Natrag   Forum.hr > Društvo > Politika > Politička scena

Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 28.01.2015., 16:14   #1601
Quote:
Saharun kaže: Pogledaj post
Milanović ispalio u Saboru
'Kako je ono bilo prije 11 godina? Visok, zgodan, plavih očiju, govori jezike...'

http://danas.net.hr/hrvatska/do-rujn...o-700-milijuna
Pa što je krivo rekao?

Uostalom, 'intelektualac' kojeg Milanović spominje je, osim što je bio kriminalac, veleizdajnik i kleptoman, dakle, sve sitnice, imao također osebujan način obraćanja. Sjetimo se samo 'piškenja i kakanja'.
Samo, onda se svi grohotom nasmijaše i to je bilo ludo zabavno za sve one koji su mu virili iz guzice.

Često kritiziram Milanovića, al nekad kad opali po HDZ-u sve mi dođe milo oko srca
ViktorViktorija is offline  
Old 28.01.2015., 16:19   #1602
Quote:
ViktorViktorija kaže: Pogledaj post
Pa što je krivo rekao?

Uostalom, 'intelektualac' kojeg Milanović spominje je, osim što je bio kriminalac, veleizdajnik i kleptoman, dakle, sve sitnice, imao također osebujan način obraćanja. Sjetimo se samo 'piškenja i kakanja'.
Samo, onda se svi grohotom nasmijaše i to je bilo ludo zabavno za sve one koji su mu virili iz guzice.

Često kritiziram Milanovića, al nekad kad opali po HDZ-u sve mi dođe milo oko srca
ništa krivo, samo, jesi pročitao članak?

Kontekst je na Kolindi ne na Sanaderu

Kolindi, kojoj nije čestitao, a prognozira joj Remetinec

ali je odmah čestitao onom grku od kojeg 3/4 EU zazire
Saharun is offline  
Old 28.01.2015., 16:33   #1603
Quote:

Jesam i znam što je htio reći, no ne bih rekla da joj je 'prognozirao Remetinec'.

A u nastavku sam htjela podsjetiti da je bilo još '...intelektualaca' koje spominješ u nadnaslovu i na način na koji su se oni razgovarali, ali je ljudima to tada valjda bilo simpatično.

Što se čestitanja tiče, sam je sve lijepo objasnio.

Ukoliko je njemu problem čestitati nekome tko je u izbornoj kampanji stalno ponavljao da mora spakirati kofere i otići te da je ovo najgora vlada svih vremena, iako je ova Vlada naslijedila Zna se kakvu s hrpom ljudi u zatvoru, i pritom sam kaže da ne želi biti licemjeran, tko sam ja da ga krivim za to. Mogu o tome imati svoje mišljenje, ali da mu baš jako zamjeram - pa i ne.
ViktorViktorija is offline  
Old 28.01.2015., 17:52   #1604
Quote:
'Kako je ono bilo prije 11 godina? Visok, zgodan, plavih očiju, govori jezike...'

kako drugačije?
Old 28.01.2015., 18:33   #1605
Quote:

Joj vidla sam.. čekam dnevnik da opet pogledam

Quote:
Onda su svi bili vickasti

Quote:
I meni... još kad vidim ovi samo začepe na to..

Quote:

Nije poanta u prognoziranju Remetinca, nego je samo podsjtio Marasovića kako je završilo njegovo zadnje hvaljenje - a i da se nikad ne zna što iz tog hdz-a može ispuzati
kiss me is offline  
Old 28.01.2015., 19:11   #1606
Quote:
Pa što je krivo rekao?

A ja se sjetim doktora sanadera, kad je rekao da daje ostavku, pa se obratio hrvatima i novinarima sa onim hadezovskim bahatim primitivnim stavom, na koji se pale glasaci desnice:
Sta je!?! Sta?! A?

- takav bas njima pase i treba. Veliki primitivni vodja koji im govori sto zele cuti a potiho krade i laze.
Old 28.01.2015., 19:37   #1607
Quote:
Kymatica kaže: Pogledaj post
A ja se sjetim doktora sanadera, kad je rekao da daje ostavku, pa se obratio hrvatima i novinarima sa onim hadezovskim bahatim primitivnim stavom, na koji se pale glasaci desnice:
Sta je!?! Sta?! A?

