Natrag   Forum.hr > Društvo > Muški kutak

Muški kutak Za poklonike piva, daljinskog i muških spika...
Podforum: Pivnica

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 17.04.2014., 11:06   #1
Porijeklo izraza Pičkin dim

Veleštovani kolege i kolegice,

obzirom da je MK misto na koje zalaze ozbiljni ljudi (za razliku od raznoraznih pravobraniteljstava) koji se bave rješavanjem najvećih problema čovječanstva ( da je nama dati da vodimo državu, za par godina bi bili toliko bogati da bi ameri poslali prvu, drugu, treću, četvrtu, petu i šestu flotu da nam uvede demokraciju) ja bih volio da se ovom prilikom pozabavimo korijenom izraza "pičkin dim".

Šta mislite kako se izraz razvio kroz povijest i poečo značiti ono šta danas znači?

Zadnje uređivanje HoD : 17.04.2014. at 11:12.
HoD is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.04.2014., 11:22   #2
trenje majstore, trenje... to ti je kad jebeš a pička nije napaljena onda ki ono ka bear grils pali vatru, pička gori ki šuferin

normalno, pravi mužjak nije nikad vidija pičkin dim jer samim svojim postojanjem izaziva napaljenje kod pičetine

evo recimo, meni kao pravom mužjaku će bar dvi pičke svršit samo kad pročitaju ovaj post
strange quark is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.04.2014., 11:22   #3
queef iliti fumus vaginalis, kako ga naziva nas premijer, potice iz tuznih razdoblja kad nije bilo interneta pa su ljudi morali zabavu trazit baveci se pickama u stvarnom zivotu. ne ponovilo se
7nationarmy is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.04.2014., 11:29   #4
To je već znanstveno objašnjeno i raspravljeno.
Sam dim je posljedica ispravne, utemeljene i općepoznate Quarkove, gore opisane tvrdnje.
K@rlo is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.04.2014., 11:37   #5
evo i kamerom zabiljezen pickin dim
https://www.youtube.com/watch?v=VezJyLR-r-4
chavez ding is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.04.2014., 12:10   #6
vakob to izgledalo?

K@rlo is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.04.2014., 12:12   #7
Quote:
Quark kaže: Pogledaj post
trenje majstore, trenje... to ti je kad jebeš a pička nije napaljena onda ki ono ka bear grils pali vatru, pička gori ki šuferin

normalno, pravi mužjak nije nikad vidija pičkin dim jer samim svojim postojanjem izaziva napaljenje kod pičetine

evo recimo, meni kao pravom mužjaku će bar dvi pičke svršit samo kad pročitaju ovaj post
Poštovani kolega,
na prvi pogled vaša teorija izgleda jako zanimljivo, no pažljivijim proučavanjem zaključujemo da ste glupi ko kurac. Naime, količinu trenja potrebnu da pička počne dimiti može proizvesti otprilike prosječna MK kita od 26 cm. Obzirom da žene svrše na sam pogled na prosječne MK kite, nema trenja jer sve bude dobro podmazano. Oni moderni muškarci na koje se žene ne vlaže (za primjer uzmimo ministra Jovanovića) sa kitom prosjeka 8 cm jednostavno ne mogu proizvesti toliku količinu trenja.

Quote:
7nationarmy kaže: Pogledaj post
queef iliti fumus vaginalis, kako ga naziva nas premijer, potice iz tuznih razdoblja kad nije bilo interneta pa su ljudi morali zabavu trazit baveci se pickama u stvarnom zivotu. ne ponovilo se
Kolega, mislim da trebate prestat pit to šta već pijete.

Quote:
K@rlo kaže: Pogledaj post
Sam dim je posljedica ispravne, utemeljene i općepoznate Quarkove, gore opisane tvrdnje.
Kolega moram priznat da ste tu bili na zanimljivom tragu, jedino ste na kraju sve sjebali uvažavajuć onu šibensku budaletinu... naime općepoznato je da ženama svako malo dolazi do kratkog spoja u električnim sinapsama u mozgu. Ako nešto slično imaju i u spolnim organima, moguće je da isti takvi kratki spojevi uzrokuju rečeni dim.

Quote:
chavez ding kaže: Pogledaj post
evo i kamerom zabiljezen pickin dim
https://www.youtube.com/watch?v=VezJyLR-r-4
Zanimljivo, ali mi smo tu da sa znanstvene strane proučavamo ovu prirodnu pojavu. Danas ne proučavamo glupače koje se ne znaju držat dok side na motoru.
HoD is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.04.2014., 12:13   #8
Quote:
vakob to izgledalo?

