Natrag   Forum.hr > Informatička tehnologija > Internet > Web

Web Sajtovi

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 29.12.2013., 00:28   #4381
Pa nikako ne moze znat da li su to tvoji prijatelji, ona vidi prijedlog za prijateljstvo koje joj ponudi Facebook i nigdje ne pise tvoje ime uz to niti da su oni tvoji prijatelji...
Jobi is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.12.2013., 08:52   #4382
On misli na prijatelje koje njoj preporuči facebook i piše joj da je i on među tim zajedničkim prijateljima.To ne možeš promijenit nikako...
El_patron is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.12.2013., 10:32   #4383
Dogada mi se ponekad da kad osoba procita poruku, svaki put mi pise drugi datim ili vrijeme.
npr. pricala sam s prijateljem prije 10 dana i zadnja poruka je bila moja i procitao je odmah.
i dns otvorimm njegov chat da se javim i pise da je zadnji put procitao tu poruku prije 2 dana. wtf?
imemije is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.12.2013., 19:57   #4384
Možda zato jer je on opet tu poruku označio kao nepročitanu pa ju opet pročitao,jedino to...
El_patron is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.12.2013., 15:24   #4385
sto je to moguce da to tako radi?
imemije is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.12.2013., 19:31   #4386
Da to možeš i ti napravit,odi u inbox i odaberi neku poruku koju si pročitala prije,sad imaš gore desno u opcijama "označi kao nepročitano"
El_patron is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.01.2014., 21:27   #4387
Quote:
jobbrecht kaže: Pogledaj post
Pa nikako ne moze znat da li su to tvoji prijatelji, ona vidi prijedlog za prijateljstvo koje joj ponudi Facebook i nigdje ne pise tvoje ime uz to niti da su oni tvoji prijatelji...
zna da su moji jer je ona recimo strankinja koja nema uopce hrvatskih prijatelja pa ne dobiva ni sugestije od fejsa za hrvate... ali sad joj fejs sugerira moje frendove.. a ja ne zelim to...

jeli se moze to nekako rijesit?
Pero Kapula is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.01.2014., 21:06   #4388
Quote:
Pero Kapula kaže: Pogledaj post
zna da su moji jer je ona recimo strankinja koja nema uopce hrvatskih prijatelja pa ne dobiva ni sugestije od fejsa za hrvate... ali sad joj fejs sugerira moje frendove.. a ja ne zelim to...

jeli se moze to nekako rijesit?
Ne može,gore ti je objašnjeno...
I ja mogu imati Pakistanku za frendicu i normalno da će mi fejs utoliko pokazat i neku njenu frendicu i pisat će prijedlog da je dodam,to je tako automatski...
El_patron is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.01.2014., 14:44   #4389
Molim vas pomoć. Naime prije tjedan dana sam deaktivirala facebook. I prije 3 dana sam aktivirala. I sad moje prijateljice su stavile sliku i htjele su mene označit na toj slici, ali me ne mogu naći, znači idu me tagat i ne mogu me pronaći.Uopće ne kužim zašto? Ako netko zna, molim vas nek pomogne, hvala.
LutkicaZG is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.01.2014., 16:35   #4390
Quote:
LutkicaZG kaže: Pogledaj post
Molim vas pomoć. Naime prije tjedan dana sam deaktivirala facebook. I prije 3 dana sam aktivirala. I sad moje prijateljice su stavile sliku i htjele su mene označit na toj slici, ali me ne mogu naći, znači idu me tagat i ne mogu me pronaći.Uopće ne kužim zašto? Ako netko zna, molim vas nek pomogne, hvala.
Možda se fotka nalazi u nekoj zatvorenoj ili skrivenoj grupi, a ti si se svojoj deaktivacijom maknula iz te grupe.
Old 05.01.2014., 15:21   #4391
Dobio sam od FB prijatelja u inbox poruku nešto kao facebook je spor zbog pretrpanosti i da sam radi provjere aktivnosti dužan tu istu poruku poslati svojim prijateljima u naredna 2 tjedna akn to ne uradim da će mi profil biti izbrisao i potpisao je od M.Zuckeberga.
Da il je netko od vas dobio sličnu poruku ili je to neka vrst pisma sreće?
Jerry_nidžo is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.01.2014., 15:44   #4392
Quote:
Jerry_nidžo kaže: Pogledaj post
Dobio sam od FB prijatelja u inbox poruku nešto kao facebook je spor zbog pretrpanosti i da sam radi provjere aktivnosti dužan tu istu poruku poslati svojim prijateljima u naredna 2 tjedna akn to ne uradim da će mi profil biti izbrisao i potpisao je od M.Zuckeberga.
Da il je netko od vas dobio sličnu poruku ili je to neka vrst pisma sreće?
To je spam, nemoj se zamarati, Mark će ti sve svoje obavjesti drugačije dostavljati a ne u inbox.
Odgovori s citatom
Old 05.01.2014., 19:56   #4393
Pozdrav..zna li itko kako mogu napraviti da mi određeni ljudi vide samo prazan zid mog profila. (prijatelji sa liste)

