PDA

View Full Version : TBF: "Boli me *****, meni ne sude"

stranice : [1] 2 3

zrikavac
27.06.2005., 05:30
To je povikao pjevač TBF-a onaj debeli na kraju izvođenja "nostalgične" pjesme jučer na Jelačić placu.

i time je sve rekao o sebi. neznam kome čemu što i kako se taj urbani primitivac pokušava dokazati?

upropasti čovjek lijepu pijesmu i pokaza svijetu kakav moralni kredo nosi u sebi

fuj TBF.... anoarholiberalna splijetska đeca puna sebe...

:rigo:

Jalnuški Diletant
27.06.2005., 09:43
zrikavac kaže:
To je povikao pjevač TBF-a onaj debeli na kraju izvođenja "nostalgične" pjesme jučer na Jelačić placu.

i time je sve rekao o sebi. neznam kome čemu što i kako se taj urbani primitivac pokušava dokazati?

upropasti čovjek lijepu pijesmu i pokaza svijetu kakav moralni kredo nosi u sebi

:rigo: Doduše to nisan čuo, ali bilo je zanimljivo iskustvo NA RIVI ;) doživjeti prvo nastup tih debila, a neposredno nakon toga Škorin. :D

P.S.
Mladen Badovinac, 1977, blizanac, sin vojnog lica iz Sarajeva - vokal; Luka Barbić, 1977, blizanac (a di ti, sinko zaluta?) - vokal, elektronika; Aleksandar Antić, 1973, vaga (ime i prezime sve govore) - vokal; Ognjen Pavlović, 1980, rak (Ognjen pa još k tome Pavlović :D)- bas gitara; Nikša Mandalinić, 1975, jarac (eh, Mandaliću, Mandaliću :D) - električna gitara; Jan Ivelić, 1979, bik - bubanj.
Plus pridruženi član - Dragan Lukić. :D :D :D

panced
27.06.2005., 10:09
Jalnuški Diletant kaže:
Mladen Badovinac, 1977, blizanac, sin vojnog lica iz Sarajeva - vokal; Luka Barbić, 1977, blizanac (a di ti, sinko zaluta?) - vokal, elektronika; Aleksandar Antić, 1973, vaga (ime i prezime sve govore) - vokal; Ognjen Pavlović, 1980, rak (Ognjen pa još k tome Pavlović :D)- bas gitara; Nikša Mandalinić, 1975, jarac (eh, Mandaliću, Mandaliću :D) - električna gitara; Jan Ivelić, 1979, bik - bubanj.
Plus pridruženi član - Dragan Lukić.

'ko to moje ime doziva
čudni ljudi, čudnog imena
pa mi kunu, što je svetinja
vjera, ljubav i domovina

Dr.Vito Dugonoga
27.06.2005., 10:13
Napušena krmad!

Vanjushka
27.06.2005., 10:17
Vi niste normalni.

Dr.Vito Dugonoga
27.06.2005., 10:19
Vanjushka kaže:
Vi niste normalni.

Sigurno ličiš na njih pa ti jesi...

Vanjushka
27.06.2005., 10:21
Ajde, nedaj se ometati u prebrojavanju i "istrazi poturica".

Imate li pametnijeg posla u zivotu.

Dr.Vito Dugonoga
27.06.2005., 10:26
Aj ne prdi!
Il je to pametan poso?
Jel ličiš Mladenu?
Pušiš travu?
Voziš stojadina?

Vanjushka
27.06.2005., 10:31
Ko je Mladen? sta je to TBF?

Jebat ih, ukratko.

Out :w

Dr.Vito Dugonoga
27.06.2005., 10:32
koji si ti bezobraz! Pojma neznaš a mišaš se.

Vanjushka
27.06.2005., 10:51
Ti palis ko golf dizel na Bjelasnici.

Znam ko su TBF, razumijes ;)

Jebat ih.

Dr.Vito Dugonoga
27.06.2005., 10:54
Jebi ih, ko ti brani!
A druge pust nek se šprdaju.
More?

Hamid_88
27.06.2005., 10:56
zrikavac kaže:

:rigo:

TBF je super grupa a pjesme i tekstovi su im zaaaakon! :top:

S druge strane tekst "čudni ljudi čudna imena" od Škore je izazivanje nacionalne mržnje. :flop: Pravi se našao pjevati: Miroslav pa još Škoro
Čije je on gore list? :confused:

Vojky
27.06.2005., 10:58
Mislim da je najvažnije u tome - TBF pjeva "Nostalgičnu", ljudi pjevaju i plešu, Škoro pjeva rodoljubne, ljudi pjevaju i plešu...

To mi se recimo sviđa, tolerancija i pravo na različito razmišljanje. Inače, slušam i TBF i Škoru. :)

Ali, spominjati k.... s bine je jednostavno - neukusno, posebno u tako svečanom trenutku.

Dr.Vito Dugonoga
27.06.2005., 11:04
Hamide, reci nam de,
što to tvoji klikeri rade?

Udarnički rade, burazere, sve u sklopu akcije
ponižavanja Hr nacije!!!

Levak
27.06.2005., 11:08
Jalnuški Diletant kaže:

P.S.

Tuzan je tvoj osmeh prijatelju. Mozda se bas zbog ovakvog razmisljanja osecas prozvanim.

energy
27.06.2005., 11:08
Miroslav pa još Škoro

pita hamid:confused:

Hamid_88
27.06.2005., 11:10
Dr.Vito Dugonoga kaže:
Hamide, reci nam de,
što to tvoji klikeri rade?

Udarnički rade, burazere, sve u sklopu akcije
ponižavanja Hr nacije!!!

Pa kako jedan Hamid može poniziti hrvatsku naciju na čelu sa generalima? :confused: :D TBF su super grupa jer su se usudili progovoriti o nacionalizmu oko nas koji nas jede kao rak. I zato odobravam ono ***** i meni ne sude.
A o ponižavanju. Ponižavajuće je da će netko tko želi doći iz Splita u Zagreb morati platiti 160 kuna u jednom smjeru.

Hamid_88
27.06.2005., 11:11
energy kaže:
Miroslav pa još Škoro

pita hamid:confused:

Pa da! Otkud se taj stvorio? Ne čini mi se da je Slavonac, a u neki drugi kraj Hrvatske ga ne mogu smjestiti.

Dr.Vito Dugonoga
27.06.2005., 11:12
Vojky kaže:
Mislim da je najvažnije u tome - TBF pjeva "Nostalgičnu", ljudi pjevaju i plešu, Škoro pjeva rodoljubne, ljudi pjevaju i plešu...

To mi se recimo sviđa, tolerancija i pravo na različito razmišljanje. Inače, slušam i TBF i Škoru. :)

Ali, spominjati k.... s bine je jednostavno - neukusno, posebno u tako svečanom trenutku.

Al to je izričaj TBF! I razina uljudnosti im.

Kad su me 1998 kontaktirali zbog pomoći za objavu neke pisme, mislio sam kako sanjam; glumili su crnčuge iz filmova! Motali frule, lajali ko psi, vozili stojadina i , naravno, bili najpametniji! Ni za cugu nisu imali. Po svemu pljuvali, a ko ispljuvak izgledali! Neko im je ipak pomogo ( perem ruke) i sad kake javno!

Dr.Vito Dugonoga
27.06.2005., 11:21
Hamid_88 kaže:
Pa kako jedan Hamid može poniziti hrvatsku naciju na čelu sa generalima? :confused: :D TBF su super grupa jer su se usudili progovoriti o nacionalizmu oko nas koji nas jede kao rak. I zato odobravam ono ***** i meni ne sude.
A o ponižavanju. Ponižavajuće je da će netko tko želi doći iz Splita u Zagreb morati platiti 160 kuna u jednom smjeru.

Postoje li nacije? Smi li postojat ljubav prema njoj ( nacionalnost) ili samo mržnja?! Tebe mržnja jede!
A trenutne političare i politiku nauči odvajat od toga!

Ko Škoru od bečara !
Škoro je oženjeni svečenik pa su mu i psalmi takvi!
Miloo moje, milo mame svoje- sramota za bečarac!!!
Znači Škoro je Hecegovac, i nije kriv!
Teško je od kukanja u veseljake! Mate Bulić pomalo uspiva!!!

Znate li još jednok pivča/zabavljača iz Hercegovine u zadnjih 50 godina?

zrikavac
27.06.2005., 11:26
Hamid_88 kaže:

kvalitetna grupa jesu. do sinoć sam ih obožavao i neka su progovorili o lošim stranama nacionalizma (da se razumijemo ima ih i pozitivnih) no to što su dobra grupa ne daje im za pravo da si postavljaju neke nadetičke kodekse na koje drugi ljudi nemaju.

dobra su grupa al onaj debeli je iscjedak od čovjeka.
na tako brutalan način narugat se nečijoj tudjoj nesreci riječima boli me neka stvar meni ne sude ej? šta je tio reći da ima kompleks zvan škoro ili da ga stvarno boli neka stvar što tamo nekome eto sude? kome? zašto ? čemu taj proljev negativnih emocija u datom trenutku? ne kontam mu nakanu?

ako je htio poručiti naciji vidite nacijo lijepo pijevam al sam šupčina kakve nema i boli me neka stvar što nekome sude što nekoga kolju što negdje nekoga upravo siluju uspio je...

samo malo mu je ta rečenica u diskrepanciji s ranijim pjesmuljkom. :o

stagediver
27.06.2005., 11:26
Jalnuški Diletant kaže:
Doduše to nisan čuo, ali bilo je zanimljivo iskustvo NA RIVI ;) doživjeti prvo nastup tih debila, a neposredno nakon toga Škorin. :D

P.S.

cinilo se da nisi toliko u kurcu
ali to je bio pogresan dojam - stvarno si jadan

p.s. jucer pomno promatrah (na tv) skoru dok je pjevao (inace se voli javno pohvaliti kako mu se cesto sugerira da neke pjesme ne izvodi na proslavama, a on, kao, ne zna zbog cega)
upravo je fascinantno bilo koliko je bezizrazajno i hladno, s odmakom, pjevao - niti trunka bilo kakve emocije nije pokazao pjevajuci, izmedju ostalog, o cudnim ljudima cudnog imena
skoro bi se covjek mogao zapitati misli li on zapravo to sto pjeva? :D
ili je stvar u tome da ga je pristojnost natjerala da se suspregne?
izgleda da nije lako biti desnicarem :D

sto se tice psovke - ne vjerujem da je tbf-u mainstream furka
a pozvani su medju domacu showbiz elitu
pa su se mozda zeljeli malo distancirati od ostatka - ipak je medju njima i generacijski i svjetonazorni jaz (nakon nostalgije iz zagreba su pustili magacin - mozete zamisliti kako je to sjelo tbf-ovcima :D)

dugonogom veterinaru - ti si stvarno neka faca kad mozes pomoci u objavljivanju pjesama
sigurno imas i veze u modnom svijetu pa mozes pomoci mladim curama da uspiju - trebaju li ti se javiti na pm? :D

Jalnuški Diletant
27.06.2005., 11:27
Levak kaže:
Tuzan je tvoj osmeh prijatelju. Mozda se bas zbog ovakvog razmisljanja osecas prozvanim. Ja samo uočavam zakonitosti u odnosu krvnih zrnaca i političkih stavova.

Osmjeh mi nije tužan nego ciničan. :D

stagediver
27.06.2005., 11:30
zrikavac kaže:
na tako brutalan način narugat se nečijoj tudjoj nesreci riječima boli me neka stvar meni ne sude ej? šta je tio reći da ima kompleks zvan škoro ili da ga stvarno boli neka stvar što tamo nekome eto sude? kome? zašto ? čemu taj proljev negativnih emocija u datom trenutku? ne kontam mu nakanu?

nije li najprije doslo do svojevrsne "skorizacije" javnog zivota u hrvatskoj?
nisu li upravo desnicari poput skore ti koji uvijek iznova onemoguce smirivanje javnosti?
nije li mladenova poruka samo reakcija na to sranje koje se dogadja oko nas?
ne pokusava li se on samo distancirati od svega toga i poruciti da zeli drugaciji svijet?

neki su toliki puritanci da su opazili samo formu, potpuno zanemarivsi sadrzaj - takav lazni moralizam upravo je smijesan

Jalnuški Diletant
27.06.2005., 11:31
stagediver kaže:
(inace se voli javno pohvaliti kako mu se cesto sugerira da neke pjesme ne izvodi na proslavama, a on, kao, ne zna zbog cega) Ti znaš zbog čega? :)

Reci nam. :)

Jalnuški Diletant
27.06.2005., 11:34
stagediver kaže:
jucer pomno promatrah (na tv) skoru dok je pjevao :D :D :D

Volio bih da si bio među ljudima u razdoblju kada je TBF izašao na pozornicu do trenutka kada je Škoro sišao s nje.

Neke bi ti stvari bile jasnije.

Dr.Vito Dugonoga
27.06.2005., 11:41
stagediver kaže:

dugonogom veterinaru - ti si stvarno neka faca kad mozes pomoci u objavljivanju pjesama
sigurno imas i veze u modnom svijetu pa mozes pomoci mladim curama da uspiju - trebaju li ti se javiti na pm? :D [/B]

Tili bi lovu a ne bi tili bit kurve... To su TBF! Sad su oni , kao , bolji od drugih! Što bi Dino reko: Ja jedini nisam, OVDE, s njima!
Frustrirani muški- najadnija stvar na svitu, i u Splitu!

Ako si zgodna i mlada javi se pa ćemo vidit... Nisam do sad probo. Pristo sam se nači s njima jer je prijateljev prijatelj, koji je studiro s njima građevinu, nafalio ih ko da su Doorsi! Kad tamo mulci, lutke od krvi i mesa(+salo) bez trunke ideja....

revolution
27.06.2005., 11:43
Jalnuški Diletant kaže:
Doduše to nisan čuo, ali bilo je zanimljivo iskustvo NA RIVI ;) doživjeti prvo nastup tih debila, a neposredno nakon toga Škorin. :D

P.S.

:lol: :lol:

stagediver
27.06.2005., 11:54
Jalnuški Diletant kaže:
:D :D :D

Volio bih da si bio među ljudima u razdoblju kada je TBF izašao na pozornicu do trenutka kada je Škoro sišao s nje.

potpuno je ocigledno da je skoro turbo-mainstream, a da je tbf popularniji samo unutar jedne uske skupine ljudi
a ne treba biti nuklearni fizicar za zakljuciti kako je ta skupina jucer bila u zascoj manjini na velikim javnim veselicama

Dr. Vito Dugonoga kaže:
Ako si zgodna i mlada javi se pa ćemo vidit... Nisam do sad probo. Pristo sam se nači s njima jer je prijateljev prijatelj, koji je studiro s njima građevinu, nafalio ih ko da su Doorsi! Kad tamo mulci, lutke od krvi i mesa(+salo) bez trunke ideja....

nisam zensko pa necu morati ocjenjivati svoju ljepotu prije kontaktiranja covjeka koji zna prave ljude :D
bez trunke ideja - a sva tri albuma su odlicno prosla i kod kritike i kod publike
neki su isli toliko daleko pa su neke od tih albuma proglasavali najboljim sto je ikad izaslo na nasoj sceni

stagediver
27.06.2005., 12:01
Jalnuški Diletant kaže:
Ti znaš zbog čega? :)

Reci nam. :)

skoro je samo jedan od desnicara koji zagadjuje javnu scenu
mozda to cini na malo profinjeniji nacin, ali krajnji rezultat je isti - banana

nema mira (ne kao suprtonosti ratu, vec mira u dusi :D), broje se krvna zrnca, procjenjuje se cudnost imena, ustrajava se na usporedjivanju fasizma/ustastva i komunizma, pokusava se istjerati nekakva sveta istina bez da se ima elementarne mudrosti shvatiti kako ce razliciti ljudi o nekim stvarima imati razlicito misljenje, ovisno o svom zivotnom iskustvu

Dr.Vito Dugonoga
27.06.2005., 12:05
stagediver kaže:

nisam zensko pa necu morati ocjenjivati svoju ljepotu prije kontaktiranja covjeka koji zna prave ljude :D
bez trunke ideja - a sva tri albuma su odlicno prosla i kod kritike i kod publike
neki su isli toliko daleko pa su neke od tih albuma proglasavali najboljim sto je ikad izaslo na nasoj sceni [/B]

Ovo si valjda meni uputio...
I ako nisi žensko šta se onda mišaš?

