Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH |
|
|
25.04.2015., 15:52
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2015.
|
Quote:
fifimifi kaže:
Gledam/slušam sinoć Milanovića na televiziji.... i, ne ulazeći u analizu sadržaja, mogu reći kako je govornik kojem bi i Ciceron pozavidio. Tako nešto je HDZ imao samo u liku Sanadera...
|
Jedno pitanje; da li ti zbilja cijenis ljude samo po javnim nastupima? Vidis li ista drugo. Pa rezultati tih politickih egzibicionista su za lupati se po glavi. Uostalom, nije li bas I. Sanader uveo Zolu u politiku?
Quote:
fifimifi kaže:
..a, dođe li Tomo na scenu (eto, sjetio se da bi mogao naučiti i ponešto engleskog), bojim se da bi se mogli sramiti vlastitog premijera.
|
Zar ti zbilja mislis da je Angela bila toliko mutava pa je bas Karamarka zvala kao stranog politicara za vrijeme njene predizborne kampanje?
I da li ti vjerujes u svoje price da bi bilo koji oporbu (do sad samo oporba iz SAD) drzava Izrael zvala u sluzbeni posjet, i jos u oprostajni posjet primio u privatnoj rezidenciji predsjednik pers?
Daj saberi se malo. Ako vec hoces uciniti nesto pametno, kritiziraj mu nesto sto sto mislis da bi moglo bolje. Ove jeftine pricice, tek tako da se ima sto reci, oprosti, ali to je nije cak ni smijesno.
|
|
|
25.04.2015., 16:53
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2008.
|
Quote:
fifimifi kaže:
Gledam/slušam sinoć Milanovića na televiziji.... i, ne ulazeći u analizu sadržaja, mogu reći kako je govornik kojem bi i Ciceron pozavidio. Tako nešto je HDZ imao samo u liku Sanadera a, dođe li Tomo na scenu (eto, sjetio se da bi mogao naučiti i ponešto engleskog), bojim se da bi se mogli sramiti vlastitog premijera.
|
Ja se zadnje tri i pol godine sramim vlastitog premijera. A tako vjerojatno misli i 72 posto gradjana koji ne podupiru politiku ove Vlade. Nikad jos niti jedna Vlada nije dobila takav postotak neodobravanja.
|
|
|
25.04.2015., 16:55
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2009.
|
Quote:
John_Wayne kaže:
Idu dole u trenutku kada vlada SVJETSKA EKONOMSKA KRIZA, najteza od 1930-ih, i kada neke drzave padaju i za dvoznamenkaste cifre. Mi na srecu nismo bas toliko pali. To je sve u 2009. godini. Citava Europa je tada u padu, ogromnom padu, naravno niti Hrvatska nije izuzetak. Nakon toga slijedi oporavak, da bi 2010. dosli do nule. Onda u 2011. slijedi potpuni oporavak pa imamo 2 kvartala zaredom u pozitivi, dakle gospodarski rast. A kad imas dva kvartala zaredom rasta, to ti se u strucnoj terminologiji naziva IZLAZAK IZ RECESIJE. Ali onda se taj rast prekida jer na vlast dolazi najgora ekipa u povijesti Europe i pocinje kataklizma - u godinama kada CIJELA EUROPA RASTE, mi imamo 12 kvartala pada ZAREDOM. Jedini u Europi. Nikad nitko jos to nije "postigao".
Sve ti je netocno. Ne znam ni odakle krenuti...
|
Nakon što mi odgovriš ovo zadnje, zaključim da uopće nije vrijedno guibiti vrijeme i raspravljati o prvom djelu.
Quote:
casio kaže:
Da se Zoki ustaje ranije i obavi sve što treba doma, mislim da bi bio puno mirniji u svojim nastupima.