- takav bas njima pase i treba. Veliki primitivni vodja koji im govori sto zele cuti a potiho krade i laze.
HDZ-ovci svršavaju na tako malo jači, kamenjarski stil. Još kad bi koristio šake, bokser, javno batinjao jugofile pred oltarom domovine- pobjeda zajamčena
Walkman is offline  
Old 28.01.2015., 19:40   #1608
Quote:
Jesam i znam što je htio reći, no ne bih rekla da joj je 'prognozirao Remetinec'.

A u nastavku sam htjela podsjetiti da je bilo još '...intelektualaca' koje spominješ u nadnaslovu i na način na koji su se oni razgovarali, ali je ljudima to tada valjda bilo simpatično.

Što se čestitanja tiče, sam je sve lijepo objasnio.

Ukoliko je njemu problem čestitati nekome tko je u izbornoj kampanji stalno ponavljao da mora spakirati kofere i otići te da je ovo najgora vlada svih vremena, iako je ova Vlada naslijedila Zna se kakvu s hrpom ljudi u zatvoru, i pritom sam kaže da ne želi biti licemjeran, tko sam ja da ga krivim za to. Mogu o tome imati svoje mišljenje, ali da mu baš jako zamjeram - pa i ne.
Aha nije licemjeran kad plače radi toga, a što je on sve njoj nabrojio? Onakve uvrede u kampanjama još do sada u Hrvatskoj nisu bile, od maskote do militantnih vojnika, a najbolji je onaj dio gdje cendra kako on nije bio u kampanje pa 2 sec poslije govori kako je ipak bio zadnja dva tjedna.
Milanović je balkanski primitivac, licemjer i lažov koji se pokušava podvući pod neku moralnu vertikalu, ali to srećom više ljudi ne puše.

Ako su čestitali Ivo Josipović koji je licem u lice izmjenjivao paljbu s Kolindom i vrh SDP-a to čini situaciju još čudnijom. To što on nije htio njenu pobjedu pa ne želi čestitati je najveća idiotarija. Zar ju je Josipović htio? Jel drugi političari žele pobjedu protivnika? Jel sportaši vole gubiti pa zato čestitaju boljima? Ne čestitanje u porazu je uvijek i svigdje primjer primitivizma i lošeg odgoja.
beli631 is offline  
Old 28.01.2015., 19:44   #1609
Quote:
Sta je!?! Sta?! A?

Pa ipak je zoki morao pokupiti nešto od svog mentora, a kad zbrojiš traume od šamaranja koje mu je taj isti radio onda dobiješ ovo što imamo danas.
beli631 is offline  
Old 28.01.2015., 23:23   #1610
Quote:
kiss me kaže: Pogledaj post
Nije poanta u prognoziranju Remetinca, nego je samo podsjtio Marasovića kako je završilo njegovo zadnje hvaljenje - a i da se nikad ne zna što iz tog hdz-a može ispuzati
kao ni iz SDP-a...
gledaj, sve redom hvaljeni ministri prilikom stupanja na duznost, svi redom prave neke afere. za neke se vec culo, a za mnoge ce se tek cuti.

kada se Zoki pojavio, i sama sam rekla - gle, zgodan je, ajde, lijepo ce ga biti gledati. ugladjen, lijepih manira uz to... no, evo sada kada ga gledam i slusam koje bisere prosipa, kako se bahati (to mu je najveca mana zbilja ), kako se ne zna savladati kada ga obuzme bijes... nije mi to vise to.

btw, ti koja zagovaras pisanje velikog slova (upravo procitah jedan tvoj post) - HDZ se pise velikim slovom.
Mammi is offline  
Old 28.01.2015., 23:27   #1611
Quote:
Sta je!?! Sta?! A?

sacuvaj Boze, nikada se na Sanadera nisam palila!

iskreno, jesam glasac desnice, ali mi niti jedan muski lik u HDZ-u nije "napet".
Mammi is offline  
Old 29.01.2015., 06:38   #1612
Quote:
Mammi kaže: Pogledaj post
sacuvaj Boze, nikada se na Sanadera nisam palila!

iskreno, jesam glasac desnice, ali mi niti jedan muski lik u HDZ-u nije "napet".
ne u tom smislu, nego u smislu da im pase neki veliki vodja, koji vice, bahato se ponasa, onako onaj patrijarhalni vodja kojeg slijede. Obrazovanost i gradjanski odnos, im je nesto strano, nepoznato, pa time odbojno. Zato je sanader bas za njih. Onaj bahati primitivni stav prema svima je to sto im je poznato i sto postuju. Primitivizam ukratko.
Old 29.01.2015., 10:19   #1613
Quote:
ne u tom smislu, nego u smislu da im pase neki veliki vodja, koji vice, bahato se ponasa, onako onaj patrijarhalni vodja kojeg slijede. Obrazovanost i gradjanski odnos, im je nesto strano, nepoznato, pa time odbojno. Zato je sanader bas za njih. Onaj bahati primitivni stav prema svima je to sto im je poznato i sto postuju. Primitivizam ukratko.
Zato je veliki vođa ljevice gosp. Zoran Milanović utjelovljenje građanštine, obrazovanja, naprednosti, kulture i lijepih manira.