Kritika i Massima i Novkovića proglasi pivačima godine a publika ne kupi ni 1000 nosaća zvuka. Tako je i s TBF. Guraju ih na radio 101 na nekoj samo njima jasnoj ljestvici.
Koncerti i prodaja nosača zvuka im baš i neidu...

Neki su išli predaleko...

stagediver
27.06.2005., 12:08
Dr.Vito Dugonoga kaže:
Ovo si valjda meni uputio...
I ako nisi žensko šta se onda mišaš?
mislio sam da si skuzio kako te podjebajem
buduci da si se samoproglasio facom koja je mogla pomoci mladom bendu, a nije jer je mislio da su banana

Dr.Vito Dugonoga kaže:
Kritika i Massima i Novkovića proglasi pivačima godine a publika ne kupi ni 1000 nosaća zvuka. Tako je i s TBF. Guraju ih na radio 101 na nekoj samo njima jasnoj ljestvici.
Koncerti i prodaja nosača zvuka im baš i neidu...

Neki su išli predaleko...
kad bi samo broj prodanih albuma bio mjerilo, onda bi i britney spears, na primjer, bila visokokvalitetna

na ovako malom trzistu i u ovako siromasnoj zemlji, broj prodanih albuma ne znaci ama bas nista

Dr.Vito Dugonoga
27.06.2005., 12:12
stagediver kaže:

nema mira (ne kao suprtonosti ratu, vec mira u dusi :D), broje se krvna zrnca, procjenjuje se cudnost imena, ustrajava se na usporedjivanju fasizma/ustastva i komunizma, pokusava se istjerati nekakva sveta istina bez da se ima elementarne mudrosti shvatiti kako ce razliciti ljudi o nekim stvarima imati razlicito misljenje, ovisno o svom zivotnom iskustvu

Škoro ima publiku!!! Nikad ni Škoru ni TBF ne bi kupio, al kad bi naišli na radiu, prije bi poslušo Škorin hit nego hit TBF-a.
Od kad im Luky pomaže aranžman je bolji a sve je i dalje na nivou Kuzme i Šake!
Škoro je svatio kako različiti ljudi različito misle i od tog živi! Cini njiovo životno iskustvo!!!
Za razliku od TBF, koji, jer nema svoje (obični imitati) pljuju tuđe, koje im smeta!

Dr.Vito Dugonoga
27.06.2005., 12:18
stagediver kaže:
mislio sam da si skuzio kako te podjebajem
buduci da si se samoproglasio facom koja je mogla pomoci mladom bendu, a nije jer je mislio da su banana

kad bi samo broj prodanih albuma bio mjerilo, onda bi i britney spears, na primjer, bila visokokvalitetna

na ovako malom trzistu i u ovako siromasnoj zemlji, broj prodanih albuma ne znaci ama bas nista

Onda moje riči nemoj stavljat ispod jalnuškovog imena!
Britney je u svojoj "ciljnoj" grupi , ne samo visoko kvalitetna, već i globalno poznata. Ko i Madonna i slični!
Broj prodanih albuma znači sve, u svakoj ( svakakvoj) zemlji, inače ih ne bi objavljivali.
Pivali bi po pirovima i ulici!!!Ti si me samoproglasio facom jer sam ispričo ono što sam doživio. Pitaj ih!

Ahab
27.06.2005., 12:18
stagediver kaže:
....broje se krvna zrnca, procjenjuje se cudnost imena...
Ma nabijem te na svoj politički nekorektni kuratz! Kao, prebrojavanje krvnih zrnaca...ijuuuuuuuuuu:horor:
procjenjivanje cudnosti imena...:horor:
A zašto bi bilo? Mozda zato jer bi se pokazalo da su dobar dio te bagre djeca JNA oficiruša i sl. Kao, nije u redu da se o tome priča. Ma zašto ne bi bilo u redu. Ako seru nek se zna i zašto seru!

stagediver
27.06.2005., 12:23
Dr.Vito Dugonoga kaže:
Škoro ima publiku!!! Nikad ni Škoru ni TBF ne bi kupio, al kad bi naišli na radiu, prije bi poslušo Škorin hit nego hit TBF-a.
Od kad im Luky pomaže aranžman je bolji a sve je i dalje na nivou Kuzme i Šake!
Škoro je svatio kako različiti ljudi različito misle i od tog živi! Cini njiovo životno iskustvo!!!
Za razliku od TBF, koji, jer nema svoje (obični imitati) pljuju tuđe, koje im smeta!

pa i britney spears ima publiku
hrpu publike :D

skoro i thompson koriste osjecaje dijela naroda i na tome grade karijeru i zaradjuju velike novce
ne shvacajuci da time samo stete domovini u koju se toliko kunu
ili mozda to shvacaju, ali im je suska ipak draza? :D

tekstovi tbf-a su vrhunski i mislim da je prilicno jednostavno iz njih iscitati kako ti momci (taj momak koji pise vecinu tekstova) imaju (zdrav) stav prema zivotu
koji se samo laznim moralistima i nazovi-katolicima (onima koji nikako ne mogu shvatiti da je sadrzaj jedino sto je bitno, a da je forma potpuno nevazna) moze uciniti anarho-liberalistickim

revolution
27.06.2005., 12:26
Dr.Vito Dugonoga kaže:

Broj prodanih albuma znači sve, u svakoj ( svakakvoj) zemlji, . Pitaj ih!

a tek skidanje mp3 s neta? :D :D

M.B.
27.06.2005., 12:27
hehe! nisam to čula (nit sam bila tamo)
al svaka im čast! :top:

p.s. svatko ima pravo na svoje mišljenje i stavove ;)

stagediver
27.06.2005., 12:28
Ahab kaže:
Ma nabijem te na svoj politički nekorektni kuratz! Kao, prebrojavanje krvnih zrnaca...ijuuuuuuuuuu:horor:
procjenjivanje cudnosti imena...:horor:
A zašto bi bilo? Mozda zato jer bi se pokazalo da su dobar dio te bagre djeca JNA oficiruša i sl. Kao, nije u redu da se o tome priča. Ma zašto ne bi bilo u redu. Ako seru nek se zna i zašto seru!

poslije drugog svjetskog rata neki su ljudi procjenjivani na temelju cinjenice da su im ocevi/djedovi suradjivali s okupatorima ili bili pripadnici ustaskog pokreta, na primjer

nadam se da se svi mozemo sloziti kako je to bilo nezakonito/nemoralno/bolesno/kretenski

siguran sam da bi ti bio u prvim redovima kad bi trebalo zalovati takve slucajeve
a nadam se da ti je jasna poveznica izmedju toga i "bagre djeca JNA oficiruša"
i trebao bi se zasramiti zbog gadosti koje tipkas
iako sam prilicno siguran da neces

revolution
27.06.2005., 12:29
Ahab kaže:
Mozda zato jer bi se pokazalo da su dobar dio te bagre djeca JNA oficiruša i sl. Kao, nije u redu da se o tome priča. Ma zašto ne bi bilo u redu. Ako seru nek se zna i zašto seru!

:D pa headhunteru, objasni plz ovaj sociološki fenomen pobliže.

doista je zanimljivo:o :raspa: (nije nužno držati se samo glazbe).

stagediver
27.06.2005., 12:31
Dr.Vito Dugonoga kaže:
Onda moje riči nemoj stavljat ispod jalnuškovog imena!
vec sam ispravio
isprika na pogresci

Dr.Vito Dugonoga kaže:
Britney je u svojoj "ciljnoj" grupi , ne samo visoko kvalitetna, već i globalno poznata. Ko i Madonna i slični!
nadam se da nisi upravo rekao kako je britney u istoj ravnini s madonnom? :D

Dr.Vito Dugonoga kaže:
Ti si me samoproglasio facom jer sam ispričo ono što sam doživio. Pitaj ih![/COLOR]
varas se
ti si se, a to i sam dobro znas, htio pohvaliti
ja sam samo prepoznao tvoju slabost i spustio ti jednu - nisam mogao odoljeti :D

Dr.Vito Dugonoga
27.06.2005., 12:34
stagediver kaže:
pa i britney spears ima publiku
hrpu publike :D

skoro i thompson koriste osjecaje dijela naroda i na tome grade karijeru i zaradjuju velike novce
ne shvacajuci da time samo stete domovini u koju se toliko kunu
ili mozda to shvacaju, ali im je suska ipak draza? :D

tekstovi tbf-a su vrhunski i mislim da je prilicno jednostavno iz njih iscitati kako ti momci (taj momak koji pise vecinu tekstova) imaju (zdrav) stav prema zivotu
koji se samo laznim moralistima i nazovi-katolicima (onima koji nikako ne mogu shvatiti da je sadrzaj jedino sto je bitno, a da je forma potpuno nevazna) moze uciniti anarho-liberalistickim

Publika je svakom pivaču , onom iskrenom i pravom, najvažnija!!! Jer živi od nje! Pa njene osićaje stavljaju na prvo misto!
Jer glazba je ispoljavanje osićaja! Meni najdraža kad ispoljava veselje!!!
TBF večinom ispoljavaju gađenje i prezir, što je za veselje pogubno. Mislim ričima, dok im je glazba gegaroška i ležečka! Nadimljena!

Škoro, ampak, fali svoje, poziva na ljubljenje svoga... Nigdi mržnje i prezira. Nije ni on za neku zabavu i plesanje, više za u crkvu posli propovidi! Al za razliku od TBF je tolerantan!

Dr.Vito Dugonoga
27.06.2005., 12:36
revolution kaže:
a tek skidanje mp3 s neta? :D :D

Imaš podatke?

Simba-OS
27.06.2005., 12:36
stagediver kaže:

Oprosti, ali čitajući tvoje postove na ovom topicu, uočavam upravo to: brojenje krvnih zrnaca (ali po političkoj, ne nacionalnoj opredjeljenosti, rezultat je isti), te uspoređivanje fašizma/ustaštva i komunizma. Radiš istu stvar, samo sa drugog kraja. Kritiziraš one koji kritiziraju TBF s političkog aspekta, dok istovremeno istu stvar činiš kad je Škoro u pitanju - ne ocijenjuješ njegovu umjetničku kvalitetu, već njegove političke stavove. Nije li to malo licemjerno? Plus napomena da si politički isključiv i bez trunka tolerancije prema onima drugačijeg mišljenja i političkih stavova. To se sasvim lijepo vidi kad pravdaš TBF i njihovo vulgariziranje kao "izraz političkog stava i poruke", dok istovremeno istu stvar nazivaš "zagađivanjem javne scene" kad je Škoro u pitanju. Je li to objektivnost?

Dr.Vito Dugonoga
27.06.2005., 12:43
stagediver kaže:
vec sam ispravio
isprika na pogresci

nadam se da nisi upravo rekao kako je britney u istoj ravnini s madonnom? :D

varas se
ti si se, a to i sam dobro znas, htio pohvaliti
ja sam samo prepoznao tvoju slabost i spustio ti jednu - nisam mogao odoljeti :D

Isprika prifačena...

Đaba nada- to sam reko! Šta je radila Madonna 1986 radi Britney danas! Možda je prvoj bilo teže, al bože moj...

Falit se nisam tio, ni ovde ni igdi! Pišem šta znam i di sam bio. Ako pratiš...
Zar sam neodoljiv?

walter
27.06.2005., 13:13
Jalnuški Diletant kaže:

P.S.

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Ako se sad nisam šlagiro, neću nikad...

slavka
27.06.2005., 13:50
Jalnuški Diletant kaže:

P.S.

Da li su u crnca crna krvna zrnca?

stagediver
27.06.2005., 13:56
Simba-OS kaže:
Oprosti, ali čitajući tvoje postove na ovom topicu, uočavam upravo to: brojenje krvnih zrnaca (ali po političkoj, ne nacionalnoj opredjeljenosti, rezultat je isti), te uspoređivanje fašizma/ustaštva i komunizma. Radiš istu stvar, samo sa drugog kraja. Kritiziraš one koji kritiziraju TBF s političkog aspekta, dok istovremeno istu stvar činiš kad je Škoro u pitanju - ne ocijenjuješ njegovu umjetničku kvalitetu, već njegove političke stavove. Nije li to malo licemjerno? Plus napomena da si politički isključiv i bez trunka tolerancije prema onima drugačijeg mišljenja i političkih stavova. To se sasvim lijepo vidi kad pravdaš TBF i njihovo vulgariziranje kao "izraz političkog stava i poruke", dok istovremeno istu stvar nazivaš "zagađivanjem javne scene" kad je Škoro u pitanju. Je li to objektivnost?

evo me s rucka pa sam spreman za daljnje natezanje :D
ocekivao sam ovakav return (od desnicara malo sklonijih natezanju i malo manje sklonijih vredjaoni - simba-os je skoro pa i ocekivana osoba :D)

par polaznih tocaka za raspravu:
1) ocjenjivanje umjetnicke vrijednosti je SUBJEKTIVNO i potpuno je nemoguce da ce se ljudi razlicitih sklonosti sloziti oko ocjene bilo kojeg umjetnika
izuzetak su "novinari" red carpeta, na primjer, koji "kuze" da je mladen burnac los umjetnik kojeg treba popljuvati u svakoj mogucoj prilici, dok je novi jazz album matije dedica izvrstan (sigurno se ti "novinari" zesce kuze u jazz :rolleyes:)

2) civilizirani je svijet odavno zauzeo stavove prema fasizmu i antifasizmu i nema ih namjeru mijenjati
vjerojatnost da je citav svijet pogrijesio, a da ce bas hrvatska iznjedriti nekakav novi pogled na problematiku je zanemarivo mala

3) nikad nisam rekao da je glazba miroslava skore smece (cak nisam rekao niti da je thompsonova glazba smece)
u svojoj domeni nekakve popularne muzike koja (jako) koketira s narodnom, to je ocigledno korektan proizvod koji nalazi put do (srca ;)) veceg broja ljudi
da sam potkovaniji, mogao bih dovesti u pitanje glazbenu podlogu istih, buduci da ponekad zna zazvucati jako poznato, ali kopiranje (prepisivanje, anto djapic, anyone :D) na ovim prostorima ionako cest slucaj

sve sto sam rekao je da i thompson i skoro zaradjuju na muci i (razumljivo) postratnim pojacanim emocijama ljudi
i da se meni to gadi

ukljucimo li u razmatranje polaznu tocku broj 2 i javni zivot u hrvatskoj u posljednjih 15 godina, sasvim je jasno zasto kritiziram ljude koji zaradjuju velike novce podilazeci najnizim ljudskim strastima i negativnim emocijama
i zasto smatram da svojim djelovanjem cine stetu hrvatskoj drzavi, usporavajuci proces normalizacije javnog zivota u zemlji
iako skoro nije (barem to nije poznato), poput thompsona, pjevao najgadnije ustaske pjesme koje se mogu zamisliti (i koje su sokantne poput nedavnih snimaka likvidacije srebrenickih muslimana), dojam je da ljudi koji vole njegovu glazbu prvenstveno iz nje izvlace hranu za daljnju mrznju i negativne osjecaje

tbf, s druge strane, vulgariziranjem samo iskazuje frustriranost zivotom u zabokrecini (a usto se mora razumjeti da im je prvotni uzor bila americka rap glazba ciji se izricaj ipak temelji na psovkama), medju ljudima koji se nisu u stanju izdignuti iznad zivotinja i poceti se uljudjeno ponasati
za razliku od mnogih u hrvatskoj, oni su spremni zivjeti u (normalnoj) buducnosti kakva nas neumitno ocekuje
jedino je pitanje koliko ce brzo ona doci
neki od nas htjeli bi da se to dogodi vec sutra, ali jako puno ljudi i dalje zeli zivjeti u proslosti i istjerivati (svoju) istinu

da ne govorim da uopce nisi shvatio o cemu tbf pjevaju i da njihovi tekstovi (na pronicljiv i duhovit) govore o zelji za nekim boljim i pravednijim svijetom
moglo bi se reci da ukazivanjem na nepravde, licemjerje, nemoralnost i glupost, pokusavaju na naeki nacin obrazovati ljude da postanu bolji i plemenitiji

skorine pjesme, s druge strane, samo poticu ljude da nastave zivjeti u svom filmu
nitko nas ne voli
svi su protiv nas
na djelu je urota ptoiv hrvatske
ti i takvi, jalnuski diletanti, smutljivci i mutikase, rade nam o glavi
to su isti oni komunisti koji su prije 45 godina napravili mega turbo najvece zlocine ikad
sve je u kurcu
trpimo strasnu nepravdu
a cudni ljudi cudnog imena su krivci za to
nadji mi tu pozitivnu poruku

izmedju mainstreama utemeljenog na podilazenju niskim strastima i muzike s humanom porukom, uopce mi se nije tesko odluciti

nasi desnicari prolaze svojevrsnu skolu
pa malo prilagodjavaju stavove
konacno ih je vecina (nakon sto su porusili sve antifasisticke spomenike) spremna javno reci kako je antifasizam bio pozitivan
nije se to dogodilo samo od sebe - naucili su
kad su malo pustili razumu da dodje do daha, postalo im je jasno da su se i ti obespravljeni ljudi borili prvenstveno za jebeni slobodu - svevremenski ideal

ceka ih jos jedna lekcija - nauciti voljeti svoje, ne mrzeci tudje
i siguran sam da ce i to doci na svoje
trenutno to nije slucaj
jer u (cistoj i plemenitoj) ljubavi prema svome nema mjesta razmisljanjima o cudnim ljudima cudnih imena
da o jasenovcu i staroj gradiski i ne govorim

revolution
27.06.2005., 14:24
stagediver kaže:

trenutno to nije slucaj
jer u (cistoj i plemenitoj) ljubavi prema svome nema mjesta razmisljanjima o cudnim ljudima cudnih imena

