Natrag   Forum.hr > Društvo > Politika > Blisko politici

Blisko politici Teme povezane s politikom koje ne spadaju pod ostale podforume

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 27.06.2005., 05:30   #1
TBF: "Boli me k_u_r_a_c meni ne sude"

To je povikao pjevač TBF-a onaj debeli na kraju izvođenja "nostalgične" pjesme jučer na Jelačić placu.

i time je sve rekao o sebi. neznam kome čemu što i kako se taj urbani primitivac pokušava dokazati?

upropasti čovjek lijepu pijesmu i pokaza svijetu kakav moralni kredo nosi u sebi

fuj TBF.... anoarholiberalna splijetska đeca puna sebe...

zrikavac is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.06.2005., 09:43   #2
Re: TBF: "Boli me k_u_r_a_c meni ne sude"

Quote:
zrikavac kaže:
To je povikao pjevač TBF-a onaj debeli na kraju izvođenja "nostalgične" pjesme jučer na Jelačić placu.

i time je sve rekao o sebi. neznam kome čemu što i kako se taj urbani primitivac pokušava dokazati?

upropasti čovjek lijepu pijesmu i pokaza svijetu kakav moralni kredo nosi u sebi

Doduše to nisan čuo, ali bilo je zanimljivo iskustvo NA RIVI doživjeti prvo nastup tih debila, a neposredno nakon toga Škorin.

P.S.
Mladen Badovinac, 1977, blizanac, sin vojnog lica iz Sarajeva - vokal; Luka Barbić, 1977, blizanac (a di ti, sinko zaluta?) - vokal, elektronika; Aleksandar Antić, 1973, vaga (ime i prezime sve govore) - vokal; Ognjen Pavlović, 1980, rak (Ognjen pa još k tome Pavlović )- bas gitara; Nikša Mandalinić, 1975, jarac (eh, Mandaliću, Mandaliću ) - električna gitara; Jan Ivelić, 1979, bik - bubanj.
Plus pridruženi član - Dragan Lukić.
Old 27.06.2005., 10:09   #3
Re: Re: TBF: "Boli me k_u_r_a_c meni ne sude"

Quote:
Jalnuški Diletant kaže:
Mladen Badovinac, 1977, blizanac, sin vojnog lica iz Sarajeva - vokal; Luka Barbić, 1977, blizanac (a di ti, sinko zaluta?) - vokal, elektronika; Aleksandar Antić, 1973, vaga (ime i prezime sve govore) - vokal; Ognjen Pavlović, 1980, rak (Ognjen pa još k tome Pavlović )- bas gitara; Nikša Mandalinić, 1975, jarac (eh, Mandaliću, Mandaliću ) - električna gitara; Jan Ivelić, 1979, bik - bubanj.
'ko to moje ime doziva
čudni ljudi, čudnog imena
pa mi kunu, što je svetinja
vjera, ljubav i domovina
Old 27.06.2005., 10:13   #4
Napušena krmad!
Dr.Vito Dugonoga is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.06.2005., 10:17   #5
Vi niste normalni.
Vanjushka is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.06.2005., 10:19   #6
Quote:
Vanjushka kaže:
Vi niste normalni.

Sigurno ličiš na njih pa ti jesi...
Odgovori s citatom
Old 27.06.2005., 10:21   #7
Ajde, nedaj se ometati u prebrojavanju i "istrazi poturica".

Imate li pametnijeg posla u zivotu.
Vanjushka is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.06.2005., 10:26   #8
Aj ne prdi!
Il je to pametan poso?
Jel ličiš Mladenu?
Pušiš travu?
Voziš stojadina?
Odgovori s citatom
Old 27.06.2005., 10:31   #9
Ko je Mladen? sta je to TBF?

Jebat ih, ukratko.

Out
Vanjushka is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.06.2005., 10:32   #10
koji si ti bezobraz! Pojma neznaš a mišaš se.
Odgovori s citatom
Old 27.06.2005., 10:51   #11
Ti palis ko golf dizel na Bjelasnici.

