View Full Version : Porijeklo izraza Pičkin dim
Veleštovani kolege i kolegice,
obzirom da je MK misto na koje zalaze ozbiljni ljudi (za razliku od raznoraznih pravobraniteljstava) koji se bave rješavanjem najvećih problema čovječanstva ( da je nama dati da vodimo državu, za par godina bi bili toliko bogati da bi ameri poslali prvu, drugu, treću, četvrtu, petu i šestu flotu da nam uvede demokraciju) ja bih volio da se ovom prilikom pozabavimo korijenom izraza "pičkin dim".
Šta mislite kako se izraz razvio kroz povijest i poečo značiti ono šta danas znači?
strange quark
17.04.2014., 11:22
trenje majstore, trenje... to ti je kad jebeš a pička nije napaljena onda ki ono ka bear grils pali vatru, pička gori ki šuferin
normalno, pravi mužjak nije nikad vidija pičkin dim jer samim svojim postojanjem izaziva napaljenje kod pičetine
evo recimo, meni kao pravom mužjaku će bar dvi pičke svršit samo kad pročitaju ovaj post :kava:
7nationarmy
17.04.2014., 11:22
queef iliti fumus vaginalis, kako ga naziva nas premijer, potice iz tuznih razdoblja kad nije bilo interneta pa su ljudi morali zabavu trazit baveci se pickama u stvarnom zivotu. ne ponovilo se :D
To je već znanstveno (http://www.forum.hr/showthread.php?t=606032) objašnjeno i raspravljeno.
Sam dim je posljedica ispravne, utemeljene i općepoznate Quarkove, gore opisane tvrdnje. :kava:
chavez ding
17.04.2014., 11:37
evo i kamerom zabiljezen pickin dim :rofl:
https://www.youtube.com/watch?v=VezJyLR-r-4
vakob to izgledalo? :misli:
http://www.zaslike.com/files/t3dw7y4caos5chmlofqz_thumb.jpg (http://www.zaslike.com/viewer.php?file=t3dw7y4caos5chmlofqz.jpg)
trenje majstore, trenje... to ti je kad jebeš a pička nije napaljena onda ki ono ka bear grils pali vatru, pička gori ki šuferin
normalno, pravi mužjak nije nikad vidija pičkin dim jer samim svojim postojanjem izaziva napaljenje kod pičetine
evo recimo, meni kao pravom mužjaku će bar dvi pičke svršit samo kad pročitaju ovaj post :kava:
Poštovani kolega,
na prvi pogled vaša teorija izgleda jako zanimljivo, no pažljivijim proučavanjem zaključujemo da ste glupi ko kurac. Naime, količinu trenja potrebnu da pička počne dimiti može proizvesti otprilike prosječna MK kita od 26 cm. Obzirom da žene svrše na sam pogled na prosječne MK kite, nema trenja jer sve bude dobro podmazano. Oni moderni muškarci na koje se žene ne vlaže (za primjer uzmimo ministra Jovanovića) sa kitom prosjeka 8 cm jednostavno ne mogu proizvesti toliku količinu trenja.
queef iliti fumus vaginalis, kako ga naziva nas premijer, potice iz tuznih razdoblja kad nije bilo interneta pa su ljudi morali zabavu trazit baveci se pickama u stvarnom zivotu. ne ponovilo se :D
Kolega, mislim da trebate prestat pit to šta već pijete.
To je već znanstveno (http://www.forum.hr/showthread.php?t=606032) objašnjeno i raspravljeno.
