|
|
Forum.hr
> Razno
> Četeraj
|
Chat "Sizifov posao" - chat drugačiji od tipičnih (upute su u uvodnom tekstu)
|
|
|
Četeraj Raj za chatere, bivši Off Topic |
|
|
10.04.2025., 18:29
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2024.
|
Quote:
Bojana. kaže:
Tvrtko odlicna i kvalitetna muzika ali nije za usporedbu. Prince nije slab utoliko sto je nabijen emocijama za koje inace treba imat muda ko balote. I onda dodje likic sa wtf kragnom i kaze ti da se samo prepustis 
|
Danas se slažem s tim u potpunosti ali tada sa 17 godina nikako.
|
|
|
10.04.2025., 18:34
|
|
.
Registracija: Oct 2009.
|
Inly, Rhosin... gdje ste? (tema o kojoj biste puno toga imale za reći, zacijelo...)
|
|
|
10.04.2025., 18:37
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2023.
|
Quote:
Despi kaže:
Ne shvaćam zašto bih mislila da si koza  zbunjena sam malo
Ja sam stavila svoje slike koje sam imala, i ti imaš pravo staviti ono što zelis  
|
Jer sam "nadopunila" tvoj post. Ali male mestrovice vidjeh 2023 u muzeju cetinske krajine i padoh na dupe koliko su lijepi. Tako da, pokazujem svima ko da mi je stric rodjeni
|
10.04.2025., 18:41
|
|
.
|
...slike Edwarda Hoppera uz glazbu Toma Waitsa...
...Closing time...
|
|
|
10.04.2025., 18:42
|
|
Vještica
Registracija: Dec 2022.
|
Quote:
Bojana. kaže:
Jer sam "nadopunila" tvoj post. Ali male mestrovice vidjeh 2023 u muzeju cetinske krajine i padoh na dupe koliko su lijepi. Tako da, pokazujem svima ko da mi je stric rodjeni
|
Pa neka si nadopunila, ne vidim što je tu loše. Želiš da ljudi vide cijeli Mestrovicev opus i to je u redu.
|
|
|
10.04.2025., 18:50
|
|
.
|
Quote:
Bojana. kaže:
|
...kad smo kod Meštrovića, ovo je tako impresivno. Crkva Presvetog Otkupitelja - izgrađena je prema Meštrovićevim nacrtima, uz suradnju s arhitektom Haroldom Bilinićem.
|
|
|
10.04.2025., 18:54
|
|
Vještica
|
Quote:
- Sizif - kaže:
...kad smo kod Meštrovića, ovo je tako impresivno. Crkva Presvetog Otkupitelja - izgrađena je prema Meštrovićevim nacrtima, uz suradnju s arhitektom Haroldom Bilinićem.
|
Imaš pravo, impresivno.
|
|
|
10.04.2025., 18:55
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2019.
|
Quote:
- Sizif - kaže:
Inly, Rhosin... gdje ste? (tema o kojoj biste puno toga imale za reći, zacijelo...)
|
Pozdrav. Vidim lijepa tema je prisutna. Uključim se kasnije. Gužva mi je danas neopisiva  .
|
|
|
10.04.2025., 18:56
|
|
.
|
Quote:
inly kaže:
Pozdrav. Vidim lijepa tema je prisutna. Uključim se kasnije.
|
Super. 
|
|
|
10.04.2025., 19:19
|
|
Registrirani korisnik
|
Sizif nikad mene ne zove da prokomentiram i to mi vrijedja osjecajcice. Kad smo kod osjecajcica, trenutacno smo tuzni jer smo izasli iz ureda po zadnji put nakon 18 godina. Puno ce mi stvari falit. Nadam se da cu koji put falit i ja, divokoza medju kipovima s avatara.
Vidjeh to uzivo sizife, i zbilja je vanserijsko.
|
10.04.2025., 19:23
|
|
.
|
Quote:
Bojana. kaže:
Sizif nikad mene ne zove da prokomentiram i to mi vrijedja osjecajcice.
|
Nisam te pozvao kad već jesi tu, a imam dojam da si se udomaćila baš nedavno, i to mi je baš drago. :-)
Quote:
Bojana. kaže:
S
Kad smo kod osjecajcica, trenutacno smo tuzni jer smo izasli iz ureda po zadnji put nakon 18 godina. Puno ce mi stvari falit. Nadam se da cu koji put falit i ja, divokoza medju kipovima s avatara. 
|
Promjena poslovog prostora, ali ljudi s kojima radiš ostaji isti, ili?
Quote:
Bojana. kaže:
Vidjeh to uzivo sizife, i zbilja je vanserijsko.
|
...pa da. Meštrović jest istinski genijalan.
|
|
|
10.04.2025., 19:24
|
|
Pijani keramičar
Registracija: Nov 2020.
|
Ke bela umjetnost.
A vaša? Nemojte ovo krivo shvatit, al linkovi na Meštrovićeve kipadije (  ) su.....meh. Ne volem reprodukciju tuđih radova. Ke lijepo, ke lijepo.....je.
Meni je draža ona črčkarija od Despi za koju nisam siguran je li list, munja ili papučica od svih ovih kipić pipić bljezgarija. Bar je njeno. Ono, cijeli proces kojeg je ona napravila da naslika to je njezin. I to je lijepo.
