Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Film

Film Art, cult and all that trash

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 04.11.2021., 21:03   #1941
Quote:
great kaže: Pogledaj post
Jel netko gledao Polaroid (2019)? Jel se isplati?
Također ništa posebno štoviše "jeftino" napravljen. Kako je već i rečeno obzirom na današnju ponudu slobodno pogledaj iako realno ništa posebno.

Kad već riječ o "fotoaparatnim" filmovima mogu ti preporučiti Time Lapse (2014), jest da nije ista kategorija ali meni osobno odlično sjeo.

I naravno nezaobilazni Shutter (2004) ali to čisto sumnjam da postoji netko na temi da nije gledao.
acmen is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.11.2021., 22:42   #1942
Quote:
acmen kaže: Pogledaj post
Također ništa posebno štoviše "jeftino" napravljen. Kako je već i rečeno obzirom na današnju ponudu slobodno pogledaj iako realno ništa posebno.

Kad već riječ o "fotoaparatnim" filmovima mogu ti preporučiti Time Lapse (2014), jest da nije ista kategorija ali meni osobno odlično sjeo.

I naravno nezaobilazni Shutter (2004) ali to čisto sumnjam da postoji netko na temi da nije gledao.
Nije mi toliko od značenja ''fotoaparatna'' tematika, nego mi je frend preporučio Polaroid pa zato pitam. U svakom slučaju hvala na preporuci
great is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.11.2021., 23:51   #1943
Quote:
Nije mi toliko od značenja ''fotoaparatna'' tematika, nego mi je frend preporučio Polaroid pa zato pitam. U svakom slučaju hvala na preporuci
Dobar film, ali efekti baš i nisu nešto, točnije loši su
Tomo1972 is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.11.2021., 05:14   #1944
Polaroid se isplati pogledati, dobar je
danko10 is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.11.2021., 22:02   #1945
Može neka preporuka za film na foru ''šačica ljudi ode u napuštenu kolibu...'' tipa evil dead, the ruins ili cabin in the woods?
Ayinger is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.11.2021., 23:26   #1946
Quote:
Ayinger kaže: Pogledaj post
Može neka preporuka za film na foru ''šačica ljudi ode u napuštenu kolibu...'' tipa evil dead, the ruins ili cabin in the woods?
Jel si gledao novi wrong turn
dmw is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.11.2021., 00:06   #1947
Quote:
dmw kaže: Pogledaj post
Ja sam gledao prvi i, mislim, drugi dio Wrong turn.
Prvi mi je super, a taj drugi mi je isto okej. Kakvi su ostali? Jel se isplati gledati druge nastavke?
great is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.11.2021., 00:19   #1948
Quote:
Chicolino kaže: Pogledaj post
Jesi li gledala ovo?:

Ne vidim thumbnail, daj direkt link.
Old 06.11.2021., 00:57   #1949
Quote:
Ayinger kaže: Pogledaj post
Ovaj je meni bio dobar tu tematiku
The Ritual (2017)
John Coltrane is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.11.2021., 01:03   #1950
Quote:
Ja sam gledao prvi i, mislim, drugi dio Wrong turn.
Prvi mi je super, a taj drugi mi je isto okej. Kakvi su ostali? Jel se isplati gledati druge nastavke?
Ovaj zadnji iz ove godine se meni svideo. Ostali nisu osim onog prvog