Zadnje uređivanje diana 77 : 05.01.2014. at 20:38.
diana 77 is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.01.2014., 20:18   #4394
Quote:
diana 77 kaže: Pogledaj post
Pozdrav..zna li itko kako mogu napraviti da mi određeni ljudi vide samo prazan zid mog profila.
Možeš im zabraniti gledanje tvog profila, vidjet će ga kao da niste prijatelji, a ako niste, najbolje ih je blokirati ako ne želiš da gledaju tvoj profil.
Odgovori s citatom
Old 05.01.2014., 20:26   #4395
Imam nekih par ljudi s kojima nisam više u dobrim odnosima a ne bih brisala nekad se vidimo..pa bi onda da mi ne vide profil..ako blokiram hoću obrisat ili ostajemo prijatelji ali ne vide moje objave
diana 77 is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.01.2014., 20:43   #4396
Quote:
diana 77 kaže: Pogledaj post
Imam nekih par ljudi s kojima nisam više u dobrim odnosima a ne bih brisala nekad se vidimo..pa bi onda da mi ne vide profil..ako blokiram hoću obrisat ili ostajemo prijatelji ali ne vide moje objave
na facebooku postoje tri opcije prijatelj/nije prijatelj/blokiran...dakle ako je netko blokiran automatski nije prijatelj...najbolja opcija ti je u opcije objava napraviti specific i njih isključiti(kako ne bi mogli vidjeti objave).

Mislim da se ti piše nešto All but these friends (tu navedeš koji neće vidjeti objave)
Odgovori s citatom
Old 07.01.2014., 16:55   #4397
Ljudi, ma jesam ja lud ili?? Ja se nadam da su ovu opciju samo negdje premjestili i da je nisu ukinuli: prije se moglo točno namjestiti koje objave od koje osobe želiš vidjeti, npr. statusi, slike, igre, komentari i lajkanja blablabla. Sad ima samo follow-unfollow??

I recimo ja sad hoću da mi na naslovnicu dolaze samo statusi od neke osobe al ne npr i slike koje ona lajka i to ne mogu namjestit??
Jobi is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.01.2014., 10:59   #4398
Ma sjebalo se skoro sve.

Evo, ja vodim jednu stranicu i zadnjih nekoliko objava uopće nemam podatak o tome koliko je ljudi vidjelo tu objavu (Total Reach).
Kao da su to ukinuli odjednom.
Old 13.01.2014., 00:02   #4399
AAAAA

E ovako ljudi, ortak i ja otvorimo stranicu pre nekoliko dana,stranica je nesto u vezi kladionice tipovi ovo ono, ali imamo jedan problem nzm kako da objavu na stranici sakrijemo od nekih ljudi msm kada budemo objavljivali VIP (tj. odredjene objave ne sve) ,pa ako neko zna bio bih mu veoma zahvalan....Hvala unapred!!!!!

Zadnje uređivanje Srdjan93 : 13.01.2014. at 00:07.
Srdjan93 is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.01.2014., 04:36   #4400
Ne postoji takva mogućnost za stranice.
Svi će vidjeti tvoju objavu.
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 03:14.