Natrag   Forum.hr > Društvo > Politika > Politička scena

Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 06.01.2015., 23:43   #1961
Dječaci i djevojčice, prijatelji forumaši, molim vas, prestanite hraniti trola imena saugaro, koji samo trola, što iz neznanja (informiranje u jutarnjem ne treba komentirati), što iz zle namjere i ljevičarske indoktriniranosti...
Old 06.01.2015., 23:43   #1962
Quote:
beli631 kaže: Pogledaj post
Forumaš saugaro je rekao prije par dana da je Kolinda počinila teška kaznena djela gdje ju je Ivo Josipović morao spašavati od zatvora, još je i nekakav imunitet spomenuo iako ne razumijem koji to diplomatski imunitet štiti veleposlanika od države koja ga je postavila.
No eto mi već tu par dana čekamo te dokaze, a dotični naglo ispari s tog pitanja.

vrijeme za magareću klupu beli631 jer ponovo pokazuješ vremenski zaostatak

https://www.forum.hr/showpost.php?p=5...postcount=1511 15:30

https://www.forum.hr/showpost.php?p=5...postcount=1846 21:35

ovo gore je sve danas, a stvarno nema smisla ponavljati za analfabete sa upisa iz prethodne godine
saugaro is offline  
Old 06.01.2015., 23:44   #1963
Quote:
friendship kaže: Pogledaj post
suntzu je pretpostavljam mislio na obračun s hodakom preko atentata na kćer. tiha insinuacija je da iza toga stoji netko vrlo moćan, onaj isti koji stoji i iza josipovića (i koji je očito stajao i iza mesića). a spominje ekipu i blizu i daleko - dakle i unutar zemlje (ili 'regiona'), i daleko od nje
Dakle eto, kao što sam odmah rekao - suntzu je danas bio u pjesničko-poetskoj fazi. Sada se moramo pržiti do Četvrtka jer nam je on samo bacio "udicu" i onda pobjegao sa foruma, tipični HDZ-eovac

.

Zadnje uređivanje PowerLock : 06.01.2015. at 23:50.
PowerLock is offline  
Old 06.01.2015., 23:45   #1964
Zašto je nužno podržati Kolindu Grabar Kitarović i kazniti Josipovića?

http://kamenjar.com/zasto-je-nuzno-p...ti-josipovica/

Quote:
Ivo Josipović u potpuno gubitničkoj poziciji pribjegao je oprobanome receptu, nove kolektivizacije krivnje i zločinstva svih onih koji nisu za – njegov ''pravi put''. Nakon prokušane velikosrpske matrice o genocidnosti Hrvata, Ivo Josipović sada sanaderizacijom hrvatskoga naroda nameće novi krimen – lopovštinu.Od takvih očajničkih i besramnih optužbi iz usta ljudi koji su do vrata ukorijenjeni u zločinačku prošlost ne treba se hrvatski narod niti Kolinda Grabar Kitarović danas braniti. Treba ih – kazniti.
Je li ispravno reći da je izbor između Kolinde Grabar Kitarović i Ive Josipovića, izbor između dva zla? Je li ljudski i kršćanski pošteno, je li ateistički ili agnostički pošteno, čovjeka koji je pet godina bio na čelu države i vodio politiku i politike koje su gotovo u potpunosti razorile duh nacije, koji je bio i ostao vrh političke hjerarhije vladajuće koalicije čijim se rezultatima smije cijela Europa, čiji su rezultati dnevno hrvatski narod uništavali kolektivno i pojedinačno, izjednačavati sa ženom koja u svojoj političkoj karijeri nema mrlje, grijeha prema hrvatskome narodu, a, koja nije ni imala prilike pokazati svoje osobne i političke mogućnosti u hrvatskoj politici...
Old 06.01.2015., 23:49   #1965
Quote:
saugaro kaže: Pogledaj post
već ti je odgovoreno ali za tuđmanide je nemoguća misija ako nije na istoj strani pdf teme

http://www.jutarnji.hr/josipovic--ni...arovic/627023/
Nismo spriječili smjenu Grabar-Kitarović

ostavka u zamjenu za oprost .. pobjegulji Grabarki
sve iznad 29 000 kuna tada, kaznena prijava po službenoj dzžnosti
Buhahahahah hahahahaha o jbt ovo su tebi TEŠKA KAZNENA djela???

Svaka ti čast, ovako treba znati pisati i takve postove spremiti za prisječanje.
Kaj onda Pusićka ide jedno 500 godina u zatvor radi ovoga od 120.000?
beli631 is offline  
Old 06.01.2015., 23:52   #1966
Quote:
beli631 kaže: Pogledaj post
Buhahahahah hahahahaha o jbt ovo su tebi TEŠKA KAZNENA djela???

