Natrag   Forum.hr > Društvo > Alternativa

Alternativa Noetički pristup stvarnosti.
Podforumi: Astrologija, Na rubu znanosti, Magija i mistika, Alternativno liječenje

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 03.11.2009., 12:18   #1401
Quote:
nobie kaže: Pogledaj post
Je... je... puna podrška.... jos samo da pocnu letit nuklerake i lijepo imamo vatromet... i da se pocne siriti radiokativna prasina i oblaci okolo po svijetu i europi i nema kraja sreci.... ja ne podrzavam nigdje i nikakav rat...
ma neće tebe dotuć radioaktivna prašina. kolko su bombi isprobali do sad već bi svi trebali pocrkavat ko tuljani. samo ameri su samo na jednom poligonu (a imali su ih 5) imali 230 (dvjestotrideset) atm pokusa, a di su ti još podzemni, a di su ti još rusi, francuzi, englezi, indija, pakistan, izrael, kina, jar...

tebe će dotuć tvoje vlastito komunalno poduzeće sa režijama.
systemerror is offline  
Old 03.11.2009., 12:27   #1402
Quote:
Who am I kaže: Pogledaj post
Ma gle,... ja ne mislim. Prije svega, ima u Hrvatskoj i previše ljudi koji i ovako gladuju ili se hrane po pučkim kuhinjama. I zabole ih za komad mora.
To jedno.
Drugo - Hrvatska je izgubila svoju neovisnost još davno. I to se nije dogodilo preko noći. Dobro, možda preko nekoliko noći i dana
Sad je važan neki fakin prolaz susjedima na moru!?!? Ma hajte ljudi, molim vas! Pa nama po Jadranu švrljaju japanske ribarice i love tunu i sve što im se dopada za njihov sushi mushi... i Talijani i tko zna tko nam patrolira vojnim brodovljem i podmornicama. Kad je svojedobno otkrivena američka nuklearna podmornica nitko nije ustao u Saboru, niti je išao na obalu raditi demonstracije!
Nismo gladovali ni kada nam je oduzeto pravo na svoju zonu cijelog teritorijalnog mora. Pa taman, nemamo ga čime ni čuvati. Gdje nam je mornarica, gdje obalna straža? Onih par gumenjaka i isto toliko patrolnih brodica s šačicom mornara i policajaca!?!?

Ljudi, budimo sretni da još imamo što jesti i gdje spavati! I da nam strane banke u Hrvatskoj još daju kredite za to!
Nemojmo ih ljutiti - ostat ćemo i bez toga!

@permanent300 - tvoja puna podrška bi pretpostavila odlazak u dobrovoljce! Pa ...
Iako ja mislim da je to sve puno govana u koja se mi imamo najmanje petljati!
I puno više misliti kako ćemo živjeti ubuduće. Od danas do sutra, zapravo
Nije tu fora u tome da nam uzimaju djelić mora nego je fora u tome da EU dopušta takav teror i takvu ucjenu unatoč tomu što su Slovenija i Njemačka ušle u nju s otvorenim graničnim pitanjima.

I fora je u tome što se na tom mjestu nalaze izvori plina/nafte (ne znam točno) i slovenci namjeravaju to iskoristiti.

Cilj je pokazati ljudima kakva je zbilja EU.
A glavni cilj ovog svega je pokazati da mi Hrvati možemo reći ne ucjeni te da narod još može nešto učiniti.

I da, paralelno s prosvjedima treba tražiti referendum.

Slažem se da je to prepuno govana ali ako se nećemo mi tući s tim govnom tko će?
SomebodySomone is offline  
Old 03.11.2009., 13:09   #1403
Quote:
SomebodySomone kaže: Pogledaj post
Nije tu fora u tome da nam uzimaju djelić mora nego je fora u tome da EU dopušta takav teror i takvu ucjenu unatoč tomu što su Slovenija i Njemačka ušle u nju s otvorenim graničnim pitanjima.

I fora je u tome što se na tom mjestu nalaze izvori plina/nafte (ne znam točno) i slovenci namjeravaju to iskoristiti.