To iz filma Emmanuelle?
Mensečini da je tamo bila taka scena
Old 17.04.2014., 12:18   #9
dobra tema. koristim izraz svakodnevno i uvijek se pitam otkud dolazi taj aforizam. uglavnom ga koristim kad imam neki laksi zadatak i nikako ne mogu stvoriti poveznicu. siguran sam da ce za jebace sa mk-a i ovo bit pickin dim
Old 17.04.2014., 12:40   #10
Ova tema je zbog mog potpisa?

Pickin dim: dim nastao snaznim trljanjem zenskog spolovila, usljed cega dolazi do zagrijavanja tekuceg iscjedka iz rodnice i isparavanja istog kroz vaginalni otvor. Trljanje se ostvaruje prvenstveno udom, ali moguce i drugim sredstvima (dildo, jezik, prst...)
Ponekad zbog pretjeranog trljanja dolazi i do samozapaljenja okolnih stidnih dlaka.... Posljedica cega je gusci i svjetliji dim. Takozvani bijeli dim.

Izvor: wiklipedija

Sent with smoke signals using p.... dim.
Fila2mad is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.04.2014., 14:35   #11
Quote:
HoD kaže: Pogledaj post
Poštovani kolega,
na prvi pogled vaša teorija izgleda jako zanimljivo, no pažljivijim proučavanjem zaključujemo da ste glupi ko kurac.
Cijenjeni kolega HoD

Jebem Vas u prkno dlakavo, umra san od smija
strange quark is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.04.2014., 16:20   #12
Vjerojatno ima veze s Indijancima.
Old 17.04.2014., 17:36   #13
Quote:
znači,dimit se popčne kad do kuršlusa dođe

isto ko pegla

:

Odgovori s citatom
Old 17.04.2014., 17:40   #14
ma toje kasu prije palili ove vištice neposlušne i neodgojene kad vištica gori tise ogrij i tako to.
Old 17.04.2014., 20:50   #15
Quote:
7nationarmy kaže: Pogledaj post
Želiš nam reći da si junfer?
Odgovori s citatom
Old 17.04.2014., 20:54   #16
Quote:
Fila2mad kaže: Pogledaj post
Ponekad zbog pretjeranog trljanja dolazi i do samozapaljenja okolnih stidnih dlaka.... Posljedica cega je gusci i svjetliji dim. Takozvani bijeli dim.
Jel to onda znači da je feministički papa izabran?
Odgovori s citatom
Old 17.04.2014., 23:06   #17
pica zna prducnuti u raznim prilikama. dobro je to. nije to pravi prdež pa ne smrdi. "pa dobro kakav je to prdež koji ne smrdi?", pitat će netko. odgovor je nikakav. tako kad se za nekog kaže da je pizdin dim, to je uvreda. misli se da je dotični bezveze, nikakav, niš koristi. eto
Old 18.04.2014., 09:02   #18
Quote:
SOX-9 kaže: Pogledaj post
dobra tema. koristim izraz svakodnevno i uvijek se pitam otkud dolazi taj aforizam. uglavnom ga koristim kad imam neki laksi zadatak i nikako ne mogu stvoriti poveznicu. siguran sam da ce za jebace sa mk-a i ovo bit pickin dim
Posebno za nas koji znamo koristiti pretraživače interwebasa: http://vukajlija.com/pickin-dim
"And that is the most important topic on earth: peace. What kind of peace do I mean and what kind of a peace do we seek? Not a Pax Americana enforced on the world by American weapons of war. Not the peace of the grave or the security of the slave. I am talking about genuine peace, the kind of peace that makes life on earth worth living, ..."
slafko is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.04.2014., 10:56   #19
A jeste amateri...

Evo vam prigodne pjesme iz Zum reportera (mislim da je autor Boro kapetanović, ali nisam siguran):

Negdje u travi,
ljubavna idila.
Puši se kurac,
diže se pičkin dim.

Fenomen pičkinog dima je stvaran, ali ne možete ga vidjeti dok ne pojebete žensku na hladnoći.

Amaterčine...
judolino is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.04.2014., 11:06   #20
Quote:
Headbanger kaže: Pogledaj post
Želiš nam reći da si junfer?
jes, dupe mi nevino k'o rosa na tratincici na obronku biokova
7nationarmy is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 21:40.