Natrag   Forum.hr > Razno > Četeraj

Četeraj Raj za chatere, bivši Off Topic

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 10.04.2025., 18:29   #1961
Quote:
Bojana. kaže: Pogledaj post
Tvrtko odlicna i kvalitetna muzika ali nije za usporedbu. Prince nije slab utoliko sto je nabijen emocijama za koje inace treba imat muda ko balote. I onda dodje likic sa wtf kragnom i kaze ti da se samo prepustis
Danas se slažem s tim u potpunosti ali tada sa 17 godina nikako.
Tvrtko T is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.04.2025., 18:34   #1962
Inly, Rhosin... gdje ste? (tema o kojoj biste puno toga imale za reći, zacijelo...)
- Sizif - is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.04.2025., 18:37   #1963
Quote:
Despi kaže: Pogledaj post
Ne shvaćam zašto bih mislila da si koza zbunjena sam malo

Ja sam stavila svoje slike koje sam imala, i ti imaš pravo staviti ono što zelis
Jer sam "nadopunila" tvoj post. Ali male mestrovice vidjeh 2023 u muzeju cetinske krajine i padoh na dupe koliko su lijepi. Tako da, pokazujem svima ko da mi je stric rodjeni
Old 10.04.2025., 18:41   #1964

...slike Edwarda Hoppera uz glazbu Toma Waitsa...

...Closing time...

- Sizif - is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.04.2025., 18:42   #1965
Quote:
Jer sam "nadopunila" tvoj post. Ali male mestrovice vidjeh 2023 u muzeju cetinske krajine i padoh na dupe koliko su lijepi. Tako da, pokazujem svima ko da mi je stric rodjeni
Pa neka si nadopunila, ne vidim što je tu loše. Želiš da ljudi vide cijeli Mestrovicev opus i to je u redu.
Despi is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.04.2025., 18:50   #1966
Quote:
https://mestrovic.hr/en/home-en/ despi nemoj mislit da sam koza nego zelim da ljudi vide i manja djela, zato ovaj link
...kad smo kod Meštrovića, ovo je tako impresivno. Crkva Presvetog Otkupitelja - izgrađena je prema Meštrovićevim nacrtima, uz suradnju s arhitektom Haroldom Bilinićem.
- Sizif - is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.04.2025., 18:54   #1967
Quote:
- Sizif - kaže: Pogledaj post
...kad smo kod Meštrovića, ovo je tako impresivno. Crkva Presvetog Otkupitelja - izgrađena je prema Meštrovićevim nacrtima, uz suradnju s arhitektom Haroldom Bilinićem.
Imaš pravo, impresivno.
Despi is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.04.2025., 18:55   #1968
Quote:
Inly, Rhosin... gdje ste? (tema o kojoj biste puno toga imale za reći, zacijelo...)
Pozdrav. Vidim lijepa tema je prisutna. Uključim se kasnije. Gužva mi je danas neopisiva .
inly is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.04.2025., 18:56   #1969
Quote:
inly kaže: Pogledaj post
Pozdrav. Vidim lijepa tema je prisutna. Uključim se kasnije.
Super.
- Sizif - is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.04.2025., 19:19   #1970
Sizif nikad mene ne zove da prokomentiram i to mi vrijedja osjecajcice. Kad smo kod osjecajcica, trenutacno smo tuzni jer smo izasli iz ureda po zadnji put nakon 18 godina. Puno ce mi stvari falit. Nadam se da cu koji put falit i ja, divokoza medju kipovima s avatara.

Vidjeh to uzivo sizife, i zbilja je vanserijsko.
Old 10.04.2025., 19:23   #1971
Quote:
Sizif nikad mene ne zove da prokomentiram i to mi vrijedja osjecajcice.
Nisam te pozvao kad već jesi tu, a imam dojam da si se udomaćila baš nedavno, i to mi je baš drago. :-)

Quote:
S
Kad smo kod osjecajcica, trenutacno smo tuzni jer smo izasli iz ureda po zadnji put nakon 18 godina. Puno ce mi stvari falit. Nadam se da cu koji put falit i ja, divokoza medju kipovima s avatara.
Promjena poslovog prostora, ali ljudi s kojima radiš ostaji isti, ili?

Quote:
Vidjeh to uzivo sizife, i zbilja je vanserijsko.
...pa da. Meštrović jest istinski genijalan.
- Sizif - is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.04.2025., 19:24   #1972
Ke bela umjetnost.

A vaša? Nemojte ovo krivo shvatit, al linkovi na Meštrovićeve kipadije () su.....meh. Ne volem reprodukciju tuđih radova. Ke lijepo, ke lijepo.....je.