:top: dok istovremeno taj isti TBF pjeva o idealima >>jednakost, sloboda, bratstvo...(dam se kladit da dečki i vjeruju u to)

tjah, diversity links ..osim u hrvatskoj..gdje "ceste povezuju"
:D :D

poirot
27.06.2005., 15:02
TBF su mi dosadni do bola i ide mi na kuratz ona njihova nostalgična, pa naravno da je sinu vojnog lica prije bilo bolje:rolleyes: :rolleyes:

Nemam niš protiv da se pljuje po tome kak je danas, al mi ide na živce kad netko počne srat kak je prije bilo bolje. Jebeš bratstvo i jedinstvo kad je to bilo na papiru, i u Jugi je postojala segregacija, samo po principu partijske knjižice. Svatko tko je nije imao, nije imao ni posao.

A i osim toga, kao da je nacionalizam jedini problem?

Kad će TBF progovoriti o Mesićevom puštanju četnika? Nikad!!!

Jugoslavija:flop: :flop: :flop:

walter
27.06.2005., 15:03
poirot kaže:
TBF su mi dosadni do bola i ide mi na kuratz ona njihova nostalgična, pa naravno da je sinu vojnog lica prije bilo bolje:rolleyes: :rolleyes:

Nemam niš protiv da se pljuje po tome kak je danas, al mi ide na živce kad netko počne srat kak je prije bilo bolje. Jebeš bratstvo i jedinstvo kad je to bilo na papiru, i u Jugi je postojala segregacija, samo po principu partijske knjižice. Svatko tko je nije imao, nije imao ni posao.

Ovo je zanimljiva ideja- TBF bi trebao napisati pjesmu o Mesićevom puštanju četnika.

Što se sve može pročitati na ovom forumu, mislim, kakve se sve misli roje u forumaškim glavama... Ovo forum je prekrasno iskustvo.

SusFerox
27.06.2005., 15:06
poirot kaže:
(...)
i u Jugi je postojala segregacija, samo po principu partijske knjižice. Svatko tko je nije imao, nije imao ni posao

(...)

:lol: :lol: :lol:

SF

poirot
27.06.2005., 15:06
revolution kaže:
:top: dok istovremeno taj isti TBF pjeva o idealima >>jednakost, sloboda, bratstvo...(dam se kladit da dečki i vjeruju u to) Oh please, isto kao što se zna tko se diči slovom U, tako se zna i tko se diči bratstvom i jedinstvom:closed:

gotuslip
27.06.2005., 15:07
Jalnuški Diletant kaže:

meni je jasno kad pomislim da su to isti ljudi koji su se okupili slušat Čondića

poirot
27.06.2005., 15:09
walter kaže:
Ovo je zanimljiva ideja- TBF bi trebao napisati pjesmu o Mesićevom puštanju četnika.

Što se sve može pročitati na ovom forumu, mislim, kakve se sve misli roje u forumaškim glavama... Ovo forum je prekrasno iskustvo. Pa naravno, nekim ljudima to nije problem:flop:

stagediver
27.06.2005., 15:13
poirot kaže:

stvarno si zabrijao :D
mozes posluziti kao ogledni primjer opterecenog gradjanina hrvatske
pjesma govori o nostalgiji za (proslim) vremenom, ne drzavom
i jedno s drugim nema ama bas nikakve veze
osim sto je slucajno u tom vremenu postojala drzava koja se tako zvala
zar to nije ocigledno?

kad je covjek klinac, sve je super
ides u skolu, igras nogomet, svi tvoji su zivi i zdravi
kad odrastes, i da je sve drugo u redu, djetinjstvo i (potpuna) bezbriznost su iza tebe
a da ne govorim da si se mozda vec i suocio s gubitkom osoba iz svoje blizine

a gdje ti je tek onaj dio odrastanja kad se suocis s tim da su ljudi cesto pizde i djubrad
i da pravda ne pobjedjuje uvijek

pomijesaj to sve i dobijes dovoljno razloga za nostalgiju
i bez jugoslavije :rolleyes:

tapiroliki
27.06.2005., 15:48
poirot kaže:
Jugi je postojala segregacija, samo po principu partijske knjižice. Svatko tko je nije imao, nije imao ni posao.

Moj stari je nije imao,a imao je posao.

Dr.Vito Dugonoga
27.06.2005., 15:51
poirot kaže:
Oh please, isto kao što se zna tko se diči slovom U, tako se zna i tko se diči bratstvom i jedinstvom:closed:

Baš tako! Propali slučajevi! Da je pivo Thompson i on bi "obilježio spektakl" !
TBF će teško ikad živit od svoje glasbe a publika će im uvik bit marginalci. I što U Hrvatskoj bude bolje takvi će bit manje.
Koji pismom obrazuju i vaspitaju!
I to još prostački!
Vidi se uticaj škole prostakluka nastale prije rata, koju su pridvodila dica vojnih lica, oličene u TLN, Ribljoj Ćorbi, Rambo Amadeusu...
Ti novi "intelektualni radnici" su pljuvali po svemu jer nikakve vridnosti poznavali nisu; ni od kuće, ni od škole...
Naročito kad jeTito umro! Jedina vridnost koju priznaju!
Tito je zakon !

Hamid_88
27.06.2005., 16:02
zrikavac kaže:
kvalitetna grupa jesu. do sinoć sam ih obožavao i neka su progovorili o lošim stranama nacionalizma (da se razumijemo ima ih i pozitivnih)

Nacionalizam je zadnje utočište nitkova, reče jedan vrlo pametan čovjek.

no to što su dobra grupa ne daje im za pravo da si postavljaju neke nadetičke kodekse na koje drugi ljudi nemaju.

ako je htio poručiti naciji vidite nacijo lijepo pijevam al sam šupčina kakve nema i boli me neka stvar što nekome sude što nekoga kolju što negdje nekoga upravo siluju uspio je...

samo malo mu je ta rečenica u diskrepanciji s ranijim pjesmuljkom. :o

Iz gornjeg se čini da je za tebe suđenje kriminalni čin čim suđenje uspoređuješ sa zločinima. Sudovi su legalni i bez njih nema civiliziranog društva.
Ako je netko licemjeran to je Škoro jer sa svojim tobožnjim žalopojkama vrti gadne novce. Zašto bi mu itko vjerovao da stvarno misli domoljubno? Tko je on?

Hamid_88
27.06.2005., 16:06
Dr.Vito Dugonoga kaže:
TBF će teško ikad živit od svoje glasbe a publika će im uvik bit marginalci.

TBF ima brojnu publiku a to što nisu u prvim redovima na tamo nekom otvaranju ceste nije bitno.
Njihova publika im je zahvalna što imaju inteligentne tekstove i aranžmane a ne ko Mate Bulić, Thompson i Škoro koji se skrivaju iza Boga, Crkve i Nacije kako bi prodali ploče.

Hamid_88
27.06.2005., 16:07
poirot kaže:
TBF su mi dosadni do bola i ide mi na kuratz ona njihova nostalgična, pa naravno da je sinu vojnog lica prije bilo bolje

Nemoj tako, Miroslav Tuđman je sin vojnog lica.:D

Dr.Vito Dugonoga
27.06.2005., 16:14
Hamid_88 kaže:
TBF ima brojnu publiku a to što nisu u prvim redovima na tamo nekom otvaranju ceste nije bitno.
Njihova publika im je zahvalna što imaju inteligentne tekstove i aranžmane a ne ko Mate Bulić, Thompson i Škoro koji se skrivaju iza Boga, Crkve i Nacije kako bi prodali ploče.

Škori s aranžmanima ni prismrdit ne mogu!

Iza čeg se skrivaju TBF?!
Iza inteligentnih textova koji se mogu čut isprid svakog dućana koji dopušta pit pivu isprid, i u svakom kafiću s"jeftinom cugom i dobrom pljugom"!

gotuslip
27.06.2005., 16:23
tapiroliki kaže:
Moj stari je nije imao,a imao je posao.

ma svaka budala može naći podatke o broju partijaca i broju zaposlenih

jedini je problem što se ne sjete to povezati

za to je potrebna bilo kakva pamet

Hamid_88
27.06.2005., 16:23
Dr.Vito Dugonoga kaže:
Škori s aranžmanima ni prismrdit ne mogu!

Iza čeg se skrivaju TBF?!

Iza ničeg. TBF-u ne treba skrivanje jer su originalni i istiniti zato ih ljudi vole. Jer kažu ono što je.

Za razliku od toga ovaj Škoro pjeva o nekim mitovima, pa jaše konja vranca, pa zemlja, krv, vile, kralj Tomislav i te pizdarije.
Možda da je heavy metalac bi čovjek mogao popušiti takav patetični tekst ali uz etno teško.

Dr.Vito Dugonoga
27.06.2005., 16:31
Hamid_88 kaže:
Iza ničeg. TBF-u ne treba skrivanje jer su originalni i istiniti zato ih ljudi vole. Jer kažu ono što je.

Za razliku od toga ovaj Škoro pjeva o nekim mitovima, pa jaše konja vranca, pa zemlja, krv, vile, kralj Tomislav i te pizdarije.
Možda da je heavy metalac bi čovjek mogao popušiti takav patetični tekst ali uz etno teško.

Zar zemlja, konj vranac, vile... nisu obolježja etna i etno obilježja?
Ono što je ljudi vide i bez TBF ( TBF to "opiva" još gore!), a kad to žele zaboravit il pribolit slušaju Škoru!
Koliko kog ljudi vole vidi se na koncertima i tiražima!

Mrtva mrkva
27.06.2005., 17:06
Dr.Vito Dugonoga kaže:
Postoje li nacije? Smi li postojat ljubav prema njoj ( nacionalnost) ili samo mržnja?! Tebe mržnja jede! Je li u redu pokazivat ljubav tako da ukazujes na mrznju?

revolution
27.06.2005., 17:08
Dr.Vito Dugonoga kaže:

Vidi se uticaj škole prostakluka nastale prije rata, koju su pridvodila dica vojnih lica, oličene u TLN, Ribljoj Ćorbi, Rambo Amadeusu...
! wtf?:eek: :D :D

Mrtva mrkva
27.06.2005., 17:20
Dr.Vito Dugonoga kaže:
Jer glazba je ispoljavanje osićaja! Meni najdraža kad ispoljava veselje!!!
TBF večinom ispoljavaju gađenje i prezir, što je za veselje pogubno. Osjecaje? Veselje? Ovakvo?

"Zlato daje, dušu krade, slatko progovara guja iz njedara"

Ajme, veselja. Pogotovo ako se usporedi s ovakvim gadjenjem i prezirom:

"Ništa mi neće ovi dan pokvarit, vapšuvarivari, vapšuvarivari Nikakvi crnjaci i ružne stvari..."

:B

starks
27.06.2005., 17:26
Osim sto je onaj koji je preko imena i prezimena
pokusao pokazati kako Hrvati ne mogu biti kritcini prema hrvatskom nacionalizmu jer ako neko progovori protiv odma mora biti li Srbin ili eventualno poneki zavedeni Hrvat kojemu je otac vjerovatno bio oficir JNA,potpisnik redova u kojima se prebrojavaju krvna zrnca je pokazao zavdnu razinu neznanja porijekla prezimena... :flop:
Na stranu sada pomalo degutantna reakcija gudina iliti praseta
iz TBFa(nostalgicna im je ipak dobra pjesmica) no ja bih malo rasclanio nekoliko prezimena...

Antić-patronimik od Ante,znači prezime potječe od imena Ante,

Lukić-patronimik od Luka,znači prezime potječe od imena Luka

Vjerovatno ima i drugih teorija o porijeklu no u imeniku HT ćete
nađete jako puno osoba kao što su Ante Antić ili Ante Lukić ili
Antun,Ivan i slično..

Pavlović ,kao i prethodna dva prezimena prisutno kod svih nacija
na ovome ozemlju...

Badovinac,moram priznati da još nisam nikoga upoznao sa ovim prezimenom a da je Srbin...

Imena,što znače imena,ništa...eventualno od imena i prezimena
možemo naslutiti koje tko nacije,sa manjom ili većom vjerojatnošću jer kao što se i riječi posuđuju tako su se i imena posuđivala jer tu nema copiryghta ...a posljedično od tih imena
su nastsal i neka prezimena... a nismo uvijek bili u zavadi,znači da smo možda ponešto jedno od drugih posudili ili su kroz vrijeme
poneka imena postala karakteristična za Hrvate a poneka za Srbe...eto imali smo mi Rvati i kralja Mihajla Krešimira i Dmitra Zvonimira....

revolution
27.06.2005., 17:32
ups moram si bržu pilu nabavit:D

dok sam htjela stisnut reply na čobanov post o "prezimenu škoro" - taj post je - iščeznuo :rolleyes: :D :D

daklem, haris škoro...

zvoni mi u uhu a nemrem se sjetit tko ej taj tip? nogoloptač ili kaj?:confused: :rolleyes: :D

mislim, zakaj ne, idemo se svi spusti na tu jadnu sirotu uskogrudnu jalnuševu razinu pa lamentirat o prezimenima...jer iz toga ćemo - zasigurno nešto pametno izvući.

--

:w

čoban
27.06.2005., 17:34
Jalnuški Diletant kaže:

P.S.
Ne znam za tog vašeg Škora, ali u Hercegovini su Škore uglavnom Srbi (iz Baćevića kod Mostara).

Borislav, Čedo, Danilo, Dušan, Jovica, Obren,...
telefonski imenik herceg bosne (http://imenik.tel.net.ba/index.php)

Čedo, Slobodan, Zoran, Janko, Milan,...
telefonski imenik Republike Srpske (http://www.telekomsrpske.com/cir/info/?mode=pretraga)

revolution
27.06.2005., 17:38
nu!

:o :D

ipak mislim da na s je jalnuš sve zajebal... NISU BITNA PREZIMENA!! niti ćaćina uniforma!!

pa pogledajte. stvar je u horoskopu! nit jedne djevice, ribe... strijelca??

:nono:

:D :D :bonk:

LostCase
27.06.2005., 18:16
Dr.Vito Dugonoga kaže:

Škoro, ampak, fali svoje, poziva na ljubljenje svoga... Nigdi mržnje i prezira. Nije ni on za neku zabavu i plesanje, više za u crkvu posli propovidi! Al za razliku od TBF je tolerantan!