A glavni cilj ovog svega je pokazati da mi Hrvati možemo reći ne ucjeni te da narod još može nešto učiniti.

Slažem se da je to prepuno govana ali ako se nećemo mi tući s tim govnom tko će?
Apsolutno se slažem i podržavam.
KajzerSoza is offline  
Old 03.11.2009., 13:17   #1404
Quote:
Pa prepuno jeste,ali sta nas sacica Hrvata moze protiv ostatka svijeta?
Ok da nas ima 400 milijuna pa bi mogli nesto napraviti,ali samo 4,5 mil. tesko da ista moze.
Ma dovoljno bi bilo da nas ima i 100 milijuna,bili bi gori od talibanaca,svijet bi osvojili.
nixon69 is offline  
Old 03.11.2009., 13:23   #1405
Quote:
EU ne dopušta teror - ona je teror sama po sebi. Kad to shvatimo bit će nam puno lakše prihvatiti neizbježno. Otpor je uzaludan - bit ćemo asimilirani!

Kad smo imali svoj mali "EU" a to se zvalo omraženim imenom Jugo(tugo)slavija izdržali smo 45 godina. Bili bi još da "ekipa" nije krojila planove daleko od nas.
Zapravo je to isto bio svojevrsni eksperiment za ono što se danas događa na cijelom kontinentu. Samo sada ne pod komunističkim jarmom, već tobožnjim demo(n)kratskim. I uz kapitalistički recept.

I ta sad (izmišljena) priča o nekim nalazištima ma kome treba sada to mazanje očiju... pa to su teške gluposti. Ta se fantomska nalazišta nikad nisu spominjala, do sada, samo ona šačica ribara i nekoliko jata riba koja ćemo, eto, sada izgubiti.
I taman da ima nafte i plina na tom komadiću pličine - ma pitam te ja a tko će doći to izvlačiti i iskorištavati?! Možda INA, ovaj.. mislim MOL ili možda Talijani sa svojim AGIP-om?! Mi nemamo tehniku ni ljudstvo za to. Imamo ono polje plina kod Pule i što s tim. Više od polovice Talijani vuku sebi. Da nije bilo njih ne bi ni mi imali ništa od toga!
Pa dajte ljudi...
Slovenci će dobiti ono što žele. EU će dobiti ono što želi. Nas. Banke su nam odavno uzeli i s njima svu našu imovinu - od privatne do državne. Industriju smo izgubili, poljoprivredu nam sustavno uništavaju,.... što još. Ribarstvo... a da to sam već naveo... Šuker trči po svijetu prodajući još ono malo svojte za par dolara... ma tko će vraćati te zajmove i čime!?!?!

HALO!!!! Kasno je za velike pomake. Prije deset, petneast godina ljudi su mislili da mogu prkosom nešto. I jesu. Ali ljude nitko ne pita kakvu politiku bi htjeli u svoju butigu. A da ih se pita, opet bi svatko na svoju stranu. Dok je većini ipak donekle dobro neće guzicu pomaknuti s mjesta. I naročito neće jer ne vide perspektivu u novoj borbi s "rogatim". A ovaj rogonja nisu šaka jada s balvanima - već daleko moćnija sila. Ona ista koja nam ih je "pomogla" maknuti. Sad polažu pravo na "žrtvu". Tko jači taj tlači. Zakon prirode.
Sad nam jedino valja plivati u ovoj pličini i ne mutiti previše vodu.
Još je najbolje Splićanima, oni imaju svoje Bačvice i baš ih zaboli za neku Savurdijsku valu.

Ali, da ne misliš - cijenim tvoj entuzijazam. No današnji otpor bi imao smisla samo kada bi ovo bila 19.. neka. No, priča je već odavno ispisana a mi tek njeni besprizorni likovi. S ne baš nekim happy endom.

Samo da dodam ovu crticu - prekjučer je bio onaj slavni francuski ministar u Dubrovniku i dao interview. Jedno od nezaobilaznih pitanja ide;
- Kada Hrvatska u EU?
Pa znate ... možemo predviđati 2011 i najkasnije 2012.!? Ali vama je važno da riješite pitanja korupcije u društvu! Znate .... blabla...