Svaka ti čast, ovako treba znati pisati i takve postove spremiti za prisječanje.
Kaj onda Pusićka ide jedno 500 godina u zatvor radi ovoga od 120.000?

Plus što niti od tih teških zločina ništa nije dokazano, nego je sve na razini novinarskih patki. Saugaro - borac protiv zločina.
Ziggy Pop is offline  
Old 06.01.2015., 23:54   #1967
Quote:
friendship kaže: Pogledaj post
suntzu je pretpostavljam mislio na obračun s hodakom preko atentata na kćer. tiha insinuacija je da iza toga stoji netko vrlo moćan, onaj isti koji stoji i iza josipovića (i koji je očito stajao i iza mesića). a spominje ekipu i blizu i daleko - dakle i unutar zemlje (ili 'regiona'), i daleko od nje
Da, a taj netko je odgovoran i za eliminaciju Pukanića koja se interesantno, dogodila samo par tjedana kasnije i koja se navodno mogla spriječit, ali je netko u policiji izignorirao upozorenja. Ove fore sa Šlogarom ne puše ni umirovljenici koji se informiraju samo preko HRT-a i Stipice Alfierija

Inače, nisam znala da je Saša Perković bio i Mesićev savjetnik te da je generalu Zagorcu u Austriji nudio nekakav imunitet ili dogovor s Bajićem u zamjenu za inkriminacijske dokumente oko Tuđmana, Lukovića, Pašalića i ostalih.
djevojka Lili is offline  
Old 07.01.2015., 00:01   #1968
Kak ste spominjali ta teška kaznena djela pomislila sam da je dilala krvave dijamante ili da su je bar uhvatili kako šmrče metamfetamin dok u wc-u ambasade doji dijete.
djevojka Lili is offline  
Old 07.01.2015., 00:06   #1969
Quote:
Gotovina se jasno očitovao da ne podržava nitijednog kandidata!
zašto je problem ako se kolinda pozvala sama (i očito uz gotovinin pristanak)? pa josipović radi daleko gore stvari u kampanji
Old 07.01.2015., 00:22   #1970
Ekipa, cilj nekih forumaša je da svojim nabacivanjem sadržaja i postova koji su zapaljivi potaknu lavinu protivničkih postova koje iniciraju računajući na njihovu zapaljivost. I onda ta gomila đibriša prekrije one kvalitetne informacije koje bi slučajni promatrač koji dolazi po informacije mogao ovdje naći. Ne zaboravite, na svakog od nas koji piše ovdje dolazi 10-30 onih koji samo čitaju.

I imajte to na umu kad nasjedate na neke postove, da li zapravo razgovorom stvarate nerazaberivu hrpu šumova ili jasnu sliku. I zapitajte se koje teme ti i takvi posjećuju i gdje su najaktivniji. Sjetite se teme o Gotovini. I još nekih. Pamet u glavu, ima forum jednu tipku koja nekad zlata vrijedi za opću stvar - ignore.
Pene79trator is offline  
Old 07.01.2015., 01:36   #1971
Quote:
Samwell Tarly kaže: Pogledaj post
Ima i među Kolindinim glasačima onih koji apriori glasaju protiv Josipovića, a ne za nju, ali u ovih nekoliko mjeseci na ovoj temi se potvrdilo, cijela vojska nickova se izredala da dere po KGK, ali isti nisu naveli zareza zašto podupiru njega.
Podupiru ga Jugoslaveni i Velikosrbi + ono nešto malo hrvatskih smušenjaka!

Jedina osoba iz inozemstva koja je podržala Ivu Josipovića jest - četnički vojvoda Vojislav Šešelj! - novinar Marko Jurić u večerašnjem markovu trgu.

Marko legendo
josipm359 is offline  
Old 07.01.2015., 01:46   #1972
Quote:
PowerLock kaže: Pogledaj post
Ne znam za Pene79tratora, no ja za Kolindu navijam svim srcem, ali i potpuno svjestan da ću se vjerovatno unutar prvih 6 mjeseci njenoga mandata pretvoriti u vrlo žestokog oponenta te gospođe. Već sada vidim naznake mnogih stvari koje će mi jamačno dizati živce slijedećih 5 godina

Ali to nije bitno - bitno je dokinuti tu centralu UDBA-e na Pantovčaku i općenito taj pro-jugoslavenski diskurs većeg dijela hrvatske ljevice.

Za postizanje tog cilja Kolinda kao Kolinda je nebitna. Jedino je važno poraziti Josipovića. A ostatak neka dovrši njemačko pravosuđe i smjena naraštaja.