Ima i Skoro veselih pjesama ...pogotov ak se malo brze odsviraju...npr. juliska, garavuso garava, otvor zeno kapiju, ja sam taj sto voli tambure itd.
Bio je izdo i jedan album sa samo tim zajebanskim pjesmama al ga publika i nije bas dobro primila....mislim da se zove U mom dvoristu ...
Uglavnom vesele pjesme moze pisat kad ce Ante s mog avatra slobodno setat Hrvatskom, kad ce HRT bit hrvatska televizija a ne komunisticka...........kad nam 90 posto medija takodjer nece bit komunisticko...kad nam cimpaza nece bit predsjednik itd itd...
do tad mora pjevat pjesme ko svetinja i do tad ce one imat svoju publiku.

Evo ti popis pjesmaa s novog albuma koji uskoro izlazi :)

a.. uvod (M.Škoro) 0,20
b.. vrime (M.Škoro) 4,16
c.. plati piće (M.Škoro) 4,05
d.. heroji ne plaču (M.Škoro) 3,32
e.. moja vilo (M.Škoro) 3,53
f.. sedam grijeha (M.Škoro) 3,39
g.. golubica (M.Škoro) 4,17
h.. nemoj me zaboravit' (Ž.Barba-M.Škoro)* 3,50
i.. svetinja (M.Škoro/A.Homoky-M.Škoro) 5,21
j.. rastanak (M.Škoro/I.Murat-Ž.Pavičić/M.Škoro) 4,06
k.. vrime (instrumental) (M.Škoro) 4,00
l.. hag (M.Škoro) 2,36

Vuco
27.06.2005., 19:00
Ma to su nesposobne budale. Ne mogu uspjeti s glazbom, pa moraju spominjati kurce (pičke, govna, sise kao još jedan) da bi barem par dana stekli neku "slavu".

Oni budale, a oni koji im puše još veće.

walter
27.06.2005., 19:03
Vuco kaže:
Ma to su nesposobne budale. Ne mogu uspjeti s glazbom, pa moraju spominjati kurce (pičke, govna, sise kao još jedan) da bi barem par dana stekli neku "slavu".

Oni budale, a oni koji im puše još veće.

Vuco, legendo! :top: :top:

A mislio sam da će poirot biti zvijezda ovog topica!

Akcija2
27.06.2005., 19:04
Jalnuški Diletant kaže:

P.S.

:(

Ode sva siva masa u steroide :D

LjutiBronxBomber
27.06.2005., 19:14
Stihovi:

I pakal I raj Neki viši sud, Božja pravda Da presudi I kazni svakog onog gada Željnog rata I žednog krvi Al ko je bez grijeha nek baci kamen prvi Ironično zaista, da citira Krista Jedan od onih šta je odgojen u obitelji ateista I to u mraku, u miješanom braku U nekoj dalekoj zemlji,

ONTOPIC:

BOLI ME *****, nisam dijete mjesanog braka.

Akcija2
27.06.2005., 19:18
LjutiBronxBomber kaže:
Stihovi:

I pakal I raj Neki viši sud, Božja pravda Da presudi I kazni svakog onog gada Željnog rata I žednog krvi Al ko je bez grijeha nek baci kamen prvi Ironično zaista, da citira Krista Jedan od onih šta je odgojen u obitelji ateista I to u mraku, u miješanom braku U nekoj dalekoj zemlji,

ONTOPIC:

Bronx pssst

Srednji vijek je davno prošao!

Da nisi ti malo zaostao sa idejama? A? :D

LjutiBronxBomber
27.06.2005., 19:21
Akcija2 kaže:
Bronx pssst

Srednji vijek je davno prošao!

Da nisi ti malo zaostao sa idejama? A? :D

Sto Bronx ima sa stihovima TBF-a? Pa, vidis li tko pjeva o mjesanim brakovima?

Ja samo dajem svoje misljenje o tome. Koga boli ***** sto su oni djeca mjesanih brakova. Pita li tko mene jesam li dijete nemijesanog braka? Ne.

Sad ja tebi kazem, kao i njima, i svima na forumu.

NISAM dijete mjesanog braka, i sto sad?

Moje misljenje ne vridi?

;)

Vuco
27.06.2005., 19:23
LjutiBronxBomber kaže:

Boli me khurac, nisam dijete mješanog braka, Bosanca vojnog lica. :D :D

revolution
27.06.2005., 19:27
:hekla:

mislim, kakva glupa "sintagma"...miješani brak :rolleyes: :D :D

ko miješana marmelada...ali čini mi se da se netko jest zmešal da bih ja nastala...ali u nekom sasma sasma sasma 50-to smislu

:Slin: :rozi:

neki drugi su očito nekak drugče nastali...:o

LjutiBronxBomber
27.06.2005., 19:28
revolution kaže:
:hekla:

mislim, kakva glupa "sintagma"...miješani brak :rolleyes: :D :D

Ja se slazem. Di ce "progresivni" i nadasve "urbani" TBFovci o tome "repati."

Glupi su.

LjutiBronxBomber
27.06.2005., 19:30
Boli me k.urac. Nisam dijete mjesanog braka. Nisam nostalgican. Nisam bio zeljan rata, niti sam zeljan. Netko je Hrvatima nametnuo taj rat (Srbi i JNA). Nisam ateist.

Jugoslavija je propala.

Sad postoji Hrvatska. Sritan sam.

:)

LjutiBronxBomber
27.06.2005., 19:33
Nesretan sam, za razliku od kretena koji kaze "Boli me *****, ne sude meni."

Sude pripadnicima moga naroda. Sude osloboditeljima.

Naravno da "boli *****" djeci mjesanih brakova, JNA oficira, koji bi, da imaju obraza, zacepali svoje pokvarene gubice.

Jer su im ocevi bili pripadnici jedne druge, agresorske vojske, cijim se pripadnicima nije sudilo - niti ce se suditi.

Jer, ovaj je svijet pravedan.

;)

revolution
27.06.2005., 19:36
LjutiBronxBomber kaže:
Ja se slazem. Di ce "progresivni" i nadasve "urbani" TBFovci o tome "repati."

Glupi su. mislim da se oni toj marmeladi fino rugaju...:o :D

ali kako nisam inače slušateljica TBF opusa, ne bum se mešala (da ne završim u nekom miješanoj priči jebatled:eek: :rolleyes: :D

slažem se da je OVAJ STIHOKLEPNI URADAK NPR daleko bolji, pametniji, bitniji da ne kažem - dublji:

Maligani maligani
stani pani idu dani
a ja nemam baš nekih želja
osim po litre veselja

Uvijek razlog neki ima
da se nadem ja sa svima
kad se naše male ruke slože
litra voda uvijek može

(M.Shkoro)
:D :D :D :D

Jalnuški Diletant
27.06.2005., 19:47
stagediver kaže:

nema mira (ne kao suprtonosti ratu, vec mira u dusi :D), broje se krvna zrnca, procjenjuje se cudnost imena, ustrajava se na usporedjivanju fasizma/ustastva i komunizma, pokusava se istjerati nekakva sveta istina bez da se ima elementarne mudrosti shvatiti kako ce razliciti ljudi o nekim stvarima imati razlicito misljenje, ovisno o svom zivotnom iskustvu Nisam baš dobio ogovor. :)

Jalnuški Diletant
27.06.2005., 19:50
Da podsjetim:stagediver kaže:
jucer pomno promatrah (na tv) skoru dok je pjevao (inace se voli javno pohvaliti kako mu se cesto sugerira da neke pjesme ne izvodi na proslavama, a on, kao, ne zna zbog cega) Jalnuški Diletant kaže:
Ti znaš zbog čega? :)

Reci nam. :) Ajmo Stejđ, nešto konkretno... :)

zrikavac
27.06.2005., 19:51
M.B. kaže:
hehe! nisam to čula (nit sam bila tamo)
al svaka im čast! :top:

p.s. svatko ima pravo na svoje mišljenje i stavove ;)

to nije stav. to je khurhac od stava! :B

LjutiBronxBomber
27.06.2005., 19:52
revolution kaže:

slažem se da je OVAJ STIHOKLEPNI URADAK NPR daleko bolji, pametniji, bitniji da ne kažem - dublji:

Maligani maligani
stani pani idu dani
a ja nemam baš nekih želja
osim po litre veselja

Uvijek razlog neki ima
da se nadem ja sa svima
kad se naše male ruke slože
litra voda uvijek može

(M.Shkoro)
:D :D :D :D

U,jebote... hoces reci da TBFovci imaju vise talenta od Skore?

Ja mislim da bi ti bilo bolje da to ne zelis reci.

;)

cipiripi
27.06.2005., 19:54
LjutiBronxBomber kaže:
U,jebote... hoces reci da TBFovci imaju vise talenta od Skore?

Ja mislim da bi ti bilo bolje da to ne zelis reci.

;)
Skoro je goli k.urac.

:B :W

Jalnuški Diletant
27.06.2005., 19:55
revolution kaže:
:top: dok istovremeno taj isti TBF pjeva o idealima >>jednakost, sloboda, bratstvo Je jel'???? :D :D :D

LjutiBronxBomber
27.06.2005., 19:57
Jalnuški Diletant kaže:
Je jel'???? :D :D :D

Aha. Nostalgicni su na vremena, "jednakosti, bratstva i slobode."

:rofl:

Jalnuški Diletant
27.06.2005., 19:58
revolution kaže:
nu!

ipak mislim da na s je jalnuš sve zajebal... NISU BITNA PREZIMENA!! niti ćaćina uniforma!!

:D :D :bonk: http://www.tbf.dalmatino.de/sajt/tbf_su.htm
:W :W :W

Jalnuški Diletant
27.06.2005., 20:02
Nikada se nisam osjećao moćnije nego na ovoj temi.

Cikćite djeco mješanih brakova!!! (Što bi rekao slipi - Jugoslaveni... :D)

:W

revolution
27.06.2005., 20:04
Jalnuški Diletant kaže:
Nikada se nisam osjećao moćnije nego na ovoj temi.

to uopće nije teško povjerovati :D :top:

Jalnuški Diletant
27.06.2005., 20:05
revolution kaže:
to uopće nije teško povjerovati :D :top: Nego reci ti meni Revka, kome su bitni horoskopski znaci?

revolution kaže:
nu!

Jalnuški Diletant
27.06.2005., 20:09
:D

LjutiBronxBomber
27.06.2005., 20:10
Zasto nista o ovakvim stvarima u stihovima nostalgicne djece mjesanih brakova? :(

Godine 1967. upisao je studij filozofije i sociologije na zagrebačkom Filozofskom fakultetu. Godinu dana kasnije javno je branio Deklaraciju o nazivu i položaju hrvatskog jezika. Istodobno se povezuje s grupom sveučilištaraca naglašene hrvatske orijentacije. Ljudi iz tog kruga postaju vodeće ličnosti studentskog pokreta. U to je doba uživao veliku karizmu među kolegama i čelništvom Sveučilišta. Nakon Karađorđeva, 11. prosinca 1971., Budiša je uhapšen i kao prvooptuženi osuđen na kaznu strogog zatvora od četiri godine. Kaznu je odležao u Staroj Gradiški i Lepoglavi. Iz zatvora je izašao u prosincu 1975., a već je naredne godine diplomirao.

VLADO GOTOVAC 1930-2000
politician and writer

C roatian politician and writer Vlado Gotovac passed away in Rome on December 7. This intellectual and humanist, who left an indelible mark on Croatia's recent political and cultural scene, since the early 1950s had been tirelessly advocating the notion of freedom, human rights and the moral reexamination of society. The Croatian public will remember him primarily as a politician atypical for Croatian circumstances, as an exceptional speaker, a stranger to scandals. Although he had been in politics for several decades, Gotovac became a member of parliament only in 1995, as a deputy of the Croatian Social Liberal Party, of which he had been one of the founders, and then of the Liberal Party. Between 1955 and his arrest in 1972, he worked as a reporter and editor at Radio and Television Zagreb. The former communist government sentenced him to four years in prison for his political engagement in the early 1970s. He was denied civil rights for the next three years. He was also denied the right to get work in state services or publish his works, namely make public statements. "My struggle to help the individual and society to become free lasted fifty-five years. And that became the centre of all my life's efforts," Gotovac told in October in one of his last interviews. That is what Croatia remembers him for. In his famous address "Generals, Croatia Isn't Scared!" of Aug. 30, 1991,

revolution
27.06.2005., 20:10
ovo bi trebalo stavit za TOP TEMU :D

zorno pokazuje kak zgleda dno dna u (nekih) Hrvata :) :w

LjutiBronxBomber
27.06.2005., 20:15
revolution kaže:

Reci mi, je li to slucajno da TBFovci izostavljaju "jednakost,bratstvo i slobodu" - na jugoslavenski nacin....

A "sve" znaju o onome sto se dogodilo '90ima?

Je li to slucajno?

Mrtva mrkva
27.06.2005., 20:15
LjutiBronxBomber kaže:
Aha. Nostalgicni su na vremena, "jednakosti, bratstva i slobode."

:rofl: Neki uporno ne razumiju? Nostalgicni su na djetinjstvo, a ne na drzavu.

Nostagicna sam i ja kad se sjetim sladoleda u loptama, jetinih gumenih sandala koje su ostavljale zahrdjali trag od kopce, shoppinga u Trstu i Brooklyn zvaka i Pepsi, velike lutke kojoj su se zatvarale oci, majica na tockice, starog stojadina kojem je prvi dan voznje otpao retrovizor, uzasne trajne i pramenova koje je imala moja stara, glazbene teme Boljeg zivota na cije bi uvodne taktove dotrcala cila familija, tete i oba dide koji su umrli i kad se sitim kako mi je bilo lipo s njima i da, bijesna sam na rat koji se dogodio i koji je sve te djecje stvari odnio sa sobom i donio strah, sirene, izbjeglice, bakice koje placu, slike smrti i uzasa, granatiranja civila u redu za kruh, skrivanje od snajperista i ostala sranja.

Da sam odrastala u miru i u nekoj drugoj drzavi, svejedno je, bila bih nostalgicna na druge stvari koje me vezu za djetinjstvo. Moja baka je nostalgicna za svojim djetinjstvom od prije 2. svjetskog rata, moji roditelji za svojim 60-ih godina. Svi su imali svoje igracke, svoje slikovnice, svoje prijatelje, svoje roditelje i ljude koji ih vole, svi su oni kao djeca bili vise-manje bezbrizni i slobodni.

I kad si klinac, onda ti jebena trenutna politicka situacija nije bitna. I bilo bi lijepo da mi je mogla bit nebitna do osamnaeste i da nisam znala imena svih onih politickih govnara koji su odgovorni za to sto sam s 10 godina sjedila u sklonistu.

Eto, o tome oni pjevaju. A ne o jugonostalgiji. Generacija smo, znamo se, bili smo klinci, bolio nas je ***** kako se zove drzava u kojoj odrastamo, nismo imali pojma tko je Tito, tko Kardelj, a tko Tudjman i Susak. I bilo bi krasno da je tako ostalo.

A ono sto je najgore od svega... djecica iz zapadnih zemalja imaju pravo na svoju nostalgiju. Mi nemamo. Nemamo jer smo se ocito rodili u zemlji cije je ime bolje ne spominjati na ovim prostorima. Je li u redu da nam je brisanjem nesretne zemlje izbrisano sretno djetinjstvo?

Vuco
27.06.2005., 20:16
revolution kaže:

zorno pokazuje kak zgleda dno dna u (nekih) Hrvata :) :w
Kaj tebe boli kurček kak zgleda dno dna nekih Hrvata? :D :D

LjutiBronxBomber
Mrtva_mrkva kaže:
Neki uporno ne razumiju? Nostalgicni su na djetinjstvo, a ne na drzavu.

Ne budi smijesan.

Jalnuški Diletant
revolution kaže:

zorno pokazuje kak zgleda dno dna u (nekih) Hrvata :) :w revolution kaže:
to uopće nije teško povjerovati :D :top: Nego reci ti meni Revka, kome su bitni horoskopski znaci?

revolution kaže:
nu!