I ne kažem pametniji, već samo mirniji. 
|
A možda čovjek mora štogod namirit i izvan kuće, pa je umoran i koji put zato nervozan
Quote:
Ja sam siguran da će Zoki danas biti mirniji nakon što su sinoć objavljeni podaci o rejtingu stranke i koalicije.
|
Da? Nisam vidla.. mislim da sam bauljala po City centru jučer u to doba
Quote:
fifimifi kaže:
Gledam/slušam sinoć Milanovića na televiziji.... i, ne ulazeći u analizu sadržaja, mogu reći kako je govornik kojem bi i Ciceron pozavidio. Tako nešto je HDZ imao samo u liku Sanadera a, dođe li Tomo na scenu (eto, sjetio se da bi mogao naučiti i ponešto engleskog), bojim se da bi se mogli sramiti vlastitog premijera.
|
Sanader je definitivno, što se tiče dojma, bio pojava i izgledom i elokvencijom i znanjem i obrazovanjem.
Milanović je ista škola i imaju dosta zajedničkog u nastupu, samo nije toliko bezobrazan koliko je znao biti Sanader. Ali da, dobar je govornik.
A Karamarko...  čisti drug milicioner.... i stavom i znanjem i ponašanjem - to je prvo što mi padne na pamet svaki put kad ga treba opisati 
|
|
|
25.04.2015., 17:28
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2010.
|
Quote:
kiss me kaže:
A Karamarko...  čisti drug milicioner.... i stavom i znanjem i ponašanjem - to je prvo što mi padne na pamet svaki put kad ga treba opisati 
|
Isti oni koji su hvalili Karamarka ce mu sutra okrenuti leda.
Isto kao sto su radili Sanaderu i Kosorici.
Karamarko je samo prolazna zvjezda padavica.
|
|
|
25.04.2015., 17:31
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
kiss me kaže:
Nakon što mi odgovriš ovo zadnje, zaključim da uopće nije vrijedno guibiti vrijeme i raspravljati o prvom djelu.
|
Pa naravno, kad na prvi dio nemas odgovora jer je on apsolutno tocan i 100% statisticki utemeljen, onda se hvatas za ono sto mozes odgovoriti, i zakljucis da rasprava nema smisla jer nemas zapravo o cemu razgovarati, buduci da tvoje rasprave nisu utemeljene argumentima, vec ti je maksimalni doseg rasprave da li se Zoki dize u 12 ili u 9 ujutro i tko s njim spava da to moze provjerit.
O prvom dijelu ti ne mozes raspravljati jer su tu zapravo niti nema sto za raspravljati. Oko elementarnih cinjenica naime, niti nema rasprave. Ima li smisla raspravljati da je trava zelena? Nema naravno, jer je to cinjenica koja se ne moze drugacije protumaciti. Takodjer je cinjenica da je ova Vlada jedina u povijesti Europe imala 12 kvartala pada BDP-a zaredom, a vjerojatno ce ih do kraja mandata skupiti i svih 16, pa da slika bude potpuna. A nas pad je poceo upravo njihovim dolaskom na vlast, jer smo do tada imali dva kvartala pozitivnog rasta. Da, cak je i Jadranka Kosor kojoj ste se svi smijali uspjela sest mjeseci u komadu imati gospodarski rast.
Quote:
Sanader je definitivno, što se tiče dojma, bio pojava i izgledom i elokvencijom i znanjem i obrazovanjem.
Milanović je ista škola i imaju dosta zajedničkog u nastupu, samo nije toliko bezobrazan koliko je znao biti Sanader. Ali da, dobar je govornik.