E, to kaže bahatija samo dan nakon što su njihovog bivšeg predsjednika stavili na optuženičku klupu zbog pronevjera dok je bio gradonačelnik Pariza (ej Pariza, tog bastiona demokracije!) od prije ...20-30 godina...!?!?!?!

I kad ne znaju više što da izmisle uvijek će oni naći razlog da nas *ebu - Sad ćete ući - e sad nećete - e a sad ćete ovako pa ćemo vas ovako, pa daj promijenite više tu vlast,... s njima ćemo lakše ... i tako do besvjesti...

A 2012. se kotrlja. Zato oni i čekaju. Da im Hrvati ne poremete planove i vremenske tokove!

cheers
Who am I is offline  
Old 03.11.2009., 13:24   #1406
Naletio sam na zanimljiv video o povezanosti iluminata i glazbene mainstream industrije.

Part 1
Part 2

U najmanju ruku zanimljiv video, pogledajte si ga.
Phlegma is offline  
Old 03.11.2009., 13:30   #1407
Quote:
Who am I kaže: Pogledaj post
EU ne dopušta teror - ona je teror sama po sebi. Kad to shvatimo bit će nam puno lakše prihvatiti neizbježno. Otpor je uzaludan - bit ćemo asimilirani!

Kad smo imali svoj mali "EU" a to se zvalo omraženim imenom Jugo(tugo)slavija izdržali smo 45 godina. Bili bi još da "ekipa" nije krojila planove daleko od nas.
Zapravo je to isto bio svojevrsni eksperiment za ono što se danas događa na cijelom kontinentu. Samo sada ne pod komunističkim jarmom, već tobožnjim demo(n)kratskim. I uz kapitalistički recept.

I ta sad (izmišljena) priča o nekim nalazištima ma kome treba sada to mazanje očiju... pa to su teške gluposti. Ta se fantomska nalazišta nikad nisu spominjala, do sada, samo ona šačica ribara i nekoliko jata riba koja ćemo, eto, sada izgubiti.
I taman da ima nafte i plina na tom komadiću pličine - ma pitam te ja a tko će doći to izvlačiti i iskorištavati?! Možda INA, ovaj.. mislim MOL ili možda Talijani sa svojim AGIP-om?! Mi nemamo tehniku ni ljudstvo za to. Imamo ono polje plina kod Pule i što s tim. Više od polovice Talijani vuku sebi. Da nije bilo njih ne bi ni mi imali ništa od toga!
Pa dajte ljudi...
Slovenci će dobiti ono što žele. EU će dobiti ono što želi. Nas. Banke su nam odavno uzeli i s njima svu našu imovinu - od privatne do državne. Industriju smo izgubili, poljoprivredu nam sustavno uništavaju,.... što još. Ribarstvo... a da to sam već naveo... Šuker trči po svijetu prodajući još ono malo svojte za par dolara... ma tko će vraćati te zajmove i čime!?!?!

HALO!!!! Kasno je za velike pomake. Prije deset, petneast godina ljudi su mislili da mogu prkosom nešto. I jesu. Ali ljude nitko ne pita kakvu politiku bi htjeli u svoju butigu. A da ih se pita, opet bi svatko na svoju stranu. Dok je većini ipak donekle dobro neće guzicu pomaknuti s mjesta. I naročito neće jer ne vide perspektivu u novoj borbi s "rogatim". A ovaj rogonja nisu šaka jada s balvanima - već daleko moćnija sila. Ona ista koja nam ih je "pomogla" maknuti. Sad polažu pravo na "žrtvu". Tko jači taj tlači. Zakon prirode.
Sad nam jedino valja plivati u ovoj pličini i ne mutiti previše vodu.
Još je najbolje Splićanima, oni imaju svoje Bačvice i baš ih zaboli za neku Savurdijsku valu.

Ali, da ne misliš - cijenim tvoj entuzijazam. No današnji otpor bi imao smisla samo kada bi ovo bila 19.. neka. No, priča je već odavno ispisana a mi tek njeni besprizorni likovi. S ne baš nekim happy endom.