Slijedeći naraštaj ljevice više neće imati tu iritantnu jugoslavensku notu, Ivan Sinčić to je već pokazao. Bavit će se ti mladi ljudi puno važnijim i korisnijim stvarima.
Sigurno neće u izraelu govoriti da smo fašisti!!!!
I sigurno neće zaplotnjački inicirati nekakav novi lex-perković!
I još jedno najmanje 500 loših stvari koje je u pet godina napravio Ivo Josipović!

To je dovoljno!
josipm359 is offline  
Old 07.01.2015., 01:57   #1973
Quote:
PowerLock kaže: Pogledaj post
Mislim da se varaš. Mesić ima socijalnu inteligenciju uličnog mangupa, a ne elitističkog profesora. Mesić zna da je ta bitka izgubljena i neće se u nju upuštati. Njemu je sada prioritet sačuvati "Ured bivšeg predsjednika" i u slijedećem mandatu nove predsjednice kao i u mandatu slijedeće Vlade. Fućka ga se za partiju
Mesić će biti sve što treba biti - samo da je njemu dobro!
josipm359 is offline  
Old 07.01.2015., 01:58   #1974
Quote:
Zašto BI Gotovina pozvao Grabarku na kavu u ovo izborno vrijeme?
Zato jer je podržava u utrci za predsjednika. Gotovina ništa ne govori izravno, ali svojim postupcima šalje uvijek jasne signale. Kao onda kad je podigao spomenik Tuđmanu u sred Pakoštana. To su vrlo jasne poruke.
lezerkocije is offline  
Old 07.01.2015., 02:10   #1975
Quote:
Opet si promašio temu.

Jednog dana će ti biti jasnje i to vrlo skoro kada HDZ-t završi u baraci otkud je sve i počelo.
Zašto Mesić ne bi mogao? Gotovina bi i Mesića primio na kavu.
Ali Dunja ne ...
Kako bi ga primio kad Mesić ne smije ni doći!
Da bi te netko primio najprije mu moraš doći - pred vrata!
josipm359 is offline  
Old 07.01.2015., 02:11   #1976
Quote:
josipm359 kaže: Pogledaj post
Podupiru ga Jugoslaveni i Velikosrbi + ono nešto malo hrvatskih smušenjaka!

Jedina osoba iz inozemstva koja je podržala Ivu Josipovića jest - četnički vojvoda Vojislav Šešelj! - novinar Marko Jurić u večerašnjem markovu trgu.

Marko legendo
Nisam ja znao, ne pratim baš politiku. Imam lijeve političke sklonosti, ali oko Hrvatske nema šale. Meni je ćaća bio branitelj. I znam da kad bi ćaća na televiziji vidio onu Teršelićku da bi se počeo tresti od muke i njezinih laži što je na kraju i sud potvrdio da su laži. I onda ovaj ne dođe kod branitelja i kasni jer je kod ovih za koje kaže da su oni savjest društva, a ono zadnja ološ za biti protiv Hrvatske. Onda vidim da su oni urbani glasovi od 85 posto u Borovu i Trpinji i 90% u Negoslavcima i Erveniku, onda opet gledam tog Dejana Jovića, pa onda onog Dragu Pilsla graničnog slučaja za psihijatriju, pa onda gledam da se neće ustane pljeskati Gotovini. Pa ga vidim kako se žvali tri puta s onim četnikom Nikolićem, ima na you tube snimak gdje ga se kruni za četničkog vojvodu a ima i snimka gdje jedan govori kako je ovaj ubijao babe po Slavoniji. Onda ovaj članak iz Amerike. Ako je stvarno istina da on prikriva svog oca koji je naredio likvidaciju obitelji u kojoj je bila i curica id 9 godina, oprostite, ali ja u tome ne želim sudjelovati.
Neću izaći, ali neću glasati na za ovu, bez obzira što je Gotovina za nju, meni se HDz osobno zamjerio i ne mogu glasati za nešto što jača taj klan, jer to je klan a ne politička stranka, ali mene nešto drugo tu muči. Mene muči Milanović i onaj napad mržnje njega i Matića na čovjeka u kolicima. Tad shvatim da sam ja hrvatski ljevičar i da s takvima nemam ništa.
Tonina Piculu na čelo SDP-a, Josipovića u penziju, Mesića u zatvor a Milanovića na psijihatriju!!
lezerkocije is offline  
Old 07.01.2015., 02:14   #1977
Quote:
lezerkocije kaže: Pogledaj post
Nisam ja znao, ne pratim baš politiku. Imam lijeve političke sklonosti, ali oko Hrvatske nema šale. Meni je ćaća bio branitelj. I znam da kad bi ćaća na televiziji vidio onu Teršelićku da bi se počeo tresti od muke i njezinih laži što je na kraju i sud potvrdio da su laži. I onda ovaj ne dođe kod branitelja i kasni jer je kod ovih za koje kaže da su oni savjest društva, a ono zadnja ološ za biti protiv Hrvatske. Onda vidim da su oni urbani glasovi od 85 posto u Borovu i Trpinji i 90% u Negoslavcima i Erveniku, onda opet gledam tog Dejana Jovića, pa onda onog Dragu Pilsla graničnog slučaja za psihijatriju, pa onda gledam da se neće ustane pljeskati Gotovini. Pa ga vidim kako se žvali tri puta s onim četnikom Nikolićem, ima na you tube snimak gdje ga se kruni za četničkog vojvodu a ima i snimka gdje jedan govori kako je ovaj ubijao babe po Slavoniji. Onda ovaj članak iz Amerike. Ako je stvarno istina da on prikriva svog oca koji je naredio likvidaciju obitelji u kojoj je bila i curica id 9 godina, oprostite, ali ja u tome ne želim sudjelovati.
Neću izaći, ali neću glasati na za ovu, bez obzira što je Gotovina za nju, meni se HDz osobno zamjerio i ne mogu glasati za nešto što jača taj klan, jer to je klan a ne politička stranka, ali mene nešto drugo tu muči. Mene muči Milanović i onaj napad mržnje njega i Matića na čovjeka u kolicima. Tad shvatim da sam ja hrvatski ljevičar i da s takvima nemam ništa.
Tonina Piculu na čelo SDP-a, Josipovića u penziju, Mesića u zatvor a Milanovića na psijihatriju!!

