Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Navijači

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 09.05.2017., 23:32   #9301
Rutinska potvrda prolaska. Vrijeme je za treću titulu.
Imran is offline  
Old 09.05.2017., 23:39   #9302
Quote:
Sudden Sid kaže: Pogledaj post
Cristiano će loviti četvrtu LP u dresu Schalkea
Mislio sam da se tako odnose samo prema legendama kluba?? Zar i prema maskotama tako?
liker89 is offline  
Old 09.05.2017., 23:45   #9303
Maskote Real salje u Australiju. Tamo ce Pepe
Old 09.05.2017., 23:47   #9304
Quote:
JollyRoger13 kaže: Pogledaj post
Da ne trče odmah svi za Francusku, za Guadeloupe bi u napadu igrali Lemar, Coman i Martial. Nije loše za 400k stanovnika.
Mogu igrati i za jedne i za druge jer Gvadalupe nije član FIFA-e. Angloma je igrao za Francusku pa za Gvadalupe. Štoviše, za ove Karipce može igrati bilo tko s putovnicom, čak ne podliježe zakonima o godinama provedenim tamo.

Mandža je as samo takav, ali glup kao kuratz.
mitch is offline  
Old 10.05.2017., 06:59   #9305
Quote:
Irfani kaže: Pogledaj post
I Messi
eto, a sada je u fazi gdje je uspjeh doći do polufinala LP već dvije sezone zaredom, uprkos utučenim stotinama milijuna eura. što ti je život
Old 10.05.2017., 08:49   #9306
Jel mahnuo Alves u kameru na pozdrav svojim bivsim suigracima pred tvom?
Henryj is offline  
Old 10.05.2017., 10:00   #9307
Pogledao sam sažetke. Monaco nije ravnopravan protivnik, ali Juventusova mirnoća i moć kontrole je impresivna. Zanima me hoće li i u finalu zadržati taj mir.

Chiellini čudesna reakcija kad je izbio loptu ispred Falcaa

I Alves Vratile su se uspomene na neke druge praćke u Barcinom dresu. Jako mi je drago za čovjeka da je opet došao do finala.
Sudden Sid is online now  
Old 10.05.2017., 10:08   #9308
eto i antić, kao i ja misli da ako potvrdimo ulazak u finale, da će nas izostanak carvajala jako koštati

http://www.marca.com/en/football/rea...3048b461b.html
Old 10.05.2017., 10:27   #9309
previše se pumpa to da Juve mora osvojit, neće na dobro.
versilov is offline  
Old 10.05.2017., 11:45   #9310
Tko pumpa i gdje? Ne misliš valjda na novinarčiće koji su tek nakon dvomeča sa Barcelonom otkrili koliko je ovaj Juventus moćan pa ih iz članka u članak dižu u nebesa? Moraš znati da među novinarima ima neznalica u istom omjeru kao na ovom forumu, dakle jako mnogo. Te novinarske histerije sa Realom nema jer je njihova snaga svima već poznata. A kladionice će sigurno prednost dati Realu.
Siva Kornjaca is offline  
Old 10.05.2017., 12:13   #9311
Quote:
Siva Kornjaca kaže: Pogledaj post
Tko pumpa i gdje? Ne misliš valjda na novinarčiće koji su tek nakon dvomeča sa Barcelonom otkrili koliko je ovaj Juventus moćan pa ih iz članka u članak dižu u nebesa? Moraš znati da među novinarima ima neznalica u istom omjeru kao na ovom forumu, dakle jako mnogo. Te novinarske histerije sa Realom nema jer je njihova snaga svima već poznata. A kladionice će sigurno prednost dati Realu.
Potpuno se slažem sa tobom kornjačo, uz dodatak da su upravo Juveovi igrači ti koji su najskromniji, te od početka sezone do današnjeg dana redovito potvrđuju da još NIŠTA od torfeja nisu osvojili ove sezone.
Ne bojim se uopće ovoga puta mentalnog sklopa igrača pred finale i moje mišljenje je da ovogodišnje finale(tko god nam bio protivnik)nema baš nikakve veze sa prethodna 4 finala.
verrazano is offline  
Old 10.05.2017., 12:30   #9312
Bit će zanimljivo kako će Juveova kompaktnost i Madridska kreacija međudjelovati na terenu. Carvajal je gubitak jer će se bez njega Juve moći sasvim koncentrirati na gušenje Marcela. Ali, jasno je to i Zidaneu, i vjerujem da već sada planira kako širiti igru bez desnog beka.