Sam dim je posljedica ispravne, utemeljene i općepoznate Quarkove, gore opisane tvrdnje. :kava:
Kolega moram priznat da ste tu bili na zanimljivom tragu, jedino ste na kraju sve sjebali uvažavajuć onu šibensku budaletinu... naime općepoznato je da ženama svako malo dolazi do kratkog spoja u električnim sinapsama u mozgu. Ako nešto slično imaju i u spolnim organima, moguće je da isti takvi kratki spojevi uzrokuju rečeni dim.
evo i kamerom zabiljezen pickin dim :rofl:
https://www.youtube.com/watch?v=VezJyLR-r-4
Zanimljivo, ali mi smo tu da sa znanstvene strane proučavamo ovu prirodnu pojavu. Danas ne proučavamo glupače koje se ne znaju držat dok side na motoru.
vakob to izgledalo? :misli:
http://www.zaslike.com/files/t3dw7y4caos5chmlofqz_thumb.jpg (http://www.zaslike.com/viewer.php?file=t3dw7y4caos5chmlofqz.jpg)
To iz filma Emmanuelle? :D
Mensečini da je tamo bila taka scena :misli:
dobra tema. koristim izraz svakodnevno i uvijek se pitam otkud dolazi taj aforizam. uglavnom ga koristim kad imam neki laksi zadatak i nikako ne mogu stvoriti poveznicu. siguran sam da ce za jebace sa mk-a i ovo bit pickin dim :top:
Fila2mad
17.04.2014., 12:40
Ova tema je zbog mog potpisa? :D
Pickin dim: dim nastao snaznim trljanjem zenskog spolovila, usljed cega dolazi do zagrijavanja tekuceg iscjedka iz rodnice i isparavanja istog kroz vaginalni otvor. Trljanje se ostvaruje prvenstveno udom, ali moguce i drugim sredstvima (dildo, jezik, prst...)
Ponekad zbog pretjeranog trljanja dolazi i do samozapaljenja okolnih stidnih dlaka.... Posljedica cega je gusci i svjetliji dim. Takozvani bijeli dim. :cool:
Izvor: wiklipedija
Sent with smoke signals using p.... dim.
strange quark
17.04.2014., 14:35
Poštovani kolega,
na prvi pogled vaša teorija izgleda jako zanimljivo, no pažljivijim proučavanjem zaključujemo da ste glupi ko kurac.
Cijenjeni kolega HoD
Jebem Vas u prkno dlakavo, umra san od smija :rofl:
Điđe T.
17.04.2014., 16:20
Vjerojatno ima veze s Indijancima.
znači,dimit se popčne kad do kuršlusa dođe
isto ko pegla
:
ma toje kasu prije palili ove vištice neposlušne i neodgojene :o kad vištica gori tise ogrij i tako to. :o
Headbanger
17.04.2014., 20:50
Želiš nam reći da si junfer?
Headbanger
17.04.2014., 20:54
Ponekad zbog pretjeranog trljanja dolazi i do samozapaljenja okolnih stidnih dlaka.... Posljedica cega je gusci i svjetliji dim. Takozvani bijeli dim. :cool:
Jel to onda znači da je feministički papa izabran? :zubo:
pica zna prducnuti u raznim prilikama. dobro je to. nije to pravi prdež pa ne smrdi. "pa dobro kakav je to prdež koji ne smrdi?", pitat će netko. odgovor je nikakav. tako kad se za nekog kaže da je pizdin dim, to je uvreda. misli se da je dotični bezveze, nikakav, niš koristi. eto :)
dobra tema. koristim izraz svakodnevno i uvijek se pitam otkud dolazi taj aforizam. uglavnom ga koristim kad imam neki laksi zadatak i nikako ne mogu stvoriti poveznicu. siguran sam da ce za jebace sa mk-a i ovo bit pickin dim :top:
Posebno za nas koji znamo koristiti pretraživače interwebasa: http://vukajlija.com/pickin-dim :ne zna:
judolino
18.04.2014., 10:56
A jeste amateri...
Evo vam prigodne pjesme iz Zum reportera (mislim da je autor Boro kapetanović, ali nisam siguran):
Negdje u travi,
ljubavna idila.
Puši se kurac,
diže se pičkin dim.
Fenomen pičkinog dima je stvaran, ali ne možete ga vidjeti dok ne pojebete žensku na hladnoći.
Amaterčine... :durica
7nationarmy
18.04.2014., 11:06
Želiš nam reći da si junfer?
jes, dupe mi nevino k'o rosa na tratincici na obronku biokova :p
http://cdn.memegenerator.net/instances/500x/9189283.jpg
judolino
18.04.2014., 12:47
A što ima rose u jedanaest sati i šest minuta... :raspa:
Neka, neka. Nija sramota primit ga u bulju.