Eppur Si Muove!
Pene79trator is offline  
Old 07.01.2015., 02:14   #1978
Quote:
josipm359 kaže: Pogledaj post
Kako bi ga primio kad Mesić ne smije ni doći!
Da bi te netko primio najprije mu moraš doći - pred vrata!
Gotovina će svakog u Hrvatskoj primiti na kavu. Čak bi i Sanadera primio na kavu. Ali Mesića ne bi nikad. Gotovina jako dobro zna da je Mesić izdajnik najviše kriv što je on ležao nevin jedno 7-8 godina plus još 3-4 koje je morao bježati zbog njega. Svakog bi primio osim njega. Puno je Mesić sijao mržnju na Gotovinu dok je ovaj bio u pritvoru, ali i na Tuđmana kojeg Gotovina voli ka vlastitog ćaću. Ćaći nije diga spomenik a Tuđmanu je diga usrid Pakoštana, veliki spomenik. To su meni pravi antifašisti, Tuđman i Gotovina, a ne Mesić koji je pjevao ustaške pjesme za par čekova koje je pokrao.
lezerkocije is offline  
Old 07.01.2015., 02:26   #1979
Quote:
no_surrender kaže: Pogledaj post
Apsolutno ne, Sinčić je sin hrvatskog branitelja, Sinčić je posjetio branitelje u Savskoj, Sinčiću nije problem izgovoriti ''hrvatski narod'', Sinčić na svoj način želi dobro Hrvatskoj i hrvatskom narodu, a zaboli ga za Region i Srbiju.
Sinčić je ljevica kakvu ja želim u Hrvatskoj, jer moramo imati i ljevicu, a Sinčić je hrvatska ljevica.
Nikakve veze hrvatski ljevičar Sinčić nema sa crvenom yugofilskom anti-hrvatskom buržoazijom u Hrvatskoj kojoj na čelu stoji tajkun Ivo Josipović.
Znači da bi bio hrvatski, političar mora stalno izgovarati "hrvatski narod"; držati desnicu na lisnici dok svira himna, busati se u hrvatska prsa, ne smije nikako spomenuti susjednu zemlju protiv koje smo pobijedili u ratu prije 20 godina i koju su naši tajkuni dijelom gospodarski kolonizirali? Čudno nešto.