Ako dođe do penala, vjerojatno uzima Juve, na najspektakularniji način za Buffonov kraj karijere.
motangens is offline  
Old 10.05.2017., 12:42   #9313
Vidim, Real je već u finalu?
Sudden Sid is online now  
Old 10.05.2017., 13:07   #9314
Quote:
versilov kaže: Pogledaj post
previše se pumpa to da Juve mora osvojit, neće na dobro.
Kvalitetna udica
Henryj is offline  
Old 10.05.2017., 13:14   #9315
Byron počeo pisat za jutarnji?

Nemojte podcijeniti Choloa, Atlético će opet igrati s nožem u zubima
antifan is offline  
Old 10.05.2017., 15:24   #9316
Quote:
verrazano kaže: Pogledaj post
Potpuno se slažem sa tobom kornjačo, uz dodatak da su upravo Juveovi igrači ti koji su najskromniji, te od početka sezone do današnjeg dana redovito potvrđuju da još NIŠTA od torfeja nisu osvojili ove sezone.
Ne bojim se uopće ovoga puta mentalnog sklopa igrača pred finale i moje mišljenje je da ovogodišnje finale(tko god nam bio protivnik)nema baš nikakve veze sa prethodna 4 finala.
ovaj juve nema puno veze sa onim iz prošlog finala LP kojega su igrali. koliko god se svi zafrkavali na račun njegovog viška kila, sada ipak imaju vrhunskog i snažnog finišera u higuainu, kojega nisu bez veze platili koliko su ga platili, a imaju i izvrsnu sponu veznog reda i napada u mandži i dybali. ono što su u kvaliteti veze izgubili sa pogbom i vidalom su nadoknadili sa više igrača koji sudjeluju u vezi ali i u ostalim fazama igre i koji puno trče.

a obrana im je ostala jednako dobra kao i prije, čak i bolja radi kvalitetnijih bekova. juve možda nije favorit na prvi pogled jer nema toliko spektakularnih imena, ali mislim da mogu dobiti apsolutno svaku momčad na svijetu, posebno u jednoj utakmici

ja volim juve, samo što još više volim real, no sve će biti moguće.

jasno, opet ako i real danas potvrdi ovo što treba
Old 10.05.2017., 15:34   #9317
Juve je tad igrao finale s nedovoljno oporavljenim Pogbom i ludim Vidalom koji je dobio žuti na početku. Sad je Juve jači, kako je napisao angrif, a uz dužnu mrvicu poštovanja, tadašnja Barcelona je bila jača od ovog Reala.
Sudden Sid is online now  
Old 10.05.2017., 16:09   #9318
tevez je tada bio moćan, iza sebe pogba pirlo vidal, marchisio. već smo negdje raspravljali koji je bolji, ima se tu oko čega raspravljat.

uglavnom, htio sam reći, nesviran penal na pogbi i odmah primamo gol, i to je to, motaj kablove pokrij cement i kući
Old 10.05.2017., 16:16   #9319
Ovaj vezni red Juventusa je losiji od onog prije, tamo je Pogba bio najslabiji igrac.
Old 10.05.2017., 16:22   #9320
I da, previse se pljuje Barcelonu zbog Alvesa. On je tamo imao ispred sebe 40 metara prostora i iza sebe 40 metara, u Juventusu ima trojicu koja mu cuvaju leda. Da igra u Barci danas bi kukali kako ga lako probijaju ili kako ne sudjeluje u napadu. Trojica iza mu omogucavaju da stoji visoko, bez opasnosti da ostavlja rupu iza sebe.

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 18:09.