Jalnuški Diletant
27.06.2005., 20:18
Mrtva_mrkva kaže:
Neki uporno ne razumiju? Nostalgicni su na djetinjstvo, a ne na drzavu. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Vuco
27.06.2005., 20:20
Mrtva_mrkva kaže:
Neki uporno ne razumiju? Nostalgicni su na djetinjstvo, a ne na drzavu.

...

Je li u redu da nam je brisanjem nesretne zemlje izbrisano sretno djetinjstvo?
Naravno da nije u redu. Svi se mi rado sjećamo tih stvari iz djetinjstva.

Sad samo još objasni kakve veze s tim djetinjstvom ima izjava "Boli me kuratz, meni ne sude".

LjutiBronxBomber
27.06.2005., 20:23
Vuco kaže:
Naravno da nije u redu. Svi se mi rado sjećamo tih stvari iz djetinjstva.

Sad samo još objasni kakve veze s tim djetinjstvom ima izjava "Boli me kuratz, meni ne sude".

Pa oni su lipo zivili. U onom sistemu. Jer su bili privilegirani. Boli ih *****. Nije se njegovom caci sudilo.

Kao Budisi i Gotovcu. Istaknute ustase.

Mrtva mrkva
27.06.2005., 20:24
Vuco kaže:
Sad samo još objasni kakve veze s tim djetinjstvom ima izjava "Boli me kuratz, meni ne sude". To ti meni reci. Nisam ja ta koja je izvukla tekst nostalgicne iz konteksta da bi potkrijepila svoje tvrdnje o tome kako su oni jugonostalgicari, djeca iz mijesanih brakova, djeca oficira JNA i samim time, rusitelji reda i poretka u ovoj drzavi. :p

Vuco
27.06.2005., 20:25
LjutiBronxBomber kaže:
Pa oni su lipo zivili. U onom sistemu. Jer su bili privilegirani. Boli ih *****. Nije se njegovom caci sudilo.

Kao Budisi i Gotovcu. Istaknute ustase.
Ma znam ja sve to... samo neka mi ona objasni.

A ako ne zna, nek barem kaže što je u horoskopu. :D :D

Mrtva mrkva
LjutiBronxBomber kaže:
Pa oni su lipo zivili. U onom sistemu. Jer su bili privilegirani. Boli ih *****. Nije se njegovom caci sudilo. I ja sam lipo zivila. A ne znam po cemu sam bila privilegirana. :p

Prestanite vadit stvari iz konteksta, ljudi.

revolution
Može bit da san potrošija i ono malo suza
sa navodnit dolinu sevdaha i bluesa,
svit je tužan, tu nikad neće bit pravde
za one koji žele samo da žive i rade
i samo vole i smiju se svemu kao vicu

a ja se pitan ima li smisla pravit dicu,
donosit ih na svit di su život i sloboda

ka roba koju će neki moćnik prodat

i ove stare melodije bude memorije
čiste nostalgije, i ne znan šta mi je,
stari s bafama, stara s ogromnom trajnom,

sestra i ja cili umazan slajom,
i sve je daleko i tajno al' ditetu sve je sjajno,
znam, ni onda nije sve bilo bajno,

pari mi se puno lipše i ove kapi kiše
ka da šapću – nikad više
jer sve prolazi, ostaje samo u nama,
u srcima, u umu, u fotoalbumu,
priča svaka slika da ne zaboravim nikad
nasmijana lica nekih starih prika,
nekih nema više, ostale su sjene,
mora bit da je s njima nesta i dio mene,
al' vrate ga kiše i vitar s juga,
neka stara pisma, nostalgija i tuga.

Nekad se pitam jel tribalo sve baš tako bit,
pa mislin, tribalo je kad je proklet ovi svit,

dobri ljudi uvik izvuku deblji kraj
zato se nadan da postoji pakal i raj,
neki viši sud, božja pravda

da presudi, kazni svakog onog gada
željnog rata i žednog krvi,
al' ko je bez grijeha nek baci kamen prvi,

ironično, zaista, da citira krista
jedan od onih šta odgojen u obitelji ateista
u mraku, u miješanom braku,
u nekoj dalekoj zemlji sad je samo u zraku,
i baš me tamo donila roda,
je, da ne mrzin i buden pošten i iskren i odan
a razliku između zla i dobra
nisan naučija ni od fratra ni hodže ni popa,
kad su zavladali oni šta su pali s kruške,
božji ljudi su blagoslovili puške,
ovce slali u smrt za svoga boga jedinoga,
za ludilo svoga ideologa,

I KAD ZAVLADA MRŽNJA RAZUM NIJE LIJEK,

i ludilo uvik promini tijek povijesti,

ispiše novu krvavu stranu

u zamlji seljaka, na brdovitom Balkanu.

Zato letin visoko iznad napaćenog tla,
daleko iznad poimanja dobra i zla,
visoko gore ka suncu, u nebesa
di se gužvaju poruke esemesa,
iz ovog vrimena izlazin van
i zaranjam u neki davni, zaboravljeni san,
neki bolji dan, pun smija i vica
di su sritni ljudi i njihova dica
i gledaju u sutra ozarena lica
puni nade u tom svitu pravde,
jednakosti, bratstva i slobode,
u svit ljubavi me misli vode
i još uvik virujen da će na ovoj planeti
jednog dana svi ljudi moć' živit sretni,
razum, ljubav i znanje izgradit će raj
i, znaj, neće bit ironije za kraj.

TBF

:) :)

Mrtva mrkva
27.06.2005., 20:27
Vuco kaže:
A ako ne zna, nek barem kaže što je u horoskopu. :D :D Pise ti u profilu. :p

Zanima me, ima li veze to sto sam Betmenova djevojka s mojom nostalgijom za djetinjstvom? Kako se to moze protumaciti? Jugonostalgicarka ili ne?

LjutiBronxBomber
27.06.2005., 20:27
Mrtva_mrkva kaže:
To ti meni reci. Nisam ja ta koja je izvukla tekst nostalgicne iz konteksta da bi potkrijepila svoje tvrdnje o tome kako su oni jugonostalgicari, djeca iz mijesanih brakova, djeca oficira JNA i samim time, rusitelji reda i poretka u ovoj drzavi. :p

Ja sam donio tekst pjesme. Jer stihovi govore o vremenu u kojem se vodio DOMOVINSKI RAT. Jedno razdoblje kojega se vecina Hrvata rado sjeca. Iako bolno i tragicno. Rado se sjecamo.

Jer je sloboda, ratom, stvorena.

Ne sudi se vise ni Budisi ni Gotovcu, ali sudi se onima koji su omogucili tu slobodu.

Stihoklepcu nitko ne sudi. Niti su mu sudili caci.

Sad znas zasto ga "boli *****."

Vuco
27.06.2005., 20:28
Mrtva_mrkva kaže:
To ti meni reci. Nisam ja ta koja je izvukla tekst nostalgicne iz konteksta da bi potkrijepila svoje tvrdnje o tome kako su oni jugonostalgicari, djeca iz mijesanih brakova, djeca oficira JNA i samim time, rusitelji reda i poretka u ovoj drzavi. :p
Pa čuj, jedno je pjesma o nostalgiji. Da su oni otpjevali pjesmu o nostalgiji, o svom djetinjstvu ili kaj već, nitko ovaj topic ne bi otvorio.

Sasvim je druga stvar kad, oni sami (!), u tu pjesmu ubacivaju političke poruke.

LjutiBronxBomber
27.06.2005., 20:29
revolution kaže:

TBF

Sto se ne spusti malo na zemlju i ne zapjeva o "jednakosti, bratsva i slobode" u onome razdoblju na koje je "nostalgican?"

revolution
27.06.2005., 20:30
Jalnuški Diletant kaže:
Nego reci ti meni Revka, kome su bitni horoskopski znaci?

aaaaaaa znači...nisu znaci zodijaka? ipak je nekaj drugo...:eek: :eek: :eek: :confused: :rolleyes: :rolleyes:

a kaj? :D neshvaćeni važni čimbeniče svoje sobe?:rolleyes:

Jalnuški Diletant
27.06.2005., 20:30
Mrtva_mrkva kaže:
samim time, rusitelji reda i poretka u ovoj drzavi. :p Ne, nego samim tim nositelji vrlo određenog političkog stava.

Jalnuški Diletant
27.06.2005., 20:32
Nego reci ti meni Revka, kome su bitni horoskopski znaci?

revolution kaže:
nu!

:W :W :Wrevolution kaže:
aaaaaaa znači...nisu znaci zodijaka? ipak je nekaj drugo...:eek: :eek: :eek: :confused: :rolleyes: :rolleyes:

a kaj? :D neshvaćeni važni čimbeniče svoje sobe?:rolleyes: Evo Revke u punome sjaju!

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Vuco
27.06.2005., 20:32
Mrtva_mrkva kaže:
Pise ti u profilu. :p

Zanima me, ima li veze to sto sam Betmenova djevojka s mojom nostalgijom za djetinjstvom? Kako se to moze protumaciti? Jugonostalgicarka ili ne?
Sad sereš...

revolution
27.06.2005., 20:33
LjutiBronxBomber kaže:
Sto se ne spusti malo na zemlju i ne zapjeva o "jednakosti, bratsva i slobode" u onome razdoblju na koje je "nostalgican?"

ma kaj se praviš? vidio si im godine rođenja...:bonk:

jel kužite kak ste smiješni?:rolleyes: :D ti još možda i glumataš ali jalnušica nam nekak jebeno grize ... ts ts fakat me zanima kaj ga toliko jebe...gric gric

LjutiBronxBomber
27.06.2005., 20:33
Mrtva_mrkva kaže:
I ja sam lipo zivila. A ne znam po cemu sam bila privilegirana. :p

Pa, mnogi su lipo zivili. Bolio ih *****. Neki su bili zasticeni sistemom, neki su SUTILI - i omogucili zivot tog sistema.

Odnosno, BOLIO IH *****!

Jalnuški Diletant
27.06.2005., 20:34
revolution kaže:
ts ts fakat me zanima kaj ga toliko jebe...gric gric

:D :D Mene ili tebe? :D :D :D

Gric, gric... :D

revolution
27.06.2005., 20:34
Vuco kaže:

Sasvim je druga stvar kad, oni sami (!), u tu pjesmu ubacivaju političke poruke.

daj zamisli ti to :eek: :D :D . ai jaako lijepo sročeno ....kaj je je:o :D

Jalnuški Diletant
27.06.2005., 20:35
revolution kaže:
daj zamisli ti to :eek: :D :D . ai jaako lijepo sročeno ....kaj je je:o :D Ma jednostavno neodoljivo...

:bang:

revolution
27.06.2005., 20:36
Jalnuški Diletant kaže:
Mene ili tebe? :D :D :D

Gric, gric... :D aha:D mene ..mene...

nemaš pojma kak. najviše me grize to da TBF uopće postoji:rolleyes: :D :D ali jebiga :hekla:

Jalnuški Diletant
27.06.2005., 20:38
revolution kaže:
aha:D mene ..mene...

nemaš pojma kak. najviše me grize to da TBF uopće postoji:rolleyes: :D :D ali jebiga :hekla: TBF???

Samo ti uživaj u glaSbi...

Mrtva mrkva
27.06.2005., 20:41
LjutiBronxBomber kaže:
Jedno razdoblje kojega se vecina Hrvata rado sjeca. Iako bolno i tragicno. Rado se sjecamo. Ma koja poremecena vecina Hrvata se rado sjeca rata? PTSP-ovci mozda? Majke koje su izgubile djecu? Djeca koja su izgubila obitelj?

Koliko puta ce se trebat ponovit da se ne sudi onima koji su omogucili slobodu nego samo onima koji su cinili zlocine? I neka im se sudi. Ne razumijem kakva je to politika braniti ljude za koje nisi siguran da su pocinili ratni zlocin? Ne traze ih bez razloga, ili su nesto ucinili ili nesto znaju. Treba li se pojaviti jedna zgodna kao nedavno videokazeta da bi ti se otvorile oci da su i tvoji sugradjani mozda cinili pizdarije?

Ako se moja sloboda temelji na silovanju tudjih zena i ubijanju nevine djece, onda takvu necu.

revolution
27.06.2005., 20:41
Jalnuški Diletant kaže:
TBF???

Samo ti uživaj u glaSbi... a ti nešto znaš o glazbi? glasbi? muzici? mjuzi??? :lol: :D :D

:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Jalnuški Diletant
27.06.2005., 20:42
Mrtva_mrkva kaže:
Koliko puta ce se trebat ponovit da se ne onima koji su omogucili slobodu nego samo onima koji su cinili zlocine? De ponovi mi još jednom.

LjutiBronxBomber
27.06.2005., 20:43
Mrtva_mrkva kaže:
Ma koja poremecena vecina Hrvata se rado sjeca rata? PTSP-ovci mozda? Majke koje su izgubile djecu? Djeca koja su izgubila obitelj?

U tome razdoblju je nesto STVORENO cega se skoro svi sjecaju. A to sto je stvoreno, rezultat je prolivanje krvi u obrani.

Jalnuški Diletant
27.06.2005., 20:44
revolution kaže:
a ti nešto znaš o glazbi? Imaš li koje teže pitanje?

P.S.
U svako doba dana i noći sam pred bilo kojim žirijem s tobom spreman izaći na megdan po tom pitanju.

Mrtva mrkva
27.06.2005., 20:46
Jalnuški Diletant kaže:
De ponovi mi još jednom.

:D :D :D Damn. Fali mi glagol. :mad:

LjutiBronxBomber
Mrtva_mrkva kaže:

Koliko puta ce se trebat ponovit da se ne onima koji su omogucili slobodu nego samo onima koji su cinili zlocine? I neka im se sudi. Ne razumijem kakva je to politika braniti ljude za koje nisi siguran da su pocinili ratni zlocin? Ne traze ih bez razloga, ili su nesto ucinili ili nesto znaju. Treba li se pojaviti jedna zgodna kao nedavno videokazeta da bi ti se otvorile oci da su i tvoji sugradjani mozda cinili pizdarije?

.

Ovo sto si napisala jednostavno veze nema s istinom.

Sorry.

revolution
Jalnuški Diletant kaže:
Imaš li koje teže pitanje?

P.S.
U svako doba dana i noći sam pred bilo kojim žirijem s tobom spreman izaći na megdan po tom pitanju. mogu si mislit... škoro thompson đuka čaić..

repertoar do jaja:o :D

nema onog kaj se klanja sad bih ga kliknula

--

jalnuš, kaj da ti velim... :D :D

Mrtva mrkva
27.06.2005., 20:47
LjutiBronxBomber kaže:
U tome razdoblju je nesto STVORENO cega se skoro svi sjecaju. A to sto je stvoreno, rezultat je prolivanje krvi u obrani.
:w Istina.

Ali u OBRANI, kuzis, ne u klanju nevinih.

LjutiBronxBomber
27.06.2005., 20:47
Mrtva_mrkva kaže:
Istina.

Ali u OBRANI, kuzis, ne u klanju nevinih.

Tko je "klao nevine?"

Mrtva mrkva
27.06.2005., 20:48
LjutiBronxBomber kaže:
Ovo sto si napisala jednostavno veze nema s istinom.

Sorry. Sto? Hrvati nisu cinili ratne zlocine? :rofl:

Ako mislis da nisu sposobni, samo otvori crnu kroniku. :p

Jalnuški Diletant
revolution kaže:
mogu si mislit... škoro thompson đuka čaić..

repertoar do jaja:o :D

nema onog kaj se klanja sad bih ga kliknula

--

jalnuš, kaj da ti velim... :D :D Ponavljam još jednom:

U svako doba dana i noći sam pred bilo kojim žirijem s tobom spreman izaći na megdan po tom pitanju.

revolution
kaj je to "prolivanje"?:confused:

Mrtva mrkva
LjutiBronxBomber kaže:
Tko je "klao nevine?" Sve strane. Kao i u svakom ratu.

LjutiBronxBomber
27.06.2005., 20:49
Mrtva_mrkva kaže:
Sto? Hrvati nisu cinili ratne zlocine? :rofl:

Ako mislis da nisu sposobni, samo otvori crnu kroniku. :p

NEKI su Hrvati cinili ratne zlocine, zbog kojih NEKI (drugi) moraju odgovarati, po "zapovijednoj" liniji.

