Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Film

Film Art, cult and all that trash

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 03.10.2009., 00:44   #1
Posebni dodaci

dakle, posebni dodaci - emisija o filmu. je li to itko gledao sad? wtf??!
je li to drebalo biti drugačije, šaljivo?
niđe veze!
Old 03.10.2009., 00:46   #2
a viš, konacno je neko nakon sto emisija ide godinu dana otvorio temu
Lola is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.10.2009., 00:50   #3
ma daaaj? nije s ovakvim konceptom, i s ovim nekim rudlavim voditeljem u zelenim tenisicama koji je čitavu emisiju pričao najgluplje moguće viceve!
Old 03.10.2009., 01:12   #4
gledao sam jucer, bilo jako cudno, imao one 2 zenske tamo samo su sutile a on prica i prica i prica...o necemu lol, prije su razgovarali o filmovima i dokumentarcima, sta je to jucer bilo? xD
Roar123 is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.10.2009., 01:16   #5
je, mima, imas pravo voditelj jest rudlav, mada preferiram neku drugu rijec.
vicovi jesu bedasti, al kaj sad. prije su pricali o filmovima i dokumentarcima(),
al izgleda da imaju skroz novi koncept.
Lola is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.10.2009., 02:40   #6
Quote:
Lola kaže: Pogledaj post
je, mima, imas pravo voditelj jest rudlav, mada preferiram neku drugu rijec.
vicovi jesu bedasti, al kaj sad. prije su pricali o filmovima i dokumentarcima(),
al izgleda da imaju skroz novi koncept.
jašta! dođe brad pitt i kaže muji: ja sam brad pitt, a mujo kaže: i ja volim pit; dođe mel gibson i kaže štefu: ja sam mel gibson, a štef kaže: i ja sam mel' pod, pa šta; dođe nicolas cage i kaže.. i tako on and on... cijelu emisiju.

ja isto preferiram neku drugu riječ, ali uz onog šaljivdžiju u zelenim tenisicama sama po sebi se nameće baš ta.
Old 03.10.2009., 10:16   #7
Glupost od emisije, bolji su kratki rezovi na z1
Powerbeat is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.10.2009., 11:10   #8
A očito su htjeli na neki način privuć pozornost. Ionak su na početku pustili prilog gdje ljude na ulici pitaju da li su čuli za Posebne dodatke, a ono nitko nikad, pa su se išli malo sprdat s tim.
Old 03.10.2009., 11:11   #9
Quote:
Powerbeat kaže: Pogledaj post
Glupost od emisije, bolji su kratki rezovi na z1
nisam gladala frčkavog, al mora da se šališ za KR?

rumeni, nažderani, pripiti drkoš najiritantnijim glasom sere o ponudi, vrte trailere uz reklame tipa- friški janjci samo u Špičkovini donjoj jer upravo tamo filmski znalac snima "najavu". a koncept pričanja u kameru, nama priloga, on sere li ga sere onakav crven pa puste foršpan?

ide po tim restoranima na periferiji, kaže- ae, stavit ću vam na televizor restoran, ae, reć ću da je najbolja janjetina, vi mi samo dajte ist i pit...pa vlasnik misli, aj reklama, šta ću....

par put naletila...nažalost
IŠTVAN KRIŽ is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.10.2009., 18:31   #10
Quote:
mimma7 kaže: Pogledaj post
ma daaaj? nije s ovakvim konceptom, i s ovim nekim rudlavim voditeljem u zelenim tenisicama koji je čitavu emisiju pričao najgluplje moguće viceve!
Zato što je to bila kao konceptualna emisija na temu gledanosti. Meni je bilo simpatično, pogotovo kad su ispitivali ljude po ulici

Prvi put sam to jučer gledala, slučajno ulovila. Ne znam kako nisam cijelu prošlu sezonu skužila nijednu najavu na televiziji Hmm, sad ću baš gledati i idući put, iako nisam fan biografskog filma, zanima me kakva je stvarno.
bosslady is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.10.2009., 23:35   #11
Bilo bi prekrasno da je itko rekao neku informaciju o dotičnoj emisiji, na primjer na kojoj televiziji ili u koje doba ide, s obzirom da ne gledamo svi 24 sata dnevno sve programe, a nešto o filmu i zanimljivog koncepta bi nas možda zanimalo!
Skviki is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.10.2009., 00:28   #12
Quote:
Skviki kaže: Pogledaj post
Bilo bi prekrasno da je itko rekao neku informaciju o dotičnoj emisiji, na primjer na kojoj televiziji ili u koje doba ide, s obzirom da ne gledamo svi 24 sata dnevno sve programe, a nešto o filmu i zanimljivog koncepta bi nas možda zanimalo!
petak, 2. HTV, 17 sati, repriza 1. HTV, 23,55 sati. ide svako petnaest dana.
zadovoljan/a?

inače, ja sam gledala pretprošlu emisiju, bila je uobičajenog koncepta, i bila je ok.
Old 04.10.2009., 08:59   #13
Nemam ja ništa protiv ovakvih dosjetki za izazivanje interesa publike al ovo je bilo glupo.

