Film Art, cult and all that trash |
|
|
03.10.2009., 00:44
|
|
sher-locked
Registracija: May 2008.
|
Posebni dodaci
dakle, posebni dodaci - emisija o filmu. je li to itko gledao sad? wtf??!
je li to drebalo biti drugačije, šaljivo? 
niđe veze!
|
03.10.2009., 00:46
|
|
curica
Registracija: Dec 2002.
|
a viš, konacno je neko nakon sto emisija ide godinu dana otvorio temu 
|
|
|
03.10.2009., 00:50
|
|
sher-locked
|
ma daaaj? nije s ovakvim konceptom, i s ovim nekim rudlavim voditeljem u zelenim tenisicama koji je čitavu emisiju pričao najgluplje moguće viceve! 
|
03.10.2009., 01:12
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2009.
|
gledao sam jucer, bilo jako cudno, imao one 2 zenske tamo samo su sutile a on prica i prica i prica...o necemu lol, prije su razgovarali o filmovima i dokumentarcima, sta je to jucer bilo? xD
|
|
|
03.10.2009., 01:16
|
|
curica
Registracija: Dec 2002.
|
je, mima, imas pravo voditelj jest rudlav, mada preferiram neku drugu rijec.
vicovi jesu bedasti, al kaj sad. prije su pricali o filmovima i dokumentarcima(  ),
al izgleda da imaju skroz novi koncept.
|
|
|
03.10.2009., 02:40
|
|
sher-locked
|
Quote:
Lola kaže:
je, mima, imas pravo voditelj jest rudlav, mada preferiram neku drugu rijec.
vicovi jesu bedasti, al kaj sad. prije su pricali o filmovima i dokumentarcima(  ),
al izgleda da imaju skroz novi koncept.
|
jašta! dođe brad pitt i kaže muji: ja sam brad pitt, a mujo kaže: i ja volim pit; dođe mel gibson i kaže štefu: ja sam mel gibson, a štef kaže: i ja sam mel' pod, pa šta; dođe nicolas cage i kaže.. i tako on and on... cijelu emisiju.
ja isto preferiram neku drugu riječ, ali uz onog šaljivdžiju u zelenim tenisicama sama po sebi se nameće baš ta. 
|
03.10.2009., 10:16
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Aug 2009.
|
Glupost od emisije, bolji su kratki rezovi na z1
|
|
|
03.10.2009., 11:10
|
|
I'm not
Registracija: Jul 2006.
|
A očito su htjeli na neki način privuć pozornost. Ionak su na početku pustili prilog gdje ljude na ulici pitaju da li su čuli za Posebne dodatke, a ono nitko nikad, pa su se išli malo sprdat s tim.
|
03.10.2009., 11:11
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2009.
|
Quote:
Powerbeat kaže:
Glupost od emisije, bolji su kratki rezovi na z1
|
nisam gladala frčkavog, al mora da se šališ za KR?
rumeni, nažderani, pripiti drkoš najiritantnijim glasom sere o ponudi, vrte trailere uz reklame tipa- friški janjci samo u Špičkovini donjoj jer upravo tamo filmski znalac snima "najavu". a koncept pričanja u kameru, nama priloga, on sere li ga sere onakav crven pa puste foršpan?
ide po tim restoranima na periferiji, kaže- ae, stavit ću vam na televizor restoran, ae, reć ću da je najbolja janjetina, vi mi samo dajte ist i pit...pa vlasnik misli, aj reklama, šta ću....
par put naletila...nažalost
|
|
|
03.10.2009., 18:31
|
|
-----------------
Registracija: Jul 2009.
|
Quote:
mimma7 kaže:
ma daaaj? nije s ovakvim konceptom, i s ovim nekim rudlavim voditeljem u zelenim tenisicama koji je čitavu emisiju pričao najgluplje moguće viceve! 
|
Zato što je to bila kao konceptualna emisija na temu gledanosti. Meni je bilo simpatično, pogotovo kad su ispitivali ljude po ulici 
Prvi put sam to jučer gledala, slučajno ulovila. Ne znam kako nisam cijelu prošlu sezonu skužila nijednu najavu na televiziji Hmm, sad ću baš gledati i idući put, iako nisam fan biografskog filma, zanima me kakva je stvarno.
|
|
|
03.10.2009., 23:35
|
|
celerić
Registracija: Jan 2005.
|
Bilo bi prekrasno da je itko rekao neku informaciju o dotičnoj emisiji, na primjer na kojoj televiziji ili u koje doba ide, s obzirom da ne gledamo svi 24 sata dnevno sve programe, a nešto o filmu i zanimljivog koncepta bi nas možda zanimalo! 
|
|
|
04.10.2009., 00:28
|
|
sher-locked
|
Quote:
Skviki kaže:
Bilo bi prekrasno da je itko rekao neku informaciju o dotičnoj emisiji, na primjer na kojoj televiziji ili u koje doba ide, s obzirom da ne gledamo svi 24 sata dnevno sve programe, a nešto o filmu i zanimljivog koncepta bi nas možda zanimalo! 
|
petak, 2. HTV, 17 sati, repriza 1. HTV, 23,55 sati. ide svako petnaest dana.
zadovoljan/a?
inače, ja sam gledala pretprošlu emisiju, bila je uobičajenog koncepta, i bila je ok.
|
04.10.2009., 08:59
|
|
Pilar Ternera
Registracija: Mar 2008.
|
Nemam ja ništa protiv ovakvih dosjetki za izazivanje interesa publike al ovo je bilo glupo.