|
Jel to onaj "dobar govornik" Milanovic, sa kojim je Sanader redovio brisao pod u Saboru tijekom njihovih medjusobnih rasprava? Hint: Zoki, jesi slozio Vladu? :klap:
Quote:
A Karamarko... čisti drug milicioner.... i stavom i znanjem i ponašanjem - to je prvo što mi padne na pamet svaki put kad ga treba opisati
|
Drug milicioner zna znanje, jer je od jedne stranke u rasulu, koja je u trenutku njegovog dolaska imala slabiji rejting nego Partija danas, uspio napraviti to da je pobijedila na svim izborima od tada, a pobijedit ce i na slijedecim, i to uvjerljivije nego ikada prije. Tako da, drug milicioner ocito zna sto radi, za razliku od Milanovica koji je izgubljen u vremenu i prostoru i koji se slucajno nasao na poziciji na kojoj se danas nalazi, jer bi izbore 2011. SDP dobio i sa majmunom na celu stranke. A koliko je "dobar" Milanovic kao premijer, pokazuju rezultati ove njegove smijesne Vlade koja u 3 i pol godine mandata nije uspjela ostvariti niti jedan jedini pišljivi kvartal bilo kakvog rasta. Mi tonemo vec 3 i pol godine. Jedini u Europi. Ali glavno da se ti bojis druga milicionera. Stvaras si paranoju ko neko dijete. Umjesto da se bojis sto ce ostati od ove drzave kad ovi sidju s vlasti, jer su unistili sve sto se dalo unistiti. 3 i pol godine gospodarske katastrofe. Cak su i Grcka i Portugal imali rast u tom razdoblju. Najgori smo u Europi. Ali glavno da se ti bojis Karamarka jer ti izgleda ko milicioner. A na sto ti onda lici Zokan sa onim svojim pristavim kraterima po licu, reklo bi se na nekakvog srednjoskolskog delikventa?
Zadnje uređivanje John_Wayne : 25.04.2015. at 18:01.
|
|
|
25.04.2015., 17:32
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
unknown99 kaže:
Isti oni koji su hvalili Karamarka ce mu sutra okrenuti leda.
Isto kao sto su radili Sanaderu i Kosorici.
Karamarko je samo prolazna zvjezda padavica.
|
Na trenutak sam pomislio da govoris o Milanovicu...jer upravo ovo sto si opisao se njemu sprema.
|
|
|
25.04.2015., 17:34
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2011.
|
Drug milicioner je čovjek od povjerenja S. Mesića Ujdurovića.
A ti dobro znaš tko je Ujdurović.
|
25.04.2015., 17:35
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
John_Wayne kaže:
Na trenutak sam mislio da govoris o Milanovicu...jer upravo ovo sto si opisao se njemu sprema.
|
Jucer si lizao straznjicu Sanaderu i Kosorici, a isto ces i Karamarku.
Rekli bi, sve je isto samo njega nema 
|
|
|
25.04.2015., 17:36
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
quadzilla kaže:
Drug milicioner je čovjek od povjerenja S. Mesića Ujdurovića.
A ti dobro znaš tko je Ujdurović.
|
Ma naravno. Stari prdonja vuče sve konce iz pozadine, a ovaj se ponasa ko lutka na koncu. SF romani su ipak malo zanimljiviji od stvarnosti.
|
|
|
25.04.2015., 17:38
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
unknown99 kaže:
Jucer si lizao straznjicu Sanaderu i Kosorici, a isto ces i Karamarku.
Rekli bi, sve je isto samo njega nema 
|
Jel moze neki link gdje sam lizao straznjicu Sanaderu i Kosorici? Cisto da se podsjetimo svi zajedno, moze bit da sam i ja vec zaboravio.. 
|
|
|
25.04.2015., 17:38
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2011.
|
Quote:
John_Wayne kaže:
Ma naravno. Stari prdonja vuče sve konce iz pozadine, a ovaj se ponasa ko lutka na koncu. SF romani su ipak malo zanimljiviji od stvarnosti.
|
Da, vrijeme će pokazati tko je u pravu.
Rezanja javne uprave i uhljeba od strane Karamrleta nema.
Znači između kretena na premijerskoj stolici i njega je znak jednakosti.
|
25.04.2015., 17:39
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
John_Wayne kaže:
Jel moze neki link gdje sam lizao straznjicu Sanaderu i Kosorici? Cisto da se podsjetimo svi zajedno, moze bit da sam i ja vec zaboravio.. 
|
Da, amnezije ja zajednicka boljka vas HDZljubaca...
