|
|
01.08.2008., 17:52
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2007.
|
Pozdrav
Imam pitanje:
Iz Hrv. sam, registrirao sam se na PayPal, nisam upisivao broj kartice ni ništa, pa me zanima jel bi mi mogao uplatit netko na moj paypal račun ako je on iz Hrvatske??
već mi je prijetelj prije pokušao i nije mogao poslat
Hvala.
|
|
|
02.08.2008., 10:21
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jul 2007.
|
Quote:
nikofc kaže:
Pozdrav
Imam pitanje:
Iz Hrv. sam, registrirao sam se na PayPal, nisam upisivao broj kartice ni ništa, pa me zanima jel bi mi mogao uplatit netko na moj paypal račun ako je on iz Hrvatske??
Hvala.
|
tako je- nemoj ni pogledati prvi post, nemoj ni pogledati ovu stranicu - mala je mogućnost da u ovih 70 stranica nije odgovoreno na to pitanje barem 100 puta
|
|
|
02.08.2008., 21:12
|
|
Lavica02
Registracija: May 2006.
|
@PomahnitaliTapir
sve mi je jasno i razumijem te, ALI stani na loptu ili zaobiđi takve upite 
|
02.08.2008., 22:58
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
Lavica02 kaže:
@PomahnitaliTapir
sve mi je jasno i razumijem te, ALI stani na loptu ili zaobiđi takve upite 
|
a sta da radim  padobranci ce kad im nitko ne odgovori otvorititi novi thread ili ce ovdje uvrijeđeno komentirati da im nitko neće pomoći, pa će dobiti ban, ostaviti ih obitelji, ostati bez posla, propit se i upropastiti si zivot, sve zato sto im nije odgovoreno na pitanje
bolje da ja njima odgovorim 
hebemu rosu, koliko god da oni mogu ispitivati isto mogu i ja odgovarati isto 
|
|
|
03.08.2008., 20:58
|
|
Lavica02
|
|
04.08.2008., 10:30
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2007.
|
Odlučih izvaditi visa eletronic u PBZ-U no žena nema pojma jel ju pay pal podržava. Vidim da je ta tema još iz 2007 pa jel moguće da nakon toliko vremena njihova serv. služba to ne zna?!
|
|
|
04.08.2008., 10:48
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
mama duda kaže:
Odlučih izvaditi visa eletronic u PBZ-U no žena nema pojma jel ju pay pal podržava. Vidim da je ta tema još iz 2007 pa jel moguće da nakon toliko vremena njihova serv. služba to ne zna?!
|
ima svakakvih radnika i sve je moguće
piše lijepo na prvoj stranici i još puno mjesta da pbzova visa electron radi za online kupovinu
|
|
|
04.08.2008., 12:55
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2007.
|
Quote:
PomahnitaliTapir kaže:
ima svakakvih radnika i sve je moguće
piše lijepo na prvoj stranici i još puno mjesta da pbzova visa electron radi za online kupovinu
|
hvala pt, znam, čitala sam sve po redu, samo komentiram da žena nema pojma...
|
|
|
04.08.2008., 15:34
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2007.
|
1. Nema direktne veze sa paypalom ali ima nekakve veze: pošto svi preporučaju visu electron karticu za plaćanje na paypalu. Mene zanima može li se njome ujedno kupovati i na amazonu?
Ovo kažu:
Which cards can you use on Amazon.com? We accept the following cards as payment for your orders:
* Visa (including the Amazon.com Visa Card)
* MasterCard/EuroCard
* Discover Network
* American Express
* Diner's Club (U.S. billing addresses only)
* JCB
* Visa or MasterCard check cards or ATM cards
* Visa, MasterCard, or American Express gift cards
* Amazon Credit Account
Ako kaže visa onda mogu sve visa kartice?
2. Da li je vas ostale paypal tražio utility bill?
Zadnje uređivanje Napoleon Bonaparte : 04.08.2008. at 16:11.
|
|
|
04.08.2008., 22:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2007.
|
Quote:
nikofc kaže:
Pozdrav
Imam pitanje:
Hvala.
|
Može li mi netko odgovorit? Ja odgovor nisam našao.
|
|
|
04.08.2008., 23:48
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
nikofc kaže:
Može li mi netko odgovorit? Ja odgovor nisam našao.
|
 you're killing me      
prva stranica ovog threada na kojoj se nalazi odgovor
a kao da to nije dovoljno imas i u prvom postu ovoga threada link na guide koji sam ja slozio i koji se isto tako osim u prvom postu nalazi i na prosloj stanici
@napoleon: nije me paypal zasada zatrazio utility bill, ali nije to neuobičajena praksa tako da daj im što traže 
|
|
|
05.08.2008., 22:18
|
|
:)
Registracija: Nov 2006.
|
Quote:
Lavica02 kaže:
Evo, dodao, uređeno ...
@mokry => čekam i tvoje mišljenje 
|
Odobravam!  Ma nije me bilo 2 tjedna (more i to  ) pa nisam imao neta.