Ja nisam gledala al sam slušala radeći nešto na kompu.
Lik je mljeo kao stand up komičar i to od one naše vrste (Orsag and Co.) što znači da je umjesto svojih šala deklamirao tisuću puta izrečene viceve što može biti zanimljivo samo fanovima Nad Lipom 35 ili potpuno lobotomiziranim primjercima ljudskog roda.
A osim što je bilo dosadno mislim da na nacionalnoj televiziji nije mjesto vicevima baziranim na narodnosti  .
|
|
04.10.2009., 10:19
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Dec 2008.
|
Ta emisjja je glupa,osjećao sam se lobotomizirano.
A i ono isptivasnje po ulici jer bilo jadno,pogotvo kada vidim profil ljudi koji su "hvatali"
A i jedno pitanje.Kada će se u hr prestati raditi emi9sje za o,ooooo1 % ljudi?
Kao da već neamamo dosta takvih asocijacija...
|
|
|
04.10.2009., 14:40
|
|
BoardFly
Registracija: May 2005.
|
Quote:
luka lik kaže:
Ta emisjja je glupa,osjećao sam se lobotomizirano.
|
Quote:
luka lik kaže:
A i jedno pitanje.Kada će se u hr prestati raditi emi9sje za o,ooooo1 % ljudi?
Kao da već neamamo dosta takvih asocijacija...
|
pa evo uskoro ce ples sa zvijezdama. to svi vole.
U supermarket su uveli dvije nove stvari, mesarov kutak i pekarnicu, pa je miris svježeg kruha i kolača kombiniran s pogledom na čovjeka u haljetku poprskanom krvlju koji udara po komadima svježe teletine bio prilično uzbudljiv za sve nas. - Don DeLillo
|
|
|
04.10.2009., 17:10
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Aug 2006.
|
Ja gledala dvije epizode, mislim. I ovu zadnju sam krajičkom oka uhvatila, vidjela sam da nešto parodiraju pa se nisam dala smetat - jedino što se taj put desilo novo jest da sam konačno malo bolje promotrila solirajućeg voditelja.
Gledala sam kad su pričali o superjunacima (jel' to ta ista emisija, btw, mislim da je?), Esad Ribić i Nenad Polimac gosti. Ribić je impozantna pojava, šta jest, jest. Nije bilo nezanimljivo.
I jednom kada su mladi filozofi Višeslav Kirinić i Srećko Horvat, u maniri mladih filozofa, pričali o... teško mi je reći... mislim da je bilo ili o teorijama zavjere u filmu ili nešto o Americi... ne sjećam se.
U biti, nije to loše. A zadnja emisija je očito imala efekta. Do foruma došlo. 
|
|
|
04.10.2009., 17:15
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2007.
|
odlično, nadam se da se koncept neće promjenit 
|
|
|
04.10.2009., 17:26
|
|
sher-locked
|
Quote:
liar kaže:
Ja gledala dvije epizode, mislim. I ovu zadnju sam krajičkom oka uhvatila, vidjela sam da nešto parodiraju pa se nisam dala smetat - jedino što se taj put desilo novo jest da sam konačno malo bolje promotrila solirajućeg voditelja.
Gledala sam kad su pričali o superjunacima (jel' to ta ista emisija, btw, mislim da je?), Esad Ribić i Nenad Polimac gosti. Ribić je impozantna pojava, šta jest, jest. Nije bilo nezanimljivo.
I jednom kada su mladi filozofi Višeslav Kirinić i Srećko Horvat, u maniri mladih filozofa, pričali o... teško mi je reći... mislim da je bilo ili o teorijama zavjere u filmu ili nešto o Americi... ne sjećam se.
U biti, nije to loše. A zadnja emisija je očito imala efekta. Do foruma došlo. 
|
da, te dvije su bile sasma pristojno odrađene, ova zadnja promašaj. no, kao što je već konstatirano, barem su do foruma došli.
|
04.10.2009., 17:53
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Dec 2008.
|
Quote:
vihorsthename kaže:
pa evo uskoro ce ples sa zvijezdama. to svi vole.
|
Ma taj ples 
Nego ovaj jel gleda tko Arts.21?Baš je zakon emisija,nije striktno o filmu ali znaju se i toga dotaknuti.
Sada usporedite tu emsiju i ove naše Druge formate itd.
|
|
|
04.10.2009., 18:08
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Aug 2009.
|
Quote:
IŠTVAN KRIŽ kaže:
nisam gladala frčkavog, al mora da se šališ za KR?
rumeni, nažderani, pripiti drkoš najiritantnijim glasom sere o ponudi, vrte trailere uz reklame tipa- friški janjci samo u Špičkovini donjoj jer upravo tamo filmski znalac snima "najavu". a koncept pričanja u kameru, nama priloga, on sere li ga sere onakav crven pa puste foršpan?
ide po tim restoranima na periferiji, kaže- ae, stavit ću vam na televizor restoran, ae, reć ću da je najbolja janjetina, vi mi samo dajte ist i pit...pa vlasnik misli, aj reklama, šta ću....
par put naletila...nažalost
|
Pa to sve govori na što sam spao  kada su mi bolji KR
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 17:29.
|
|
|
|