Podsjetit cu te ja opet kad ces pljuckati po Karamarku i hvaliti nekog novog HDZ "mesiju" 
|
|
|
25.04.2015., 17:44
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
unknown99 kaže:
Da, amnezije ja zajednicka boljka vas HDZljubaca...
Podsjetit cu te ja opet kad ces pljuckati po Karamarku i hvaliti nekog novog HDZ "mesiju" 
|
Podsjeti me, samo molim te da postavis i nekakav dokaz u obliku linka na izjavu, cisto da ne bismo pomislili da zapravo izmisljas... 
|
|
|
25.04.2015., 17:47
|
|
Registrirani korisnik
|
Ali evo, i rodjeni brat ga je vec otpisao.
Quote:
BRAT PREMIJERA POD OVRHOM! ‘Dežurni sam krivac samo zato što mi je Zoran brat. Čekam da mu istekne mandat...’
Premijerov brat Krešo Milanović nije uspio u građevinskom biznisu: zemljište u Dubrovniku na kojem je planirao gradnju stanova je pod ovrhom i na korak od prodaje.
- Kriv sam za sve: i zato što nisam završio faks, i zato što nisam uspio u građevini, a i Liniću sam glavni krivac. Samo čekam da istekne taj mandat premijera, da dobijem nazad brata - razočarano će Krešo Milanović.
|
Inace, odlican je jedan od komentara citatelja ispod teksta:
Quote:
Prava braca - uniste sve sto dotaknu.
|

|
|
|
25.04.2015., 17:55
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2009.
|
Quote:
John_Wayne kaže:
O prvom dijelu ti ne mozes raspravljati jer su tu zapravo niti nema sto za raspravljati.
|
Točno, jer da bi se argumentirano raspravljalo, onda bi ti za početak trebao staviti linkove bdp-ova svih država u Europi, za početak... a osim toga, koliko "znaš" šta govoriš pokazuje tvoje naglašavanje da se 2 pozitivna kvartala zaredom stručno zovu izlaz iz krize 
Tako da, zabole me kako ćeš ti to protumačiti, fakat mi se ne da više voditi rasprave s ljudima koji jako vole trviti o stvarima o kojima obično jako malo znaju - od ustava, pa nadalje... jok
Quote:
uspio napraviti to da je pobijedila na svim izborima od tada, a pobijedit ce i na slijedecim, i to uvjerljivije nego ikada prije.
|
Izbori... izbore/glasove za eu parlament je dobio prvenstveno zbog Ruže. Ne znam zašto je ta dobila tolke glasove (imam neku svoju teoriju), ali je ona ta koja je debelo povukla.
Predsjednički? Da, tu je on skužio da će naivci popušiti neku pomoćnicu kao superwomen, jer je godinama nema na domaćoj sceni, pa je kao "čista". Tu mu je zasluga samo za izbor kandidata.
Koji još...? 
A ovo zadnje, lokalno? Ma daj... 
Dobili su samo pripizdine, ali ne zbog čega su najviše krenuli - dubrovnik. Tu su uredno popušili. Kao i Omiš - a ti ne samo da nisu dobili gradonačelnika, nego su ostali bez većine u gradskom vijeću. Zbilja je genijalac :klap:
Ali to pokazuje samo jedno - da je taj čovjek u stanju gaziti preko svega i svakoga za malo vlasti, pa makar to bilo i u Pripizdini Donjoj.
