko ništa

Uostalom poplave su i u Kiseljaku i Kreševu pa tamo nema žrtava
Peter Griffin is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.10.2024., 22:53   #1940
Quote:
Baja Papaja??
Ma jok on je odavde, di si se njega sjetio ahahahahaha
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 09:36.