Znam ko su TBF, razumijes

Jebat ih.
Vanjushka is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.06.2005., 10:54   #12
Jebi ih, ko ti brani!
A druge pust nek se šprdaju.
More?
Odgovori s citatom
Old 27.06.2005., 10:56   #13
Re: TBF: "Boli me k_u_r_a_c meni ne sude"

Quote:
zrikavac kaže:

TBF je super grupa a pjesme i tekstovi su im zaaaakon!

S druge strane tekst "čudni ljudi čudna imena" od Škore je izazivanje nacionalne mržnje. Pravi se našao pjevati: Miroslav pa još Škoro
Čije je on gore list?
Hamid_88 is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.06.2005., 10:58   #14
Mislim da je najvažnije u tome - TBF pjeva "Nostalgičnu", ljudi pjevaju i plešu, Škoro pjeva rodoljubne, ljudi pjevaju i plešu...

To mi se recimo sviđa, tolerancija i pravo na različito razmišljanje. Inače, slušam i TBF i Škoru.

Ali, spominjati k.... s bine je jednostavno - neukusno, posebno u tako svečanom trenutku.
Vojky is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.06.2005., 11:04   #15
Hamide, reci nam de,
što to tvoji klikeri rade?

Udarnički rade, burazere, sve u sklopu akcije
ponižavanja Hr nacije!!!
Odgovori s citatom
Old 27.06.2005., 11:08   #16

Quote:
Jalnuški Diletant kaže:

P.S.
Tuzan je tvoj osmeh prijatelju. Mozda se bas zbog ovakvog razmisljanja osecas prozvanim.
Levak is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.06.2005., 11:08   #17

Miroslav pa još Škoro
Čije je on gore list?

pita hamid
energy is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.06.2005., 11:10   #18
Quote:
Dr.Vito Dugonoga kaže:
Hamide, reci nam de,
što to tvoji klikeri rade?

Udarnički rade, burazere, sve u sklopu akcije
ponižavanja Hr nacije!!!
Pa kako jedan Hamid može poniziti hrvatsku naciju na čelu sa generalima? TBF su super grupa jer su se usudili progovoriti o nacionalizmu oko nas koji nas jede kao rak. I zato odobravam ono ***** i meni ne sude.
A o ponižavanju. Ponižavajuće je da će netko tko želi doći iz Splita u Zagreb morati platiti 160 kuna u jednom smjeru.
Hamid_88 is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.06.2005., 11:11   #19
Re: Re: Re: TBF: "Boli me k_u_r_a_c meni ne sude"

Quote:
energy kaže:
Miroslav pa još Škoro
Čije je on gore list?

pita hamid
Pa da! Otkud se taj stvorio? Ne čini mi se da je Slavonac, a u neki drugi kraj Hrvatske ga ne mogu smjestiti.
Hamid_88 is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.06.2005., 11:12   #20
Quote:
Vojky kaže:
Mislim da je najvažnije u tome - TBF pjeva "Nostalgičnu", ljudi pjevaju i plešu, Škoro pjeva rodoljubne, ljudi pjevaju i plešu...

To mi se recimo sviđa, tolerancija i pravo na različito razmišljanje. Inače, slušam i TBF i Škoru.

Ali, spominjati k.... s bine je jednostavno - neukusno, posebno u tako svečanom trenutku.

Al to je izričaj TBF! I razina uljudnosti im.

Kad su me 1998 kontaktirali zbog pomoći za objavu neke pisme, mislio sam kako sanjam; glumili su crnčuge iz filmova! Motali frule, lajali ko psi, vozili stojadina i , naravno, bili najpametniji! Ni za cugu nisu imali. Po svemu pljuvali, a ko ispljuvak izgledali! Neko im je ipak pomogo ( perem ruke) i sad kake javno!
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 22:54.