Sramota je ako jebač nije jači od tebe, a ti se nisi u zatvoru sagnuo po sapun... :cerek:
Headbanger
18.04.2014., 15:53
Pa tu lurka neki pederčić po temama, javi se njemu i riješeno :mig:
judolino
18.04.2014., 16:09
Eugene, vrati se, skuhali smo ti puža... :rofl:
negdje sam vidio na tv tj slusao...decki pricali kako su prosverali travulju preko grane na skijanje...
naravno stavili je u kondom i cura ga prenijela u pici...
i tako su pusili pickin dim
trazim al nemogu nac sad tko je to pricao
To je rođak od Natka Zrnčića Dima.
crazy_borna
18.04.2014., 20:16
pičkin dim, neka ženka prdnula, a neki krelac nije znao razliku između paka i pičke pa otud naziv, tad nisu imali jovanovića i spolni odgoj
http://4.bp.blogspot.com/_KO_QoakKT4Q/TS02Pe2HrbI/AAAAAAAABPg/ek1uTqbEY78/s1600/tumblr_le1xul7Qb31qzo17uo1_500.jpg
Eugene, vrati se, skuhali smo ti puža... :rofl:
:rofl::rofl::rofl:
chilimama
18.04.2014., 21:06
A i ja ne vjerujem da ovdje pišem
Otkud vam volja baviti se ovim trivijalnim idejama, nazivati se znanstvenicim izmišljajući toplu vodu ter švercati izume bolestnih mozgića skrećući s puta rješavanja pravog problema na problem koji ne postoji..
eto vam na sad, upravo ste ispali pitjkini dimovi dajući metafori , pjesničkoj figuri, slici značenje fizike
dakle , kako neko reče, mislim da je vukajlija najbliži značenju i porijeklu, to je nešto što ne postoji i ne može se proizvest pa se tim izrazom opisuje nešto toliko nevažno i lagano poput dima a da se naglasi nevrijednost i ništavnost dadne mu se posvojni pridjev pitjkin..diš gore?
ali..
eee, ali zato imamo i sasma obrnut slučaj ko picino oko..ajd sad vi, majstori
hint: ne može bolje. savršeno :cerek:
eto, to vam , djeco ona..njena ekselencija vađajna
stragulescu
18.04.2014., 21:17
Ova tema je zbog mog potpisa? :D
Pickin dim: dim nastao snaznim trljanjem zenskog spolovila, usljed cega dolazi do zagrijavanja tekuceg iscjedka iz rodnice i isparavanja istog kroz vaginalni otvor. Trljanje se ostvaruje prvenstveno udom, ali moguce i drugim sredstvima (dildo, jezik, prst...)
Izvor: wiklipedija
Sent with smoke signals using p.... dim.
U narodu poznat kao HABEMUS PAPAM dim. :rofl:
malinko
18.04.2014., 22:09
vidim da je neznanje forumaša ovdje voda duboka.
izraz "pičkin dim" dolazi još iz doba starog Rima(vidi. Janjić-Karamarko "Antonimi i homonimi" izdanje 1994.). tamo su postojale svećenice Vestalke. uz brdo krasnih osobina poput zavjetovanja na šutnju bile su zadužene za čuvanje Vječne vatre. dim koji je izlazio kroz dimnjak njihovog hrama zbog čestog vjetra koji je puhao u podnožju brda dobio je naziv "curvus fumo" što bi značilo zakrivljeni dim. neuki plebejci su krivo razumjeli "vulvus fumo" i otud ovaj pogrešno upotrebljen izraz.
međutim Cocksmith i Medick u svojim "Ratnim sjećanjima ( prevedeno na hrvatski Vjeverica 1979.) navode da izraz potiče iz prvog svjetskog rata i veže se za bitku na rijeci Marni. vojnici su mjesecima boravili u rovovima lišeni cigareta i žena. vješti proizvođač cigareta dosjeti se kako vojnicima uljepšati dane i na kutije su štampali slike obnaženih ljepotica. te cigarete, koje su veoma rijetko dobivali, od milja nazvane su pussy smoke. u naše krajeve te izraze donijeli su hrvatski vojnici koji su služili vojsku u sastavu Austro-Ugarske monarhije.