Da ovaj iz 2021 je reboot
dmw is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.11.2021., 02:45   #1951
Quote:
Uranija kaže: Pogledaj post
Ne vidim thumbnail, daj direkt link.
Kako ne vidiš? Evo linka:

https://www.youtube.com/watch?v=Up6g0SDMJ7A

Chicolino is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.11.2021., 04:11   #1952
Quote:
dmw kaže: Pogledaj post
koji novi? ima novi? nisam u toku
danko10 is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.11.2021., 16:31   #1953
Quote:
danko10 kaže: Pogledaj post
koji novi? ima novi? nisam u toku
Izasao pocetkom ove godine...
great is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.11.2021., 17:15   #1954
Quote:
danko10 kaže: Pogledaj post
Polaroid se isplati pogledati, dobar je
Velika glupost. Zaspao i ugasio.
dmw is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.11.2021., 20:22   #1955
Quote:
Na mobu mi samo plav kvadrat bio.
Nisam! Baš bih mogla. Thx.
Old 22.11.2021., 00:32   #1956
Malo je tema zamrla, šteta, pa evo da ja dam svoj doprinos oporavku

Pogledao sam:

Paranormal Activity: Next of Kin
Priča: Cura u potrazi za biološkom obitelji odlazi u amišku zajednicu.
Dojam: Neki govore da ovo nije dio PA filmova i da nema veze s prethodnih 5. Ja bih rekao, ako je peti dio serijala, može proći i ovaj. Naime, dosta toga ima čega ima i u prethodnim filmovima, ima nadnaravnog, ima šejki kamere, ima noćnih scena, ima okultnog. Meni je film prolazan, iako pomalo predvidljiv i s previše scena koje stilom izgledaju kao bilo koji "normalno" sniman horor.
Ocjena: 6/10

Last night in Soho
Priča: Mlada djevojka s moćima da vidi mrtve odlazi studirati u London. Tamo "upoznaje" duh djevojke s vrlo tužnom pričom.
Dojam: Novi mainstream horor, meni osobno dosta dobar, nepredvidljiv, vizualno vrlo lijep. Glavna glumica je simpatična, kao i par ostalih likova. Nažalost, film je pomalo prespor i postane na trenutke dosadan.
Ocjena: 8/10

Chucky (TV Serija)
Priča: Tipična Chuckyjevska. Zločesti lutak odlazi u vlasništvo mladog tinejdžera, i iz saveznika postaje njegova najgora noćna mora.
Dojam: Serija ima loših i dobrih epizoda, odličnih i užasnih trenutaka, sjajnih i lijenih ubojstava. Ako možete prijeći preko toga da Chucky tako malen jednostavno izgleda kao preslab i lako "sredljiv" ubojca, vjerojatno vam se serija svidi. Meni je, ali imam zamjerki.
Ocjena: 7/10
BramaFix is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.11.2021., 03:59   #1957
Last night in Soho nije horor, dosadna SF/drama.
Chicolino is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.11.2021., 17:28   #1958
Quote:
Last night in Soho nije horor, dosadna SF/drama.

SF?
BramaFix is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.11.2021., 19:09   #1959
Quote:
BramaFix kaže: Pogledaj post

SF?
Nego što je? Vratila se iz sadašnjosti u 60-e, "vidi" mrtve itd. Žanr mix svega i svačega a ničega posebno, takve filmove treba izbjegavati, nit' je pravi horor nit' je pravi SF, zato ga i jesam deklarirao kao SF/drama, to je realna definicija.
Chicolino is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.11.2021., 21:49   #1960
Quote:
Nego što je? Vratila se iz sadašnjosti u 60-e, "vidi" mrtve itd. Žanr mix svega i svačega a ničega posebno, takve filmove treba izbjegavati, nit' je pravi horor nit' je pravi SF, zato ga i jesam deklarirao kao SF/drama, to je realna definicija.
((blagi spojleri))

SF = znanstvena fantastika, znači znanstvene ili tehnološke stvari, putovanje do prošlosti ili budućnosti je uključeno, no ovdje su bile vizije u pitanju, a ne njena transformacija u šezdesete.

Ne smatram da je ovo miks svega i svačega, dapače. Ovo je drama s elementima nadnaravnoga, aka nekakav light horor. Nema komedije, nema čudovišta, nema ničega osim djevojke koja vidi mrtve ili nesretne duhove i želi im pomoći.
BramaFix is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 10:58.