Meni je draža ona črčkarija od Despi za koju nisam siguran je li list, munja ili papučica od svih ovih kipić pipić bljezgarija. Bar je njeno. Ono, cijeli proces kojeg je ona napravila da naslika to je njezin. I to je lijepo.
Stavljat Radovana/Marcipana/Kurcapana može bilo tko. Nacrtat sliku na kojoj ne znaš je li list, munja ili papučica može samo Despi. Ona je ovdje, za razliku od tih drugih.

Samo kažem. Produkcija, ne reprodukcija! Mašta, ne kopipasta!
Old 10.04.2025., 19:30   #1973
To je bila suradnja u kojoj je i moja mala kap pridonijela. Inicijalno munja koja je mene asocirala na žilice lista pa je Despi od toga, u drugoj fazi, i napravila list!

Kad smo kod vlastitih radova, ja se malo ustručavam zbog pitanja privatnosti i činjenice da sam forum, pod okriljem anonimnosti, koristio i za osobne teme o kojima ni s kumovima, prijatleljima koje znam od djetinjstva - nisam razgovarao jer... (dalo bi se to ljudski objasniti, ali nije vrijeme i mjesto)...

Takav način korištenja foruma je dvosjekli mač, potencijano se izlažeš malicioznima (kakvih uvijek u nekom postotku ima), ali upravo tako sam na forumu stekao i neke posebno bliske prijatelje koje danas znam i izvanforumski pa ja dobrobit mnogo veća od štete.
- Sizif - is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.04.2025., 19:38   #1974
Quote:
To je bila suradnja u kojoj je i moja mala kap pridonijela. Inicijalno munja koja je mene asocirala na žilice lista pa je Despi od toga, u drugoj fazi, i napravila list!

Kad smo kod vlastitih radova, ja se malo ustručavam zbog pitanja privatnosti i činjenice da sam forum, pod okriljem anonimnosti, koristio i za osobne teme o kojima ni s kumovima, prijatleljima koje znam od djetinjstva - nisam razgovarao jer... (dalo bi se to ljudski objasniti, ali nije vrijeme i mjesto)...
Da, oko munje lista je bilo tako, ti si rekao, ja sam bila znatiželjna kako bi to ispalo i nastao je list

Quote:
akbugger kaže: Pogledaj post
Ke bela umjetnost.

A vaša? Nemojte ovo krivo shvatit, al linkovi na Meštrovićeve kipadije () su.....meh. Ne volem reprodukciju tuđih radova. Ke lijepo, ke lijepo.....je.

Meni je draža ona črčkarija od Despi za koju nisam siguran je li list, munja ili papučica od svih ovih kipić pipić bljezgarija. Bar je njeno. Ono, cijeli proces kojeg je ona napravila da naslika to je njezin. I to je lijepo.
Stavljat Radovana/Marcipana/Kurcapana može bilo tko. Nacrtat sliku na kojoj ne znaš je li list, munja ili papučica može samo Despi. Ona je ovdje, za razliku od tih drugih.

Samo kažem. Produkcija, ne reprodukcija! Mašta, ne kopipasta!
Evo kišobran. To mi je jedna od rijetkih skrabarija koja je ispala vjerna originalu, znači, crtala sam svoj kisobran

Despi is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.04.2025., 19:47   #1975
Želim sa vama podijeliti komadić nepravedno ignorirane istočnjačke likovne umjetnosti sa prigodnom glazbenom podlogom
Old 10.04.2025., 19:50   #1976
Quote:
Nisam te pozvao kad već jesi tu, a imam dojam da si se udomaćila baš nedavno, i to mi je baš drago. :-)

Promjena poslovog prostora, ali ljudi s kojima radiš ostaji isti, ili?

...pa da. Meštrović jest istinski genijalan.
Promjena posla kompletno

Buggi mnijem da nikad nisam nista stvorila samo zbog ljepote, da bude tu i da postoji. Imam to u sebi, ali ne dam. Ne da ne dam vama nego ne dam nikome. Ni sebi samoj. Sta bi to moglo govorit o meni? Koja dijaknoza?

Despi crckarija
Old 10.04.2025., 19:54   #1977
Kiparstvooo, koja velika umjetnost. Bar ja tako vidim. Povezuje kreativnost, tehničku vještinu i duboko razumijevanje oblika, prostora i materijala. Nema kiksanja. Vidim da se od naših najviše spominje Meštrović. Svaka hvala i slava ali dodala bi još Kožarića i Džamonju. Da li vam se sviđa Džamonja?
inly is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.04.2025., 19:58   #1978
Totalno sam antitalent za crtanje i kiparstvo i slične stvari

Despi, može kišobran

Jel se još ko transformirao, prošla tema E neka je

🐾🌞
duxi is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.04.2025., 20:02   #1979
Jeste li našli cijeli prizemljen sunčev sustav u Zagrebu?
inly is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.04.2025., 20:08   #1980
Quote:
Despi kaže: Pogledaj post

Evo kišobran.

Daj još, jebo vas DŽamonja.
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 10:57.