LjutiBronxBomber
27.06.2005., 20:50
Mrtva_mrkva kaže:
Sve strane. Kao i u svakom ratu.

To nije tocno. "Strane" ne kolju nevine. POJEDINCI kolju nevine.

HRVATSKA strana sigurno nije "klala nevine."

Jalnuški Diletant
27.06.2005., 20:50
Mrtva_mrkva kaže:
Sve strane. Kao i u svakom ratu. Po čemu se onda razlikuju pozitivci od negativaca?

čoban
27.06.2005., 20:51
Ja samo uočavam zakonitosti u odnosu krvnih zrnaca i političkih stavova.
"Mož da bude, al ne mora da znači".

Ja sam načuo neke zanimljive stvari glede podrijetla istaknutih domoljubnih glazbenika Doris Dragović i Jasmina Stavrosa.

revolution
27.06.2005., 20:51
Jalnuški Diletant kaže:
Ponavljam još jednom:

U svako doba dana i noći sam pred bilo kojim žirijem s tobom spreman izaći na megdan po tom pitanju. ma je...vidla sam... npr. kad nisi znao da je Laibach (s vokalom anje rupel iz videosexa) obradil "acrose the universe" od bubica :D :D :D :D :D

Jalnuški Diletant
27.06.2005., 20:54
revolution kaže:
ma je...vidla sam... npr. kad nisi znao da je Laibach (s vokalom anje rupel iz videosexa) obradil "acrose the universe" od bubica :D :D :D :D :D

:) O tome s tobom nikada nisam pričao, ali smo na dugo i na široko pričali o grupi Metak i pjesmi "Da mi je biti morski pas", je l' da? :D

revolution
27.06.2005., 20:55
čoban kaže:
"Mož da bude, al ne mora da znači".

Ja sam načuo neke zanimljive stvari glede podrijetla istaknutih domoljubnih glazbenika Doris Dragović i Jasmina Stavrosa.

eee di si čoban...evo tu su ti jalnuš i bronx...taman si morete popričat o temici....:D :D :D

evo na Latinici - snimka. jovanka budisavljević broz ekavicom - nježno klopljenih ruku - obraća se ...kameri...:D :D :D :D

ekavicom...ubitćuse :bang: :D :D :D :D :D

ja sam definitivno rođena na krivom mjestu u krivo vrijeme :o

revolution
27.06.2005., 20:58
Jalnuški Diletant kaže:
O tome s tobom nikada nisam pričao, ali smo na dugo i na široko pričali o grupi Metak i pjesmi "Da mi je biti morki pas", je l' da? :D

o jesi i o ovome. provjeri :)

a kaj se tiče Metka. ha čuj, oni jesu tu stvar PRVI IZVELI ali je Osmi putnik ( i Gibo) taj koji je stvarku doveo na top ljestvice i u srca mladih tinejđerki jugolsavije mrtve mamicujoj:rolleyes: :D :D :D

druga je stvar kaj si ti tovarski mentalitet u najjjjlošijem smislu - te - pa u tome i uživaš :o

čoban
27.06.2005., 20:58
Al je ova revolution oštra ženska.

Jadna majka onom ko se njome oženi...:(

LjutiBronxBomber
27.06.2005., 20:59
revolution kaže:
eee di si čoban...evo tu su ti jalnuš i bronx...taman si morete popričat o temici....:D :D :D

Ja s cobanom nemam o cemu razgovarati. Tribalo bi ga spojiti s Badovincem, tako da mogu cakulat o mjesanim brakovima.

;)

Jalnuški Diletant
Jasmin je onaj radi kojega Revka napušta proslavu otvorenja autoceste. :D :D :D

Jalnuški Diletant
čoban kaže:
Al je ova revolution oštra ženska.

Jadna majka onom ko se njome oženi...:( Znači nikome.

čoban
27.06.2005., 21:00
LjutiBronxBomber kaže:
Ja s cobanom nemam o cemu razgovarati. Tribalo bi ga spojiti s Badovincem, tako da mogu cakulat o mjesanim brakovima.

;)
Ja sam čist.:B

revolution
27.06.2005., 21:00
Jalnuški Diletant kaže:
Jasmin je onaj radi kojega Revka napušta proslavu otvorenja autoceste. :D :D :D

jel vasich millo ?? :rolleyes: :D damn... nemrem ga vidit...priznajem...kakav kmet :bljak: :bljak: :bonk: :D

revolution
27.06.2005., 21:02
Jalnuški Diletant kaže:
Znači nikome. za sad :raspa::o :D

ali uskorašnjici - usrećit ćemo nekog :amen:

LjutiBronxBomber
27.06.2005., 21:02
čoban kaže:
Ja sam čist.:B

Da. Cistokrvni veliko-Srbin.

Jalnuški Diletant
27.06.2005., 21:03
revolution kaže:
jel vasich millo ?? :rolleyes: :D damn... nemrem ga vidit...priznajem...kakav kmet :bljak: :bljak: :bonk: :D A što ćeš...

Srbin...

Mrtva mrkva
27.06.2005., 21:05
LjutiBronxBomber kaže:
To nije tocno. "Strane" ne kolju nevine. POJEDINCI kolju nevine.

HRVATSKA strana sigurno nije "klala nevine." Pojedincima se i sudi.

O zapovjednoj odgovornosti ne bih, mislim da se svi slazemo da je to malo veci bullshit. Doduse, ako oni pojedinci koji su pocinili ratne zlocine za koje se znalo nisu kaznjeni, onda nije. U svakom drugom slucaju jest.

čoban
27.06.2005., 21:05
LjutiBronxBomber kaže:
Da. Cistokrvni veliko-Srbin.

"veliko-Srbin"...:confused:

Slabo stojim sa poslasticama bečke kuhinje.

LjutiBronxBomber
27.06.2005., 21:06
Mrtva_mrkva kaže:
Pojedincima se i sudi.

Nije tocno.

See: The case against Ante Gotovina.

Mrtva mrkva
Jalnuški Diletant kaže:
Po čemu se onda razlikuju pozitivci od negativaca? Po tome sto su jedni agresori, a drugi zrtve. Napadaci i oni koji se brane.

Zasto mislis da je nemoguce da je medju onima koji su se branili bilo zlocinaca?

revolution
Jalnuški Diletant kaže:
A što ćeš...

Srbin... a kaj nije Grk?:rolleyes: :D

ali čuj, meni je nepodnošljiv jer ...širi takvu vibru... njegov grčki nos i podrijetlo za koje NE SUMNJAM da si prokopal... :o :D to mene ne benda...

ali tip je kmet do jaja... i šlus:mad:

ahahaha evo na Latinici pričaju o miješanim brakovima... i slika iz sela kod drniša ili knina... aaaaahahahahaha:D :D :D :D :D :D :D :D

LjutiBronxBomber
čoban kaže:
"veliko-Srbin"...:confused:

Slabo stojim sa poslasticama bečke kuhinje.

Bolje ti idu one sa Anatolije.

:top: ;)

revolution
27.06.2005., 21:09
kaj je to "prolivanje" i "anatolija" ?:confused: :confused:

Ljuti

jel glavni grad grčke - AtIna? :rolleyes: :rolleyes: :o :D

čoban
LjutiBronxBomber kaže:
Bolje ti idu one sa Anatolije.

:top: ;)
Sasvim ozbiljno: Radije bih bio Turčin, nego Hrvat.:cool:

LjutiBronxBomber
čoban kaže:
Sasvim ozbiljno: Radije bih bio Turčin, nego Hrvat.:cool:

To je logicno. A i sasvim razumljivo.

:) :D

čoban
27.06.2005., 21:11
LjutiBronxBomber kaže:
To je logicno. A i sasvim razumljivo.

:) :D
Naravno...:top:

revolution
čoban kaže:
Sasvim ozbiljno: Radije bih bio Turčin, nego Hrvat.:cool: i ne bi bio u Eu - svejedno :D :D

luzeru:o

LjutiBronxBomber
čoban kaže:
Naravno...:top:

:top: :D

revolution
27.06.2005., 21:12
jaoooooo

evo ga JOSIP PEJAKOVIĆ :cerek:

:top: :top: legendooooooo :) :)

Mrtva mrkva
27.06.2005., 21:12
LjutiBronxBomber kaže:
Nije tocno.

See: The case against Ante Gotovina. I?

čoban
27.06.2005., 21:13
revolution kaže:
i ne bi bio u Eu - svejedno :D :D

luzeru:o
Naravno da ne bih...:top:

LjutiBronxBomber
27.06.2005., 21:14
Mrtva_mrkva kaže:
I?

Procitaj optuznicu pa se vrati.

Vuco
27.06.2005., 21:14
Rođen sam u zemlji velikih jezera, rođen sam u zemlji velikih rijeka, rođen sam u zemlji velikih aerodroma na kojem su slijećali najveći avioni, rođen sam u zemlji najčišćijeg mora po kojem su plovili najveći brodovi....
(Josip Pejaković)
:mama: :lol: :lol: :lol: :lol:

revolution
27.06.2005., 21:16
Vuco kaže:
Rođen sam u zemlji velikih jezera, rođen sam u zemlji velikih rijeka, rođen sam u zemlji velikih aerodroma na kojem su slijećali najveći avioni, rođen sam u zemlji najčišćijeg mora po kojem su plovili najveći brodovi....
(Josip Pejaković)
:mama: :lol: :lol: :lol: :lol:

vuco... saprofitu :D

se sjećaš one Pejkovićeve monodrame /davno/ ON MENI "NEMA BOSNE"...

:D :top: :top:

tip je legenda. ne seri tu pomodno zarad publike :rolleyes: :o

Jalnuški Diletant
27.06.2005., 21:17
Mrtva_mrkva kaže:
Po tome sto su jedni agresori, a drugi zrtve. Napadaci i oni koji se brane. Konačno - kratko i jasno!!

Svaka čast. :top: :top: :top:

Sad malo raspravi s Revkom o tome, a ja se idem malo prolađat kraj mora.

revolution
27.06.2005., 21:19
Jalnuški Diletant kaže:
Konačno - kratko i jasno!!

Svaka čast. :top: :top: :top:

Sad malo raspravi s Revkom o tome, a ja se idem malo prolađat kraj mora. otpjevaj si pri tom onu staru od TBF

JA SAM GENIJE ....

NAJBOLJI SAM - JAAAA

:lol: :lol:

:B :o :D

Vuco
27.06.2005., 21:22
revolution kaže:
vuco... saprofitu :D

se sjećaš one Pejkovićeve monodrame /davno/ ON MENI "NEMA BOSNE"...

:D :top: :top:

tip je legenda. ne seri tu pomodno zarad publike :rolleyes: :o
Da...

legendarni jugonostalgičar i Bosanac. :D :D

:mama: A ja sam Bosnu volio kao čovjek, jer sam je bukvalno poljubio u svaki njen dio. Ne postoji ni jedan potok iz kojeg nisam pio vodu. S punim pravom kažem: ljubio sam Bosnu, a pripadao jugoslavenskoj opciji :mama: :mama:

:lol: :lol: :top: :lol:

revolution
27.06.2005., 21:26
ma JP je legenda. samo ne smiš priznat. ispa bi pred pajdama ...uff... ne smin to ni napisat ....:rolleyes: :rolleyes: :D

suuuuuuude miiiiiii.... :gitara: :zivili: :moli: :pop: :amen:

jeben film u glavudžama :D :w

LjutiBronxBomber
27.06.2005., 21:27
revolution kaže:
samo ne smiš priznat. ispa bi pred pajdama ...uff...

Pajdani, eto, sad vam je revolution otkrila sta je muci.

revolution
27.06.2005., 21:35
LjutiBronxBomber kaže:

:D lažljivi desničaru, sklon izvrtanju :rolleyes: :D

ne mene :nono:

no pajtosa vam vucojla... no, ne imadu desniČari solidarnosti zova :( :rolleyes:

:W

btw, kaj mislite o bandu Hladno Pivo... mrzite ih jelda? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Vuco
27.06.2005., 21:35
LjutiBronxBomber kaže:

Evo joj sad na Ćirilici Šajeta... kaže da je hipohondričar... boji se da će poludit. :D :D

revolution
27.06.2005., 21:37
Vuco kaže:
Evo joj sad na Ćirilici Šajeta... kaže da je hipohondričar... boji se da će poludit. :D :D evo i tebi super silve

em glazba bliska em zemljakinja..em sisata do koljena:rolleyes: :D :D :D

trbuhom za kruhom - veli :lol:

LjutiBronxBomber
27.06.2005., 21:38
revolution kaže:
lažljivi desničaru, sklon izvrtanju :rolleyes: :D

ne mene :nono:

Draga revolution, nekoliko si puta na ovome forumu napisala nesto u ovom stilu:

samo ne smiš priznat. ispa bi pred pajdama ...uff

Za tvoju informaciju, da vise ne ispadnes glupa kao do sada, "desnicari" na ovome forumu nisu pod nikakvom stegom. Niti ja, nit Jalnuski, nit' Vuco. Niti pisemo po dogovoru. ;)

To je cinjenica.

Sad... ti si autor onih nesretnih fraza sto mi dokazuje da te nesto jebe. Upravo ono sto projektiras na druge.

;)

Ahab
27.06.2005., 21:39
Vuco kaže:
Evo joj sad na Ćirilici Šajeta... kaže da je hipohondričar... boji se da će poludit. :D :D
E taj je žešći kreten....

Vuco
Revka, nemoj ti sad o sisama do koljena... :lol: :lol: :lol: :lol:

LjutiBronxBomber
Ahab kaže:

Retromanija.

Ahab
27.06.2005., 21:41
mesić na ražnju:eek:

LjutiBronxBomber
27.06.2005., 21:42
Ahab kaže:
mesić na ražnju:eek:

Otrovat ce se.

revolution
27.06.2005., 21:43
LjutiBronxBomber kaže:
prd prd..

;)

aha sve si pogodio :rolleyes: :D :D

inače, zaboli me ona stvar za desničarsko krdo na forumu. oke? :) :)

a ja sam tu tek toliko jer čekam neke isprinte i bla bla, pa usput čitam vašu bijedu od "promišljanja" :rolleyes: :rolleyes: :eek: :D

;) :w

Vuco
27.06.2005., 21:43
Ahab kaže:
Je, ali najžešće je veli idiot da ga uzima strah da će poludit'. :bonk:

LjutiBronxBomber
27.06.2005., 21:44
revolution kaže:
aha sve si pogodio :rolleyes: :D :D

;) :w

revolution, prepravljanje (falsificiranje) tudjih upisa je zabranjeno forumskim pravilama.

Vuco
27.06.2005., 21:46
LjutiBronxBomber kaže:
sto mi dokazuje da te nesto jebe.
Našu revku netko jebe?!

Frčlo... di je onaj Frčlo nesta? :D :D

LjutiBronxBomber
27.06.2005., 21:47
Vuco kaže:
Našu revku netko jebe?!

:D:D

Simba-OS
27.06.2005., 21:49
stagediver kaže:
par polaznih tocaka za raspravu:
1) ocjenjivanje umjetnicke vrijednosti je SUBJEKTIVNO i potpuno je nemoguce da ce se ljudi razlicitih sklonosti sloziti oko ocjene bilo kojeg umjetnika
Slažem se. Ovdje stavljam točku, u protivnom je ovo tema za neki drugi podforum.

Što se svega ostalog tiče, nije upitno ima li umjetnik pravo kroz svoj rad poslati poruku. Bilo kakvu. Ako je to politička/socijalna poruka - ok. Takve su poruke slali i Azra i Čorba itd. Ali tada pravo na slanje poruke treba priznati svakome, a ne samo onima s kojima dijelim stavove. To je jedno i to se zove tolerancija i demokratska vrijednost društva.
Druga stvar je granica dobrog ukusa pri tom slanju poruke. Granica dobrog ukusa treba postojati svuda i uvijek, a posebno kod onih koji svoju poruku šalju javno stotinama tisuća ljudi.
Vulgarnost i psovanje, vrijeđanje, isprdavanje sa tuđom nesrećom i javno "onaniranje" nad istom, omalovažavanje tuđeg vrijednosnog sustava i općenito omalovažavanje drugih i drugačijih, ne smatram naprednim i civiliziranim, već primitivnim. To nikako nisu pravilne društvene vrijednosti, niti budućnost koju želim svojoj djeci.