Samo da dodam ovu crticu - prekjučer je bio onaj slavni francuski ministar u Dubrovniku i dao interview. Jedno od nezaobilaznih pitanja ide;
- Kada Hrvatska u EU?
Pa znate ... možemo predviđati 2011 i najkasnije 2012.!? Ali vama je važno da riješite pitanja korupcije u društvu! Znate .... blabla...

E, to kaže bahatija samo dan nakon što su njihovog bivšeg predsjednika stavili na optuženičku klupu zbog pronevjera dok je bio gradonačelnik Pariza (ej Pariza, tog bastiona demokracije!) od prije ...20-30 godina...!?!?!?!

I kad ne znaju više što da izmisle uvijek će oni naći razlog da nas *ebu - Sad ćete ući - e sad nećete - e a sad ćete ovako pa ćemo vas ovako, pa daj promijenite više tu vlast,... s njima ćemo lakše ... i tako do besvjesti...

A 2012. se kotrlja. Zato oni i čekaju. Da im Hrvati ne poremete planove i vremenske tokove!

cheers
bolna istina

mogu samo zahvaljivati Bogu što nisam ribar iz savudrijske vale

ali neka jebali majku svoju dobit će oni svaki jedan Topol-M na glavni grad...vrlo uskoro

Zadnje uređivanje Bozji_vjetar : 03.11.2009. at 13:37.
Bozji_vjetar is offline  
Old 03.11.2009., 15:20   #1408
Bolje da dobiju i taj Topol-M,nego da ih napadne Slovenska artiljerija.

nixon69 is offline  
Old 03.11.2009., 15:26   #1409
http://www.jutarnji.hr/curice-bacaju...ntice-/329356/

A pogledajte ovo. Fakin pranje mozgova jadnoj djeci.

ljute se ljudi kad vide gladne sedmogodisnje afrikance sa kalasnjikovima, a sta je ovo?

bogami Putim se sprema za rat, topovsko meso spremno!
Phlegma is offline  
Old 03.11.2009., 15:26   #1410
Quote:
nixon69 kaže: Pogledaj post
Bolje da dobiju i taj Topol-M,nego da ih napadne Slovenska artiljerija.

ma pusti...

dobro su nam ga metnuli slovenci, tako da ga ne možemo isčupati iz guzice za navijeke
Old 03.11.2009., 15:28   #1411
Quote:
Phlegma kaže: Pogledaj post
http://www.jutarnji.hr/curice-bacaju...ntice-/329356/

A pogledajte ovo. Fakin pranje mozgova jadnoj djeci.

ljute se ljudi kad vide gladne sedmogodisnje afrikance sa kalasnjikovima, a sta je ovo?

bogami Putim se sprema za rat, topovsko meso spremno!
ima on dosta bojevih glava razne megatonaže
Old 03.11.2009., 16:43   #1412
Quote:
nobie kaže: Pogledaj post
Je... je... puna podrška.... jos samo da pocnu letit nuklerake i lijepo imamo vatromet... i da se pocne siriti radiokativna prasina i oblaci okolo po svijetu i europi i nema kraja sreci.... ja ne podrzavam nigdje i nikakav rat...
U slučaju da počnu padati NUKE, ja svim Zagrepčanima savjetujem da čim prva padne da se omdah glavom bez obzira odsele u Slaovniju i da se počnu bavit poljoprivredom.

A možda postoji ipak i jedna gradska alternativa.

Odselite u Pripyat, jer će Černobil i Pripyat biti mila majka prema ozračenosti velikih gradova.
Old 03.11.2009., 18:05   #1413
Neće zagreb nitko gađat taktičkim projektilima. Da će nastradati od posljedica rata, hoće! ... no rekao bih da će na životne uvjete utjecati najviše kaos u gradu. Nestanak svih mogućih usluga, hrane, vode, struje ... plus kompletna anarhična atmosfera. Tko bi živio u takvim uvjetima??
Možda u rubnim dijelovima i nebude tako loše, pošto imaju svoje neke izvore vode i zasađene hrane, ali u globali; katastrofa!