Meni je to glupavo. Podsjeća me na dosadne pionirske crvene marame, pozdrav zdravo i slične gluposti koje su nametali komunisti. Doduše, vjerojatno su i ustaše i nacional-socijalisti imali svoje pizdarije kojima su ispirali ljudima mozak, kao pozdrav za-dom-spremni, sieg heil, hitler jugend i slično. Meni to ne treba da bih se osjećao Hrvatom, kao što ne treba Nijemcu sieg heil da bi se osjećao Nijemcem. Što će mu to? Samo zato da bi bio poslušan i da ne misli zašto je poslušan onome koji mu naređuje. Jer se zaista u ovim uvjetima nema što drugo ponuditi osim lupanja šakom po stolu i savijanja (ne)domoljubne kičme silom, budući da para više nema ni za zaslužne branitelje i invalide DDR-a. U uspješnim državama ljudi rade za novac i podižu svoj standard, a ne iz ideološkog uvjerenja dok im ispadaju rebra iz poderanih majica kao u Sjevernoj Koreji.

No, ako bi većina naroda bila onako dobro ugojena kao gospođa Grabar Kitarović i njen muž Jakov Kitarović, koji su te naslage stvorili profiterolama, srnećim butovima i sličnim delicijama koje se služe na međunarodnim trpezama i okruglim stolovima, vjerojatno to ne bi bilo loše, no osobno bih ipak bio za jednu dijetu, jer je neumjesno svoje usaljene podbradke i vratine poturati kao nacionalno blago narodu koji kopa po smeću. I Josipović bi mogao mješinu malo utegnuti nekim steznikom, da mu ne ispada kao da je u poodmaklom stadiju trudnoće. Možda porađa Ustav.

Eto, ako se možda hrvatstvo kandidata Sinčića vidi po tome što nema ulješursku trbinu nego normalan stas, a jugofilstvo i antihrvatstvo po usaljenoj fizionomiji koja potječe od pretilosti, onda se moram složiti da ste u pravu, ali u tom slučaju bi nam za odabir predsjednika bio dovoljan BMI indeks (tjelesne težine) i prebrojavanje masnih stanica umjesto krvnih zrnaca, izbor zdrave prehrane na bazi neretvanskih mandarina i batata ili domaćeg sira i vrhnja uz prigodnu dozu nacionalnog talambasanja i busanja u prsa umjesto odanosti međunarodnim kulinarskim delicijama na bazi svinjećih plećki, telećih medaljona, svakovrsne divljači i kolačima pretežno stranih receptura, ponekad i srpskih specijaliteta leskovačke mućkalice, pljeskavice i "viršla", o čemu bi nam mogao nešto više reći protuhrvatski i nedavno otpušteni novinar i bivši član uprave Jutarnjeg lista "Bule", što na kraju krajeva i nije bitno lošiji kriterij.
Papapapagenije is offline  
Old 07.01.2015., 02:33   #1980
Magisterij?

U Kanadi je boravila od 1997-2000 a magistrirala je 2000. na Fakultetu političkih znanosti po završetku dvogodišnjeg poslijediplomskog studija iz međunarodnih odnosa (teza o američko-sovjetskim odnosima u doba Reaganove administracije i završetku hladnoga rata).

Prije odlaska u Kanadu pohađala je sljedeće edukacije i usavršavanja:

- lipanj – srpanj 1995. - pohađala diplomatski tečaj na Diplomatskoj akademiji Ministarstva vanjskih poslova Republike Hrvatske;

- srpanj – kolovoz 1995. - posebni intenzivni tečaj iz diplomacije i njemačkog jezika na Diplomatskoj akademiji u Beču, Austrija.

- rujan 1995.– lipanj 1996. - poslijediplomski studij i stručno usavršavanje na Diplomatskoj akademiji u Beču, Austrija;

1995. - jednotjedni studijski boravak pri Europskoj uniji u Bruxellesu, Belgija i jednotjedni studijski boravak pri međunarodnim organizacijama u Ženevi, Švicarska.

Kada je uopće fizički uspjela pohađati dvogodišnji poslijediplomski studij na Fakultetu političkih znanosti u Hrvatskoj ako je u posljednjih pet godina prije magisterija četiri provela na edukacijama u zemlji i inozemstvu te u Kanadi?!

Fizički nije mogla pohađati dvogodišnji studij u Zagrebu prije (čini se) navodnog magisterija!!!

Dalje, iako se u jednoj njezinoj biografiji kaže da je pohađala poslijediplomsku godinu na Diplomatskoj akademiji u Beču, oni nemaju jednogodišnji poslijediplomski program, nego samo jednogodišnji diplomski. (koja btw košta oko 12000 €, vjerojatno je tamo negdje 1996 bila jeftinija).

Diplomatska akademija u Beču.

Nadalje, iz kasnijih biografija nestali su detalji koje se moglo naći u jednoj starijoj biografiji iz vremena kad se nju nije smjelo pitati škakljiva pitanja.

Zadnje uređivanje PowerLock : 07.01.2015. at 03:19. Reason: Uređeno u dogovoru sa autorom.
komutator is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 08:48.