Što se Škore tiče, ja zaista ne vidim gdje i kako njegove pjesme potiču mržnju, netoleranciju ili što si već nabrojao. Naprotiv. One potiču ljubav prema svome. Što je u tome loše? Što je loše u ljubavi prema svojoj domovini i svome narodu? Zar o tome nisu pjevali i partizani tijekom i nakon ww2?

Štoviše, danas u RH daleko više netolerancije uviđam u lijevoj političkoj opciji. Kao i mržnju. Prema svemu i prema svakome tko se "usudi" javno izraziti vlastitu ljubav prema domovini i prema svome narodu. Takve se odmah nastoji etiketirati kao desničare, ustaše, fašiste. To je negativna tradicijska vrijednost jednoumlja i totalitarizma, naslijeđena iz prošlog sistema i nema nikakve veze sa demokracijom, tolerancijom i poštovanjem građanskih prava i sloboda.

Ja sam desničar. Zašto? Zato što smatram da je tradicija jedna od temeljnih vrijednosti svakog društva. Bez tradicije ne bi bilo ni društva, ni naroda. Bili bismo poput čopora vukova. Naravno, njegovati treba pozitivne tradicijske vrijednosti, a na negativnima učiti i ne ponavljati grješke. Cjelokupna se ljudska civilizacija temelji samo na jednom - na tradiciji. Pa i antifašizam je tradicija čovječanstva.

Ja sam i nacionalist. Rječnik iz 1980. znači iz vremena Jugoslavije, kaže da je nacionalizam naglašavanje i isticanje svih vrednota koje su značajne i osebujne za neki narod; pokret u vezi s razvijanjem osjećaja i ljubavi za narodne vrednote.
Samo što mnogi, iz pukog neznanja i slabog baratanja pojmovima, poistovjećuju nacionalizam sa šovinizmom. A to svoje nikako nije isto.

revolution
27.06.2005., 21:50
LjutiBronxBomber kaže:
revolution, prepravljanje (falsificiranje) tudjih upisa je zabranjeno forumskim pravilama. a kaj to ne veliš jalušu - on i lipi to rado čine :rolleyes: :D

ah pa znam :bonk: vi niste čopor, ali ste sodlidarni drugovi :lol:

fakat si jadan:o :D

LjutiBronxBomber
27.06.2005., 21:50
revolution kaže:
a kaj to ne veliš jalušu - on i lipi to rado čine :rolleyes: :D

ah pa znam :bonk: vi niste čopor, ali ste sodlidarni drugovi :lol:

fakat si jadan:o :D

Ja nisam objektivan, kao ti.

revolution
27.06.2005., 21:53
Vuco kaže:
Našu revku netko jebe?!

tjah... neće o Pejakoviću (neugodno pred pajtosima?

pa ajmo srati poskočice iz osnovanjaka... ... ali bez obzira kaj iste "fore" stalno prosipljete - vi se svaki put jednako kleberite....:rolleyes: :D :D :D

iste fore=isti kleber ....:bonk: tjah..desničari :o :W

revolution
27.06.2005., 21:55
LjutiBronxBomber kaže:
Ja nisam objektivan, kao ti.

:) a nećeš nikad ni biti. :D

jel lijepo u čoporu? dobar feeling? :lol: :raspa:

LjutiBronxBomber
27.06.2005., 21:55
revolution kaže:
a nećeš nikad ni biti. :D

jel lijepo u čoporu? dobar feeling? :lol: :raspa:

Sve po dogovoru.

revolution
27.06.2005., 21:57
LjutiBronxBomber kaže:
Sve po dogovoru.

:) sumnjam da bi to desničarima pošlo za rukom :D

vi ne poznate riječ - dogovor - nego - POSLUH :B

Simba-OS
27.06.2005., 22:00
stagediver kaže:
nasi desnicari prolaze svojevrsnu skolu
pa malo prilagodjavaju stavove
konacno ih je vecina (nakon sto su porusili sve antifasisticke spomenike) spremna javno reci kako je antifasizam bio pozitivan
nije se to dogodilo samo od sebe - naucili su
kad su malo pustili razumu da dodje do daha, postalo im je jasno da su se i ti obespravljeni ljudi borili prvenstveno za jebeni slobodu - svevremenski ideal

trenutno to nije slucaj

stagediver, znaš li što je to stereotip?

LjutiBronxBomber
27.06.2005., 22:02
revolution kaže:
sumnjam da bi to desničarima pošlo za rukom :D

Sta je to?

robybaggio
27.06.2005., 22:04
Stih "čudni ljudi čudnog imena" jest poziv na nesnošljivost. Uostalom, ime Miroslav Škoro bi jednom Kinezu zvučalo kao naziv za deterdžent ili kombajn. U ovom slučaju Škoro ne ljubi svoje, već svoje u grupi jednakih (a svi su ljudi jednaki) izdiže poviše drugih. Kao "Hrvati su nadmoćna nacija". I u kontekstu da mu netko na neki način odgovori ovaj iz TBF-a je dobro rekao da ga boli k***c i da njemu ne sude. Uostalom, ne sude ni Škori iako to pjeva. :D

P.S.: Što Stavrosu ne daju da pjeva više? On se ne dotiče ovakvih tema, a opet je materijal za veselice. :rolleyes: :D

LjutiBronxBomber
27.06.2005., 22:06
robybaggio kaže:
Stih "čudni ljudi čudnog imena" jest poziv na nesnošljivost. Uostalom, ime Miroslav Škoro bi jednom Kinezu zvučalo kao naziv za deterdžent ili kombajn.

Sudi li Miroslav Skoro; sude li Hrvati Kinezima, ili kineski suci, u Haagu, sude Hrvatima?

revolution
27.06.2005., 22:07
LjutiBronxBomber kaže:
Sta je to?

modus vivendi....za ... neke :) :o

LjutiBronxBomber
27.06.2005., 22:08
revolution kaže:
modus vivendi....za ... neke :) :o

Objasni.

robybaggio
27.06.2005., 22:09
LjutiBronxBomber kaže:
Sudi li Miroslav Skoro; sude li Hrvati Kinezima, ili kineski suci, u Haagu, sude Hrvatima?
Ne, ali uzeo sam ekstrem jer su nama imena poput Yoo Son Yik ili Cho Sun Ha pomalo smiješna, kao i Kinezima Miroslav Škoro ili Ivica Račan. Ali Kinezi ne pjevaju pjesme o čudnim Hrvatima čudnog imena kao ni Belgijanci, Švicarci ili Englezi.

LjutiBronxBomber
27.06.2005., 22:10
robybaggio kaže:
Ali Kinezi ne pjevaju pjesme o čudnim Hrvatima čudnog imena kao ni Belgijanci, Švicarci ili Englezi.

Zato sude drugima. Ali svoje ne daju.

Principessa
27.06.2005., 22:11
a još nostalgije, a još ironije: pivali TBF-ovci za Listu Velog Mista, a Lista dovela na vlast u Splitu prvi put u povijesti ADZovce! :lol:

revolution
27.06.2005., 22:14
robybaggio kaže:
Stih "čudni ljudi čudnog imena" jest poziv na nesnošljivost. Uostalom, ime Miroslav Škoro bi jednom Kinezu zvučalo kao naziv za deterdžent ili kombajn. U ovom slučaju Škoro ne ljubi svoje, već svoje u grupi jednakih (a svi su ljudi jednaki) izdiže poviše drugih. Kao "Hrvati su nadmoćna nacija". I u kontekstu da mu netko na neki način odgovori ovaj iz TBF-a je dobro rekao da ga boli k***c i da njemu ne sude. Uostalom, ne sude ni Škori iako to pjeva. :D

he he... pa jasna stvar... sve kaj si napisal..ali ovo je Politika..pa moraš malo.. điđimiđi simte tamte kenj kenj

;)

ali najžalosnije je što izuzev temeljnog glazbenog pitanja ukusa, ovo ispadne neko vrhunsko političko pitanje....fakat fakat prežalosno..
:bonk:

robybaggio
27.06.2005., 22:16
LjutiBronxBomber kaže:
Zato sude drugima. Ali svoje ne daju.
Pa normalno da sude kada smo mi to odlučili da će tako biti. Nećemo valjda sami sebi suditi. Ali, kao što sam rekao, Škori nitko ne sudi. A čovjek se u cijeloj gunguli dosta dobro snašao. Recimo postao je direktor Croatia Recordsa iako postoji barem 100 ljudi koji su kompetentniji od njega.

Pitanje otvaraču topica: zašto je ovo uopće tema? Davor Gobac je jednom napravio puno ekstremniju stvar (skinuo se gol na pozornici, više puta) pa nitko to nikada nije povlačio kao pitanje. A ako hoćete to gledati s druge strane, ako Škoro kaže da mu sude (a laže), zašto netko ne bi rekao da mu ne sude i još pritom ne laže? :D

robybaggio
27.06.2005., 22:17
Principessa kaže:

a još nostalgije, a još ironije: pivali TBF-ovci za Listu Velog Mista, a Lista dovela na vlast u Splitu prvi put u povijesti ADZovce! :lol:
Pa što onda, oni su amateri. Prljavo kazalište pjeva za sve opcije, frakcije i ideologije. :D

revolution
27.06.2005., 22:19
robybaggio kaže:
ako Škoro kaže da mu sude (a laže), zašto netko ne bi rekao da mu ne sude i još pritom ne laže? :D i da ga pri tom boli miješano-bračni milokliz :rolleyes: :D :D :D

kakav teatar apsurda je sve ovo... fakat:D :top: :top: :top: :top:

robybaggio
27.06.2005., 22:20
revolution kaže:
i da ga pri tom boli miješano-bračni milokliz :rolleyes: :D :D :D

kakav teatar apsurda je sve ovo... fakat:D :top: :top: :top: :top:
Začinjeno sa do sada jednom od najgenijalnijih predsjednikovih izjava da Munchen postaje mediteranski grad. :D

LjutiBronxBomber
27.06.2005., 22:22
robybaggio kaže:
Pa normalno da sude kada smo mi to odlučili da će tako biti.

Nismo.

robybaggio
27.06.2005., 22:24
LjutiBronxBomber kaže:
Nismo.
Točno. U pravu si. Izabrao je vođa.

LjutiBronxBomber
27.06.2005., 22:26
robybaggio kaže:
Točno. U pravu si. Izabrao je vođa.

Nije bitno tko je izabrao, potpisao, itd. Bitno je:

WE DIDN'T SIGN UP FOR THAT SHIT.

To je bitno.

revolution
27.06.2005., 22:30
robybaggio kaže:
Začinjeno sa do sada jednom od najgenijalnijih predsjednikovih izjava da Munchen postaje mediteranski grad. :D nisam to čula. kakav minken pa mediteran..daj pojasni plz:D

robybaggio
27.06.2005., 22:32
LjutiBronxBomber kaže:
Nije bitno tko je izabrao, potpisao, itd. Bitno je:

WE DIDN'T SIGN UP FOR THAT SHIT.

To je bitno.

Ali tko te pita kada si mali pijun u državi tajkuna. Kod nas se narod ništa ne pita. ;)

Oko Mesića... Kaže vođa da je ova cesta poveznica ne samo Zagreba i Splita, već i Europe i Dalmacije i da na ovaj način, slikovito rečeno, Munchen izlazi na more. :D

LjutiBronxBomber
27.06.2005., 22:35
robybaggio kaže:
Ali tko te pita kada si mali pijun u državi tajkuna. Kod nas se narod ništa ne pita. ;)

Oko Mesića...

Upravo se njega pita.

robybaggio
27.06.2005., 22:36
LjutiBronxBomber kaže:
Upravo se njega pita.
Ne, sada premijer kolo vodi. I otvara ceste, mostove i domjenke. Moć se kod nas očituje u broju prerezanih vrpci, a Ivo reže li ga reže. :rolleyes:

LjutiBronxBomber
27.06.2005., 22:38
robybaggio kaže:
Ne, sada premijer kolo vodi. I otvara ceste, mostove i domjenke. Moć se kod nas očituje u broju prerezanih vrpci, a Ivo reže li ga reže. :rolleyes:

I njega se isto pita.

Provode jednaku politiku. S tim da je Sanader nesto "bolji," nije svjedocio protiv svoje zemlje u Haagu i predao Drzavne tajne tudjincima kao zadnje govno...

stagediver
27.06.2005., 22:44
Simba-OS kaže:
stagediver, znaš li što je to stereotip?

naravno da ne govorim o uljudjenim desnicarima
oni nisu nikakav problem
legitimno je pravo svakog covjeka biti vecim ili manjim tradicionalistom, na primjer

jedini problem nastupa kad se udje u tudji prostor slobode
sto rade neuljudjeni desnicari
koji jos uvijek prolaze malu skolu demokracije i pristojnog ponasanja
pa ce se s vremenom njihov broj svesti na tradicionalnih par posto skinheadsa i ostalih morona
upis se odnosio samo na njih

buduci da je i revolution na topicu, mozemo takvu grupaciju nazvati desnicari* (citaj: desnicari sa zvjezdicom :D)

i moras razumjeti da se kod ovolike kolicine role playing "desnicara" na podforumu politika, covjek ne moze suzdrzati od isprdavanja i podjebavanja
ne trebas bas sve napisano super-ozbiljno shvacati :)

gotuslip
27.06.2005., 22:46
robybaggio kaže:
slikovito rečeno, Munchen izlazi na more. :D

to je istina, a istina je i to da su taj izlaz oni u Minkenu dobili besplatno, a građani Hrvatske ga plaćaju

Simba-OS
27.06.2005., 22:49
Mrtva_mrkva kaže:
I ja sam lipo zivila. A ne znam po cemu sam bila privilegirana. :p

I ja sam lijepo živio, nije da nisam. Kao klinac. Ali, kako je Čorba nekad pjevala: kako je lepo biti glup.
Nisam bio glup. Ali sam bio mlad i naivan. I mnoge stvari tada nisam znao. Nisam znao da mi je djed, kojeg nikad upoznao nisam, ni kriv ni dužan, ubijen na Križnom putu. O tome se nije smjelo pričat.
Nisam znao da je država u kojoj sam rođen, a koja je nositelj suvereniteta - Hrvatska, a ne Jugoslavija. Ni o tome se nije smjelo pričat. Nisam ništa znao o hrvatskim kraljevima i kneževima, o hrvatskom narodu i hrvatskoj državi prije Jugoslavije. Ni o tome se nije smjelo pričat. A kamo li da se iz povijesti učilo o tome. Učili su nas samo i jedino o SFRJ, morali smo pamtiti nepregledne kolone različitih datuma iz NOB-e. Učili su nas da su oni koji se izjašnjavaju Hrvatom, umjesto Jugoslavenom, banditi, državni i narodni neprijatelji, ustaše i fašisti. Nisam znao da moja "domovina" širom svijeta hladnokrvno ubija ljude koji, tamo negdje na drugom kraju svijeta, govore protiv nje. I to samo zato što govore ili pišu protiv tada vladajuće klike.

Mladost je mladost. I svatko s nostalgijom gleda na nju. Ali danas nisam više naivni klinac ispranog mozga. Danas sam u stanju misliti vlastitom glavom i više manje objektivno sagledati stvari. I ne, nostalgije za mladošću radi, zatvarati oči pred ružnim i negativnim stvarima koje su se zbivale.