P.S. Al vidim da su i dalje ista glupa pitanja.  
|
|
|
05.08.2008., 22:21
|
|
Lavica02
|
|
05.08.2008., 22:26
|
|
:)
Registracija: Nov 2006.
|
Quote:
Lavica02 kaže:
nego, gdje nam je mokry 
|
 Išo sam na psih. rehabilitaciju od ovog topica. 
|
|
|
05.08.2008., 23:33
|
|
ni na nebu ni na zemlji
Registracija: Jan 2007.
|
Nemam glupih pitanja za sada 
na paypal accauntu piše da su moji itemsi plaćeni,naručila sam od 2 različita sellera koji me nisu otkantali jer čim se pojavi ''Croatia'' IŠ  ,ništa od poslovanja,ljubazno ili manje ljubazno me otpile...
registrirana sam nekoliko dana i još uvijek mi nisu verificirali karticu....da se zabrinem? 
inače radi se o amexu...
|
06.08.2008., 11:09
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
crnka79 kaže:
Nemam glupih pitanja za sada 
na paypal accauntu piše da su moji itemsi plaćeni,naručila sam od 2 različita sellera koji me nisu otkantali jer čim se pojavi ''Croatia'' IŠ  ,ništa od poslovanja,ljubazno ili manje ljubazno me otpile...
registrirana sam nekoliko dana i još uvijek mi nisu verificirali karticu....da se zabrinem? 
inače radi se o amexu...
|
Svaki prodavac odmah ima i uvjete prodaje pri cemu ti pise da li salje i u koje zemlje.
Ako pise da salje i u Hrvatsku, prima plaćanje paypalom, a nigdje nije posebno naglasio da mora biti paypal confirmed address onda nema apsolutno nikakve prepreke i bas nikad mi se nije dogodilo da bi mi netko nakon kupnje rekao- sorry ne saljem u Hrvatsku.
Isto tako cesto sam i kod onih koji su napisali da samo salju u npr SAD, nakon dodatnog upitao dobio odgovor da mi mogu poslati i u Hr.
S druge strane ako jasno piše da šalje samo u npr. SAD a ti se napraviš blesava (ne čitaš što piše ili usprkos tome što piše) i osvojiš nešto onda on ima pravo pizdit  jer mora pokrenut dispute u kojem ti trebas potvrdit da ste odustali od kupnje kako bi njemu ebay vratio fees (naknade) vezane uz prodaju, i mora ponovno pustiti item u prodaju ili ga ponuditi onome tko je po bidu bio ispod tebe.
za amex (nadam se da imaš online pregled) treba par dana da dobiješ verifikacijski broj stoga polako.
|
|
|
06.08.2008., 12:40
|
|
ni na nebu ni na zemlji
Registracija: Jan 2007.
|
Quote:
PomahnitaliTapir kaže:
Svaki prodavac odmah ima i uvjete prodaje pri cemu ti pise da li salje i u koje zemlje.
Ako pise da salje i u Hrvatsku, prima plaćanje paypalom, a nigdje nije posebno naglasio da mora biti paypal confirmed address onda nema apsolutno nikakve prepreke i bas nikad mi se nije dogodilo da bi mi netko nakon kupnje rekao- sorry ne saljem u Hrvatsku.
Isto tako cesto sam i kod onih koji su napisali da samo salju u npr SAD, nakon dodatnog upitao dobio odgovor da mi mogu poslati i u Hr.
S druge strane ako jasno piše da šalje samo u npr. SAD a ti se napraviš blesava (ne čitaš što piše ili usprkos tome što piše) i osvojiš nešto onda on ima pravo pizdit  jer mora pokrenut dispute u kojem ti trebas potvrdit da ste odustali od kupnje kako bi njemu ebay vratio fees (naknade) vezane uz prodaju, i mora ponovno pustiti item u prodaju ili ga ponuditi onome tko je po bidu bio ispod tebe.
za amex (nadam se da imaš online pregled) treba par dana da dobiješ verifikacijski broj stoga polako.
|
e pa baš toliko blesava nisam 
evo baš sam danas dobila još jednu poruku od sellera gdje mi piše da ''na žalost ne posluje sa Croatiom i našim paypalom'' iako ima HR uvrštenu u onaj izbor zemalja za pošiljku samo za shipping piše da treba poslati upit selleru što i jesam....
obavila sam 2 kupnje od 2 različita sellera,ali prije toga sam obojici poslala upit da li posluju s nama i tek kad su mi potvrdili,obavila sam kupnju...
inače to mi je prva kupovina i puna mi je glava svega....pročitala sam sve,od 1.do zadnje stranice o ebay-u,paypal-u i carini 
|
06.08.2008., 13:05
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
crnka79 kaže:
e pa baš toliko blesava nisam 
evo baš sam danas dobila još jednu poruku od sellera gdje mi piše da ''na žalost ne posluje sa Croatiom i našim paypalom'' iako ima HR uvrštenu u onaj izbor zemalja za pošiljku samo za shipping piše da treba poslati upit selleru što i jesam....
|
ako nije problem moze link na taj proizvod?
ako je tako kako kazes onda se radi o propustu i krivnji prodavaca, ali to nije pravilo.
Da mi neko to javi nakon kupnje, ako je pristojan ok, preskocio bih, ako je bezobrazan ostavio bih mu negativan feedback.
Inače dogodilo mi se jednom da sam nešto buy it now jer je bilo worldwide shipping itd a nisam detaljno pročitao sve (gdje piše da šalje u samo neke zemlje Europe). Lijepo mi se seller javio, otkazali smo transakciju, eventualno ostavili jedan drugom pozitivan feedback i nikom ništa.
Quote:
crnka79 kaže:
obavila sam 2 kupnje od 2 različita sellera,ali prije toga sam obojici poslala upit da li posluju s nama i tek kad su mi potvrdili,obavila sam kupnju...
inače to mi je prva kupovina i puna mi je glava svega....pročitala sam sve,od 1.do zadnje stranice o ebay-u,paypal-u i carini 
|
Respekt za čitanje svega 
Ja saljem upite samo ako nadjem nesto zanimljivo a nije naznaceno da salju nama. Jedan dio odgovori negativno, ali jedan dio kaze da nema problema.
|
|
|
06.08.2008., 17:26
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2006.
|
se može nakon 2 godine,primat novac i skidat novac???
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 00:08.
|
|
|
|