a sad pljujte bando neuka kao što uvijek radite kad vas netko pokuša prosvijetliti.
superkrkan
19.04.2014., 06:52
vidim da je neznanje forumaša ovdje voda duboka.
vješti proizvođač cigareta dosjeti se kako vojnicima uljepšati dane i na kutije su štampali slike obnaženih ljepotica. te cigarete, koje su veoma rijetko dobivali, od milja nazvane su pussy smoke. u naše krajeve te izraze donijeli su hrvatski vojnici koji su služili vojsku u sastavu Austro-Ugarske monarhije.
a sad pljujte bando neuka kao što uvijek radite kad vas netko pokuša prosvijetliti.
:misli: jebenti šta čovk ode more pročitat. a ja velin da nije tako, neg pičkin dim je kad se dvi pičke u klinču trljaju i unda nastaje pičkin dim :kava:
kisorosz
19.04.2014., 16:16
Ima li to veze s higijenom?
Ono,nakupi se svašta,pa od temperature počne fermentirati i isparavati (dimiti)?:ne zna:
Ima li to veze s higijenom?
Ono,nakupi se svašta,pa od temperature počne fermentirati i isparavati (dimiti)?:ne zna:
nema
meni najviše paše da je pičkin dim ono kad pička prdne dok je jebeš zato što je narajcana,napaljena i vlažna više od 80% ...kome se ne sviđa ovo objašnjenje nek si čita vukajliju i ostalo sa gugla
heavy metal
20.04.2014., 09:13
koliko ja znam taj izraz su koristili partizani dok su harali po selima i šumama, sada ne znam zašto je nastao taj izraz, ionako su partzani bili neškolovani, biće da su neke orgije pale
Lee Champa
20.04.2014., 09:18
Mislim da je taj izraz došao k nama sa istoka - tamo gdje se umrli spaljuju.
Slavko i Čili, ja stvarno mislih da u životu neću naletit na veću budaletinu od onog Kvarka, al eto, svako dan me neko uspije iznenadit... Naime poznato je da, osim Munchmallowa naravno, nikad ništa pametno nije došlo iz Srbije, a i to rade po licenci. Da neki vukajlija...:rolleyes:
chilimama
23.04.2014., 11:32
Imaš pravo...:rolleyes:
nije on to izmislio, čoek samo skuplja zapadnjačke mudrosti, a vrlo je ozbiljan i predan tom poslu
Slavko i Čili, ja stvarno mislih da u životu neću naletit na veću budaletinu od onog Kvarka, al eto, svako dan me neko uspije iznenadit... Naime poznato je da, osim Munchmallowa naravno, nikad ništa pametno nije došlo iz Srbije, a i to rade po licenci. Da neki vukajlija...:rolleyes:
Pssssssssst!!! Ne talasaj dok nam odvode glupače iz Hrvatske. :mig:
hausfrau
23.04.2014., 11:41
Pssssssssst!!! Ne talasaj dok nam odvode glupače iz Hrvatske. :mig:
a ne odvode za stalno, vrate ih nešto docnije. i njih i decu. :ne zna:
A šta misliš zašto mi oćemo pošto-poto uvest schengen?
Tudumsson
23.04.2014., 11:50
neznan nista o pickinon dimu, kad takarin stavin scipaljku na nos da ne ositin miris paljevine
a ne odvode za stalno, vrate ih nešto docnije. i njih i decu. :ne zna:
Ma to samo dok dete ne dobije HR papire, jeste da ima šahovnica al ne smeta.
hausfrau
23.04.2014., 11:55
A šta misliš zašto mi oćemo pošto-poto uvest schengen?
pa nisam imala neko mišljenje, a nisam ni znala :o :D
Ma to samo dok dete ne dobije HR papire, jeste da ima šahovnica al ne smeta.