bahatost, arogancija, primitivizam, te glupost su u potpunosti strani pojmovi za tzv. ljevicu u hrvata.
Creeping Death is offline  
Old 29.01.2015., 10:20   #1614
Dobar je bio Milanović jučer. Lako za njegove izvještaje i najave, bio je sjajan u duelima s drugovima. Lijepo im je spustio da su zdimili kad se izglasavala pomoći ljudima zaduženim u francima (nije jedini put, kidnuli su i kod donošenja ZOR-a ili pak zakona o pomoći ljudima pogođenim poplavom) i da ne sudjeluju u radu sabora.

Quote:
Creeping Death kaže: Pogledaj post
bahatost, arogancija, primitivizam, te glupost su u potpunosti strani pojmovi za tzv. ljevicu u hrvata.
Šta jest, jest.
Xenoborg is offline  
Old 29.01.2015., 10:32   #1615
Barem nisu oni zdimili kad se izglasavala država Hrvatska! Za razliku od partije.

Trebalo mu je to odgovorit. Al valjda još uvijek sve šokira količinom bahatosti, nadmenosti, arogancije i nedostatka odgoja. O tome da nije na placu, da ne govorim.
livy is offline  
Old 29.01.2015., 10:33   #1616
Quote:
Xenoborg kaže: Pogledaj post
D

Šta jest, jest.

Jeste, u to smo se već nebrojeno puta uvjerili, pogotovo od velikog vođe

Tako treba, pokazati kako se to radi, biti drugačiji, bundesliga...

Sve je to bilo u planu 21.
Old 29.01.2015., 11:25   #1617
Quote:
livy kaže: Pogledaj post
Barem nisu oni zdimili kad se izglasavala država Hrvatska! Za razliku od partije.

Trebalo mu je to odgovorit. Al valjda još uvijek sve šokira količinom bahatosti, nadmenosti, arogancije i nedostatka odgoja. O tome da nije na placu, da ne govorim.
Da, jer izglasavanje o nezavisnoj državi će definitivno nahraniti ljude, pružit im krov nad glavom ili ih odriješit dugova.
Maslowljeva hijerarhija potreba - prvo podrži proglašenje države, a tek onda se nahrani i osiguraj od prirodnih katastrofa

Zadnje uređivanje Walkman : 29.01.2015. at 11:38.
Walkman is offline  
Old 29.01.2015., 12:59   #1618
Quote:
livy kaže: Pogledaj post
Kad se izglasavala država Hrvatska, kad je sabor usvajao odluke o osamostaljenju, a kad je proglašena neovisnost?
Prvi je datum teško naći, za ostala dva ne bi trebalo biti problema.

Quote:
Creeping Death kaže: Pogledaj post
Tako treba, pokazati kako se to radi, biti drugačiji, bundesliga...
Pa i vidimo razlike. Nije se teško prisjetiti aktivnosti Milanovićeva SDP-a iz oporbenih klupa u mandatu 2007. - 2011. i usporediti ih s današnjom prazninom mjesta rezerviranih za oporbu.
Xenoborg is offline  
Old 29.01.2015., 13:22   #1619
odličan je milanović

na koji način bi trebao razgovarati sa kartelom koji je u 25 godina uništio i opljačkao državu,na koji način da razgovara sa kriminalcima koji tri godine prozivaju vladu antihrvatskom,jugofilima,srbima.četnicima i sličnim epitetima

još je prefin,preblag i previše dobra prema njima

mislim da će sdp prvi puta dobiti moj glas ako milanović još malo pooštri retoriku i riješi se do izbora komadine i obersnela
Old 29.01.2015., 13:34   #1620
Quote:
Xenoborg kaže: Pogledaj post

Pa i vidimo razlike. Nije se teško prisjetiti aktivnosti Milanovićeva SDP-a iz oporbenih klupa u mandatu 2007. - 2011. i usporediti ih s današnjom prazninom mjesta rezerviranih za oporbu.

Po tom još veća tragedija partije i velikog vođe.
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:34.