Primjerice pitanje samo struje. Hrvatska ne proizvodi dovoljno struje za sebe, a još manje iz samoobnovljivih izvora ... još k tome smo priključeni na globalnu europsku energetsku mrežu odakle sada svake godine kupujemo manjak struje.
Što se tiče Slovenaca i našeg udjela u nuklearki Krško ... ajd pogodite koga će prvo odsječ s mreže ako izbije neko sr*nje??

Dakle, samo neki izoliraniji dijelovi Hrvatske će imati stabilan izvor el.energije, i to u slučaju da se na vrijeme odpoje s ostatka mreže. Ako zakasne, i njihova će mreža kompletno nastradati zbog trenutnog preopterečenja.

Koliko je sada ta globalna povezanost prednost, toliko će nas dublje povuči za sobom.

Radioaktivne prašine će biti posvuda po Europi, ali osim nje, veća opasnost je glad koju će uzrokovati zabrana konzumiranja ozračenog povrča u vrtovima, a trgovački centri će biti prvi na udaru kada se pojave prve oskudice. Borba za hranu i vodu će biti daleko češće viđena od onih klasičnih vojnih sukoba.

Bolesti (posebice probavnih organa) će biti sve češće, a doktora niodkuda. Da bude stvar još gora, pojava novih bolesti i povratak starih srednjovjekovnih će samo otežat stanje.

Za slavoniju nisam siguran, ali definitivno je bolja opcija nego neki veći gradovi. Možda najsigurnija i najzaštičenija mjesta će biti upravo ona koja nam se sada trenutno čine totalno neprivlačnim; Lika, Velebit, Zagora, Južna Hercegovina,... to su zasad samo predpostavke, naravno

Možda jedina svijetla točka u svemu tome je što će se barem tjedan dana unaprijed znati, a to je sasvim dovoljno da se pripremiš za najgore, da povečaš svoje šanse.
Old 03.11.2009., 20:59   #1414
Quote:
UBERSOLDAT kaže: Pogledaj post
Možda jedina svijetla točka u svemu tome je što će se barem tjedan dana unaprijed znati, a to je sasvim dovoljno da se pripremiš za najgore, da povečaš svoje šanse.
Zašto vjeruješ da će se znati tjedan dana unaprijed?
Old 03.11.2009., 22:49   #1415
Quote:
piskavac kaže: Pogledaj post
Zašto vjeruješ da će se znati tjedan dana unaprijed?
Vjeruj mi na riječi.

Ako bude ovaj forum tada funkcionirao, znat češ.

uglavnom; nebrini. Živi svoj život, gradi ga, moli se, ljubi ... budu čovjek
Old 03.11.2009., 23:05   #1416
Nažalost ovdje imaju ogromnu prednost i daleko vecu sansu za prezivljavanje samci... ne moraju se za nikoga brinuti... ne moraju s nikim djeliti hranu i vodu... manje su uocljivi.... itd.

Dok ljudi koji imaju obitelj bilo to žena i djeca ili jednostavno roditelji i sestre i braca su vrlo nepovoljnoj situaciji onda (u toj sam situaciji i ja)...
nobie is offline  
Old 04.11.2009., 03:58   #1417
http://www.net.hr/vijesti/svijet/pag...3/0514006.html

Češki predsjednik Vaclav Klaus svojim je potpisom omogućio konačnu ratifikaciju Lisabonskog ugovora.

Svoj potpis Klaus je stavio na dokument nakon što je češki Ustavni sud odbacio žalbu protiv Lisabonskog ugovora. Klaus je pritom optužio sud da je pristran te da Češka više nema suvereniteta, piše Večernjak.

Podsjetimo, Češka je bila posljednja država koja je trebala ratificirati Lisabonski ugovor.

Klausovim potpisom, Lisabonski ugovor stupio bi na snagu 1.

EU idemo u EU la la la la la
KajzerSoza is offline  
Old 04.11.2009., 08:01   #1418
Quote:
KajzerSoza kaže: Pogledaj post
http://www.net.hr/vijesti/svijet/pag...3/0514006.html

Češki predsjednik Vaclav Klaus svojim je potpisom omogućio konačnu ratifikaciju Lisabonskog ugovora.