Simba-OS
27.06.2005., 22:51
revolution kaže:
Može bit da san potrošija i ono malo suza
sa navodnit dolinu sevdaha i bluesa,
svit je tužan, tu nikad neće bit pravde
za one koji žele samo da žive i rade
i samo vole i smiju se svemu kao vicu

a ja se pitan ima li smisla pravit dicu,
donosit ih na svit di su život i sloboda

ka roba koju će neki moćnik prodat

i ove stare melodije bude memorije
čiste nostalgije, i ne znan šta mi je,
stari s bafama, stara s ogromnom trajnom,

sestra i ja cili umazan slajom,
i sve je daleko i tajno al' ditetu sve je sjajno,
znam, ni onda nije sve bilo bajno,

pari mi se puno lipše i ove kapi kiše
ka da šapću – nikad više
jer sve prolazi, ostaje samo u nama,
u srcima, u umu, u fotoalbumu,
priča svaka slika da ne zaboravim nikad
nasmijana lica nekih starih prika,
nekih nema više, ostale su sjene,
mora bit da je s njima nesta i dio mene,
al' vrate ga kiše i vitar s juga,
neka stara pisma, nostalgija i tuga.

Nekad se pitam jel tribalo sve baš tako bit,
pa mislin, tribalo je kad je proklet ovi svit,

dobri ljudi uvik izvuku deblji kraj
zato se nadan da postoji pakal i raj,
neki viši sud, božja pravda

da presudi, kazni svakog onog gada
željnog rata i žednog krvi,
al' ko je bez grijeha nek baci kamen prvi,

ironično, zaista, da citira krista
jedan od onih šta odgojen u obitelji ateista
u mraku, u miješanom braku,
u nekoj dalekoj zemlji sad je samo u zraku,
i baš me tamo donila roda,
je, da ne mrzin i buden pošten i iskren i odan
a razliku između zla i dobra
nisan naučija ni od fratra ni hodže ni popa,
kad su zavladali oni šta su pali s kruške,
božji ljudi su blagoslovili puške,
ovce slali u smrt za svoga boga jedinoga,
za ludilo svoga ideologa,

I KAD ZAVLADA MRŽNJA RAZUM NIJE LIJEK,

i ludilo uvik promini tijek povijesti,

ispiše novu krvavu stranu

u zamlji seljaka, na brdovitom Balkanu.

TBF

Tekst naprosto odiše licemjerstvom i dvostrukim mjerilima.

LjutiBronxBomber
27.06.2005., 22:51
Simba-OS kaže:

:top:

Simba-OS
27.06.2005., 22:52
revolution kaže:
sumnjam da bi to desničarima pošlo za rukom :D

Jel ti to i mene vrijeđaš?

LjutiBronxBomber
27.06.2005., 22:53
Simba-OS kaže:
Jel ti to i mene vrijeđaš?

Ne vridja ona nikada.

Najozbiljnije.

LjutiBronxBomber
27.06.2005., 22:54
stagediver kaže:

i moras razumjeti da se kod ovolike kolicine role playing "desnicara" na podforumu politika, covjek ne moze suzdrzati od isprdavanja i podjebavanja
ne trebas bas sve napisano super-ozbiljno shvacati :)

A ni ovaj. Nikoga ne vridja.

On jednostavno "zna" razlikovati desnicare od "desnicare."

Cuj, role-playing desnicari.

A jebate irud.

walter
27.06.2005., 22:54
Simba-OS kaže:

Nemoj Simba molim te... Deca, bavite se politikom, ostavite se poezije...

Simba-OS
27.06.2005., 22:56
robybaggio kaže:
Stih "čudni ljudi čudnog imena" jest poziv na nesnošljivost. Uostalom, ime Miroslav Škoro bi jednom Kinezu zvučalo kao naziv za deterdžent ili kombajn.
Sam sebi ovdje proturječiš. Ispada da svih koliko ono milijuna Kineza zagovara nesnošljivost, jer im ime Miroslav Škoro zvuči čudno. :rolleyes:

Trebalo bi zakonom zabraniti uporabu riječi "čudno" u svim njezinim oblicima, valjda ?!?

Lipi
27.06.2005., 22:56
TBF? :)

Ja sam genije
čudo prirode
i sve na svitu znam
i jasno mi je sve! :top:

LjutiBronxBomber
27.06.2005., 22:57
Simba-OS kaže:
Sam sebi ovdje proturječiš. Ispada da svih koliko ono milijuna Kineza zagovara nesnošljivost, jer im ime Miroslav Škoro zvuči čudno. :rolleyes:

Trebalo bi zakonom zabraniti uporabu riječi "čudno" u svim njezinim oblicima, valjda ?!?

To je njemu nemoguce objasniti. Jednostavno nisu kadri prepoznati proturjecje, hipokriziju i licemjerje.

Simba-OS
27.06.2005., 23:00
robybaggio kaže:
Kao "Hrvati su nadmoćna nacija".
Vatreni, Janica, rukometna reprezintacija, CroCop, Ivanišević..... svakoga tko otvoreno navija za njih treba uhititi i osuditi na dugogodišnju robiju zbog fašizma. :rolleyes:

revolution
27.06.2005., 23:10
Simba-OS kaže:
Tekst naprosto odiše licemjerstvom i dvostrukim mjerilima. npr. ?

(da ne zeznemo Glazbu.... nauštrb Politike :o :D ..

ali KAJ?? :)

revolution
27.06.2005., 23:15
Simba-OS kaže:
Jel ti to i mene vrijeđaš? e daj budi ozbiljan. ti koji metlom, škarama, brenerom i ostalim pomagalima praviš reda ovdje... gdje su meta uvreda (ali - kakvih!!!) i najogavnijih objeda - epa znaš tko - "ljevičari" i Ljevičari... nemreš reć da to - još kao forumaš - nisi vidio... :raspa:

:o :)

ostim toga - to je ionak napisano (tvojim drugarima?) onim desničarima tipa vuco, bronx, jalnuš koji imaju..khmm nešto osebujniji izričaj, a bogami i "stav" forumski...

LjutiBronxBomber
27.06.2005., 23:17
revolution kaže:
ostim toga - to je ionak napisano (tvojim drugarima?) onim desničarima tipa vuco, bronx, jalnuš koji imaju..khmm nešto osebujniji izričaj, a bogami i "stav" forumski...

Zasto mu podmeces?

Mrtva mrkva
27.06.2005., 23:19
Simba-OS kaže:
I ja sam lijepo živio, nije da nisam. Kao klinac. Ali, kako je Čorba nekad pjevala: kako je lepo biti glup.
Nisam bio glup. Ali sam bio mlad i naivan. I mnoge stvari tada nisam znao. Nisam znao da mi je djed, kojeg nikad upoznao nisam, ni kriv ni dužan, ubijen na Križnom putu. O tome se nije smjelo pričat.
Nisam znao da je država u kojoj sam rođen, a koja je nositelj suvereniteta - Hrvatska, a ne Jugoslavija. Ni o tome se nije smjelo pričat. Nisam ništa znao o hrvatskim kraljevima i kneževima, o hrvatskom narodu i hrvatskoj državi prije Jugoslavije. Ni o tome se nije smjelo pričat. A kamo li da se iz povijesti učilo o tome. Učili su nas samo i jedino o SFRJ, morali smo pamtiti nepregledne kolone različitih datuma iz NOB-e. Učili su nas da su oni koji se izjašnjavaju Hrvatom, umjesto Jugoslavenom, banditi, državni i narodni neprijatelji, ustaše i fašisti. Nisam znao da moja "domovina" širom svijeta hladnokrvno ubija ljude koji, tamo negdje na drugom kraju svijeta, govore protiv nje. I to samo zato što govore ili pišu protiv tada vladajuće klike.

Mladost je mladost. I svatko s nostalgijom gleda na nju. Ali danas nisam više naivni klinac ispranog mozga. Danas sam u stanju misliti vlastitom glavom i više manje objektivno sagledati stvari. I ne, nostalgije za mladošću radi, zatvarati oči pred ružnim i negativnim stvarima koje su se zbivale.
Mene je, ocito, za razliku od tebe zahvatilo taman ono medjurazdoblje. Vidis, oduvijek su me ucili da je zemlja u kojoj sam rodjena republika Hrvatska koja je dio Jugoslavije koja je federacija 6 republika i 2 a.p. I nasla sam indeks mog tate iz '73 u kojoj pod nacionalnost lijepo pise Hrvat. I zamisli, nije imao nikakvih problema zbog toga, a roditelji mu nisu bili istaknuta vojna lica i clanovi Partije. Ne znam onda kojim to Hrvatima nije bilo dozvoljeno izjasnjavanje. Prije Hrvatskog proljeca da, ali poslije ocito ne.

Sto se skolovanja tice - jedne smo godine ucili o NOB-u i pamtili silne glupe datume, zasjedanja ZAVNOH-a i desant na Drvar, a samo godinu dana iza toga ucila sve glupe datume vezane za NDH, NOB se nije spominjao nijednom jedinom recenicom, a Jugoslavija jedino u kontekstu '72 i Hrvatskog proljeca. I ako mene pitas, sve je to isti *****. Sagledavati stvari iz vise kuteva, a ne samo iz jednog, plus gomile lazi o proslim vremenima, eto to je ono sto zamjeram i ovoj i bivsoj drzavi.

LjutiBronxBomber
27.06.2005., 23:23
Mrtva_mrkva kaže:

Ti si ocito dosta stariji od mene jer je mene zahvatilo taman ono medjurazdoblje. Mene su oduvijek ucili da je zemlja u kojoj sam rodjena Hrvatska koja je dio Jugoslavije. I nasla sam indeks mog tate iz sedamdeset i cetvrte u kojoj pod nacionalnosti lijepo pise Hrvat. I zamisli, nije imao nikakvih problema zbog toga, a roditelji mu nisu bili istaknuta vojna lica i clanovi Partije. Ne znam onda kojim to Hrvatima nije bilo dozvoljeno izjasnjavanje. Prije Hrvatskog proljeca da, ali poslije ocito ne.

Godine 1967. upisao je studij filozofije i sociologije na zagrebačkom Filozofskom fakultetu. Godinu dana kasnije javno je branio Deklaraciju o nazivu i položaju hrvatskog jezika. Istodobno se povezuje s grupom sveučilištaraca naglašene hrvatske orijentacije. Ljudi iz tog kruga postaju vodeće ličnosti studentskog pokreta. U to je doba uživao veliku karizmu među kolegama i čelništvom Sveučilišta. Nakon Karađorđeva, 11. prosinca 1971., Budiša je uhapšen i kao prvooptuženi osuđen na kaznu strogog zatvora od četiri godine. Kaznu je odležao u Staroj Gradiški i Lepoglavi. Iz zatvora je izašao u prosincu 1975., a već je naredne godine diplomirao.

revolution
27.06.2005., 23:24
LjutiBronxBomber kaže:
Zasto mu podmeces? daj se bronx saberi... :D

pa nit si mu odvjetnik niti ste vi doista takav čopor kak se priča :o

fakat je glupo. pa nije simba klinac da TI moraš njemu držat stranu.... :bonk: :bonk: :rolleyes: :rolleyes: :D

Ahab
27.06.2005., 23:24
Pretpostavljam da nemate problema u vezi djevojaka. Razmisljas li o tome koliko je ta djevojka s tobom zato sto si pjevac TBF-a, a koliko zbog tebe samog. Je li ti to uopce vazno?

Ne muci me to, zato sto se postavim pravilno. Nemam uopce takvih problema. Mislim da je lako prepoznat ko je s tobom radi tebe, a ko je s tobom radi slike.
:lol: :lol: :lol:

Natch
27.06.2005., 23:25
Dr.Vito Dugonoga kaže:
Postoje li nacije? Smi li postojat ljubav prema njoj ( nacionalnost) ili samo mržnja?! Tebe mržnja jede!
A trenutne političare i politiku nauči odvajat od toga!

Ko Škoru od bečara !
Škoro je oženjeni svečenik pa su mu i psalmi takvi!
Miloo moje, milo mame svoje- sramota za bečarac!!!
Znači Škoro je Hecegovac, i nije kriv!
Teško je od kukanja u veseljake! Mate Bulić pomalo uspiva!!!

Znate li još jednok pivča/zabavljača iz Hercegovine u zadnjih 50 godina? :klap: :klap: :rofl:

LjutiBronxBomber
27.06.2005., 23:26
revolution kaže:
daj se bronx saberi... :D

pa nit si mu odvjetnik niti ste vi doista takav čopor kak se priča :o

fakat je glupo. pa nije simba klinac da TI moraš njemu držat stranu.... :bonk: :bonk: :rolleyes: :rolleyes: :D

Nisam ja nikome odvjetnik....

Niti mu drzim stranu. Ali tvoje preseravanje, lazne optuzbe i podmecivanja...

Meni, kao i MOME COPORU, ide na *****. Hocu rec, svakome postenome, POKVARENOST ide na *****.

walter
27.06.2005., 23:27
Ovako - Škoro ima svoje pjesme, među kojima ima i par stvari za koje mu skidam kapu, kao npr. Ne dirajte mi ravnicu.

Pjesma Sude mi podilazi određenoj publici, na što on ima pravo. Ako uz to malo podilaženja, a brate mili, svatko tko želi prodati svoje albume podilazit će, uspije napraviti i dobru stvar, ja ga cijenim.

Međutim, jednako tako TBF, koji je ipak predstavnik urbanog Splita, bend u čijim se pjesmama može pronaći dosta punkerske subverzivnosti, ima pravo reći da ga boli kurac što njemu sude. To je udarac "veličini" Škorine pjesme.

Pa dragi moji desničari, jedna nepismena seljačina kao što je Thompson u svojim pjesmama će opisivati povijest hrvatskog naroda? A Škori će suditi? Da nije i Škoro možda hrvatski general? Da nije bio na frontu? Da mu možda Carla del Ponte nije na tragu.

Škoro se vuče za Gotovinom, zarađuje na njemu. I to je njegovo pravo. Iskoristio je trenutak.

Ja mislim da je na tu stranu Škorine medalje TBF ukazivao. A vi, braćo s desna, niste toliko glupi da to ne biste mogli shvatiti. Samo ne možete to shvatiti sami.

E pa, that's where I come in... ;)

Boli NAS kurac, nama ne sude. To je poruka urbanog dijela Hrvatske, onih koji smatraju da nisu pravili zločine.

A ja nisam pravio zločine, MENI ne sude.

Bronx misli da njemu sude, Simba misli da njemu sude...

Jel me kužite?

Ovdje su individualisti vs. kolektivisti...

TBF = individualisti

Škoro, Thompson = kolektivisti

TBF = hippi generacija, peace, love, understanding

Škoro, Thompson = paranoja, protuhrvatske zavjere, okruženi BRIGAMA

:cool:

Mrtva mrkva
27.06.2005., 23:29
LjutiBronxBomber kaže:
Godine 1967. upisao je studij filozofije i sociologije na zagrebačkom Filozofskom fakultetu. Godinu dana kasnije javno je branio Deklaraciju o nazivu i položaju hrvatskog jezika. Istodobno se povezuje s grupom sveučilištaraca naglašene hrvatske orijentacije. Ljudi iz tog kruga postaju vodeće ličnosti studentskog pokreta. U to je doba uživao veliku karizmu među kolegama i čelništvom Sveučilišta. Nakon Karađorđeva, 11. prosinca 1971., Budiša je uhapšen i kao prvooptuženi osuđen na kaznu strogog zatvora od četiri godine. Kaznu je odležao u Staroj Gradiški i Lepoglavi. Iz zatvora je izašao u prosincu 1975., a već je naredne godine diplomirao. Koji dio onoga sto sam ti napisala ti nije jasan? Sto ti zelis? Da pisem o svojim iskustvima u razdoblju prije osamdesete? Sorry, nece ici.

p.s. Editirala sam onaj post. Ispravi.

LjutiBronxBomber
27.06.2005., 23:29
walter kaže:

Bronx misli da njemu sude, ...

Bronx misli (i zna)da se SUDI hrvatskoj politici. Politici jedne suverene zemlje, suverenog naroda. Politici izabranih predstavnika hrvatskog naroda.

LjutiBronxBomber
27.06.2005., 23:30
Mrtva_mrkva kaže:
Koji dio onoga sto sam ti napisala ti nije jasan? Sto ti zelis? Da pisem o svojim iskustvima u razdoblju prije osamdesete? Sorry, nece ici.

p.s. Editirala sam onaj post. Ispravi.

Od tebe sigurno ne zelim nista.

Ako se tvome caci nije nista dogodilo, dogodilo se mnogim drugima. Okej?

Ne banaliziraj i ne relativiziraj.