Ja nisam gledala al sam slušala radeći nešto na kompu.

Lik je mljeo kao stand up komičar i to od one naše vrste (Orsag and Co.) što znači da je umjesto svojih šala deklamirao tisuću puta izrečene viceve što može biti zanimljivo samo fanovima Nad Lipom 35 ili potpuno lobotomiziranim primjercima ljudskog roda.

A osim što je bilo dosadno mislim da na nacionalnoj televiziji nije mjesto vicevima baziranim na narodnosti .
Odgovori s citatom
Old 04.10.2009., 10:19   #14
Ta emisjja je glupa,osjećao sam se lobotomizirano.
A i ono isptivasnje po ulici jer bilo jadno,pogotvo kada vidim profil ljudi koji su "hvatali"
A i jedno pitanje.Kada će se u hr prestati raditi emi9sje za o,ooooo1 % ljudi?
Kao da već neamamo dosta takvih asocijacija...
luka lik is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.10.2009., 14:40   #15
Quote:
luka lik kaže: Pogledaj post
Ta emisjja je glupa,osjećao sam se lobotomizirano.

Quote:
luka lik kaže: Pogledaj post
A i jedno pitanje.Kada će se u hr prestati raditi emi9sje za o,ooooo1 % ljudi?
Kao da već neamamo dosta takvih asocijacija...
pa evo uskoro ce ples sa zvijezdama. to svi vole.
U supermarket su uveli dvije nove stvari, mesarov kutak i pekarnicu, pa je miris svježeg kruha i kolača kombiniran s pogledom na čovjeka u haljetku poprskanom krvlju koji udara po komadima svježe teletine bio prilično uzbudljiv za sve nas. - Don DeLillo
vihorsthename is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.10.2009., 17:10   #16
Ja gledala dvije epizode, mislim. I ovu zadnju sam krajičkom oka uhvatila, vidjela sam da nešto parodiraju pa se nisam dala smetat - jedino što se taj put desilo novo jest da sam konačno malo bolje promotrila solirajućeg voditelja.

Gledala sam kad su pričali o superjunacima (jel' to ta ista emisija, btw, mislim da je?), Esad Ribić i Nenad Polimac gosti. Ribić je impozantna pojava, šta jest, jest. Nije bilo nezanimljivo.

I jednom kada su mladi filozofi Višeslav Kirinić i Srećko Horvat, u maniri mladih filozofa, pričali o... teško mi je reći... mislim da je bilo ili o teorijama zavjere u filmu ili nešto o Americi... ne sjećam se.

U biti, nije to loše. A zadnja emisija je očito imala efekta. Do foruma došlo.
liar is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.10.2009., 17:15   #17
odlično, nadam se da se koncept neće promjenit
dr. van Nostrand is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.10.2009., 17:26   #18
Quote:
liar kaže: Pogledaj post
Ja gledala dvije epizode, mislim. I ovu zadnju sam krajičkom oka uhvatila, vidjela sam da nešto parodiraju pa se nisam dala smetat - jedino što se taj put desilo novo jest da sam konačno malo bolje promotrila solirajućeg voditelja.

Gledala sam kad su pričali o superjunacima (jel' to ta ista emisija, btw, mislim da je?), Esad Ribić i Nenad Polimac gosti. Ribić je impozantna pojava, šta jest, jest. Nije bilo nezanimljivo.

I jednom kada su mladi filozofi Višeslav Kirinić i Srećko Horvat, u maniri mladih filozofa, pričali o... teško mi je reći... mislim da je bilo ili o teorijama zavjere u filmu ili nešto o Americi... ne sjećam se.

U biti, nije to loše. A zadnja emisija je očito imala efekta. Do foruma došlo.
da, te dvije su bile sasma pristojno odrađene, ova zadnja promašaj. no, kao što je već konstatirano, barem su do foruma došli.
Old 04.10.2009., 17:53   #19
Quote:
vihorsthename kaže: Pogledaj post

pa evo uskoro ce ples sa zvijezdama. to svi vole.
Ma taj ples
Nego ovaj jel gleda tko Arts.21?Baš je zakon emisija,nije striktno o filmu ali znaju se i toga dotaknuti.
Sada usporedite tu emsiju i ove naše Druge formate itd.
luka lik is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.10.2009., 18:08   #20
Quote:
IŠTVAN KRIŽ kaže: Pogledaj post
nisam gladala frčkavog, al mora da se šališ za KR?

rumeni, nažderani, pripiti drkoš najiritantnijim glasom sere o ponudi, vrte trailere uz reklame tipa- friški janjci samo u Špičkovini donjoj jer upravo tamo filmski znalac snima "najavu". a koncept pričanja u kameru, nama priloga, on sere li ga sere onakav crven pa puste foršpan?

ide po tim restoranima na periferiji, kaže- ae, stavit ću vam na televizor restoran, ae, reć ću da je najbolja janjetina, vi mi samo dajte ist i pit...pa vlasnik misli, aj reklama, šta ću....

par put naletila...nažalost
Pa to sve govori na što sam spao kada su mi bolji KR
Powerbeat is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 17:29.