Svoj potpis Klaus je stavio na dokument nakon što je češki Ustavni sud odbacio žalbu protiv Lisabonskog ugovora. Klaus je pritom optužio sud da je pristran te da Češka više nema suvereniteta, piše Večernjak.

Podsjetimo, Češka je bila posljednja država koja je trebala ratificirati Lisabonski ugovor.

Klausovim potpisom, Lisabonski ugovor stupio bi na snagu 1.

EU idemo u EU la la la la la
bit će te razočarani ovime što ću vam sada reći...

Klausovo odugovlačenje je bilo stoga što je češka bila obavezna
platiti odštetu prema 4.000.000 sudetskih njemaca koje su prognali
nakon ww2, sada kada je EU tj. EC rekla da ne moraju platiti tu odštetu
Klaus stavlja potpis na lisabonski sporazum...čisti interes i ništa drugo

ali bravo Klaus taj se zna izboriti za češke interese za razliku od naših sluganskih debila

ps.

meni je sve jedno tko me tlači (beograd, zagreb, kaptol, brisel...) evo baš u našoj
crkvenoj župi imamo problema...naše selo/naselje kao njeni osnivači (prije 650 godina) sada smo izbačeni zbog
naseljenika iz bosne i priključeni smo jednom drugom naselju (župi) bez mogućnosti da nas netko nešto pita
nemamo ni mogućnost žalbe kako je rekao ''svećenik''...znači fašizam u najgorem obliku
na djelu, sve svejedno mi je domaći (politički/državni/crkveni) fašizam ili EU fašizam
barem će EU fažizam kao nekad komunizam začepiti gubicu lokalnim silnicima kao našem novom ''svećeniku''

Zadnje uređivanje Bozji_vjetar : 04.11.2009. at 09:18.
Bozji_vjetar is offline  
Old 04.11.2009., 11:15   #1419
iiiii evoooo gaaa! :klap:

mister big green je napokon pokazao pravo lice.

nakon kongresnog priziva, gdje je sa gnušanjem odbacivao optužbe da u pumpanju javnosti o glob.zatopljenju i forsiranju uvođenja kvota proizvodnje co2 svim zemljama svijeta (pri čemu bi njegova firma u ime un prodavala te iste kvote), ima i te kakav vlastiti interes, pozivajući se na svoj 30-godišnji rad bez mrlje; pošteni, radišni, ekosvjesni i najbolji potpredsjednik svih vremena, gospodin al gore, napokon je pokazao u čemu se sastoji njegova veeeeelika briga za okoliš i čovječanstvo.

još jednom - BRAVO

http://www.vecernji.hr/vijesti/bivsi...u-clanak-44821
systemerror is offline  
Old 04.11.2009., 13:20   #1420
Quote:
systemerror kaže: Pogledaj post
iiiii evoooo gaaa! :klap:

mister big green je napokon pokazao pravo lice.

nakon kongresnog priziva, gdje je sa gnušanjem odbacivao optužbe da u pumpanju javnosti o glob.zatopljenju i forsiranju uvođenja kvota proizvodnje co2 svim zemljama svijeta (pri čemu bi njegova firma u ime un prodavala te iste kvote), ima i te kakav vlastiti interes, pozivajući se na svoj 30-godišnji rad bez mrlje; pošteni, radišni, ekosvjesni i najbolji potpredsjednik svih vremena, gospodin al gore, napokon je pokazao u čemu se sastoji njegova veeeeelika briga za okoliš i čovječanstvo.

još jednom - BRAVO

http://www.vecernji.hr/vijesti/bivsi...u-clanak-44821
ha čuj bezgranične su mogućnosti kako pokrasti novac naroda tj. poreznih obveznika, na tome se radi od pamtivijeka

neki brinu za okoliš, neki za naše tjelesno, a neki za duhovno zdravlje...svi jako brinu...svi bi bili lezilebovići...nitko neće motiku u ruke i kopat
lakše je prodavat maglu (pardon) CO2 kvote, piti vino i jesti hostiju za oltarom, biti svamiđi, maritreja ili neki drugi tekut itd.

Zadnje uređivanje Bozji_vjetar : 04.11.2009. at 13:31.
Bozji_vjetar is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 17:48.