:rofl:
Bistrooki Mutna Vida
23.04.2014., 18:12
porijeklo izraza pickim din je u pjesmi riblje chorbe, ako se ko sjeca
volimvucu
28.04.2014., 22:25
Veleštovani kolege i kolegice,
obzirom da je MK misto na koje zalaze ozbiljni ljudi (za razliku od raznoraznih pravobraniteljstava) koji se bave rješavanjem najvećih problema čovječanstva ( da je nama dati da vodimo državu, za par godina bi bili toliko bogati da bi ameri poslali prvu, drugu, treću, četvrtu, petu i šestu flotu da nam uvede demokraciju) ja bih volio da se ovom prilikom pozabavimo korijenom izraza "pičkin dim".
Šta mislite kako se izraz razvio kroz povijest i poečo značiti ono šta danas znači?
Pravo izvorno značenje navedenog gore izraza potrebno je tražiti u današnjem značenju često korištenog.
Pičkin dim iliti ništa.
U vrijeme kralja zvonimira općepoznate su bile njegove sklonosti slične sulejmanu veličanstvenom, tj imao je svojevrsni harem.
Muški su skupljali žene naroda i probrane držali u haremu za svoje potrebe.
Kako je s vremenom rastao i utjecaj kralčjeve suputnicew, ona se izborila za neka određena prava.
Jedno od tih je bilo da žene u haremu imaju pravo na preskok pohoda kralja i družine jednom u mjesecu, po svojemu izboru dana u mjesecu, ali ostale dane ne.
To im je bilo omogućeno na način da je svaka djeva u haremu jednom mjesečno dobila po jedan onaj bambusov tučak.
Svi bambusovi tučci su uvijek bili jednaki i jednake dužine.
Ukoliko je taj dan kralj i njegova garda u haremu, djeva koja ne želi sex a ima pravo na preskok,
zapali pored svog kreveta taj bambusov tučak koji sporo gori taj dan i ispušta bijeli dim.
Na ovaj način je lako bilo evidentirano tko je potrošio takozvani preskok dan, jer mu je bambus izgoren,
a kralj i njegova garda su taj dim prozvali pičkin dim jer ništa od te pičke taj dan.
Mislim da se ovo čak i spominje u baščanskoj ploči na 7. retku.
hoggar the terrible
29.04.2014., 00:54
:misli: Može li mi netko prepričati ovaj roman u kratkim crtama?
hausfrau
29.04.2014., 12:42
:misli: Može li mi netko prepričati ovaj roman u kratkim crtama?
može, kak ne :mig:
čovjek kaže: "ništa"
hoggar the terrible
29.04.2014., 12:48
:misli: Mrcvariti toliko riječi da ne napišeš ništa pokazatelj je velikog političarskog potencijala.
Jebate, jedan od budućih velikana je među nama!! :lux::lux:
:misli: Mrcvariti toliko riječi da ne napišeš ništa pokazatelj je velikog političarskog potencijala.
Il je možda žemsko ovo pisalo :misli:
hausfrau
29.04.2014., 12:52
Jebate, jedan od budućih velikana je među nama!! :lux::lux:
nema sumLJe u to :cheer:
Vasilije, ma da ne bi sad :D
http://www.poslovni-savjetnik.com/sites/default/files/imagecache/slika_vijesti_velika/alabahter.gif
hausfrau
29.04.2014., 12:56
dobar šalić :top:
dobar šalić :top:
Na taj način pokretanje odlučne kampanje igra značajnu ulogu u utvrđivanju uvjeta koji odgovaraju ubrzanju naših aktivnosti.
hausfrau
29.04.2014., 13:03
Na taj način pokretanje odlučne kampanje igra značajnu ulogu u utvrđivanju uvjeta koji odgovaraju ubrzanju naših aktivnosti.
S druge strane, novi modeli aktivnosti primoravaju nas na preciziranje i definiranje osovina budućeg razvoja. :o
Parole su vam pičkin dim:rolleyes:
volimvucu
29.04.2014., 19:01
Il je možda žemsko ovo pisalo :misli:
Nije
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.