Stavljat Radovana/Marcipana/Kurcapana može bilo tko. Nacrtat sliku na kojoj ne znaš je li list, munja ili papučica može samo Despi. Ona je ovdje, za razliku od tih drugih.
Samo kažem. Produkcija, ne reprodukcija! Mašta, ne kopipasta! 
|
10.04.2025., 19:30
|
|
.
|
To je bila suradnja u kojoj je i moja mala kap pridonijela. Inicijalno munja koja je mene asocirala na žilice lista pa je Despi od toga, u drugoj fazi, i napravila list!
Kad smo kod vlastitih radova, ja se malo ustručavam zbog pitanja privatnosti i činjenice da sam forum, pod okriljem anonimnosti, koristio i za osobne teme o kojima ni s kumovima, prijatleljima koje znam od djetinjstva - nisam razgovarao jer... (dalo bi se to ljudski objasniti, ali nije vrijeme i mjesto)...
Takav način korištenja foruma je dvosjekli mač, potencijano se izlažeš malicioznima (kakvih uvijek u nekom postotku ima), ali upravo tako sam na forumu stekao i neke posebno bliske prijatelje koje danas znam i izvanforumski pa ja dobrobit mnogo veća od štete.
|
|
|
10.04.2025., 19:38
|
|
Vještica
|
Quote:
- Sizif - kaže:
To je bila suradnja u kojoj je i moja mala kap pridonijela. Inicijalno munja koja je mene asocirala na žilice lista pa je Despi od toga, u drugoj fazi, i napravila list!
Kad smo kod vlastitih radova, ja se malo ustručavam zbog pitanja privatnosti i činjenice da sam forum, pod okriljem anonimnosti, koristio i za osobne teme o kojima ni s kumovima, prijatleljima koje znam od djetinjstva - nisam razgovarao jer... (dalo bi se to ljudski objasniti, ali nije vrijeme i mjesto)...
|
Da, oko munje lista je bilo tako, ti si rekao, ja sam bila znatiželjna kako bi to ispalo i nastao je list
Quote:
akbugger kaže:
Ke bela umjetnost.
A vaša? Nemojte ovo krivo shvatit, al linkovi na Meštrovićeve kipadije (  ) su.....meh. Ne volem reprodukciju tuđih radova. Ke lijepo, ke lijepo.....je.
Meni je draža ona črčkarija od Despi za koju nisam siguran je li list, munja ili papučica od svih ovih kipić pipić bljezgarija. Bar je njeno. Ono, cijeli proces kojeg je ona napravila da naslika to je njezin. I to je lijepo.
Stavljat Radovana/Marcipana/Kurcapana može bilo tko. Nacrtat sliku na kojoj ne znaš je li list, munja ili papučica može samo Despi. Ona je ovdje, za razliku od tih drugih.
Samo kažem. Produkcija, ne reprodukcija! Mašta, ne kopipasta! 
|
Evo kišobran. To mi je jedna od rijetkih skrabarija koja je ispala vjerna originalu, znači, crtala sam svoj kisobran

|
|
|
10.04.2025., 19:47
|
|
Zonai
Registracija: May 2021.
|
Želim sa vama podijeliti komadić nepravedno ignorirane istočnjačke likovne umjetnosti sa prigodnom glazbenom podlogom
|
10.04.2025., 19:50
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
- Sizif - kaže:
Nisam te pozvao kad već jesi tu, a imam dojam da si se udomaćila baš nedavno, i to mi je baš drago. :-)
Promjena poslovog prostora, ali ljudi s kojima radiš ostaji isti, ili?
...pa da. Meštrović jest istinski genijalan.
|
Promjena posla kompletno
Buggi mnijem da nikad nisam nista stvorila samo zbog ljepote, da bude tu i da postoji. Imam to u sebi, ali ne dam. Ne da ne dam vama nego ne dam nikome. Ni sebi samoj. Sta bi to moglo govorit o meni? Koja dijaknoza?
Despi crckarija 
|
10.04.2025., 19:54
|
|
Registrirani korisnik
|
Kiparstvooo, koja velika umjetnost. Bar ja tako vidim. Povezuje kreativnost, tehničku vještinu i duboko razumijevanje oblika, prostora i materijala. Nema kiksanja. Vidim da se od naših najviše spominje Meštrović. Svaka hvala i slava ali dodala bi još Kožarića i Džamonju. Da li vam se sviđa Džamonja?
|
|
|
10.04.2025., 19:58
|
|
Registrirana obična Duca
Registracija: May 2008.
|
Totalno sam antitalent za crtanje i kiparstvo i slične stvari
Despi, može kišobran
Jel se još ko transformirao, prošla tema  E neka je 
|
|
10.04.2025., 20:02
|
|
Registrirani korisnik
|
Jeste li našli cijeli prizemljen sunčev sustav u Zagrebu? 
|
|
|
10.04.2025., 20:08
|
|
Pijani keramičar
Registracija: Nov 2020.
|
Quote:
Despi kaže:
Evo kišobran.
|
Daj još, jebo vas DŽamonja.
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 10:57.
|
|
|
|