Quote:
John_Wayne kaže:
Na trenutak sam pomislio da govoris o Milanovicu...jer upravo ovo sto si opisao se njemu sprema.
|
A-a... to je odlika hdz-ovaca, njihovih fanova i glasača - koju redovito iskazuju nakon svakih stranačkih izbora 
|
|
|
25.04.2015., 18:13
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
kiss me kaže:
Točno, jer da bi se argumentirano raspravljalo, onda bi ti za početak trebao staviti linkove bdp-ova svih država u Europi, za početak... a osim toga, koliko "znaš" šta govoriš pokazuje tvoje naglašavanje da se 2 pozitivna kvartala zaredom stručno zovu izlaz iz krize 
Tako da, zabole me kako ćeš ti to protumačiti, fakat mi se ne da više voditi rasprave s ljudima koji jako vole trviti o stvarima o kojima obično jako malo znaju - od ustava, pa nadalje... jok 
|
Ja da ti dajem linkove? Pa potrudi se sama malo. Internet je cudo, sve mozes tamo naci.
Ali evo, mogu ti pomoci usporediti tri najgore zemlje Europske Unije - Grcku, Portugal i Hrvastku. Mi smo moze se vidjeti, najgora.
http://www.tradingeconomics.com/croa...-growth-annual
http://www.tradingeconomics.com/gree...-growth-annual
http://www.tradingeconomics.com/port...-growth-annual
Da, za izlazak iz recesije potrebna su dva kvartala pozitivnog gospodarskog rasta. Nesto sto smo mi posljedni puta imali u vrijeme Jadranke Kosor.
Quote:
Izbori... izbore/glasove za eu parlament je dobio prvenstveno zbog Ruže. Ne znam zašto je ta dobila tolke glasove (imam neku svoju teoriju), ali je ona ta koja je debelo povukla.
Predsjednički? Da, tu je on skužio da će naivci popušiti neku pomoćnicu kao superwomen, jer je godinama nema na domaćoj sceni, pa je kao "čista". Tu mu je zasluga samo za izbor kandidata.
Koji još...? 
A ovo zadnje, lokalno? Ma daj...
|
Ne ovo zadnje. 2 puta europski, jednom lokalni i jednom predsjednicki. To ti je sve skupa 5. Na svih 5 HDZ je pobijedio.
Inace, vidim da si puna opravdanja i isprika. Pitam se koju ces izvuci nakon sto Partija dozivi brodolom na parlamentarnim izborima.
Quote:
A-a... to je odlika hdz-ovaca, njihovih fanova i glasača - koju redovito iskazuju nakon svakih stranačkih izbora
|
Ti mislis da ce Milanovic prezivjeti nakon poraza na izborima, u stranci u kojoj se posvadjao sa svima redom, i poizbacivao sve one koji su se uopce usudili uputiti jednu rijeci kritike?
|
|
|
25.04.2015., 19:16
|
|
Građani protiv feudalaca
Registracija: Mar 2015.
Lokacija: Narod ne postoji. Postoji sporazum pojedinaca. Distopija. Nesvrstanost. Neopredjeljenost.
|
Milanović je dobro govorio pred zagorskim SDP-om...Nije njegova vlada najgora,a nije ni najbolja..Da nije skroman rekao bih da je do sada najbolja,kaže on.
|
|
|
25.04.2015., 19:22
|
|
Spreman za šalu
Registracija: Sep 2006.
|
Quote:
Sforza Aspang kaže:
Milanović je dobro govorio pred zagorskim SDP-om...
|
Odlično je govorio. 
|
|
|
25.04.2015., 20:11
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Dec 2013.
|
Quote:
Sforza Aspang kaže:
Milanović je dobro govorio pred zagorskim SDP-om...Nije njegova vlada najgora,
|
naravno da jest, i to apsolutno i uvjerljivo najgora.
|
|
|
25.04.2015., 20:30
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2012.
|
Zoranu Milanoviću netko bi morao objasniti da je on gotovo tri i pol godine premijer i da je vrijeme kad se mogao vaditi na svoje prethodnike isteklo. Isto tako, morao bi znati da prvo treba raspisati izbore pa tek onda može nekoga zvati na debatu.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:33.
|
|
|
|