Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Automobili > Autoplin

Autoplin Kuhari, bombaši, luđaci i ubojice

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 10.02.2007., 20:53   #1
Peugeot 407

Vlasnik sam vozila Peugeot 407, 1,7 l, 16V, 2006. g. te bi u isto vozilo htio ugraditi plinsku instalaciju. Intersira me da li je netko već instalirao plin u isto vozilo te kakva su mu iskustva pošto sam do sada čuo dosta negativnih stvari u svezi ugradnje plinske instalacije u isto vozilo - problemi sa elektronikom i dr.
plavi1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.02.2007., 23:08   #2
Ma kakvi problemi. Dobar uređaj , pametan serviser i "po plinu stari"
Old 11.02.2007., 08:25   #3
Quote:
plavi1 kaže: Pogledaj post
Vlasnik sam vozila Peugeot 407, 1,7 l, 16V, 2006. g. te bi u isto vozilo htio ugraditi plinsku instalaciju. Intersira me da li je netko već instalirao plin u isto vozilo te kakva su mu iskustva pošto sam do sada čuo dosta negativnih stvari u svezi ugradnje plinske instalacije u isto vozilo - problemi sa elektronikom i dr.
Tko ti je pricao za negativne strane i tko mu je ugradivao...
Lepus is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.02.2007., 08:42   #4
Zastupnik vozila Peugeot je naveo kako su imali problema sa elektronikom na 407-ci (pod garancijom), koju nisu uspjeli rješiti dok se nije skinula plinska instalacija, vozilo samo proradilo skidanjem instalacije. Ne podržavaju ugradnju plinske instalacije, ali su naveli da se obratim koncesionarima kako bi vidio za garanciju. Stupio u kontak sa Auto Maksimirom u Zagrebu koji je voljan ugraditi instalaciju (ostaje garancija na vozilo), ali mi isto nije zgodno pošto vozilo mora biti tri dana u Zagrebu. U Rijeci sam od jednog koncesionara dobio broj servisa koji ugrađuje plin, ostala bi garancija, ali kada sam istome rekao da se radi o 407-ci, odgovorio mi je uljudno kako ne želi ugrađivati instalaciju u isto vozilo da bi izbjegao kasnije probleme, već da pitam nekoga drugoga. Uglavnom od pet servisa koji u bližoj okolici ugrađuju plin troje mi je reklo da ne želi ugraditi instalaciju u navedeno vozilo.
plavi1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.02.2007., 15:04   #5
Quote:
plavi1 kaže: Pogledaj post
Zastupnik vozila Peugeot je naveo kako su imali problema sa elektronikom na 407-ci (pod garancijom), koju nisu uspjeli rješiti dok se nije skinula plinska instalacija, vozilo samo proradilo skidanjem instalacije. Ne podržavaju ugradnju plinske instalacije, ali su naveli da se obratim koncesionarima kako bi vidio za garanciju. Stupio u kontak sa Auto Maksimirom u Zagrebu koji je voljan ugraditi instalaciju (ostaje garancija na vozilo), ali mi isto nije zgodno pošto vozilo mora biti tri dana u Zagrebu. U Rijeci sam od jednog koncesionara dobio broj servisa koji ugrađuje plin, ostala bi garancija, ali kada sam istome rekao da se radi o 407-ci, odgovorio mi je uljudno kako ne želi ugrađivati instalaciju u isto vozilo da bi izbjegao kasnije probleme, već da pitam nekoga drugoga. Uglavnom od pet servisa koji u bližoj okolici ugrađuju plin troje mi je reklo da ne želi ugraditi instalaciju u navedeno vozilo.
Pitaj ih jos samo, molim te, koje uredaje stavljaju ti koncesionari......
Lepus is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.03.2007., 07:14   #6
I ja mislim montirati plin u 407 samo drugi motor. Plin se navodno može montirati samo je potrebno ugraditi emulator. Ima jedan forum na ovoj adresi http://www.cannonballforums.se/viewtopic.php?t=13802.
Dali ste več montirali plin? Ako ste kako radi, koji sistem?

Odgovori s citatom
Old 03.03.2007., 13:14   #7
Još nisam ali ću najvjerovatnije ugraditi (jedan od BRC-ovih sistema) kada vidim gdje će poslije ugradnje ostati garancija na vozilo.
plavi1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.03.2007., 10:30   #8
A kako će riješiti problem elektronike? Dali će staviti emulator?

Odgovori s citatom
Old 07.03.2007., 05:18   #9
Vele da ne treba
plavi1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.03.2007., 06:11   #10
Javite kad smontirate, i ja ću montirati pa me zanima iz prve ruke kako radi na 407.

Odgovori s citatom
Old 15.10.2010., 19:52   #11
Quote:
nubira kaže: Pogledaj post
A kako će riješiti problem elektronike? Dali će staviti emulator?
ej ljudi zanima me samo daali mi možete reći dali na dijagnostiki pokazuje PC kad se ukljuci da je sve u redu s airbegovima????hvala unaprijed
fenky is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.10.2010., 09:18   #12
Nema nikakvih problema sa tim autom. ugrađeno je nekoliko komada.

Sequent my od BRC-a unutra i ispegla se auto ko puška,
potreban je reseter nivoa benzina i to je to
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 04:47.